משהו יכול לספר לי על רועי קהאת בן ה 17? ולמשהו יש מושג למה אוהדי נירנברג מכנים אותו הכישרון ההכי גדול אחרי אסולין מבארסה? נירנברג בכל אופן די חמים עליו
עדכון פצועים ומחלימים לקראת הדרבי: ראלדס החלים ויפתח כבלם לצד ניסו קפילוטו, אילייב סופית ייעדר, ז'אן קיבל מכה היום ואנשי מכבי נבהלו, אך הוא יחזור לאימונים כבר מחר ויפתח דרבי ככל הנראה בקישור האחורי לצד קומאץ'.
חבל, אלייב שחקן מצויין והוא משפיע המון על מכבי, נקווה שתנצחו גםפ בלעדיו כי לראות אדומים חוגגים זה באמת מעצבן, וכמה שטוב שיש את קאזאן!
אין לי ושג למה הם חשובים אתז ה עליו... הוא שחקן צעיר אם אני לא טועה בן 16-18 בגיל למה אני לא זוכר, אם אני לא טועה הוא או קשר התקפי או חלוץ...
מתי זה קרה? עד לפני שלושה שבועות בערך (במשחק הנוער נגד טוברוק) הוא שיחק. קיבלנו כסף עליו או ששוב יצאנו פראיירים כרגיל?
מכיוון שלא ראיתי מקום אחר לרשום בו אז אני רושם פה מה אתם חושבים על ההחלטה של דון אבי לוזון להביא למשחק מכבי חיפה-מכבי ת"א (מחזור 26, 15.3.10) שופט זר את הגרמני הבינלאומי מנואל גרפה
מעולם לא שמעתי על עליו אבל זה ביזיון אני לא רואה סיבה שמאיר לוי או אלון יפת לא ישפטו את המשחק ללא טעויות, מתי יבינו פה שרוב הטעויות זה לא של השופטים אלא של הקוונים שלנו! הקוונים!
הצוות במכבי חייב לעבוד יותר על התנועה של השחקנים בהגנה. אי אפשר להתעלם מההפקרות ההגנתית שהייתה היום, לדעתי הגדולה ביותר העונה של מכבי, וגם הפועל פ"ת הייתה יכולה בכיף להבקיע היום 3-4 גולים לרשת של שטראובר (שאגב לא אשם, הוא בעצמו הציל 2-3 גולים). ממש הגנה ליגה ב' וזה בלתי נסבל, בטח אם מכבי רוצה לשחק באירופה.
זו לא הגנה ליגה ב', ההגנה סבירה, היה לה משחק רע וזה הכל. זכור את ארסנל נגד פורטו, את הטעויות האידיוטיות של ההגנה. באירופה. זה קורה לקבוצות הרבה יותר גדולות ממכבי והפועל. ליגה ב'? ממש לא.