מפחיד להביע דעה בעניין הזה ,כי לי זה נראה הגיוני מאוד כל מה שנאמר בתכנית. למה אם זה לא נכון אבי נמני בחר בעיתוי הזה לטו לחפש שחקנים ,העיתונאי שהותקף בסמטה על ידי 2 בריונים באותו יום שהיית עליו כתבה בעיתון. אוהדי מכבי צריכים להבין שהם הורסים את הקבוצה בהתנהלות הזאת. אבי נמני יש לו כ"כ הרבה כח ואין ספק שהוא כן גרם להכל ,מה לו וללכת לאירועים של אנשי הפשע הגדולים בארץ כמו רוזנשטיין ,הררי ועוד... לסיכום זה נראה מאוד הגיוני ,אני מאמין למנשרוב הזה.
אם הדברים בנוגע לאלימות פיזית שקריים, אם הדברים של אותו עיתונאי שכתב טור נגד נימני וחטף מכות שאירגן אבי נימני שקריים, ויש פה רק שחור לבן, אין פה אמצע, אז אני מצפה מאבי נימני לפעול משפטית נגד הגורמים שבפריים טיים יש להם את הביצים לבוא ולשקר בצורה כזאת, אם אבי נימני לא מגיב... הדברים הם לא מהאוויר. פה לא מספיק להכחיש, מאשימים את אבי נימני בדברים חמורים, חמורים מאוד, אם הם לא נכונים הוא חד וחלק צריך לפעול. וברור שלמנשרוב הזה יש אינטרס, ברור שהיחס לאח שלו הוא הגורם המרכזי לפתיחת הקלפים, אבל זה עדיין לא אומר שהדברים לא נכונים, היו לו קלפים נגד נימני, והוא פתח אותם בגלל נקמה אישית, זה לא אומר שזה לא נכון.
אגב מה שנראה לי הכי אמין היה העדות של כתב העיתון שחטף מכות מיד לאחר שפרסם כתבה רעה על נמני. אגב, אם אני לא טועה אני גם זוכר את הכתבה עצמה שהתפרסמה ביום שהוא חטף מכות גם כשהגיע למגרש האימונים של מכבי וגם לאחרי אותו משחק שהוא סיפר. מילא למשרוב היה אינטרס לשקר, אבל גם לו?
אולי זה שהוא קיבל מכות זה נכון(אם הרבה כלי תקשורת פרסמו את זה אז כנראה שזה נכון), אבל זה ממש לא אומר שנמני אירגן זאת. אם זה באמת היה ככה, כבר היו עוצרים אותו.
ואם הוא יגיש תלונה ? ירחמו עליו ויעזבו אותו ? לגבי הכתבה , אני תמיד ראיתי את ה"תלות" של אוהדי מכבי ת"א (הרבה מאוד מהם) בעין לא כל כך טובה (מישהו הזכיר חולצות שחורות?) , כוח יש לו , אם זה בתקשורת , בין אוהדים , ואפילו אנשים מפוקפקים כמו הררי ורוזנשטיין, אני אישית במבט אובייקטיבי מאמין ברוב הדברים שנאמרו בכתבה , אבל אם אוהדי מכבי ת"א מעדיפים את ה"סמל" המהולל שלהם מעל המועדון כנראה שהם רוצים בזה , למרות שאני אישית מאמין שרוב הקהל של מכבי ת"א לא כזה . רק מה התקשורת נותנת במה לאנשים הלא נכונים, וכן יש גם פחד של חלק מאוהדי מכבי להביע את הדעה האמיתית לגבי נימני . לגבי הסיפור של ברוך דגו, שכיביכול בא ל"הוריש" את נימני אבל הקהל לא נתן לו, פשוט מזעזע אבל מה שדגו סיפר שם , הקהל לא אהב אותו למרות שהוא היה הכוכב הענק של מכבי ת"א , יש הסבר אוהדי מכבי ת"א ?
