מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. gustavo_broccoli Member

מכבי ת"א הצליחה סוף סוף לחבר שני נצחונות, וכבר מדברים שם על אליפות. עוד שני נצחונות, ומכבי זוכה בגביע האלופות, וזה עוד לפני שהבן של יעקב בוזגלו חוזר להרכב,למה אם הוא לא חוזר, אבבוזגלו עולה על מטוס לקנדה, ומפגין מול משרדו של מיץ גולדהאר.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע שזה לא רציני ואף אחד באמת לא חושב על אליפות ולא מדבר על זה...זה סתם חימום של העיתונאים.

המשחק מול נתניה הוא לא פחות קשה מאשר מולכם...נמני וייני אמרו בהתאם: המטרה השנה זה לבנות קבוצה שתהיה בצמרת ולהגיע לאירופה. כשנשיג את זה ונשדרג את הקבוצה נוכל לדבר הלאה.

מכבי ת"א לא תיקח אליפות. זו תהיה או מכבי חיפה או הפועל ת"א כי שתיהן מוכנות ובנויות לכך. חיפה המזל שלה שהליגה שנה שעברה היתה כל כך עלובה שהיא הצליחה לקחת את האליפות בשנה שעברה, שבכלל לא כיוונו אליה. השנה יש יריבות חזקות ואם היריבות של חיפה היו ברמה של חיפה (שזה חלק מהבניה כמובן) והפועל היום היא היתה נמצאת הרבה מאחור בשנה שעברה.

3. Number 8 Member

אני לא יודע מי מדבר על אליפות, אבי נמני אומר שהמטרה היא לחזור לצמרת, שירן ייני אומר שבקבוצה רוצים להגיע בסיום העונה למקום לאירופה ואפילו האוהדים מסתפקים בצמרת ויודעים שאין הרבה סיכוי לאליפות אבל רק העיתונאים בשלם וכנראה שאתה מקשיב להם ועושה טעות חמורה...

אבי נמני דיבר עוד מהעונה שעברה על בנייה ושילוב צעירים אבל אף אחד לא הקשיב לו... אבל פתאום שמכבי מצליחים ומשלבת 6-7 שחקני בית, כולם משנים את דעתם. אני ורוב האוהדים שאני מכיר היינו בדרך של נמני, גם ההנהלה וגולדהאר ועד כה הדרך והבנייה באה לידי ביטוי.

Last edited: Dec 3, 2009
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. המטרה היא לבנות שלד חזק ויציב שיחזיר את מכבי לצמרת קודם כל, אחרי זה להוסיף אליו זרים ותוספות שיוכלו להיאבק על האליפות.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב שתדע שלבינתיים אין התנפלות ובצדק על הכרטיסים לנתניה...האוהדים של מכבי לא טיפשים, אומנם הם נהנו בשבועיים האחרונים מתצוגות טובות ונצחונות, אבל למודי הסבל שכמותנו לא ימהרו לרוץ אחרי הקבוצה, לא כרגע (פרט אליי אבל אני מזוכיסט, החלטתי ביום האחרון שאני כן נוסע לב"ש נסעתי 170 כל הדרך עשיתי 40 דקות הלוך חזור ונהניתי). אוהדי מכבי ינהרו אחרי הקבוצה אם היא תנצח את נתניה ועד סיום הסיבוב, אז תראה בפתיחת הסיבוב השני בסכנין יציע מלא של 3,000 מקומות מאחורי השער, כך אני מאמין לפחות.

אם מכבי ת"א היתה במקום ראשון כל הכרטיסים ליציע של האוהדים שלהם היו נגמרים בתוך יום, כל ה-2000 ומשהו. ההבדל הוא שאם מכבי ת"א רצה האוהדים נוהרים איתה כמו רכבת, ועם האוהדים של היום עם כל מה שהקבוצה הזאת עברה אחרי 2 נצחונות גם אם הם נגד מנצ'סטר יונייטד וארסנל אתה לא תראה נהירה, האוהדים ובצדק ירצו לראות המשכיות לפני שיחזירו לתת אמון גדול בקבוצה שבגדה בהם כל פעם מחדש.

