לא מסכים כל כך,אני לא חושב שהוא בלם כזה גרוע. ישלו את הפאקים שלו אבל מצד שני יש לו גם את האיכויות שלו שמחפות על החסרונות. אבל כמובן במידה והבלם שיוחתם(אם יוחתם) יהיה מספיק טוב אז הקרואטי צריך לעוף בטיל לספסל.
אני מסכים איתך בכל דברייך בנוגע לליאור ז'אן, גם לפי דעתי הוא צריך לפתוח בהרכב וטומאסיץ צריך לעוף לספסל ואפילו מהקבוצה, אבל פשוט לא נראה לי שנמני יושיב את זר על הספסל... אבל הלוואי ואני טועה.
:aa1: סבו פביצ´אביץ שכביכול סגר את תנאיו במכבי ת"א לא יגיע אחרי שחתם בקאבלה היוונית לשלוש שנים. http://www.transfermarkt.de/de/news/30616/...ie-cottbus.html --------------- הרווח כולו של מכבי .
הוא עד כדי כך גרוע שלדעתך אפילו פה הוא לא היה משתלב...? בכל מקרה,צריך לזרז את המאמצים ולנסות להחתים את פרנסמן(לא היה משא ומתן עם נתניה עד לפני שבועיים..?)
אני חייב לציין שזה ממש מצחיק אותי,2 בוסים התחלפו במכבי ועדיין שאתם מנהלים מו"מ זה לוקח כל כך הרבה זמן שאפילו באר שבע חוטפים לכם אותו,איזה ביזיון.
באר שבע לא חטפו את רביבו למכבי, והבעיה היא לא הסחבת במו"מ. את השכר סיכמו מול השחקן כבר לפני שבועות, כשמה שמנע את המעבר (גם לבית"ר בסופו של דבר) היתה הדרישה של ג'קי לקבל כ150 אלף דולר לעונת השאלה. לכן להגיד שבגלל סחבת במו"מ הוא לא עבר זו פשוט טעות - הוא לא עבר כי לדעת הנהלת והצוות המקצועי של מכבי, הוא לא שווה את הסכום הזה, נקודה. זה לא שאם במכבי היו "ממהרים" הם היו משיגים אותו. כשאף צד לא מתגמש, אין עסקה וגם לא תהיה והאמת? מסכים איתם. שאלונה תבזבז 600 אלף דולר בשנתיים בשביל שחקן שהיום בן 31 ונתן בכל הקריירה, בגדול, עונה טובה אמיתית אחת. למכבי יש במרכז השדה מספיק שחקנים שאפשר לבנות עליהם גם לשנים הבאות, אם זה ייני, מלול או צמח. והעונה אני מעדיף לראות כל אחד מהם בהרכב מאשר את רביבו, בטח ובטח כשאלו הסכומים המדוברים.
די מובן למה ויתרנו על דוד רביבו. ג'קי בן זקן הוא נחש, והוא עשה הכול בשביל שדוד לא יגיע למכבי. אני מקווה שאחרי שאיבדו גם את הבלם שהיה צריך להגיע, וגם את הקשר שהיה צריך להגיע ב-48 שעות, העסקה אם האגודה תיסגר וגולהדאר יהיה הבעלים לפני המשחק בשבת. אגב, מכבי מעוניינת בסטיב כהן, שככול הנראה מבריז לרעננה. גם בית"ר וחיפה רוצות הקשר המצוין. הדעה שלי היא די חלוקה, בגלל שמצד אחד, הוא הרבה יותר טוב מרביבו, וגם צעיר יותר, אבל מצד שני, יכול להיות לנו כאן רודי חדד 2. בעיה.
