מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע אני לא בונה על קולאוטי אתה יודע למה? מהסיבה הפשוטה, החוזה שלו נגמר בקיץ נכון? יפה. מבחינתו הוא יכול לחתום על חוזה במכבי ת"א עכשיו, נכון? אז למה הוא לא עושה את זה? או יותר נכון למה הם לא עושים את זה? כי הם לא רוצים אותו, זהה כל ספינים.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני יסביר לך למה.

אוהדי הקבוצה חלוקים מאד בדיעות שלהם לגבי רוברטו, 50 אחוז מהם מאוהבים ב"קולא" ו 50 אחוז לא מבינים למה הוא עוד משחק בקבוצה.
    מה שהפך בפורום של הקבוצה לאחד הטופיקים הכי סוערים שיש עם קרוב ל 600 הודעות שקשורות רק לרוברטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

רוברטו יודע מזה, הוא שומע את זה וקיבל גם כמה פניות נרגשות של אוהדים. ברגע שהוא יודיע שהוא עוזב כבר עכשיו הוא יכול לקבור את עצמו עד סוף העונה גם אצל האוהדים וגם אצל המאמן. הוא כרגע משחק ולכן לא שווה לו לעשות מהלך כזה במיוחד עם המחלוקת סביב הדמות שלו.

קשה לי עדיין לקבוע אם העיסקה תיסגר או לא, אבל כל יום שלא שומעים שהוא חידש את החוזה שלו בגלדבך מחזקת את הרושם שבשנה הבאה הוא יהיה החלוץ שלכם. האמתי השנה הוא בכלל לא רע.

3. Fanatic Member

לא ידעתי שהוא מקבל שם דקות בכלל..
    בכל מקרה, במכבי כמו במכבי, עד שאין חתימה אין מה לשמוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שחקן הרכב ראשון!

אתמול הוא הוחלף בדקה ה 73. מחצית ראשונה הוא היה מעולה. בשניה הקבוצה שלו נחלשה מאד בעיקבות השער שיוויון שקיבלה ולא הוא ולא בובדיבלה קיבלו כדורים, כך שאי אפשר לבוא אליו בטענות.

שער שני שלו כבר בסיבוב השני.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף חיפה תגנוב אותו אז מה זה משנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמתי שאני לא אתנגד...

אבל עם ארבייטמן, בוקארי ודבה יש כבר שלוש חלוצים. לא מאמין ששחר יכנס לשקעה גדולה בשביל להחזיר אותו. אם ארבייטמן עוזב לטובת אירופה לדוגמא, אז זה יהיה יותר ריאלסטי

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קולאוטי כבר עם ארבעה שערים בליגה ואחד בגביע, קשה לי להאמין שהוא יעזוב עכשיו את גרמניה, במיוחד כאשר דווקא הקבוצה קצת יצאה ממאבקי התחתית. אם הוא ימשיך בתקופה שבה הוא נמצא אני לא אתפלא אם יוצע לו חוזה חדש, שלדעתי הוא יחתום עליו די במהירות. מבחינה מקצועית, חזרה לישראל היא האופציה ההכי פחות טובה, השאלה היא עד כמה האישה דומיננטית בהחלטה.

8. eran levy Member

קולאוטי הוא שחקן מזן אחר. הוא ידע שהוא רוצה לשחק בחו"ל, הוא אפילו שקל הצעה מקבוצה מקסיקנית לפני שהוא חתם בגלאדבך. אחרי שלוש שנים די קשות בגרמניה קשה לי להאמין שהוא יישבר ויחזור לארץ. בשביל מה לו? יש לו עדיין מה לעשות בגרמניה ובאירופה, כך שאני די בטוח שהוא לא יגיע לארץ אפילו לסיבוב פרידה.

9. Fanatic Member

טוב, אז מאיוקה מסתבר סובל מקרע בשריר הירך האחורי, ייעדר שלושה שבועות וכמובן שיפסיד את הדרבי. תוסיפו לכך את מלול שלא ישחק בודאות, את ייני המורחק וראלדס ואילייב שגם הם בספק גדול לדרבי.

אופטימיים?

