מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. Number 8 Member

גם אותי הזכייה בעונה שעברה לא יותר מדי ניחמה אות, אולי קצת אבל זה רק בגלל העונה העלובה שהייתה שלנו וגם אלו שלפנייה, מגיע לנו קצת לשמוח אחרי כל השכלונות, וגם אם נזכה שוב העונה אני לא אקפוץ עד השמיים אבל מכאן ועד להגיד שזכייה היא לא בעלת משמעות, בכל זאת עדיין תואר וכסף, זה בולשיט.

2. alexshw Member

תשמע, כל אחד כמובן רשאי לשמוח יותר או פחות מהתואר הזה.
    אני חושב שאין שום השפעה למפעל הזה על הליגה. היחס והאווירה זה לא אותו דבר. המאמנים מנסים כל מיני דברים ובצדק.
    אי אפשר לבוא ולהתחיל לערבב סטטיסטיקות של הליגה עם המפעל הזה. זה בדיוק כמו שתתחיל להוסיף גולים ובישולים ממשחקי ידידות.
    לא רציני ולא מקצועי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/09
  3. Number 8 Member

אלו לא משחקי ידידות. זה שאתה מתייחס למשחקים בגביע הטוטו בצורה כזו, לא אומר שזה ככה ואפילו רחוק מהמציאות. דבר שני, מן הסתם ששערים בליגה יותר חשובים משערים בגביע הטוטו, אבל כן, שווה להזכיר אותם, ואמרתי כבר למעלה למה, אותם שערים עוזרים ותורמים לקבוצה להתקדם וכמובן שרק תורמים עוד ועוד לעצמם.

וכמו שכבר אמרתי, אם אתה רוצה, תשים בצד את השערים בגביע הטוטו ועדיין תקבל 10 שערים מחלוצים שזה לגמרי לא רע ו17 שערים(!) מהקישור. זה רק מעיד שלא חייבים רק חלוצים כדי להבקיע, הקישור שלנו יצירתי מאוד, כל שחקן בעל יכולת אישית די גבוהה, וכמה שמבלבלים בשכל, מכבי ת"א בפיגור של רק ארבע שערים מהמובילה.

4. alexshw Member

במה הזכיה בגביע הטוטו, קידמה ונתנה ביטחון למכבי ת"א של העונה שעברה?
    כנ"ל מכבי חיפה של 07/08?

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי מנהלת מו"מ עם שמעון אבו-חצירא.
    לא ברור לי מה אבוחצירא מחפש בקטע של לחזור לארץ,לא רע לו ביוון בינתיים והוא זורק לפח סיכוי לקריירה אירופית אם הוא חוזר לארץ.

6. wings Member

גביע הטוטו שקול למשחקי אימון.
    ועומר, אתה טוען שעם שחקן שניים טובים מכבי ת"א ברמה של הפועל ת"א וחיפה.
    זה אולי נכון, אבל אני יכול להגיד לך שעם עוד שחקן או שניים טובים, גם חיפה תיהיה הרבה יותר טובה.
    מבחינתי מכבי חיפה היום קבוצה ביינונית פלוס. יותר נכון, יש הגנה טובה אבל התקפה ביינונית.
    אפשר להביא שחקן הרבה יותר טוב מרפאלוב לאגף שמאל, אפשר להביא חלוץ הרבה יותר טוב מלדו, אפשר לשחקן עם מגן ימיני יותר מוכשר התקפית ממשומר. סביר גם להניח שגאדיר ישתפר ככל שיהיה לו יותר ניסיון והוא יהיה שחקן יותר טוב בעתיד.
    היתרון המרכזי שיש למכבי ת"א ע"פ הפועל וחיפה לקראת העונה הבאה, זה שסביר להניח ששתי האחרונות תאבדנה שחקן או שניים משמעותיים לאירופה.
    מצד שני, למכבי חיפה והפועל יש עכשיו די הרבה כסף בקופה לרכש.
    אם מכבי ת"א רוצה להיות פקטור עונה הבאה, היא חייבת להשיג כרטיס לאירופה. בלי הכנסות
    של אירופה אני לא רואה בעלי קבוצות מוציאים יותר מדי כסף על רכש.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. זה תלוי איפה אתה משחק. אם אתה משחק בקבוצה פח כמו לאריסה, והיא פח, אז הסיכוי גם שתגיע משם לקבוצה למעלה יותר הוא מאוד נמוך.

