מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Number 8 Member

נמני לא יקבור את כחלון ולא נעליים, הוא אוהב אותו ומאמין בו, אחרת מכבי לא הייתה נלחמת עליו. תזכרו מה שאני אומר לכם, למרות שזה לא כזה קשה לנחש שזה מה שיקרה, אבל בכל זאת - כחלון יהיה באנקר בהרכב של מכבי.
    בנוגע לאילייב - פתאום לא צריך אותו? את רביבו כולם רצו אבל פתאום שמגיע שחקן זר שמשחק בגדול על אותה עמדה כמו רביבו, אומרים שלא צריך אותו. צריך אותו במקום שבחון האנטי כדורגל(תפס את כינויו הקודם של ארז מסיקה), שאגב פאביו ג'וניור אני לא יודע איפה ומתי ראית את שבחון, אבל בטוח שזה לא היה במציאות, והקישור שלנו יהיה יותר חזק. לא צריך להיות אנטיים ולצאת בצהרות טיפשיות, הצעירים ישותפו והרבה, עוד בעונה שעברה נמני אמר שבמכבי בונים קבוצה צעירה ותוססת והוא לא יבטל את ההצהרות שלו פתאום, במיוחד לא הוא. כדי להצליח צריך לשלב גם זרים, ככה זה היה וככה זה יהיה.

בנוגע ללאורן - במכבי מתלבטים מאוד האם להחתים אותו. אמנם הוא הרשים בניצחון על ראשון לציון אבל ראו שהוא לא הכי בכושר וגם העלויות שלו די גבוהות למרות שהוא כבר אמר שהוא מוכן לוותר אם צריך. יחד עם זאת, לאורן הבטיח שהוא יחזור לכושר במהרה וממנו באמת אפשר להאמין לכך, משחקן ששיחק בכל הקריירה שלו באנגליה ונחל הרבה הצלחות עם ארסנל, כולל עונת הUNBEATEN. בכל מקרה, אם הוא יגיע בסופו של דבר, ככל הנראה הוא ישחק בעמדת הבלם.

Last edited: Aug 28, 2009
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי אילייב חתם, אין לי מושג איך הוא משחק ואם הוא שחקן טוב, אבל מה שכן יש לו ניסיון רב בכל הקשור לאירופה, שיחק בליגה האיטלקית, היוונית והגרמנית, שכולן יותר חזקות מהליגה שלנו. אם הוא ברמה גבוהה, אין ספק שזה חיזוק עצום להתקפה של מכבי, כשכמובן אין ספק שהוא הולך להחליף את יוסי שבחון בהרכב וטוב שכך.

עכשיו מה שצריך זה בלם ברמה, אם יהיה בלם ברמה, ולא אחד ברמתו של טומאסיץ' ואם הם ישתלבו יחדיו טוב יכול להיות שזה מה שיעזור לטומאסיץ' להשתפר כי בלם מוביל הוא לא יכול להיות, הוא יכול להיות בלם משלים, בזה הוא טוב.

ושוב בהנחה שימצאו בלם טוב, אילייב רמתו תהיה גבוהה וקומאץ' לא יהיה חתול בשק/דולי ג'ונסון 2, אזי למכבי ת"א יהיה סגל שאני לא אתבייש לומר, שלא נופל מהפועל ת"א, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, אבל שוב, יש 3 אם! נקווה שאחד אחד יתברר כהשקעה טובה ואז נוכל להיאבק על כל התארים.

עריכה:

עכשיו ראיתי ספורט 5 את שלושת השערים שלו מהשעה שעברה באנרג'י קוטבוס, רואים שהוא שחקן על טכניקה ויכולת בעיטה יוצאת מן הכלל, פיזי. אם מה שראינו בתקצירים זה מה שנקבל ממנו במכבי ומעלה, אין ספק שהוא יתרום המון.

Last edited: Sep 1, 2009
  3. Number 8 Member

עומר אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שאילייב יחליף את שבחון...
    אגב, במשחק נגד הפועל פ"ת כאשר קומאץ נכנס ושבחון יצא, ג'יזרמו זז הציגה וקומאץ שיחק ליד ייני. הבעיה שראיתי אותו משחק מאחורי ייני... מה העמדה שלו בדיוק, 50/50 כזה או גרזן?

Last edited: Sep 1, 2009
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

50/50 הוא לא גרזן, אני שונא גרזנים את האמת. 18 דקות זה לא מדד לבדיקת יכולת שלו לכן אמרתי שאני מקווה שהוא לא חתול בשק.

למה אני כל כך בטוח שהוא יבוא על חשבון שבחון (שים לב לצמד המילים...) בגלל הסיבה הפשוטה שנתניה איבד את האמון בשבחון כמי שיכול להוביל את הקבוצה ובצדק. הוא תוקע את המשחק, הוא איטי, לוקח לו שנה לשחרר כדורים, הוא רך, לא מתאמץ אחרי שמאבד כדורים וכשמחמיץ הוא לא הולך לו טוב, הוא שם את הראש באדמה, זה מישהו שיכול להוביל קבוצה? זה מישהו שיכול למשוך?

המחצית הראשונה בפ"ת זו היתה מחצית חד פעמית, אני מזכיר לך את 3 השנים עד השנה כולל המשחק הראון שהוא היה רע, אפס היא מחמאה עבורו. צלם ויוהאן הם כינויים מתאימים בהחלט.

5. Number 8 Member

מן הסתם 50/50 זה לא גרזן... בגלל זה שאלתי מה הוא בדיוק...
    אם הוא קשר אחורי נטו, זה אומר ששירן ייני ירד לספסל וזה יהיה מאוד חבל, רואים שהוא עשה השתפרות אבל לצערי זה עדיין לא זה, לפחות לא אצל קבוצה שרוצה לרוץ חזק בצמרת. אם הוא 50 50, למרות שלא נראה לי, ג'יזרמו ירד לספסל וזו בכלל אבידה, אין שחקן ממנו בליגה עם יותר לחימה ונשמה כמו שיש לג'יזרמו, ובנוסף לכל זה הוא שחקן כדורגל לא פחות טוב.

