מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

  1. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מלבד הדרבי, ההגנה של מכבי הייתה מצויינת וחשוב לזכור שעד לא מזמן היא לא ספגה שלוש משחקים ברציפות. עד לפני הדרבי, ההגנה של מכבי ספגה רק 19 שערים לעומת 16 של הפועל שנחשבת להגנה טובה, אז איך לעזאזל אתה אומר הגנה של ליגה ב'? משחק אחד לא מעיד על הכלל, במיוחד שהכלל כולל 23 משחקים.
    אם אתה מתכוון למגנים - אפשר להסכים איתך. רוני גפני לא מגן שמתאים למכבי ת"א והגיע הזמן שכולם יבינו זאת ויובל שפונגין הוא לא אותו שחקן שהיה לפני 3-4 שנים. אני ממש לא עצוב שהוא עוזב, צריך לתת לדור מלול את המקום הקבוע בהרכב כמגן למרות שהוא בכלל קשר אגף אבל הוא עשה עבודה מצויינת כאשר שיחק. אני הייתי משקיע זר על מגן שמאלי כמו מכבי חיפה ומסיללה או מביא את דדי בן דיין(למרות שאני לא רואה שמצב כזה יוצא לפועל).

    וערן לוי, זו לא הגנה סבירה אלא הגנה טובה. כמו שאמרתי למעלה, משחק אחד ממש לא מעיד על הכלל והעובדות מדברות בעד עצמן.


    אולי הציוות בין ראלדס לקפילוטו לא הכי טוב. ההגנה הטובה של מכבי עד עכשיו כללה את ראלדס וז'אן, וכאשר ראלדס היה פצוע הציוות היה בין קפילוטו לז'אן. מצד אחד ראלדס בלם גדול, ראינו זאת מספיק פעמים העונה ואחד הבלמים הטובים בליגה כך שאי אפשר להוריד אותו לספסל. מצד שני, ניסו קפילוטו הוא העתיד של מכבי ת"א, נגד הפועל רעדו לו הרגליים משום מה(מול מכבי חיפה הוא עמד כמו בלם גדול) אבל זו לא סיבה להוריד אותו לספסל ולהרוס לו את הביטחון, במיוחד שהיו לו לא מעט משחקים טובים העונה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  2. winger379 Member

    הצטרף ב:
    ‏7/9/08
    הודעות:
    147
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה לעשות, כשכל המדינה אומרת משפטים כמו "אנחנו רחוקים שנות אור מהכדורגל באירופה" או "בחיים לא נצליח להתקדם עם המנטליות של הישראלים" זה מצליח להשפיע גם על המוח המעות של אבי לוזון.
     
  3. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי קוטלים מהר מדי את קפילוטו. עוד שנתיים אף אחד לא יזכור שירדו עליו, או שבעצם יזכרו ויגידו "תראו מה בסוף יצא ממנו".
    NUMBER8, בוא לא ניתפס לעניינים סמנטיים. כשאמרתי "הגנה סבירה" יצאתי נגד הקריאה שלמכבי יש הגנת ליגה ב'. כתבתי גם שהדרבי היה יום רע של ההגנה וזה קורה. סבירה או טובה? היינו הך, העיקר שאנחנו יודעים מה יש לנו ביד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  4. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אני לא נכנס לקטנות אבל יש הבדל גדול בין הגנה סבירה להגנה טובה. ההגנה של נתניה היא הגנה סבירה לאשדוד יש הגנה סבירה, שלנו היא הגנה טובה, ואם נוציא את הדרבי, היא הגנה טובה מאוד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  5. שלו Guest

    אבי נמני מתכנן כמה שינויים בהרכב של מכבי;
    בוזגלו, מאיוקה ייני וקומאץ' יפתחו, שבחון ירד לספסל.
    http://one.co.il/Article/153787.html

    ---
    לדעתי ההחלטה לספסל את שבחון שגוייה, זה שחקן שיודע לתת גולים כשצריך ועושה את העבודה שלו על המגרש. לפעמים הוא תופס יום לא טוב אבל זו עדיין לא סיבה.
     
  6. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    יוסי שבחון לא עושה את העבודה שלו על המגרש, כמעט כל משחק הוא תופס יום טוב אבל מה שכן, הוא יודע לשים גולים. "שבחון בא ועשה את שלו", לא יותר מזה.

    דרך אגב, יש דיון מחזור. כל הדברים הנוגעים למשחק מחר - שם.
     
  7. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה נכנס לקטנות אבל ניחא - זה לא קשור לנושא. למכבי יש הגנה מדהימה.
     
