מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שזה לא באמת נכון,החזקתי מקולאוטי קצת יותר מזה שהוא יבוא למכבי תל אביב,הוא גם טיפש אם הוא עוזב את אירופה.

2. alexshw Member

אני דווקא יכול להבין את קולאוטי. הוא כבר זרק לפח שנתיים וחצי אחרונות.
    לא יודע לגבי חזרה לארץ, אבל כדאי לו להחליף קבוצה ואולי לעבור לבלגיה או הולנד.
    בכל מקרה אני לא מצפה מקולאוטי שירצה לשחק רק במכבי חיפה בארץ.

Last edited: Dec 24, 2009
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון ההיגיון אומר באמת לא לצפות,אבל מה לעשות אני זוכר שהיו לו התבטאויות שהוא ישחק רק אצלנו,הוא אהב אותנו,עשינו לו הרבה כמו שהוא עשה בשבילנו הרבה אז כן,זה לא הגיוני אבל אני מצפה.

בקשר לאירופה,אני בטוח שאם קולאוטי היה מחפש הוא היה מוצא קבוצות בליגות קצת פחות בכירות(בלגיה,הולנד) שישלמו לו לא פחות ממכבי,מצד שני הוא חוזר לליגה מס' 6 באירופה :)

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שלא יבוא למכבי? למה מדובר בהפועל עכו?

עם כל הכבוד ל-"הצהרות" כאלו ואחרות שלו, לא מדובר פה באיזשהו סמל של מכבי חיפה, עם כל הכבוד, מילא הוא היה אומר לא אשחק בריבר פלייט, אני יכול להבין כי הוא גדל בבוקה...בסך הכל מדובר בשחקן זר...

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרא את ההודעה הקודמת שלי....

וזה לא היה בגלל שמכבי היא כמו עכו אלא יותר יריבה שלנו.

6. alexshw Member

אתה עדיין לוקח ברצינות התבאטויות של שחקני כדורגל?
    אני עוד מבין אם היה שחקן בית.

7. Raulito Madridista

אני חושב שמדובר בידיוק באותן ידיעות חסרות בסיס בעיתון - כותרת מפוצצת, אבל בפועל כשמחפשים פרטים רציניים - לא מוצאים. נחמד שקולאוטי אולי סיכם עם מכבי, אבל ברור שאפילו לא 50% מהתהליך מאחורי הקבוצה, הרי העניין הקשה הוא להגיע להסכם עם הקבוצה של קולאוטי וברור כי מכבי לא מלאה במזומנים. אני לא בטוח שקולאוטי וקבוצתו רוצים בביצוע העיסקה, ולכן העלות העיסקה יכולה גם להיות מעל ארבעה מיליון שקלים. קולאוטי, כמו רוב הישראלים שבחו"ל, לא ממהרים לוותר על ההפתקאה(כלומר שגם אם קולאוטי יהיה מוכן להתגמש בשכר, יש גבול), וקבוצתו מנגד לא תתנגד להחזיק אותו כחלוץ מהספסל) בכל-מקרה, אם אכן מכבי תצליח להנחית את קולאוטי זה יהיה נהדר עבורה. אני מניח שאת הפירות היא תראה רק בעונה הבאה(או בישורת האחרונה של העונה), הרי קולאוטי בקושי משחק והוא חלוד מאוד, אבל מדובר בעיסקה כדאית. קולאוטי היה אחד החלוצים הכי טובים בליגה והעונה הראשונה שלו בחיפה הייתה מדהימה(לא רק 19 שערים אלא גם תשעה בישולים שזה המון עבור חלוץ!). קולאוטי ניחן במיקום פנטסטי, ניצול מצבים כמעט מושלם ובנוסף מדובר גם שחקן שמשקיע ולא מגלה אדישות.

Last edited: Dec 24, 2009
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה יוסי שיבחון למה?! בית"ר פותחת את המשחק ב-11 נגד 10.

