מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/08.

1. Mr.Eko Member

:aaarofl:

2. GAL1 Member

אני חיכיתי חמש דקות הייתי בטוח שזה איזה סירטון =\

3. beitar4ever Member

במכבי תל אביב החליטו עקרונית להחתים את הקשר דולי ג'ונסון. אתמול כבר הוחלפו בין הצדדים נוסחאות ראשונות של טיוטת החוזה. רוב הפרטים עם הקשר כבר סוכמו, והוא צפוי לחתום על חוזהו היום או מחר. במכבי יערכו מספר בדיקות הקשורות למצבו הבריאותו של השחקן, וכן להשפעות העתידיות של ההליך המשפטי המתנהל כנגדו בשבדיה.

http://www.liberiansoccer.com/playerspix/dulee%20johnson.Xxx
    מתקרב לצהובים.

------------------------------------------

אני חושב שאם הבדיקות הרפואיות וההליכים המשפטיים יסודרו מכבי תרוויח שחקן מצוין . דולי ג'ונסון הוא קשר דפנסיבי קלאסי שנלחם בכל דקה שהוא משחק בנוסף יש לו שליטה טובה בכדור . מהארץ הייתי משווה את תכונותיו לבואטנג ואכן הוא הוא החליף את בואטנג בסולנה .

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מכיר את השחקן, אבל מספרים עליו שהוא קשר אחורי ברמה טובה. עד כה לא נתתי למכבי תל אביב סיכוי לאליפות רק משום שאני חושב שהיא רכה מדי בהגנה, אבל הבאתו של דולי ג'ונסון, במידה והוא באמת שחקן טוב, תשפר אותה בצורה משמעותית.

5. burning soil Member

יניב עזרן ייאלץ לעבור ניתוח נוסף, התוצאה - העדרות ל-5 חודשים נוספים מהמגרשים.

מכה לקבוצה שהשקיעה בשחקן למעלה ממיליון דולר, ציפינו להשתפרות שלו העונה ובמקום
    זאת אנחנו מתבשרים על פציעה נוספת שלו.

צריכים להתחזק בחלוץ נוסף, כרגע בספסל עמרי רון לא מספיק.

6. Mr.Eko Member

ממה שהבנתי דולי ג'ונסון הוא יותר 50-50...
    בכל מקרה הדבר האחרון שמכבי צריכה זה "גרזן",מספיק יש לנו בשביל זה את מישאלוב,אסוס,ז'אן.

בקשר לעזרן,אם זה אכן נכון אז בוזגלו יכול לעבור במידת הצורך לעמדת החלוץ אבל עדיין הכי טוב יהיה להצטייד בחלוץ נוסף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/08
  7. Giallorossi Member

ג'ונסון לא קשר אחורי כמו אסוס ומישאלוף, אלא קשר 50-50 (גרזנים יש לנו, ובשפע).
    אסור ליפול איתו בשום אופן. אם הוא יתברר כפלופ לא יהיה לנו מרכז שדה, ונשאר קבוצה רכה, לא מאורגנת ומאוד מבולבלת. כל ההשקעה בקישור ההתקפי לא שווה כלום אם בחלק האחורי אנחנו כמעט אותה קבוצה מהעונה שעברה.

8. Fabio Junior Member

וכשג'ונסון יגיע, זה יהיה על חשבון חדד? הספסל לא יחזיק את כל השחקנים (שמיועדים לספסל) ואת כל האגו של אותם שחקנים.

9. Mr.Eko Member

למה שזה יהיה על חשבון חדד..? חדד הוא חלק מהרוטציה ההתקפית שתיהיה לבן שמעון ככל הנראה יחד עם ישראלביץ',שבחון ומלול,בוזגלו אני מניח יהיה באנקר בהרכב. ג'ונסון בכלל מיועד להיות שחקן של מרכז שדה במכבי בניגוד לחדד שכפי שציינתי יהיה חלק מהרוטציה ההתקפית ככה שאני לא מוצא קשר בין ההגעה של ג'ונסון למקום של חדד בהרכב. ובוא נגיד שהקישור יורכב מאסוס,חדד,ג'ונסון ובוזגלו. שבחון אני לא חושב שיעשה בעיות אם הוא יפתח על הספסל,ישראלביץ' כנ"ל ומלול הוא שחקן צעיר שעוד יקבל את ההזדמנויות שלו ככה שאני לא רואה יותר מדי אגו בספסל....

