מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/002/460.html

אם זה באמת נכון אני חושב שתעשה מכבי נכון אם תצרף אותו במקום סלומון ששטראובר יתחיל להבין שאם הוא לא מפסיק עם השטויות והשכונה עכשיו אוהד כהן יעיף אותו מההרכב הראשון, בכלל אני חושב שאוהד כהן לא נופל משטראובר ולפעמים יותר טוב ממנו, פשוט הוא משחק במכבי פ"ת אז אני לא מתפלא שהוא מקבל שערים עם איך שהם נראים אבל לפעמים הוא נתן עונות מעולות.

2. wings Member

זו בדיוק הנקודה, אתם חייבים להגיע לשלב הבתים בשנתיים שלוש הקרובות כדי להחזיר קצת את ההשקעה. זה אמנם לא יהיה קל, אבל זה היום הסטנדרט לקבוצות הישראליות שרוצות להצליח.
    לא הייתי מזכיר את זלצבורג באותה נשימה יחד עם טפליצה. קבוצה עם תקציב של 60 מיליון אירו עם איזה 15 שחקנים זרים בקבוצה. קבוצה שסיימה את הליגה האירופית עם מאזן מושלם.
    למכבי חיפה היה מזל שהם תפסו את זלצבורג לפני שהם התחברו. כנראה למאמן החדש לקח
    קצת זמן להיכנס לעיניינים. זה לא אומר שאת זלצבורג של היום חיפה לא יכולה לעבור, אבל זה היה פי כמה יותר קשה.
    ואני מאמין שאתם תגיעו לשלב הבתים בקרוב. הכל כמובן תלוי בנמני ואיזו קבוצה הוא יבנה בקיץ.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גביע זה גביע, ר"ג זה ר"ג וזכייה בגביע הטוטו היא אמנם לא משהו כל-כך מרגש אבל תמיד טוב לראות את הקבוצה שלך זוכה בגביע כלשהו, והשנה הקבוצה שתזכה(אני מניח שזאת תהיה מכבי חיפה/מכבי ת"א/ בית"ר) תעבור יריבה גדולה בדרך לזכייה כך שאי אפשר לזלזל בזה.
    נכון שבשלבים המוקדמים בזמן שהליגה משוחקת זה נראה בדיחה(תעשו כניסה חינם לילדים ו20 ש"ח למבוגר ותראו הרבה יותר קהל אבל זה כבר לדיון אחר) אבל שמגיעים לחצי הגמר והגמר זה חשוב מאוד.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, הקבוצות עולות עם ההרכבים החזקים פרט להפועל שעשתה מעין חרם על זה ששיחקה 3 משחקים ב-6 ימים משהו כזה.

5. צהוב בנשמה! Member

שטראובר לא יזוז מההרכב אלא אם כן יפצע.
    שטראובר זה באנקר גם שהוא עושה שטויות לפעמים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר עכשיו שטראובר פצוע אז למה לתת לו לשחק?!

בנוגע לסיבוב של מכבי, 28 נק' מאכזב אבל אני מאמין שהסיבוב השני שלנו יהיה הרבה יותר טוב עם יותר נקודות גם.

7. צהוב בנשמה! Member

מה שיותר מבאס שפיספסנו כ"כ הרבה נקודות נגדת הקטנות.
    הפסד להפועל חיפה, הפסד מיותר לנתניה
    תיקו עם מכבי פ"ת, אחי נצרת והפועל עכו.

8. eran levy Member

9. alexshw Member

צריך לזכור שמכבי ת"א אירחה בסיבוב הזה את מכבי חיפה ואת בית"ר.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו? והפועל אירחה גם אותנו וגם את חיפה אז?

ארבעת הגדולות זה ארבעת הגדולות.

המשחק בשבת בקרית שמונה נגד סכנין הוא משחק סופר חשוב למכבי, מבחינתי בסיבוב הזה עד לדרבי ישנם 3 משחקים שהם יאמרו הרבה על העונה של מכבי:

1. סכנין בחוץ אפילו שזה בקרית שמונה בגלל המרחק לא יגיעו הרבה אוהדים וזה ייצור בעיה למכבי.
    2. מחזור 3 נגד בני יהודה בחוץ שזה משחק מאוד צמוד
    3. הפועל חיפה בבית, גם צריך לנקום וגם זו יריבה שיכולה לעקוץ אותנו.

אם ננצח את 3 המוקשים האלה אני מאמין ששאר הסיבוב יהיה הרבה יותר טוב, שאני מתכוון הרבה יותר טוב אני לא יודע להגיד אם הוא יהיה יותר טוב משל מכבי חיפה או הפועל ת"א, אלא אני מתכוון שהוא יהיה יותר טוב מבחינת זה שנשיג יותר מ-28 נקודות שהם מדד סביר לקבוצה שפעם ראשונה זה כמה שנים באמת משחקת כדורגל בהתחשב שהיו כל שנה תחלופה גדולה של שחקנים כל פעם ורק השנה באמת נותנים למי שצריך לשחק אחרי שנפטרו מלא מעט חלאות ותחלואות (ועדיין יש לא מעט בקבוצה...)

אני מקווה בכל אופן שנחתים חלוץ ישראלי, אני מעדיף שיהיה עוד עומק של חלוץ ישראלי על פני זר כרגע מה גם שלחלוץ ישראלי לא תהיה בכלל בעיה להתאקלם, כי זר שבא באמצע זה מאוד בעייתי וגם בדרך כלל הזרים שבאים באמצע העונה הם לא בדיוק סחורה חמה.

11. eran levy Member

נכון בהחלט, עומר. חלוץ יצליח לפתור בעיה רצינית, ועכשיו כשמכבי התחילה בריצה קלה חלוץ בכיר יכול להתחיל ישר עם מה שהוא יודע.

Last edited: Dec 30, 2009
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדרך כלל אני לא מסכים עם שגיא כהן אבל בליגה משלנו הוא אמר דבר נכון: הקבוצה של נמני צעירה וחדשה ולכן יש לה זיגזגים אבל היא בונה את עצמה לשנה הבאה וכתוצאה משנה טובה תקבל את הביטחון ועם חיזוק נכון בחוד ובקישור האחורי היא תרוץ לאליפות כבר בשנה הבאה, ואני מאמין שהוא צודק.

13. Number 8 Member

ניצחון חשוב מאוד, פתחנו פער של 6 נקודות(זאת אומרת 3) מבני יהודה ומהמקום הרביעי. עכשיו מצפים לנו ארבע משחקים שעל הנייר צריכים להסתיים בניצחונות שלנו או לפחות 10 נקודות מתוך 12 - הפועל חיפה בבית, עכו בחוץ, רעננה בבית והפועל רמת גן בחוץ.

אגב, יוסי שבחון עם שער חמישי העונה בליגה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו חייבים לקחת 12, לא שום דבר פחות, אם ניקח 12 סיפור המקום ה-3 סגור. בית"ר ריצפה ואולי תלך לפירוק, בני יהודה, נתניה, אשדוד וב"ש בוודאות יפסידו נקודות ב-4 משחקים הקרובים, משמע 12 נקודות והסיפור גמור.

15. Number 8 Member

אם נפסיד נקודות אז לפי דעתי זה יהיה אצל עכו, אני הכי מחזיק ממנה מבין כל היריבות לתחתית והיא יריבה עיקשת ומעצבנת. בבית אנחנו חייבים לקחת 6 מתוך 6, גם נגד הפועל חיפה בשבוע הבא ובטח שנגד הפועל רעננה בבית, וכמו שהפועל רמת גן נראית בשבועות האחרונים, גם אותה אנחנו חייבים לנצח.