ב. אני לא מבין מה מכבי מחפשת בו?! עדיף את קולאוטי ב-100 רמות יותר טוב. זכרו מה אני אומר לכם הוא יהיה פלופ!

ג. ווינגס, אם יש משהו שלא חסר במכבי ת"א זה כסף אם גולדהאר יחליט להכניס באמת את היד לכיס הוא יוכל להביא את מי שהוא ירצה...באירופה אני מאמין שנהיה דרך המקום השלישי...

ד. איזה שחקנים יעזבו את חיפה לחו"ל? פרט לגולאסה אני לא רואה אף אחד עובר. מהפועל כנ"ל שכטר וורמוט, ולגבי ורמוט אני די פסימי.

8. Number 8 Member

כסף לחיזוק וקצת שמחה לאוהדים שסבלו במשך הרבה שנים.

בנוגע לאבוחצירא - קולאוטי עדיף, אבל אם ההעברה שלו לא תצא לפועל, אבוחצירא חיזוק מספיק טוב ומחליף ליבוריאן.

9. alexshw Member

זה כסף קטן בשביל מכבי חיפה וגם בשביל מכבי ת"א.
    שמחה? טוב. אולי בשביל האוהדים שלכם.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח לזכות בכל תואר, אני רוצה כל שנה לקחת את כל התארים גביע הטוטו, גביע המדינה, אליפות, הליגה האירופאית וליגת האלופות (נכון זה נשמע בדיחה שני האחרונים אבל בשביל זה משחקים כדורגל!!! בשביל להיות הכי טובים, בכל דבר)

11. wings Member

כתבתי שחקן או שניים יעזבו, לא חצי קבוצה. עדיין, זה משמעותי. מכבי חיפה לא תמצא עוד גולסה.
    אבידה רצינית. סביר להניח גם שהפועל ת"א לא ימצאו עוד אניימה. ואם יש שחקן שאני מקווה שיעזוב בקיץ לאירופה, זה הוא.
    אני בספק אם גולדהאר יסכים להפסיד כל עונה מיליונים של דולרים. לכל אחד זה נמאס בסוף. אבל אני לא מכיר את האיש.

12. Number 8 Member

אחרי כל השנים שסבלנו מאז 2003, אז כן.

עומר תעזוב, גביע הטוטו זה תואר חסר משמעות ורק לקבוצות קטנות... give me a break

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה קורה ללהשקיע 2 מיליון דולר על רכש כביזבוז בהתחשב בעובדה שיש לך אפשרות להרוויח פעם אחת 70 מיליון שקל שזה אומר משהו כמו 16 מיליון דולר, אני הייתי מוכן להפסיד את זה משהו כמו 5 שנים רצוף בשביל להגיע בפעם השישית לצ'מפיונס...אז כן זה לא כזה סיכון ואני מקווה שגולדהאר יידע את זה, אני לא מצפה שישקיע 100 מיליון כמו גאידמק כי אין צורך, אין צורך להשקיע, פשוט צריך השקעה נכונה 2 מיליון דולר על זרים ומחויבות של שחקני הבית, זה כבר עושה את העבודה, ועובדה מכבי חיפה לא עם קבוצה גראנדיוזית העפילה לצ'מפיונס, ואני לא מדבר על מה עשתה שם, אלא רק על העפלה, וזה לא היה כזה בשמיים, עם כל הכבוד.

14. wings Member

לפי דעתי עונה בלי אירופה זה יותר בכיוון של חמישה מליון דולר הפסד (עם תקציב של 40 מיליון ש"ח).

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי יהיו באירופה, נו אז נניח ויגיעו לאירופה? אתה מבטיח שיגיעו לבתים? למכבי אין ניקוד! הם יכולים לקבל על הסיבוב הראשון יריבה קשה ולעוף...הסיכויים של מכבי ת"א להגיע לבתים גם אם היא תגיע לליגה האירופאית מאוד קטנים, כי היריבות בסיבוב הפלייאוף עם כל הכבוד, הם הרבה מעבר לזלצבורג וטפליצה, יותר בכיוון של פ.ס.וו...ואת פ.ס.וו גם כשהיא אנמית מכבי לא תעבור.