מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי עם אישיות כמו נימני אסולין יהיה נורמאלי,מבחינת כשרון זה רעיון מצויין,מבחינת חדר ההלבשה וכל מה שמסביב לכדורגל נטו זה יכול להוות בעיות גדולות למכבי.

2. מכבי או מוות!!! Member

ברור שאני מרחם עליו והבנאדם מסכן,אבל דאמט,הוא מקבל סכומי עתק מאיתנו,וכבש גול 1 מאז שבא...גול 1 ויחיד..

איפה קראת שאסולין בדרך למכבי ? טלספורט או אתר חארטה אחר ? אל תאמין לזה,הוא בחיים לא יבוא אלינו...הכרטיס שלו שייך להפועל לא ?

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע את זה לפני שטלספורט פירסם את זה בכלל, אתמול בשעה 21:00

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האורן זריף הזה חוצפן בטירוף, עד כדי כך הוא מזלזל בנו? הוא חושב שהאנשים מטומטמים כמוהו? כוס אוח'תו!

5. Raulito Madridista

אני לא רוצה להגדיר את סניידר כאחד שבא לעשות כאן סיבוב על כולם, לקבל פרסום ואחר-כך ללכת, כי הוא בכל-זאת שפך הרבה כסף בקבוצה בטווח זמן קצר, יש צדק בחלק מדבריו והתוצאות היו מאכזבות - אבל קשה להחזיק יותר מידי מבן-אדם שפורש אחרי פרק זמן כל-כך קצר. היה ברור לשניידר שכשהגיע בסביבות ינואר 2008, אותה עונה כבר גמורה ואין מה לעשות. העונה אחר-כך הייתה אמורה להיות הרבה יותר אופטימית, אבל שניידר היה צריך לתת עוד צ'אנס ולחכות. ולא יכול להיות שהוא יעלב וייפגע כל-כך מאוהדי מכבי, הרי בפירוש מה שנכתב בתקשורת זו הגזמה. שניידר מהרגע הראשון התנהל באופן קצת מוזר וכאילו כל פעם ציפה שיגידו לו 'תודה רבה' על מה שהוא עושה. אני לא ציפיתי שהוא באמת יעזוב.

מכבי פותחת עידן חדש בתיקווה שהוא יהיה טוב יותר, ולדעתי אכן כך יהיה המצב. העונה אין יותר מידי ציפיות והקהל יותר אדיש כלפי מה שקורה. הקבוצה תתחיל להאיץ את הבאת הזרים. מכבי צריכה קשר אחורי, בלם ושחקן נוסף. חבל מבחינתה שהיא פיספסה את בנאדו, הרי נראה שעוד כמה אלפי דולרים והוא היה סוגר בקבוצה(ובנאדו, על אף הירידה ביכולת שלו - היה מוסיף למכבי המון) אבל קראתי שמכבי מעוניינת בפרנסמן(לפני יומיים) ואני לא פוסל אפשרות שהעיסקה תיתממש. הוא שחקן יקר, אבל סביר להניח שלמכבי יהיה תקציב נורמלי לרכש. ברור לאף אחד שהקבוצה הנוכחית לא מספיק טובה כדי להתמודד בשיא הרצינות על מקום בגביע אופ"א.

בנושא אחר לגמריי - מכבי עשתה טעות כשלא ביטחה את יניב עזרן, פשוט טמטום של ההנהלה שלא למדה ממקרה עבר. מכבי תמשיך לעמוד בנטל החוזה הגבוה שלו - 70 אלף שקל בחודש.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לעזרן, הוא לא בוטח לפני 3 שנים, אתה לא יכול לבטח פתאום מישהו באמצע, זה כדורגל זה ביטוח לכל החוזה...הוא לא בוטח באף פציעה.

וזה לא סניידר. זה ששששששששששששששששששששניידר.

7. Number 8 Member

איליה יבוריאן לא יעזוב את מכבי ת"א. היו דיבורים ושיחות רציניות לפני שבוע וחצי אבל בסופו של דבר העסקה לא יצאה לדרך ויבוריאן נשאר במכבי. בנוסף ליבוריאן, יש לנו את יובל אבידור שכנראה יפתח עם יבוריאן בחוד, עמנואל מאיוקה ומתן לוטטי שצפוי לקבל הרבה דקות העונה ויש מצב לא קטן שיגיע חלוץ זר נוסף גם תמיר כחלון יכול לשחק כסוג של חלוץ. מה שבטוח זה שאין לנו בעיית חלוצים.

בנוגע לעזרן - ליבי ליבי איתו, הבן אדם כמעט ולא שיחק בעונה שעברה בגלל פציעה, עשה המון כדי לחזור ולשחק העונה, הצליח לעשות זאת ביום שבת ואםילו בישל את שער הניצחון לתמיר כחלון אבל פוקד אותו חוסר מזל... אגב, בנתיים אומרים שהוא גמר את העונה אבל אחרי הניתוח נהיה יותר חכמים וההשערות צפויות להשתנות.

בנוגע לגולדהאר - שהעסקה כבר תיחתם... בנתיים יש דיבורים על שני רכשים בדמומם של פרנסמן ודוד רביבו.

Last edited: Aug 5, 2009
  8. johnnie walker Member

ראיתי שדיברו פה קודם על פביצ´ביץ´מקוטבוס כמועמד למכבי,

אז היום מפרסם הקיקר שנחשב לאמין מאוד שסאבו עומד לפני השאלה למכבי תל-אביב.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/23/Sabulive.Xxx?

ועכשיו ברצינות,מי?

10. johnnie walker Member

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום יום הולדת למני לוי.
    אני מאחל לו שמצבו ישתפר כמה שיותר וכמה שיותר מהר ושיום יבוא יהיה הנס והוא יחזור לעצמו.
    מזל טוב מני.
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg769623.Xxx

12. Number 8 Member

אכן כן, הבלם סאבו פאביצ'ביץ' צפוי לחתום בשבוע הבא במכבי ת"א.
    כמו כן, היום הגיעו שני חלוצים זרים למבחנים שישחקו גם בגביע הטוטו. ככל הנראה אחד מהם יישחק במכבי העונה.

זיו - כל הכבוד שהזכרת שהיום יש יום הולדת למני לוי. כולנו בציפייה שיתעורר ויחזור לעצמו. מני לא שוכחים אותך!
    אני עומד ושר היום.. למכבי ולאל מרום.. אנא שמור נא אלוהיי.. מני לוי אהבת חיי!

13. Mr.Eko Member

מני לוי... כל כך מצמרר להזכר שוב באותו רגע עצוב.

מזל טוב מני.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, אני די סקפטי לגביהם...

15. Emil Member

הבנתי שלפחות אחד מהם ישחק הערב בגביע הטוטו, אז אולי עדיף לחכות עם הסקפטיות או הציפיות עד אחרי שנראה אותו בעיניים על הדשא