מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Giallorossi Member

גם אני עוד לא קיבלתי, אבל ממה שהבנתי אתה פשוט מביא את מספר ההזמנה עם פרטי האדם שעל שמו בוצעה ההזמנה.

Last edited: Aug 22, 2009
  2. Omer1 Member

חבר שלי דיבר עם מרגלית, היא אמרה שכנראה צריך רק להביא מספר הזמנה ושהם יתנו כרטיס (או מנוי?), ושבכל מקרה היא תסתובב ליד הקופות ותעזור למי שיצטרך - אז תחפשו אותה...

3. SeRgInHo Member

רציתי ללכת היום למשחק ונסעתי עם אחי לבלומפילד, והשכונה שהייתה שם אי אפשר לתאר במילים. אי אפשר היה להשיג כרטיס, עשרות אנשים עמדו בקופה בתקווה להשיג כרטיס. עשינו סיבוב עד לשער 5 בתקווה לקנות שם כרטיס, אבל מסתבר ששם מכרו כרטיסים רק ליציע של סכנין., http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    בסוף התייאשנו ובסביבות הדקה ה 20 כשעוד עשרות אנשים מנסים להשיג כרטיס עזבנו ונסענו הביתה.

שכונה, כבר אמרנו?

4. NUOVA GUARDIA Member

אחי זה לא קרה רק בבלומפילד, גם בוסרמיל היום במשחק של הפועל באר שבע מול הפועל רעננה היה את אותו הדבר. כשהגעתי ביקשתי כרטיס לשער 5(שער האוהדים השרופים של הפועל באר שבע) אך נגמרו הכרטיסים לשער, ואם כבר נשארו כרטיסים אז נשאר רק ''כרטיס מבוגר''. זה אומר שאתה צריך לשלם 80 ש''ח על כרטיס מבוגר ולהיכנס לשער 5 במקום לשלם 40 ש''ח כרטיס חייל/נוער/ילד.

5. Number 8 Member

מה שהיה יותר שכונה זה שאוהדים שעדיין לא קיבלו את המנוי שלהם, נאלצו לעמוד חצי שעה בקופה כדי לקבל כרטיס כניסה, וזה בגלל שפתחו רק קופה אחת(!). אנשים קונים מנוי(פעם ראשונה שהמנוי שלי לא הגיע אליי בזמן), משקיעים מכספם, המנוי לא מגיע בזמן כפי שהבטיחו להם וגם נאלצים לעמוד בתור הרבה זמן. ממה שהבנתי זה קורה כל שנה ועדיין לא לומדים מטעויות.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת במהלך המשחק חשבתי על זה והגעתי למסקנה פשוטה, יש מעט מדי קופות עם כל הכבוד, לא יכול להיות שכשיש צפי ל-8/10 אלף איש יהיו 5 קופות בלחץ.

אני מסכים עם עידן מה שהולך עם המנויים זה ביזיון.

אני חושב שהרבה מהתורים של היום היו בגלל זה וחבל.

Last edited: Aug 23, 2009
  7. Cup of Tea Liverpool, UK

אתה יודע שכשהם אומרים שנגמר לא חייב שנגמרו כרטיסי הילד/חייל/נוער, בד"כ אם הם רואים שהם לא מוכרים מספיק כרטיסי מבוגר אז הם מנסים. לפחות ככה נראה לי...
    אבל לך תתווכח.

8. צהוב בנשמה! Member

איזה שכונה הייתה היום בקופות.
    הזמנתי מנוי לפני חודש והייתי צריך לחכות בתור חצי שעה רק בשביל שיתנו לי כרטיס.
    מרוה הלחץ שהיה שם כל מי שהגיע לקופה קיבל כרטיס לאיזה שער שהוא רצה בלי לשאול בכלל פרטים ולבדוק אם הוא עשה מנוי או לא.

9. M_T_A Member

אם כבר להביא שחקן עם עבר גדול לפחות שזה יהיה בעמדה שבאמת צריך. דווקא באגפי ההגנה אני לא רואה איפה הבעיה שלנו. אם כבר שחקן שהקריירה שלו בדעיכה ולא מוצא את עצמו בקבוצות גדולות לא הייתי מתנגד לראות פה את סביולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    בכל מקרה, אחרי המשחק אתמול אפשר להיות אופטימיים. מכבי סוף סוף נראית כמו קבוצה שרוצה לשחק כדורגל, שמשחקת מהיר והתקפי ומחפשת את השער. לא יודע מה זה אומר לגבי ההמשך, אבל לסיים בצמרת הגבוהה היא בהחלט שאיפה ריאלית. ושמישהו יעיף את קינן הליצן מהמגרשים.

10. Number 8 Member

תבינו... לורן יגיע לעמדת הקיצוני באחד הצדדים. כרגע יש לנו שם את שבחון, כחלון וג'יזרמו. בסופו של דבר אחד מהם צריך לשבת על הספסל ואני מקווה שזה יהיה שבחון. ובכלל, אנחנו כן צריכים חיזוק לעמדה הזו כי כולם רצו שרביבו יגיע אבל גם הוא היה מגיע לעמדת הקשר הקיצוני אבל עם יותר חופשיות, כמו שבחון.

11. Fabio Junior Member

לא קצת מוזר ששחקן ברמה כזו, בגיל לא עד כדי כך מבוגר, יגיע לליגה הישראלית? הרי אשתקד הוא סבל מפציעה לא קלה.
    במידה והוא יגיע, אין ספק שינחת בקריית שלום שחקן אדיר, בכמה וכמה דרגות מעל הליגה הזו (כל זה בהתחשב שהפציעה לא גרמה למהפך כזה ביכולתו).

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא חבר של פדרמן לפי מה שהבנתי והגיע בהמלצתו.

13. Number 8 Member

אפשר לסגור סופית את הסיפור של דוד רביבו ולהבין ששום מחיר לא היה מרצה את ג'קי בן זקן כי מלכתחילה הוא לא רוצה שרביבו יגיע למכבי.
    "היו כמה סיבות שעברתי לבאר שבע", אמר רביבו, "מכבי ת"א פנתה אלי וג'קי כעס שלא היתה פניה לאשדוד, הוא העדיף שאני לא אלך לשם בכל מחיר".

נ-ק-ו-ד-ה. נחש בן נחש.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם מכבי פנתה לרביבו לפני ג'קי בן זקן אז אני מאחורי בן זקן... יש דרך מקובלת בספורט, צריך לפנות למועדון ואז לשחקן, אם מכבי אכן פנתה לרביבו מאחורי גבו של בן זקן... אז בן זקן צודק בעיקרון שלו ולעשות דווקא למכבי זה בסדר וזכותו המלאה.

15. Emil Member

חוץ מהעובדה שלרביבו נגמר החוזה באשדוד הקיץ, כך שמה שמכבי עשתה היה לגיטימי לחלוטין ולג'קי לא היתה שום זכות לדרוש עליו כסף. זה שרביבו החליט להיות נחמד ונתן לג'קי לנהל את ענייניו זה סיפור אחר.

כך או כך מבחינת מכבי זה סיפור סגור ואין טעם לדוש בזה. שיהיה לרביבו בהצלחה בב"ש והרבה בריאות לג'קי בן זקן

Last edited: Aug 25, 2009