אני כבר רואה את זה, אם מכבי תנצח את שלושת המשחקים, תבוא לדרבי, הפועל תקרקס אותנו תיתן לנו 1:3 ותחזיר אותנו שוב לפרופורציות... אני בכלל עם איך שנראינו היום לא רואה אותנו מנצחים את שלושת המשחקים...ומה שהכי עצוב זה שגם אם ננצח את שלושת המשחקים, ואז נפסיד בדרבי הפער מחיפה יהיה 8 הפרש..
אם אתה מגיע למצב שאתה 8 הפרש במחזור 8 ואתה חושב שהפער יהיה 4 בסופו של דבר אתה חי בסרט כי במקרה הטוב הוא יירד אחרי 30 מחזורים אולי ל-10/12.
ומי אמר שחיפה תנצח את כל המשחקים שלה... תיתן לי להיות 6-8 נקודות מהמקום הראשון בסיום הסיבוב השני ואני מרוצה עד השמיים.
אם הייתי אוהד מכבי ת"א הדברים הבאים היו בהחלט מכעיסים אותי http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.66136.html לא יכול להיות שכל האשמה נופלת על סלומון והשחקנים כשרואים שהמאמן שכנראה עומד מעל לקבוצה, עשה טעויות קשות ביותר. מי שינה את ההרכב? סלומון? ההגנה? מכבי ת"א בסה"כ רצה מאד יפה, אבל נמני החליט לעשות מספר שינויים. לדעתי הוצאתו של ישראלביץ' מההרכב היתה הטעות הכי גדולה של נמני. בסה"כ הבנתי כבר אתמול שהמאמן גם לקח אחריות על ההפסד הזה, לדעתי זה דבר מאד נכון. ההנהלה הפכה את נמני לקדוש וכמו שמרדונה לא מאמן כרגע לנימני יש הרבה מה ללמוד. זה לא נורא, אבל לא יכול להיות שההנהלה מצאה שעיר עזאזעל בדמות של סלומון. איזו הרגשה טובה הם נותנים לו אם שטראובר אולי מספר שבועות בחוץ...הבחור אולי התרגש? גם זה אפשרי לא? ההפסד של מכבי ת"א כעיקרון לא אומר דבר, אבל אם אני קורא באתרי הספורט כאלו כתבות אני חושב שהקבוצה עומדת לחזור ל'ימי הפאניקה'. בליגה של השנה לא כל הפסד קריטי ובסה"כ יש עוד מלא משחקים לתקן את הטעויות. ואת זה אומר אוהד מכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא יודע מי זה בדיוק אותו בכיר, אבל דווקא בONE, שהרבה יותר מקרוב למכבי, כתבו שבמכבי יודעים שסולומון שוער מצויין, אתמול הוא סבל מחוסר מזל וברוב המשחקים ששיחק, הוא היה טוב(בדיוק כמו שאמרתי וכך גם האוהדים מרגישים). שי אני לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל לא כל האשמה נופלת על סולומון, אין ספק שיש לו חלק, אתמול הוא איכזב מאוד ואחראי לשער השני והשלישי, אבל גם אי אפשר לשכוח שנמני עשה טעות שפתח את קומאץ ומאיוקה במקומם של ג'יזרמו שהוא השחקן הכי טוב של מכבי העונה ויבוריאן שנמצא גם הוא בכושר נהדר. אמרתי זאת גם בדיון המחזור - מגיע לו שאפו על כך שהבין את הטעות שלו ותיקן אותה כמה שיותר מהר ולא הלך עם האגו והראש בקיר כמו שמאמנים אחרים עושים, שני החילופים תרמו מאוד ונכנסנו מצויין למחצית השנייה, חיפה לא עברה את החצי במשך הרבע השעה האחרונה אבל אז פתאום הגיע השער משום מקום וזה כבר גמר אותנו. ואגב, פציעת שטראובר לא חמורה, הוא יחזור לאימונים כבר ביום שלישי http://www.one.co.il/Article/144922.html הקבוצה לא חוזרת לימי הפאניקה תהיה בטוח... יש למועדון ולנמני דרך והם ימשיכו בה. נגמרו הימים האלה.