המשחק בנתניה יותר חשוב אפילו מהמשחק מול חיפה, לא ננצח בו זאת אומרת שלא עשינו כלום, אחרי זה יש משחקים נגד אשדוד ונצרת שהם חובה לנצח ואז בית"ר בבית, אני חושב שמכבי מסוגלת לנצח את נתניה אם תבוא בגישה רצינית שהיתה בשבועיים האחרונים, אני מאמין גם שאם מכבי תנצח את נתניה ואז תשכיל לנצח ב-3 המשחקים שיהיו לה, כמות האוהדים שתבוא למשחקים תהיה בהתאם יותר גדולה גם בבית וגם בחוץ.

Last edited: Dec 3, 2009
  6. gustavo_broccoli Member

עצם הזכרת המונח אליפות במכבי ת"א זה חידוש חיובי. הגיע באמת הזמן שהאימפריה הזו תדבר לשם שינוי על אליפות ולא על השארות בליגה.

7. Lazarobbie Member

מה העניין של כל משחקי הידידות שמכבי ת"א משחקת כל שבוע?
    מותר לעשות דבר כזה במהלך ליגה?

8. burning soil Member

המשחק מול בית"ר מחזור הבא נופל על דרבי חיפאי באותו מחזור.

יש סיכוי שנארח את בית"ר בשבת?!

9. Number 8 Member

יש סיכוי לא קטן, אבל אם ערוץ 11 לא יהיה מפגר, המשחק בין מכבי לבית"ר יהיה משודר ביום שני כמשחק המרכזי של המחזור. זה יהיה צעד ממש טפשי אם ערוץ 11 יחליט לא לשדר את המשחק כי הוא יפסיד רייטינג גבוה של שניים מתוך שלושת הקהלים הגדולים במדינה(מכבי, בית"ר והפועל, אני לא נכנס כאן לדירוג).

ועכשיו,
    קצת חדשות:

-מכבי ת"א פנתה לבני יהודה בעניין העברתו של אלירן עטר לקבוצה אבל היא קיבלה תשובה שלילית מבני יהודה. המועדון פנה גם לעומר גולן שהביע את רצונו לעבור לצהוב אבל כמו תמיד, מכבי פתח תקווה היא זו שמונעת מהשחקן לעבור.
    - הקבוצה החליטה לממש את האופצייה לעונה הבאה עם רונאלד ראלדס ואיביצ'ה אילייב.
    - במכבי חזרו והודיעו כי אם לא יימצא חלוץ ישראלי או זר, יבוריאן לא ישוחרר.
    - יובל שפונגין שמסיים את חוזהו בסיום העונה, יקבל בקרוב הצעה לחוזה של 4 שנים שיכלול סעיף יציאה לחו"ל. בנוסף, זאת אומרת שלמרות השמועות, הוא לא ישוחרר בחלון ההעברות.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה ראית את החדשות הללו?

בנוגע לבני יהודה אני מאמין שברגע שבני יהודה יחליטו למכור אותו גם מכבי תיכנס לעניין והיא יכולה להשוות ולהעלות כל הצעה של כל קבוצה בארץ בוודאות...

בנוגע למשחק מחר, אין ברירה חייבים לנצח, לא משנה מי בהרכב, פשוט חייבים לנצח.

11. נועם אסולין Member

איזה צעד דפוק זה יהיה ..
    אבל ניראלי שאם שתי הקבוצות ינצחו השבוע נשחק בשני יהיה יותר עניין ולמשחק גם יהיה יותר חשיבות..

12. Number 8 Member

עומר - בידיעות אחרונות.

alexshw - אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים? אין שום סיבה שאם עטר יימכר לקבוצה בארץ זה יהיה רק למכבי חיפה. אין לחיפה שום בעלות עליו, אנחנו לא נמצאים במדינת הלוזונים, קבוצה שתשלם עליו הכי הרבה היא זו שתרכוש אותו, חד וחלק.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, אתה בא מחר?