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אה?! מדמהימה? באיזה סרט אתם חיים?

    רוני גפני ויובל שפונגין הם מסננת. לא הייתי צריך את הדרבי בשביל לדעת את זה המזל של מכבי זה ששאר הקבוצות הן כלום ושום דבר, אבל מה לעשות רוצים פה להצליח עם שחקנים דוגמת ציון צמח וחיזוק של ריף פרץ.

    קפילוטו עדיין צעיר, רק השנה הוא מקבל את הצ'אנס שלו
     
  9. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עומר, אם לא הבחנת - ההערה שלי היתה סרקסטית...
     
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אחרי הדרבי של הבוגרים מגיע הדרבים של הצעירים.

    מחר ב-11 בוולפסון, בשידור ישיר באתר ערוץ הספורט, הפועל תארח את מכבי לדרבי הנוער השני של העונה. במפגש הקודם מכבי ניצחה 0:1 ברית שלום לעיני למעלה מ-1000 צופים, כשהפועל מחמיצה פנדל.

    רוני קהת ובן בן יאיר הם הכוכבים של מכבי. רוני קהת היה אמור לעבור לנירנברג הגרמנית אולם מכבי דרשה עליו סכום של 200 אלף יורו שטרפד את העברה.

    מכבי מובילה את הליגה לנוער בצוותא עם מכבי חיפה אבל עם הפרש שערים יותר טוב, מכבי הקבוצה הכי פורייה בליגה ומודרכת על ידי חלוץ העבר עמיר תורג'מן.

    הפועל ממוקמת במקום ה-6 ומודרכת על ידי מאמן העונה לשם נמני. הזוי.
     
  11. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מובן לי למה נמני מספסל את ז'אן.
    בדרבי קיפלוטו הראה שיש לו עוד זמן עד שהוא יהפוך לבלם מוביל. ייקח לי עוד הרבה זמן עד שאני אשכח איך כל פעם ששכטר רץ לכיוון שלו רעדו לו הרגליים.
     
  12. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    למה לא, תקצין עוד. מה אני אמרתי ומה אמרת... שיהיה שבת שלום.

    אל תשכח שהבחור עלה רק העונה מהנוער. נכון, רעדו לו הרגליים בדרבי, אבל רק ככה הופכים לשחקנים טובים, קודם כל חווים את זה בלייב ולומדים מטעויות. גם אל תשכח שנגד מכבי חיפה הוא היה מצויין. נמני עשה נכון שלא סיפסל אותו, אם הוא היה עושה את זה, הוא היה גומר לקפילוטו את האימ-אימא של הביטחון והיינו מאבדים אותו לתקופה ארוכה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  13. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא יודע... אתה כנראה יותר סלחן ממני.
    הדרבי הזה היה אחד הרגעים היותר קשים שלי בתור אוהד מכבי, ואני מכביסט הרבה זמן.
    קפילוטו היה אחד האשמים העיקריים בהפסד הזה, וכמו יוסי שבחון גם הוא צריך לעוף מההרכב ומהר.

    אם הוא כזה צעיר וכשרוני יש לו זמן לשרוף קצת על הספסל לא יקרה לו כלום. ובכל מקרה, ז'אן בלם יותר טוב ממנו בכל תכונה אפשרית. לא רואה סיבה להעדיף את ניסו עליו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  14. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    תהיה בטוח שלכל אוהדי מכבי ההפסד הזה כאב, אבל מה לעשות, אנחנו מועדון כדורגל ולא רפובליקת בננות ואנחנו לא מעיפים שחקנים אחרי משחק אחד טוב, במיוחד שברוב המשחקים שהוא שיחק הוא היה טוב מאוד, כמו נגד מכבי חיפה שלא נתן לחלוצים שלה לזוז. למה לא, בוא גם נעיף את נמני למרות שהוא נותן עונה אדירה במכבי, הרי הדרבי הזה כאב...

    ניסו קפילוטו בלם מצויין. שנה הבאה הוא יהיה בלם הפותח של מכבי ת"א כך שחיביים לזרוק אותו למים כבר עכשיו. נמני אמר זאת מיליון פעם - אנחנו בונים את עצמנו.
     
  15. Charlton Member

    הצטרף ב:
    ‏26/11/06
    הודעות:
    825
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קפילוטו עוד יחזיר לכם ברגעים טובים, אל תקטלו אותו!!
    הגיע הזמן שתתנו צ'אנס לצעירים, אחרי כל השנים שברחו לכם שחקנים מהיידים תדעו גם לטפח אותם, גם אם זה עולה בהשפלה או שתיים. אין מה לעשות