מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. zeev Member

שלא יהיה מאוחר
    היום גולדהאר אמר שלא יעביר כספים עד שהקבוצה לא תעבור רשמית בבעלותו תהליך שעלול לקחת שלוש שבועות ואז מכבי עלולה להפסיד את העברות של הקיץ

מי שהוא יודע מתי העברות של הקיץ מסתימות כי אני הבנתי ששנה שעברה זה היה באוקטובר והשנה דיברו על ספטמבר או שלישראלים זה בספטמבר ולזרים זה באוקטובר

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה קטנה,אנדריי קומאץ' שמועמד למכבי הוא קשר או בלם?בוואן רשום שהוא בלם ולעומת זאת בויקיפדה רשום שהוא קשר.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשר אחורי. ממש לא בלם. סאבו פאביצ'ביץ' ששיחק שנה שעברה באנרג'י קוטבוס (בהרכב יש לומר) הוא הבלם שמועמד למכבי.

4. johnnie walker Member

הוא היה כל כך טוב בקוטבוס עד שהם ירדו ליגה יחד איתו בהרכב ועכשיו בליגה השנייה הם הודיעו לו שהוא
    שהוא לא ימשיך והקבוצה היחדה בתבל שמעונינת בו זו מכבי ת"א.

לא כל הזבל שהבונדסליגה פולטת חייב להגיע לליגת העלק, לפני שנה זה היה קיויו שבמזל יאמר עשה למכבי
    טובה ולקח לו אותה ועכשיו זה פביצביץ, צריך להבין דבר פשוט, זה ששחקן מסוים שיחק x משחקים
    בבונדסליגה לא הופך אותו למספיק טוב בשביל ליגה אחרת, אולי פרט לליגה למקומות עבודה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שאם הוא שיחק בבונדסליגה הוא לא כזה גרוע...אז מה אם הוא ירד ליגה, מה מייקל אואן לא ירד ליגה עם ניוקאסל? אז מה זה הופך אותו לשחקן לא טוב? כנ"ל דאף ושות'? תיהיו רצינים...

6. johnnie walker Member

טוב בסדר אתה צודק.

זה שחקו אחושרמוטה שלמרות שהיה בלם העונה בבונדסליגה הקבוצה שלו ירדה..

ולא סתם זה, הוא היה עד כדי כך טוב בעונה שעברה עד שאימפריית הכדורגל של קוטבוס
    אפילו לא רצו אותו בשביל הליגה השנייה..

ולא רק זה , כל כך הרבה קבוצות רוצות אותו היום אבל כנראה שרק למכבי ת"א יש את הסכומים
    העצומים שקוטובוס מבקשת עליו , משהו בסביבות מאה חמישים אלף יורו..

תמשיכו לחלום.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר שהוא אימפריה או עילוי? מה זה קשור בכלל?

אני רק מציין את העובדה שאם הוא הגיע לבונדסליגה וזה לא משנה בכלל באיזה קבוצה הוא שיחק, והוא שיחק, הוא קצת יותר טוב משחקנים כמו ג'ורג' טישיירה ואחרים...עם כל הכבוד אז עדיף להביא אותו.

8. Cup of Tea Liverpool, UK

יש מן האמת בשתי הטענות. אך רק במידה והשחקן יגיע נוכל להכריע לכאן או לכאן.

9. Gnus Avenue Member

אני מאוד אופטימי בקשר למה שקורה בקבוצה. יש בנייה, והבנה של הבעיות בסגל. גם שחקני בית מתחילים לשחק יותר, ובגביע הטוטו הקבוצה נראת די טוב. בנוסף לזה גם דוד רביבו, פרנסמן וקומאץ' מועמדים רצינים לקבוצה, ויש סיכוים לא רעים בגלל שיחתמו, כשהאחרון כבר סיכם את תנאיו. מצד אחד זה יפה, בגלל שיש שיפור מאז הקיץ, אבל ככה גם התחילה העונה הקודמת, אותה כולם זוכרים טוב מאוד, והיו מאוד שמחים לשכוח.