בנוגע לכהן, הבחור הצליח לכבוש שישה שערים בעונה - רודי חדד הוא לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אמנם נכוונו כבר מהגל הצרפתי שעבר על מכבי (למסודי אני דווקא מתגעגע), אבל לא חושב שצריך לוותר על שחקן רק כי אחר מאותה מדינה לא הצליח כאן...אני משוכנע שלכהן אין את מניירות הכוכב שהיו לרודי שסומן ככוכב כבר מגיל נוער. בכל מקרה לא חושב ששמעתי עליו אי פעם ככה שלהביע דעה האם כדאי או לא כדאי שיגיע זה לא במקום כרגע
בלי קשר לאם מכבי ויתרה או לא ויתרה על רביבו, אותי זה לא מפתיע שהוא ופאביצ'ביץ' ברחו ועכשיו לא יהיה לנו גםן קשר התקפי יצירתי וגם בלם ואפשר לסגור עוד עונה כבר עכשיו. זה רק מראה עד כמה העובדה שאין למכבי בעל בית אמיתי שמנהל את העניינים כמו שצריך והנהלה קקמייקה, זה מכריע, כי אם זה היה מכבי חיפה אין לי ספםק שהיו סוגרים איתם ממזמן וגם אם לא, הם היו מחכים. כנ"ל לגבי הפועל ת"א. ובשורות טובות קצת יותר: יש לנו קשר אחורי ווווווווווווווווווווווווווויייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווו at last!!!!!!!!!!! בואו נקווה שהוא לא יהיה פלופסון כמו דולי.
תשמע אני לא מאשים את הבעלים,הוא עדיין לא נכנס לתפקיד,הוא גם לא רוצה לבזבז הרבה כסף ישר על ההתחלה,אני מסתכל על המשכורות שיש במכבי והם לא יאמנו,המון המון כסף מתבזבז שם ואני יכול להבין את הבעלים שהוא סקפטי.
מכבי ת"א הרוויחה ש"פיספסה" את רביבו, בן 31 שהרשים רק באשדוד קבוצה שמסיימת את העונה בנובמבר. הוא לא שווה את השכר הזה ואת הסכומים האלו, אוברייטד בה' הידיעה, זה שיש במכבי ת"א בעלים חדש לא אומר שצריך להשתגע. רביבו שחקן טוב אם הוא מצטרף בחינם או ב100 אלף שקל, בקיצור מכבי ת"א הרוויחה.
למרות שרציתי מאוד לראות את דוד רביבו במכבי, אני מסכים ובגדול עם אמיל ואדם... לא שווה לשלם את הסכומים המצחיקים לפאקינג עונת השאלה שג'קי בן ז'קן דרש, עם כל הכבוד לרביבו ואני אוהב את הסגנון וצורת המשחק שלו, הוא כבר בן 31 והכסף שבן זקן דרש פשוט לא הגיוני... אבל מה אכפת לו, בסופו של דבר הוא מצא פראייר, בעצם פראיירית, שתשלם לו. חבל שרביבו לא לובש צהוב כיום אבל יש באי הגעתו הרבה דברים חיוביים ועל זה צריך להסתכל. אחרי שרביבו ירד מהפרק, במכבי חוזרים לאופציית גיא צרפתי. בנוגע לכתבה הזו - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3764686,00.html אני לא יודע עם מי דיברו אבל אלה בטוח מספר פישרים שמזיינים את השכל, מה הם רוצים מגולדהאר, אשמתו שהאגודה לא חתמה על מה שצריך במהירות, אבל יחד עם זאת גם האגודה לא אשמה כי זכותה לבדוק פרט פרט, מועדון מכבי תל אביב זה החיים שלה וזכותה לדאוג ולחקור, כך שבסופו של דבר אין אשמים, תהליך של מכירת קבוצה לוקח הרבה זמן, וזה עדיף על עידן שניידר שלא היה נותן שקל.
תשמע, ג'קי בן זקן הוא נחש בן נחש. הוא בן אדם עם המון קשרים (אני אומר לך בתור תושב אשדוד), והוא רצה לעשות הכול בשביל למנוע מדוד רביבו לעבור למכבי, שהעזה בכלל לרצות את הקשר. עובדה שהוא הלך לבאר שבע ובית"ר בשביל להציע להם את רביבו, רק בשביל שהוא לא יישחק במכבי. נחש כבר אמרנו?
גיא צרפתי...שחקן גמור. רביבו עוד היה מלך הבישולים איזה שנתיים שלוש... עידן, במה גולדהאר אשם? אולי בעובדה שהוא יכל גם לתת את הכסף לקבוצה לפני שהוא חותם על בעלות, הרי אם הוא רציני ורוצה לקנות מה הבעיה שלו להפנות סכום פעוט של 800 אלף דולר לרכש מיידי ולא להתנות אותו בחתימה כזו או אחרת? אל תהיה תמים. זו הגישה שהיא הבעייתית, זה אפילו לא מעניין אטתו מי משחק במכבי ואם הם רוצים או לא רוצים להחתים שחקנים. לא איכפת לו מהקבוצה שהוא קנה, מבחינתו זה מוצר ותו לא.