יש ועוד איך הסבר. כל מה שנאמר שם לגבי דגו הוא שקר אחד גדול כמו כל הכתבה המבישה הזאת. את דגו לא קיללו בזמן שהוא כיכב בעונת האליפות, אלא רק אחרי שהוא פתח את הפה על אבי וירק לבאר ממנה הוא שתה. מה שעשו בכתבה הזאת זה פשוט הראו את הגולים של דגו ושילבו את הקללות של הקהל כלפיו כדי שזה יראה כאילו הקהל קילל אותו באותה תקופה. רק לא טרחו לציין שהקללות של הקהל כלפי דגו וקלינגר היו רק אחרי שנימני כבר לא היה בקבוצה.
אין ספק שהכתבה בעובדה לא הייתה אובייקטיבית ועוררה אצלי תהיות לגבי האמינות של התוכנית בכל השנים האלו שהתוכנית שודרה.
עובדה וכל תוכניות התחקירים למינהם בזיון, בכלל התקשורת.. גם על בית"ר המון תוכניות של תחקירים וכתבות נגדם שפשוט לא נכונות, אם מה שעשו פעם על הלה פמיליה שהדברים שהציגו קיימים כמעט בכל אירגון אוהדים בארץ ואם זה בתחילת השבוע שנפתסו באוהדי בית"ר ש"איימו" על אוהד הפועל ולא הציגו את הצד השני שכותב שירים על השואה ועל תאי גזים ועל חילוק ירושלים. התקשורת אדומה זה כבר לא איזה אימרה מפוקפקת זה כבר נהיה דבר שכל אחד יודע אותו.
"עובדה" תראה בתכנית שלה מה שמוכר ולא מה שבהכרח נכון, זה תכנית בערוץ מסחרי בפריים-טיים והם צריכים להציג תכנים שהציבור רוצה לראות, ולעשות תכנית על קשרים של אבי נימני עם העולם התחתון או אלימות של אוהדי בית"ר זה יותר מוכר מאיזה חנבץ שכותב שירים נגד כל העולם, לא צריך להתרגש מזה.
אם זה ככה, אתה מוזמן להסביר למה עובדה עושים כתבה על ברוך דגו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איבצ'ה אילייב גמר את העונה: http://www.one.co.il/Article/155079.html הסרבי סובל מקרע חלקי במיניסקוס, יעבור ניתוח בברכו ולא בטוח אם ימשיך במכבי. -- ללא ספק אבידה גדולה לקבוצה של נמני להמשך הדרך. אילייב שחקן מצויין והוא דיי הוביל את הצהובים כשהיה על כר הדשא. החלמה מהירה.
תיארתי לעצמי שהוא כבר לא יחזור לשחק העונה. השאלה היא האם לממש את האופציה שיש למכבי עליו ולשמור אותו לסגל של העונה הבאה..
מכבי תל אביב מתעניינת במוחמד סאר, בלמה הסנגלי של סטנדרד ליאז'. הבלם בן ה-26 נרכש בשנת 2001 על ידי מילאן, אך לא שיחק בשורותיה והושאל לגלאטסראיי וכן לאטאלנטה, אנקוניה ו-ויטוריה האיטלקיות. החל מקיץ 2005 הוא משחק בליאז' וברזומה שלו 12 הופעות בנבחרת סנגל. http://sports.walla.co.il/?w=/7/1656178 אם הוא נכלל בסגל סטנדרד ליאז' אני באמת ובאובייקטיביות חושב שהוא יעשה טעות אם יחליט לבוא, לא מדובר בגנק או קבוצת אמצע טבלה זניחה ללא שאיפות, אלא בקבוצת צמרת שעושה חיל באירופה, אמנם השנה הם לא מהווים פקטור על האליפות וגם לא על המקום השני, אך עדיין מדובר במועדון גדול אפילו בקנה מידה אירופאי.
מאור בוזגלו הושעה מאימוני מכבי ת"א עד להודעה חדשה בעקבות התקרית בטדי אמש בה סרב להיכנס בטענה שהוא עדיין לא חם. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.75765.html