בנוגע ליוסי שבחון, גם הגול והבישול שלו לא מעידים על מחצית טובה שלו, אלו שני הפעולות היחידות הטובות שהוא עשה במשך כל המחצית. אני מאמין שנמני גם רואה ויודע זאת, הגיע הזמן ששבחון ירד לספסל ויתרום את חלקו משם.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק או ייני או ישראלביץ' לדעתי זה גם יהיה ייני. אבל את האמת? לא נראה לי שקומאץ' ייכנס להרכב (בגלל הכושר) לפחות עד עוד חודש משמע עוד 3 משחקי ליגה לייני וישראלביץ' ועוד דבר, לדעתי אם מכבי תהיה עם נצחונות בלבד, למרות שקשה לי להאמין שננצח את הפועל חיפה ובני יהודה (סדר הפוך) אז נמני לא ישנה את ההרכב, זה לא שיש עומס על הקבוצה ויש אירופה. אגב לדעתי העובדה שנותנים לצעירים לשחק רק תגרום לכך שאם במידה ומכבי תהיה באירופה, הביטחון והיכולת הטובה שתהיה להם מעונה כזו יוכלו לתת להם רוטציה לשחק בליגה בזמן שחלק מהשחקנים המנוסים יותר ישחקו באירופה.

7. Number 8 Member

ראיתי את אנדריי קומאץ משחק 25 דקות במדי נבחרת סלובניה נגד אנגליה ביום שבת האחרון.
    אני לא יודע איך הוא ישחק במכבי אבל מה שבטוח זה שהוא לא קשר אחורי, בסלובניה הוא שיחק מאוד קדימה, יותר בתפקיד של 50/50. אני רק מקווה שלא ניפול איתו כמו שנפלנו עם יוג'ין טריקה בזמנו שאמרו שהוא חלוץ אבל למעשה הוא לא היה יותר מקשר שמאלי מעפאן...

8. Igi Member

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי לפי מה קבעת שהוא מצויין? שיחק 5 שנים ברוסאריו סנטראל אם אני לא טועה עד השנה קבוצת תחתית בארגנטינה, ובקרוז אזול במקסיכו בחיים שלי לא שמעתי על מועדון כזה וגם שיחק בערב הסעודית...אז על סמך מה הוא מצויין?

Last edited: Sep 11, 2009
  10. Igi Member

למה להיות פסימי עומר? זה בסה"כ שחקן עם רזומה בנבחרת שלו וקפטן לשעבר. אולי יתפתח פה מיני-מארין... אני לא יודע כמה הוא שיחק שם, אבל קרוז אזול היא אחת הקבוצות היותר טובות במכסיקו, אם אני לא טועה לפני שנתיים סגנית האלופה בליגה ובעונה שעברה גם כמעט זכתה בליגת האלופות של האיזור שלהם.

אל תדאג, את האמת שזו סתם הרגשה, אבל נראה לי שימים יראו שיחסית לכל הזבל שעבר בהגנת מכבי ת"א בשנים האחרונות הוא יהיה בלם מצויין.

Last edited: Sep 12, 2009
  11. Number 8 Member

גם איגור טומאסיץ היה קפטן של לבסקי סופיה ששיחקה בליגת האלופות אבל כולנו ראינו איך הוא שיחק בעונה שעברה. זה לא כל כך משנה איפה ראלדס שיחק, בקבוצה קטנה או בקבוצה גדולה(גם אברטון רצתה לבחון אותו), צריך לראות אותו משחק כאן ואחרי מספר משחקים(לא משחק אחד!) לשפוט אותו אבל אני חייב לומר שעל הנייר, זה נראה טוב.

מה שכן, ועל זה מגיע שאפו להנהלה בראשות גולדהאר, הגיעו שלושה זרים כפי שרצינו וסגרנו את הסגל לעונה שעברה. עכשיו נותר לראות איך הם ישתלבו, ישחקו ובמקומי הם ישחקו, וזה אחד הדברים שיותר מטרידים אותי.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן אל תשכח שטומאסיץ' עם כל הכבוד שהיה הקפטן של לבסקי היה פה בהפועל פ"ת ונדמה לי שגם בב"ש ונכשל כישלון חרוץ...אז מההתחלה לא התלהבתי ממנו והוא היה על הפנים מהשניה הראשונה שדרך פה בארץ.

13. Number 8 Member

עומר תעזוב מה היה לפני חמש שנים ובעבר הרחוק, בלבסקי סופיה הוא הגיע להישגים ארציים ובינלאומיים. באמת שאני לא יודע איך הוא הצליח בלבסקי סופיה אבל נכשל נחרצות במכבי, זה ממש הזוי.

14. SeRgInHo Member

אתה מדבר על לבסקי סופיה כאילו זאת קבוצה בפרמיירליג. כולה לבסקי סופיה, כולה ליגה בולגרית.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

SeRgInHo - בכל זאת מדובר בקבוצה שהגיעה בשנים האחרונות לשלב הבתים של גביע האלופות ולקחה תארים בליגה המקומית. הפליאה באה כתוצאה מכשלון חרוץ שלו. מילא, לא היה משתלב או שהיו רואים שהבעיות שלו מסתכמות בתיאום או בהתאקלמות, אבל ברוב השלבים של העונה זה היה נראה הרבה יותר מזה. התרומה היחידה שלו הייתה הקרבה כאשר אבי נימני העביר אותו לשחק כקשר אחורי.