חבר שלי דיבר עם מרגלית, היא אמרה שכנראה צריך רק להביא מספר הזמנה ושהם יתנו כרטיס (או מנוי?), ושבכל מקרה היא תסתובב ליד הקופות ותעזור למי שיצטרך - אז תחפשו אותה...
רציתי ללכת היום למשחק ונסעתי עם אחי לבלומפילד, והשכונה שהייתה שם אי אפשר לתאר במילים. אי אפשר היה להשיג כרטיס, עשרות אנשים עמדו בקופה בתקווה להשיג כרטיס. עשינו סיבוב עד לשער 5 בתקווה לקנות שם כרטיס, אבל מסתבר ששם מכרו כרטיסים רק ליציע של סכנין., http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx בסוף התייאשנו ובסביבות הדקה ה 20 כשעוד עשרות אנשים מנסים להשיג כרטיס עזבנו ונסענו הביתה. שכונה, כבר אמרנו?
אחי זה לא קרה רק בבלומפילד, גם בוסרמיל היום במשחק של הפועל באר שבע מול הפועל רעננה היה את אותו הדבר. כשהגעתי ביקשתי כרטיס לשער 5(שער האוהדים השרופים של הפועל באר שבע) אך נגמרו הכרטיסים לשער, ואם כבר נשארו כרטיסים אז נשאר רק ''כרטיס מבוגר''. זה אומר שאתה צריך לשלם 80 ש''ח על כרטיס מבוגר ולהיכנס לשער 5 במקום לשלם 40 ש''ח כרטיס חייל/נוער/ילד.
מה שהיה יותר שכונה זה שאוהדים שעדיין לא קיבלו את המנוי שלהם, נאלצו לעמוד חצי שעה בקופה כדי לקבל כרטיס כניסה, וזה בגלל שפתחו רק קופה אחת(!). אנשים קונים מנוי(פעם ראשונה שהמנוי שלי לא הגיע אליי בזמן), משקיעים מכספם, המנוי לא מגיע בזמן כפי שהבטיחו להם וגם נאלצים לעמוד בתור הרבה זמן. ממה שהבנתי זה קורה כל שנה ועדיין לא לומדים מטעויות.
את האמת במהלך המשחק חשבתי על זה והגעתי למסקנה פשוטה, יש מעט מדי קופות עם כל הכבוד, לא יכול להיות שכשיש צפי ל-8/10 אלף איש יהיו 5 קופות בלחץ. אני מסכים עם עידן מה שהולך עם המנויים זה ביזיון. אני חושב שהרבה מהתורים של היום היו בגלל זה וחבל.
אתה יודע שכשהם אומרים שנגמר לא חייב שנגמרו כרטיסי הילד/חייל/נוער, בד"כ אם הם רואים שהם לא מוכרים מספיק כרטיסי מבוגר אז הם מנסים. לפחות ככה נראה לי... אבל לך תתווכח.
איזה שכונה הייתה היום בקופות. הזמנתי מנוי לפני חודש והייתי צריך לחכות בתור חצי שעה רק בשביל שיתנו לי כרטיס. מרוה הלחץ שהיה שם כל מי שהגיע לקופה קיבל כרטיס לאיזה שער שהוא רצה בלי לשאול בכלל פרטים ולבדוק אם הוא עשה מנוי או לא.
אם כבר להביא שחקן עם עבר גדול לפחות שזה יהיה בעמדה שבאמת צריך. דווקא באגפי ההגנה אני לא רואה איפה הבעיה שלנו. אם כבר שחקן שהקריירה שלו בדעיכה ולא מוצא את עצמו בקבוצות גדולות לא הייתי מתנגד לראות פה את סביולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx בכל מקרה, אחרי המשחק אתמול אפשר להיות אופטימיים. מכבי סוף סוף נראית כמו קבוצה שרוצה לשחק כדורגל, שמשחקת מהיר והתקפי ומחפשת את השער. לא יודע מה זה אומר לגבי ההמשך, אבל לסיים בצמרת הגבוהה היא בהחלט שאיפה ריאלית. ושמישהו יעיף את קינן הליצן מהמגרשים.
תבינו... לורן יגיע לעמדת הקיצוני באחד הצדדים. כרגע יש לנו שם את שבחון, כחלון וג'יזרמו. בסופו של דבר אחד מהם צריך לשבת על הספסל ואני מקווה שזה יהיה שבחון. ובכלל, אנחנו כן צריכים חיזוק לעמדה הזו כי כולם רצו שרביבו יגיע אבל גם הוא היה מגיע לעמדת הקשר הקיצוני אבל עם יותר חופשיות, כמו שבחון.
לא קצת מוזר ששחקן ברמה כזו, בגיל לא עד כדי כך מבוגר, יגיע לליגה הישראלית? הרי אשתקד הוא סבל מפציעה לא קלה. במידה והוא יגיע, אין ספק שינחת בקריית שלום שחקן אדיר, בכמה וכמה דרגות מעל הליגה הזו (כל זה בהתחשב שהפציעה לא גרמה למהפך כזה ביכולתו).
אפשר לסגור סופית את הסיפור של דוד רביבו ולהבין ששום מחיר לא היה מרצה את ג'קי בן זקן כי מלכתחילה הוא לא רוצה שרביבו יגיע למכבי. "היו כמה סיבות שעברתי לבאר שבע", אמר רביבו, "מכבי ת"א פנתה אלי וג'קי כעס שלא היתה פניה לאשדוד, הוא העדיף שאני לא אלך לשם בכל מחיר". נ-ק-ו-ד-ה. נחש בן נחש.
אם מכבי פנתה לרביבו לפני ג'קי בן זקן אז אני מאחורי בן זקן... יש דרך מקובלת בספורט, צריך לפנות למועדון ואז לשחקן, אם מכבי אכן פנתה לרביבו מאחורי גבו של בן זקן... אז בן זקן צודק בעיקרון שלו ולעשות דווקא למכבי זה בסדר וזכותו המלאה.
חוץ מהעובדה שלרביבו נגמר החוזה באשדוד הקיץ, כך שמה שמכבי עשתה היה לגיטימי לחלוטין ולג'קי לא היתה שום זכות לדרוש עליו כסף. זה שרביבו החליט להיות נחמד ונתן לג'קי לנהל את ענייניו זה סיפור אחר. כך או כך מבחינת מכבי זה סיפור סגור ואין טעם לדוש בזה. שיהיה לרביבו בהצלחה בב"ש והרבה בריאות לג'קי בן זקן