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

גם אם כל מי שציינת היו משחקים, לאוהדי מכבי ת"א אין סיבה להיות אופטימיים. נכון שהריצה של קבוצתכם, מספר הנצחונות ברצף והמומנטום החיובי נותנים הרגשה שאפשר לעשות את זה, שבאים לדרבי כמעט כשווים אל שווים, שאולי אין רגשי נחיתות, אך עדיין הפועל ת"א קבוצה טובה יותר ותהיה זו שתכתיב את מהלך המשחק.
    אין ספק שפציעתו של מאיוקה באה בטיימינג ממש לא טוב מבחינתכם, אם היה בהרכב עוד היתה למכבי ת"א אפשרות לעקוץ את הפועל ולצאת עם משהו מהמשחק, אך בלעדיו קשה לי לראות את זה קורה, אפשר לרשום באנקר 2.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/10
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אופטימי אני לא יכול להגיד שאני הכי אופטימי שבעולם, אבל אני בטח שלא יבוא פאסימי. אגב אני לא יודע אם אתה זוכר את זה אבל בדרבי הקודם כשמכבי היתה הרבה פחות טובה מהפועל והיא היתה בריצה של איזה 6-7 נצחונות רצופים כולל הגל מאירופה, רוב הדרבי היה בשליטה של מכבי והפועל במחצית הראשונה פרט לגול וקורה של ורמוט לא ממש הגיעה לשער של מכבי ורק במחצית השניה לקראת הסיום כשנמני זרק את כל מה שאין לו למגרש, והפקיר את ההגנה בשביל להשוות הפועל הגיעה לשער של מכבי והחמיצה שערים בטוחים, מה גם שהדרבי הזה יהיה לנו רוב ביציעים וזה יתרון, בדיוק כמו שבדרבי הקודם זה היה יתרון להפועל.

ב. מאור בוזגלו יפתח בהרכב ואני מאמין שגם תמיר כחלון, ישראלביץ', יבוריאן (אפילו שהוא פח), אבידור שמראה השתפרות לא קטנה ואתמול כבש צמד והחמיץ גול בטוח, כשמאחורה יש לי את ליאור ז'אן ואת קומאץ'. אני מקווה רק שראלדס יחלים וישחק בדרבי ואז בכלל המצב רוח יהיה בסדר, כמובן שאם גם איביצה אילייב ישחק אז בכלל המצב טוב, אבל להגיד שזה באנקר 2? הגזמה פרועה, מכבי ת"T כבר מזמן לא אותה קבוצה עלובה של השנה שעברה, היא קבוצה עם ביטחון ועם יכולת, וזה חשוב הרבה יותר ומכבי מגיעה אחרי מומנטום טוב מאוד, כך שזה לא שמכבי גם ככה במצב פח...אם יש משהו לדעתי שהוא לא, אז זה לא באנקר 2. נכון הפועל קבוצה יותר טובה, לא ב-100 דרגות אבל היא עדיין יותר טובה יש לה יתרון של 2-3 שחקנים יצירתיים, אבל מכבי קבוצה טובה גם, ולדרבי חוקים משלו והכל יכול להיות, לפעמים מי שיהיה יותר עם טירוף בעיניים וירצה יותר ינצח, זה לא בהכרח מי שיותר טוב או יותר כשרוני, כשיהיה דרבי בחיפה, אולי תבין את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/10
  12. Number 8 Member

אגב אני לא מבין למה כל כלי התקשורת מפרסמים שתמיר כחלון כבש את השער הרביעי. אמנם הוא זה שנגח אבל הכדור פגע בדרך בראש של אבידור, שינה כיוון למעלה ונכנס, משמע גול של אבידור חד וחלק. לולא הפגיעה בראש של אבידור, בכלל לא בטוח שזה היה גול.

מאיוקה ייעדר בשבועות הקרובים וזה הזמן של אבידור להוכיח את עצמו.

13. צהוב בנשמה! Member

אבידור לא שחקן.
    חוץ ממהירות אני לא מוצא בו שם דבר.
    אין לו טכניקה מינימלית של חלוץ, הוא מסוג השחקנים שמגיעים להזדמנויות ומתתבלבלות להם הרגליים.

14. eran levy Member

נכון, אבידור לא שחקן, סתם מהיר, כאלה יש בטונות בכל שכונה.
    אז מה אתה אומר? שנמני לא מבין מהחיים שלו? שרן בן שמעון אידיוט? שכל מי שמתעסק בכדורגל מבין בכדורגל ובשחקני כדורגל פחות מאיתנו, כותבי הפורומים? מכבי ת"א זה דינמו חולון? אבידור שחקן ועוד איך. טוב יותר או פחות זה כבר עניין לויכוח, אבל לומר שחוץ ממהירות אין לו שום דבר זה די חסר ערך.

15. צהוב בנשמה! Member

לא פיספסתי אף דקת משחק שלו השנה והבחור לא חלוץ.
    אולי הוא מתאים לקריית שמונה או קבוצות תחתית בליגת העל אבל לא למכבי.
    את הקרדיט הוא מקבל בגלל שהוא שחקן רכש וגם זה בתור מחליף.
    ולא שלמכבי יש חלוצים גדולים שהוא מחליף אותם...