המשחק מחר והמשחק מול בית"ר הם משחקים סופר חשובים, לא יודע איך להגדיר את זה, אני לא מסתכל למכבי חיפה בטח שלא כרגע כשהפער הוא 12, זה לא רלוונטי ולא ריאלי. אני מסתכל על עצמנו, אנחנו כרגע צריכים להסתכל על בני יהודה, ברור שאני אשמח אם ננצח וגם בני יהודה תנצח בראשון אבל אני ריאלי, המקסימום שבני יהודה יכולה להשיג זה תיקו, וגם אם ננצח והם יעשו תיקו אז נעבור אותם, אני בכיף קונה את זה, אבל מבחינתי קודם לנצח את אחי נצרת שזה מוקש לא קטן ואז לבוא לבית"ר בבלומפילד, אנחנו פייבוריטים ואם נשחק כמו נגד מכבי חיפה/ב"ש אין סיבה שלא ננצח את בית"ר ונסיים סיבוב עם טעם סביר בפה (9 נצ' מתוך 15 יהיה לא רע, לא מספיק אבל לא רע)

Last edited by a moderator: Dec 18, 2009
  14. Raulito Madridista

דבר אחד שלא ציינתם פה - בעיתונים וגם באתר ONE, פורסם שמאור בוזגלו נמצא בשלב ההחלמה הסופי שלו מהפציעה, הוא אמור לחזור מייד לאימונים מלאים ואולי אף יהיה בסגל הקבוצה כבר למשחק הבא נגד בית"ר ירושלים בסוף החודש. אני חושב שייקח לבוזגלו עוד משהו כמו חודש להוריד חלודה, אבל בכל-מקרה זו בשורה משמחת עבור מכבי. בוזגלו מושך הרבה תשומת לב מהשחקנים היריבים וכך שחקנים אחרים יוכלו לתת יותר, כמו אילייב או ישראלביץ. בוזגלו מסוגל להגיע למספרים יפים מאוד כמו של שכטר וארבייטמן, בטח בליגה החלשה הזאת, למרות שהוא משחק בקבוצה פחות טובה. לטעמי המועמד מספר 1 לרדת לספסל כאשר בוזגלו יחזור זהו תמיר כחלון. המערך הנוכחי של מכבי מזכיר מאוד את זה של סכנין עם אלישע, ואולי כאן בוזגלו יוכל להפיק את המיטב מעצמו - הוא לא חלוץ חוד, כי אז מכבי תתקשה, הרי הוא לא יקבל הרבה כדורים, והוא גם לא ממש קשר קו, אלא יותר חצי חלוץ.

מכבי נחשבת כקבוצה שהורסת חלוצים ומעניין אם תיהיה לכך השפעה על אלירן עטר. אני חושב שהוא יעדיף לעבור למכבי חיפה בשל הסבירות הגבוהה יותר להשתתף בעונה הבאה במפעל אירופי, הרי חיפה בוודאות תיהיה לפחות בליגה האירופית, דבר שלא בטוח שאפשר לומר על מכבי. אולי בצ'מפיונס הוא ייקבל חשיפה, גם אם זה רק במשחקי המוקדמות, ותלוי לאן חיפה תמשיך.
    מה שכן, אם יש לו סיבה להעדיף את מכבי - סביר להניח ששם הוא יזכה למקום של קבע בהרכב. בחיפה יש את קטן שאסור לגעת בו(לעיתים בצדק ולפעמים לא), וגם את ארבייטמן ודבלאשווילי.

15. Igi Member

דור, בדיוק מהסיבה הזו אני לא מאמין שחיפה נמצאת בכלל בעניין של עטר. ברור שתמיד טוב שהשחקנים הישראלים הטובים ביותר ישחקו בקבוצה שלך, אבל כשיש לך כבר שני חלוצים די בכירים צעד של עטר לחיפה יהיה מיותר גם לו וגם לקבוצה עצמה. התרחיש היחידי שיכול לקרות זה אם דבלשווילי ממש יאכזב עד סוף העונה ויגמור כמו פאנטני....