מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. Number 8 Member

כמעט בכל משחק נמני פותח עם 5-6 שחקני בית והם עושים את העבודה כמו שחקנים עם ניסיון של כמה שנים. כולם זוכרים את הקבוצה המהוססת שהייתה בתחילת העונה ואת החבר'ה הצעירים שמשחקים היום ולא מפסיקים לנצח.

רק בצורה כזו בונים קבוצה גדולה. וכמו שCharlton אמר, לפעמים זה יעלה לנו בהפסד פה ושם, אין מה לעשות.

2. Charlton Member

הזמנים היפים שלכם יגיעו עוד שנה שנתיים, תכף כל השחקנים של הפועל יטוסו לאירופה, סה"כ היה להם הרבה מזל עם שכטר בן דיין ואביחי ידין, זה יכל להיות בלוף אחד גדול ומצד שני הלך להם מצויין, והרבה בזכות גוטמן. איך נימני באמת כמאמן? אתם באמת מאמינים שהוא מסוגל להצעיד אותכם לאיזשהו תואר בשנה שנתיים הבאות?

3. Fanatic Member

לא רק שהוא מסוגל, הוא גם היחיד שיכול לאמן אותנו ולקבל שקט מלא מהקהל אחרי הפסדים כמו ההפסד האחרון בדרבי. אני אישית מאמין באבי בצורה עיוורת.
    אבל ככה זה כשאתה מלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_king.Xxx

4. צהוב בנשמה! Member

אני מעדיף שהוא יעלה מהספסל במקרה הצורך.
    עדיף לשחק עם ישראלביץ' ובוזגלו שהם יותר יצירתיים מאשר שבחון האפור הזה.
    וקומאץ' וייני מוכיחים את עצמם והם צריכים להיות באנק בהרכב לפני שבחון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חס וחלילה חס ושלום

דרור "הבט" קשטן כבר מזמן גמר את הסוס.

אם זה מה שיקרה חבל לגולדהאר על הזמן...

7. Fanatic Member

איפה אבי בכל הסיפור?
    גולדהאר פועל מאחורי הגב של אבי?

אין מכבי בלי אבי

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בגישה הזו באמת שלא תגיעו לשום מקום.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

אוי, מה שהאפס הזה הצליח לעשות לכם. בכל מקום נורמלי בעולם אומרים לפני כל דבר אחר שאין דמות שיותר גדולה מהמועדון.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובות פה הזויות - קשטן גמר את הסוס?אין מכבי בלי נימני?

אז יש מכבי בלי נימני,קשטן אולי גמר את הסוס אבל אנחנו בטח לא יכולים לדעת את זה ולדעתי דווקא אם קשטן יגיע זה יהיה מצויין למכבי וזה מראה על רצינות של גולדהאר שבשקט עושה עבודה טובה.

11. M_T_A Member

בסדר, יכול להיות שהוא לא כזה מאמן גדול, אבל למה אפס? מה הוא עשה שהוא ראוי לכינוי הזה?
    שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד למה יש אנטי כזה גדול כלפי אבי נימני אצל כל מי שלא אוהד מכבי?
    אני מבין שבכדורגל של היום כבר אין מקום לסמלים, רק הכסף מדבר..
    נו טוב.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, אני חושב שאין לערער על יכולותיו של דרור קשטן כמאמן. בנבחרת הוא אולי נשרף, כי הוא היה עסוק במלא דברים שהם לא כדורגל, אבל יכול להיות שהוא נכשל גם בעקבות כך שבנבחרת הוא לא מטפל בשחקנים שלו כל יום וזה אולי מה שפגע בו. בלי זה, כל ה'קשטניות' שלו לא באה לידי ביטוי. לי אין ספק שהקבוצה הבאה שתחתים אותו תרוויח, כי הוא להוט להוכיח שעוד יש לו את זה.
    אם יבוא משקיע למכבי נתניה ויחליט ללכת על מאמן ישראלי, אז מבחינתי רק דרור קשטן.