9. Don Joan Roman Member

ליוסי שבחון תמיד הלך נגד בית"ר, יש לו נגדנו כבר לא מעט שערים, כך שזה ממש לא נכון, חוץ מזה שחכה ותראה איזה הרכב יעלה שום, הוא יהיה חייב להחזיר את בנאדו להרכב וכל הסימנים מראים על כך שהוא יוציא בשביל זה את בן שושן ויעלה עם שלושה בלמים(גרשון, בנאדו ותומר), 2 מגנים(ריקן וטיבי), 3 קשרים (דה לא האסה, עידן טל ואבירם) ו-2 חלוצים תמוז וברק כהחלוץ המרכזי יהיה יצחקי והסקנד סטרריקר יהיה טוטו.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפסיקו לבלבל בשכל כל הקשר בין יוסי שבחון לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט. הוא השחקן הכי גרוע במכבי מאז תחילת העונה שעברה ביי פאר. הוא גרוע, כל פעם שהוא בהרכב מכבי לא מנצחת, פשוט סבל לראות משחק שהוא משחק וגם אם ההגנה של בית"ר היתה מורכבת מקונוסים כתומים הוא לא היה עושה מולם כלום שלא לדבר על לרדת לגליץ' חלילה וחס או לקפוץ לכדור גובה...

שום עולה בהרכב בונקריסטי שלא נראה כמותו...שלושה בלמים, ריקן טיבי דה לה האסה ועידן טל, אפשר לחשוב מי באה מולו...מכבי ת"א לא ארסנל עם כל הכבוד...ועדיין המשחק הזה למרות שבחון תלוי במכבי, אם היא תשחק כמו נגד חיפה, לבית"ר אין סיכוי. אם היא תעשה שטויות כמו נגד נצרת היא תפסיד.

11. אלי מתחן Member

אני מוכן לחתום לך שעידן טל יותר גרוע משבחון, ככה שזה מתקזז..

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוסי שבחון הוא השחקן האדיש ביותר שיצא לי לראות מזה שנים, אבל אני חושב שאי אפשר להתעלם מהעובדה שכדורגל הוא יודע ואת זה רואים לעיתים בפעולות אישיות שהוא עושה או באיזו מסירה מתוחכמת. אני עדיין חושב שהוא עוד יכול להוביל קבוצה כמו מכבי תל אביב, אבל בשביל שזה יראה הוא צריך לעבור איזשהו תהליך שיגרום לו להבין שהוא צריך לקחת אחריות. וגם אם זה לא יקרה, הוא יכול להיות שחקן סגל נפלא.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שהיא שיחקה נגד מ. חיפה? הבקיעה גול מוקדם והתגוננה עם 7 שחקנים עד לסיום כאשר רוב ההתקפות הם מתפרצות.
    לגבי שום, אין ספק בן-אדם הזוי שמפחד פחד מוות מבנאדו ויחזיר אותו להרכב בכל דרך, ואם בית"ר תמשיך לשחק עם 2 בלמים אז הוא יחכה עד למשחק היחיד שתומר לא יראה טוב ויוציא אותו לטובת בנאדו עד הודעה חדשה בלי קשר שהציוות של תומר וגרשון נראה עד עכשיו די טוב לעומת בנאדו וגרשון שהיו חלשים מאוד ביחד, תראו עם מה אנחנו צריכים להתמודד..

עם כל הצער שבדבר עידן טל הוא שחקן שאסור לנו לוותר עליו, למה?
    הוא היחיד שעושה תנועה ללא כדור, היחיד שמבקש את הכדור וגם בא לקחת אותו, והיחיד שמוציא את המשחק של הקבוצה קדימה.

14. אלי מתחן Member

איך בדיוק עם 10% מסירות מדוייקות במקרה הטוב הוא יכול להוציא מישהו להתקפה?

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תעשה אותו מוגבל טוטאלית, נכון לפעמים הוא מסתבך בהתקפה אבל הוא היחיד שיוזם בעוד כל השאר מוסרים לרוחב ולרוחב.
    ובגלל זה כמו שאמרתי לצערי הרב אין לנו אפשרות לוותר עליו ובטח מול מכבי ת"א בבלומפילד.