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3362706,00.html כתבה מעניינת ביותר! אין ספק שאם ההשקעה והרעיונות יצליחו, מכבי בוודאות תחזור למרכז הבמה של הכדורגל מבחינת יכולת כל שנה ולא שנה טובה וכמה רעות כמו שיש עכשיו, ותדביק את הפער ממכבי חיפה. אני מאמין שאם כל זה אכן יקרה, זה יקרה תוך 5 שנים...אם.
מה זה אומר להשקיע בנוער, אם זה לשלם יותר לכל מני מאמנים שלא היו מספיק טובים בשביל לאמן בוגרים זה לא נותן כלום. כל עוד אין יד מכוונת מלמעלה שדואגת לשחקנים מגיל ילדים עד שהם הופכים לשחקני הרכב בבוגרים אף קבוצה בארץ לא תתקדם מעבר לאיזה שנתון מוצלח. מה שנכון זה שעובדתית השקעה של מיליון שקל בשנה בנוער (בלי קשר להשקעה ראשונית חד פעמית גדולה יותר) מחזירה את עצמה די מהר.
זה מהלך שכל מועדון גדול בישראל צריך לבצע, זו פעולה הכרחית בכדורגל וחשיבה טובה לטווח הארוך. זה יעשה רק טוב לקבוצה עצמה וגם לכדורגל הישראלי בעתיד, שבעלי הקבוצות יטפחו את דור העתיד ויבינו שאין הווה בלי עתיד. (תאורטית יש קבוצות שהיו להן הווה, כדוגמת נתניה ששנתיים סיימה כסגנית אלופה, יאמר החליט להשקיע בנוער ואם תסתכלו בטבלת ליגת הנוער תראו שזה השתלם לו, לבנתיים לפחות), סיכום קצר ולעניין: רעיון מבורך והכרחי.
היות והוא לא ישראלי ולא מייצג אותנו בחו"ל, החלטתי לפרסם את זה כאן. קאמאנן כבש צמד בניצחון 2:0 של סיבאספור על אנטליהספור של בלילי. נראה שהחלוץ הצרפתי פורח בטורקיה, מכבי ת"א עשתה טעות גדולה שויתרה עליו.
נימני שם אותו בשמאל, בגלל זה הוא לא בה לידי ביטוי. אל תישכחו שב-2008 הוא שם 12 גולים. מכבי עשתה אכן עשתה טעות שמכרה אותו.
לא טעות ולא נעליים...רק אם כבר אתה מציין את זה אז תציין שב-7 המשחקים הראשונים של הליגה שקדמו למשחק הזה, הוא לא כבש שער אחד, וסיוואפור היתה עם נקודה אחת מ-21...
בדיוק... אני גם שמעתי על זה באיזה מקום. קאמאנן לא הצליח בעונה שעברה כי הוא שיחק בלי חשק, עשה טובה שהוא רץ וראינו זאת מהאימונים ביום יום, בחימום לפני המשחקים ובמשחקים עצמם שבהם באמת זה היה מראה נורא. קאמאנן חשב את עצמו למינימום כריסטיאנו רונאלדו, שיחק בהליכה, לא שם על אף אחד, ושחקן כזה שלא רוצה להתאמץ, מקומו מחוץ לקבוצה. יאניק קאמאנן הראה שהוא חלוץ מצויין ואת זה ראינו כאשר הבקיע לפני שנתיים יותר מעשר שערים, אבל ברגע שאתה זורק זין, אי אפשר להצליח וזה מה שקרה לו.
חזרנו לנצח אחרי שלוש משחקים רצופים, 0:3 קליל על רעננה שעל פי הסיקורים באינטרנט, התוצאה הייתה יכולה להיות בקלות 0:5 או 0:6 וזה עוד בלי משחק גדול שלנו. מבחינתי הכי חשוב שחזרנו לנצח אחרי האכזבה הגדולה מול עכו. שבוע הבא רמת גן בבית, עוד משחק שאנחנו חייבים לנצח, במיוחד לפני הדרבי.