10. Omer1 Member

לא בהכרח עומר. להגיע לבונדסליגה גם שחקנים בדיחה יכולים, עם מזל וסוכנים.
    הבן אדם לפי הקיקר לא היה משהו (מסתמך על ציוני משחק שלו שם), עוד לא הספקתי לתפוס את החבר שלי מדורטמונד אבל אני אשאל אותו אם הוא מכיר אותו.

ושלא תבין לא נכון, אני גם לא בהכרח נגד ההבאה שלו - יכול להיות שהוא שחקן נהדר. אני פשוט אומר שבאותה מידה שאני לא מתבאס עליו כי לא הצליח בבונדסליגה, אני גם לא מסתנוור מזה שהגיע אליה.

בכל מקרה, מכבי נראית טוב לקראת העונה החדשה, ובאמת יש לי הרגשה טובה - גם בגלל ההגרלה הנוחה יחסית. 16 קבוצות זה נהדר למכבי, כי זה מביא הרבה קבוצות חלשות - ונכון שגם בשביל שאר הליגה אלה קבוצות חדשות, אבל בשבילנו זה יותר משמעותי. כי מכבי היא ה-קבוצה שחיה על מומנטום וביטחון, וקבוצות כאלה יעזרו לנו לצאת ממשברים לפני שיתחילו (אני מקווה), והפתיחה הטובה יכולה להריץ אותנו לעונה מעולה.

בסה"כ? עם כמה שצחקו על הבנייה בעונה שעברה, היא לא היתה נוראית בכלל. נכון, היה אפשר לבנות את הקבוצה יותר טוב, אבל עדיין מדובר בקבוצה טובה - היה את דרגו בהגנה, שמסיבה לא ברורה הוחלף עם שטראובר השנוא שעם כמה שלא נעים להגיד לא שוער רע, יש לנו עדיין את יובל באגף שעם ביטחון הוא יכול להיות טוב - ושימו לב, כמה שאני עוקב אחריו אני יותר מבחין בכך, בכל משחק שבו הוא עולה למעלה הוא משחק טוב, ככה שכנראה שבאמת זה עניין של ביטחון אצלו - שרן ייני יכול להיות נהדר עם קשר אחורי אגרסיבי לידו, ובינתיים גם מראה ראיית משחק לא רעה בכלל - ואני גם מרוצה משלושת ה"מאכזבים", שיבחון, מאור ואיליה.

יוסי זה פאנטום, לא עושה כלום אבל שם גולים - וזה נהדר, וזה גם נותן ביטחון לקבוצה. לדעת שיש לך שחקן שכובש גם במשחק גרוע, מוסיף המון למוראל. כולנו ראינו שהיה לו ממוצע יותר טוב מלחלוצים ב-2007/8, וגם בעונה שעברה הוא לא היה נורא, ביחס למה שאני מצפה ממנו. אם הוא יפתח מספיק, הוא ישים את הגולים שלו, וייתן כמה בישולים, וזה מספיק.

איליה מנהל משחק מצויין, כואב לי על ההחמצות שלו אבל הוא הראה שהוא סקורר, והוא מתאמץ, ואני בטוח שעם מספיק ביטחון הוא יכול לחזור לכבוש. לגבי מאור - בכל פעם שאומרים שהוא מאכזב במכבי, בא לי לדפוק את הראש בקיר. הבן אדם לא שיחק בעונה שעברה פחות טוב מבסכנין. ועדיין, אז הוא היה תגלית העונה, והשנה כביכול אכזבה. בכל מקרה, הכי חשוב אצלו זה הביטחון שהוא מפגין - למרות הלחץ של להגיע למכבי בעסקה היקרה ביותר בתולדותיה, הבן אדם תמיד מחפש את הכדור, ומחפש לקחת כל כדור חופשי, ומראה שהוא באמת מוכן להנהיג, בניגוד לשיבחון למשל. שניהם בקבוצה זה שילוב נהדר, לדעתי. אני גם באמת חושב שהיו צריכים לתת למאור את הקפטן - אם לא לאיגור, ואיגור לא קיבל - נכון שהוא צעיר, אבל הבן אדם מפגין אופי נדיר. אנחנו רק צריכים לנצל את זה. צעיר? גם בן חיים קיבל סרט בגיל צעיר.

וחוץ מזה גם גיז'רמו שחקן נהדר, ששווה הרבה יותר מקבוצות התחתית ששיחק בהן, ולדעתי הראה את זה בעונה שעברה.

