מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שפעם ראשונה שאני שומע על הדבר הזה,זה נשמע קצת תמוה כי בסך הכל היו"ר יכול לדעת מה המחיר של השחקן או שקל לזהות אם המחיר גבוה מידי,לפחות זה נשמע שקל לעלות על דברים כאלה.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בקנדה מה הוא מבין? הוא לא נמצא בארץ אמרו לו X הוא האמין מה איכפת לו?

בקשר ללוני זה שהוא טמבל ואברם, שרף וקלינגר סובבו אותו אין מה לעשות.

רק במכבי ת"א בעונת השניה של לוני בעונת 96-7 באו שני פולנים, שיחקו נגד פנרבחצ'ה שבוע ואחרי זה שוחררו מהקבוצה!!! עלותם היתה מאות אלפי דולרים (יעאני), הם קיבלו את הכסף שלהם ואברם שילשל קופון לכיס!

יש הרבה דברים שלא מפורסמים, היותי מקורב לצלחת אני יודע דברים שאתם לא יודעים...

Last edited: Jul 31, 2009
  3. Number 8 Member

אוטוטו העונה מתחילה ועדיין חסרים לנו 2-3 שחקנים והסיפור בין שניידר לגולדהאר הזה לא נגמר וזה עוד יותר מעצבן... אגב, איציק זוהר שדי מקורב למכבי ת"א אמר ששניידר וגולדהאר מחליפים ביניהם טיוטות ועד תחילת העונה גולדהאר יהיה הבעלים החדשים של מכבי ת"א.

מחר עונת 2009/2010 יוצאת לדרך עם משחק ביתי נגד בני סכנין. לא צפויות יותר מדי הפתעות בהרכב:
    שטראובר,
    שפונגין, טומאסיץ, ז'אן, גפני
    שבחון, ייני, פרץ, דור מלול,
    אבידור ומאיוקה(יבוריאן)

הייתי רוצה לראות גם את כחלון משתלב...

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אפשר קצת פרטים על ריף פרץ?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עלה השנה מהנוער של מכבי, שחקן נבחרת הנוער. משחק בתפקידו כקשר אחורי. יותר מזה אני אוכל להגיד לך אחרי שאראה אותו משחק.

למכבי חסרים 3-4 שחקנים בכיף, רק בשביל להיות בכלל במקומות 1-5 לא מדבר על אליפות אפילו...

לא יודע עד כמה כל הקטע עם גולדהאר הזה רציני מה שכן אם זה כן רציני כדאי שזה יסתיים כמה שיותר מהר כדי שיבואו כמה שיותר מהר שחקנים וייכנסו לקבוצה...

Last edited: Jul 31, 2009
  6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א בדרך לגולדהאר:

http://www.one.co.il/Article/141632.html

-----
    שניידר נראה בתחילה בן אדם מאוד סימפטי(בניגוד לארקדי "פני קרח" גאידמק) ואחד שיישאר שנים רבות במכבי ת"א, אבל בהמשך שניידר התגלה כבן אדם חסר סבלנות וגם סבל מניהול כושל של בושינסקי.
    אולי תחת גולדהאר מכבי ת"א תחזור לקדמת הבמה, בכל מקרה זה יהיה מעניין.

7. Emil Member

אני בספק אם בעלים זרים יכולים להחזיק מעמד בכדורגל הישראלי יותר ממספר שנים. עם כל הטינופת מסביב, הבור ללא תחתית מבחינה פיננסית וכפיות הטובה מצד כל הגורמים המעורבים בעניין, אם אין חיבור רגשי אמיתי וקבוע זה נידון לכישלון מראש

8. Number 8 Member

אני לא יודע איך להתייחס אל הידיעה... מצד אחד אלכס שניידר היה בן אדם סימפטי מאוד שהגיע למכבי עם רצון עז לעזור ולהחזיר את מכבי לקדמת הבמה תוך כדי קידום מחלקות הנוער שאת זה הוא עשה מצויין עד עכשיו, ומצד שני זה אומר שלא נצטרך לראות יותר את בושינסקי הכושל(אני מקווה מאוד שזה חלק מהחוזה...) ונביא שלוש זרים פלוס ישראלי בכיר.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בושינסקי נשאר בהנלהת מכבי, מה שווה המהלך הזה? לבן אדם אין מושג מהחיים שלו.

הייתי עכשיו באימון, כחלון היה מצוין.

מכבי אבל בלי בלם, קשר אחורי וחלוץ. בלי שלושה זרים חזקים וטובים בתפקידים האלה אין בכלל מה למכור בליגה מעבר למקומות 6-8! זה המינימום.

אני לא מדבר על צירוף של עוד שני ישראלים טובים.

למכבי אין מה למכור מול הפועל, והשנה מכבי היא זו שמגיעה מהצד הנמוך של העיר, הפועל כבר ממזמן עברה אותנו.

10. M_T_A Member

מה עם דוד רביבו? אני מאוד מקווה לראות אותו חוזר הביתה.
    יש איזה קבוצה שגנבה לנו אותו או שזה עדיין אפשרי?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי בכסף שיהיה לקבוצה.

12. Number 8 Member

דוד רביבו אומר כל הזמן שהוא נאמן לג'קי בן זקן ואשדוד, מה שגם הוא חתם על חוזה חדש באשדוד, דבר שמקטין עוד יותר את הסיכויים שהוא יגיע למכבי, אבל עדיין לך תדע... כל הפרסומים מדברים על כך שבמסגרת החוזה בין גולדהאר לשניידר כתוב שגולדהאר צריך להזרים כסף לשלוש זרים פלוס ישראלי בכיר(וכמובן הכסף שדרוש על מנת להביא את הישראלי) כך שאולי באמת הוא יבוא, אבל שוב אני לא רואה את זה קורה, נראה שרביבו נאמן לאשדוד ורק אם בן זקן ייאפשר לו ללכת, הוא יעזוב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוד עוד לא חתם על חוזה חדש לאשדוד. ואני מבטיח לך שאם מכבי תרצה אותו הוא ישוחרר אליה בחינם. גולדהאר יזרים 600 אלף דולר ל-3 זרים, כל זר 150 אלף דולר.

14. Number 8 Member

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויש תפסיקו כבר להאמין לכל מה שכתוב. יהיה כתוב שלנמני יש כוס במקום זין אתם תאמינו...זה כבר נהיה פאתטי, כאילו אם אתר מפרסם אז זה נכון.

לדוד יש את החוזה שהיה לו בשנה שעברה, הוא לא האריך אותו ולא נעליים, החוזה שלו אמור להיגמר עוד שנתיים ובמידה ומכבי תרצה אותו הוא יבוא בחינם.

עוד' דבר, מיץ' גולדהאר יזרים לנמני ביום ראשון 800 אלף דולר לזרים.

Last edited: Aug 1, 2009