האם ראוי שאבי נימני יסיים את תפקידו? חד וחלק לא. אבי נימני עושה עבודה גדולה במכבי תל אביב. הרבה זמן לא התלהבתי מעבודה של מאמן ישראלי בארץ כמו שאני מתלהב מזו של אבי נימני. הוא לא עוד פסיכולוג בשקל, אלא אחד שראסמי מבין את המשחק ויודע לראות את הדברים כמו שמאמן אמור לראות.

עוד גורם שצריך לקחת בחשבון, הוא כמה דרור קשטן יתחיל מ'אפס' אצל אוהדי מכבי תל אביב. זה לא פשוט להחליף מאמן מצליח שמסמל כל כך הרבה בעיניי האוהדים.

13. eran levy Member

בוודאי שרק הכסף מדבר, אבל עדיין אין סיבה לטעון מה שטוענים נגד נמני. גם אני לא מחזיק ממנו יותר מדי, אבל הוא המאמן והקבוצה במקום השלישי, מקדמת שחקני בית, אז הבעיה לא גדולה כל כך. אם נמני רק יתחיל לבנות ציפיות הכל ייראה אחרת, כי הסטטוס של "אנחנו חיים משבת לשבת" לא הולם את מכבי ת"א.

ואם כבר בכינויים עסקינן: אתה שואל "למה אפס? מה הוא עשה שהוא ראוי לכינוי הזה?". מצחיק שדווקא אתה שואל זאת, כשבחתימה שלך מופיע המשפט המתריס "יש הרבה הומואים בשער 5", ואני מניח הנחת תם שלא מדובר באקט סולידרי.

תסתכל קודם כל על עצמך לפני שאתה מבקר אחרים.

14. Number 8 Member

אתם לא מבינים, זה לא העניין. מילא אם אבי נמני היה עושה עבודה גרועה ומכבי הייתה ממוקמת באמצע הטבלה ומטה אז ניחא, אבל אבי נמני מוציא כל כך הרבה מחבורת שחקנים בינונית פלוס, מוביל אותה עד למקום השלישי ומציג כדורגל מהנה וטוב, כך שאין שום סיבה שהצוות המקצועי ילך מאחורי הגב של אבי ויחפש מאמן אחר בזמן שהוא נותן את החיים שלי עבור המועדון ומצליח איתו העונה. מתי פעם אחרונה שיתפנו כל משחק 6-7 שחקני בית בהרכב? מתי ראינו את מכבי לא מפסיקה לכבוש שלישיות ורביעיות? מתי ראינו את הקהל של מכבי כל כך שמח? הכל בזכות אבי נמני.

מצד אחד, שוב אבי נמני עושה עבודה ענקית במכבי, אם זה הכדורגל הטוב לעומת שנים קודמות, אם זה המיטב שהוא מוציא משחקנים לא גדולים או אם זה השמחה שהוא החזיר לשחקני מכבי ובעיקר לאוהדים. בקיצור, מגיע לו להיות עוד עונה במכבי, הוא בונה תהליך וזה ממש לא במקום להפסיק. מצד שני, דרור קשטן זה דרור קשטן, כולם מכירים את האיכויות שלו. האיש הזה הביא לנו דאבל.

זה לגיטימי לחפש מאמן אבל ממש לא באמצע העונה ובטח ובטח לא מאחורי הגב. זה היה מהלך מגעיל ביותר ואני באמת מקווה הככחשה של המועדון אמיתית.

במילה אחת - קנאה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/10
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה דווקא ממש לא נכון,אני דווקא מאוד אוהב ומעריך את נימני,אני פשוט לא חושב שצריך לעשות מנימני יותר ממכבי,הוא היה שחקן דגול וגם בתור מאמן הוא עד עכשיו עושה אחלה עבודה אבל לא צריך להגזים ולהגיד שבלי נימני אין מכבי,המועדון מעל הכל ולא משנה איזה מועדון זה ואיזה שחקן זה.