בסה"כ? אנחנו לא נופלים בסגל שלנו מהפועל ומחיפה. באמת שלא, כמה שיצחקו עליי. הן פייברוטיות מסיבות אחרות, אבל אם הקהל לא יפיל את מכבי השנה, ונמני לא יעשה שטויות, יש לנו סיכוי לצלחת - במיוחד עם השיטה ההזויה של לוזון.

(אוף טופיק - עומר, לאיפה עשית מנוי השנה? זה עומר מנתניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/09
  11. Mr.Eko Member

מסכים בקשר לייני,צריך לקבל את המפתחות בקישור,יש לו יכולות פשוט נהדרות לנהל את המשחק מהאמצע,יש לו את זה. להוציא את זה הוא גם מסוגל לתקל כמו שצריך. הבעיה אצלו היא עקביות ועד כמה נימני יבנה עליו.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר,אתה כמעט צודק שהסגל שלכם ברמה שלנו של בית"ר ושל הפועל,הוא קצת פחות טוב אבל לא כזה פחות טוב,פשוט מה שעשו איתו שנה שעברה הוריד הרבה לשחקנים.
    כעיקרון יש לכם לא מעט שחקנים ממש טובים כמו שטראובר,יבוריאן,בוזגלו,שיבחון וכו..אם הם רק יתנו עונה טובה מכבי תוכל להיות מתמודדת על האליפות.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר 2:

הסגל שלנו שווה לחיפה תגיד לי באיזה סרט אתה חי ואני אומר לך לאן להחזיר אותו...

אין לי מרכז הגנה בכלל, הקישור האחורי שלנו פרווה, ההתקפה שלנו חלשה ואין לנו פרט לכחלון קשר יצירתי אחד בקישור.

14. Number 8 Member

איזו אליפות... תן לי מקום 2-4 ואני אגיד תודה ושלום על ישראל. בנוסף לזה שאני לא חושב שהסגל שלנו מספיק לאליפות פלוס 2-3 החיזוקים שיגיעו, אלא גם אנחנו צריכים השנה לבנות את עצמנו ולא ללכת ישר חזק כי אחר כך נתפרק כבר בהתחלה, כמו שקרה בעונה שעברה ושלפנייה.

15. Raulito Madridista

הסגל של מכבי מאוד מגוון מבחינה התקפית - אין הבדל גדול בין שחקני ההרכב(אבידור וישראלביץ למשל) לבין שחקני הספסל(יבוריאן ושיבחון), יש הרבה שחקני ליגה טובים בחלק הקידמי, סגל עמוק יותר בעמדות הנ"ל מאשר להפועל ת"א למשל ואולי אפילו גם לבית"ר. מצד שני, ברוב שאר חלקי המגרש - זה לא כוחות. למכבי יש נחיתות ברורה בהגנה לעומת הפועל ת"א, מכבי חיפה או בית"ר, גם הקישור האחורי לא משים מספיק. מוזר לי שמכבי ויתרה בכזאת קלות על יחיאל ומישאלוב. כמו ששוחררו שחקנים לא רצויים כדוגמאת ג'ונסון ורודי חדד, היו שחקנים שמכבי ויתרה עליהם בקלות.

לא ראיתי את הבלם החדש של מכבי מעולם, אבל יש לי סתם תחושת בטן שזו תיהיה עיסקה טובה. אולי בייחד עם עונה טובה של שפונגין, ההגנה של מכבי תיהיה נורמלית.

בנוגע לשירן ייני - הוא נתן עונה נהדרת אצל אלי כהן(07\2006), אבל צריך לזכור שמכבי של אז הייתה קבוצה שמשחקת מאוד מאוד הגנתי, כל השחקנים היו על החצי, מכבי שיחקה מאוד מבוקר לא מעט משחקים וכל השחקנים ידעו להעפיל לחץ קבוצתי נכון על הכדור. אסור לשכוח שלמכבי של אז גם הייתה רביעיית הגנה טובה יותר.

יתרון שיש למכבי זה בלוח המשחקים המאוד נוח. היא יכולה לפתוח את העונה עם קצב מהיר של צבירת נקודות, דבר שיתן לה בוודאי ביטחון להמשך.