10. Giallorossi Member

זו בעיה רצינית אם בן שמעון מתכנן לשחק עם שני חלוצים ברוב העונה, אבל אם הוא יעדיף ללכת על 4-5-1 עם רוטציה בין קמאנאן ליבוריאן אז זה לא כל כך נורא.
    בכל אופן צריך לצרף עוד חלוץ אחד ברמה מספיק טובה לספסל. בעונה שעברה נוצר מצב שבחצי השני של הליגה לא היה לקאמאנן אפילו מחליף אחד ראוי, ופתיעה של קאמאנן/יבוריאן העונה עשויה ליצור מצב דומה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/08
  11. Raulito Madridista

האמת שחבל לי מאוד על עזרן, קצת התחברתי לשחקן הזה ואני חושב שהביקורות להן הוא זכה גדולות מידי, צריך לקחת בחשבון שבעונה שעברה הוא שיחק יותר מדיי זמן כפצוע. השנה הוא היה יכול לבוא קטן ולצאת גדול במידה והיה כובש מספר שערים מכריעים מהספסל, הרי הלחץ שהיה עליו בשנה הראשונה כבר לא נמצא, השחקנים בעלי הציפיות הגבוהות הם בוזגלו ויבוריאן.
    אני חושב שהוא גמר את הסיפור במכבי ואולי גם בקבוצות צמרת. לא אתפלא אם הוא יחזור לאשדוד.
    מבחינת הטקטיקה, בוזגלו לדעתי יישחק כחלוץ ויבוריאן לצידו. קמאנן ועומרי רון מחליפים זה לא רע כל-כך.
    בקישור יש למכבי בעצם ארבעה שחקנים על שתי עמדות: ישראלביץ, שבחון, חדד ומלול, שהעונה לדעתי לא ייראה יותר מדיי דשא.

ובנושא אחר:
    אתמול הראו בחדשות הספורט את השופינג של שחקני מכבי ת"א. האווירה בקבוצה נראית פנטסטית, הכי טובה אולי בשנות ה-2000. בשנה שעברה זה היה ממש הפוך, כולם היו במיני דיכאון ובשנת הגלאקטיקוס בכלל היו מחנות כבר מהרגע הראשון. הפעם זה שונה. כל הזמן חיוכים, הומור ורואים שהכימיה הקבוצתית טובה מאוד. מכבי נראית כרגע כגוש אחד שמוכן להצליח. זה מוקדם לשפוט אבל בינתיים נראה שלפחות מבחינה חברתית היא ממוקמת גבוה מאוד, אולי מעל בית"ר.
    היה משעשע לראות את שפונגין לא מוצא את עצמו בשופינג ומתבאס - "יואו, מה נעשה עכשיו חמש שעות"; מישאלוב מצא לו זמן לקנות פלייסטיישן; בוזגלו נראה לי עבר בכל חנות שהייתה באיזור ויצא עם שלל רב כדי לפנק את האב יעקב; ישראלביץ היה הכי מצחיק - "לא מצאתי פה כלום, אין נעליים במידה שלי", הוא אומר. כשנשאל מה המידה שלו הוא אמר - 39; וקמאנן נתן את אקורד הסיום: "מה יותר קשה, שופינג או אימונים?" - "שופינג".

12. Number 8 Member

דולי ג'ונסון קשר אחורי גרזן. הוא הגיע במקומו של בואטנג בסולנה.
    בכל מקרה, ג'ונסון מתרחק מחתימה בקבוצה - ג'ונסון אמר לאנשי המועדון כי זו לא בעיה של כסף וכי הוא לא דורש העלאה בשכרו. הקשר הליברי הסביר לראשי המועדון, כי הוא מעדיף לשחק בקבוצה גדולה יותר ממכבי ת"א וכי לאחר שקיבל הצעה כאמור, הוא יבחן אותה ובמידה ויחליט לוותר, יחתום במכבי ת"א.

הייתי בשוק כאשר שמעתי על עזרן... ליבי ליבי איתו. עוד לא התחילה העונה וכבר התחילו הבעיות. בכל מקרה, עזרן ישלח לבדיקות נוספות כדי לקבל חוות דעת נוספת.
    אם אכן יתברר שעזרן ייעדר בסביבות חמישה חודשים, אנחנו חייבים להביא חלוץ נוסף, אבל המשימה הרבה יותר קשה כי כרגע הסיכויים מראים שהוא יצטרך להיות ישראלי, ולצערי, אין אחד כזה פנוי בשוק, ועוד על רמה. אסור לנו להסתפק רק בעומרי רון, במיוחד שלפי דעתי בן שמעון יפתח עם קאמאנן ויבוריאן בחוד. ראינו כמה שניהם מסוכנים ביחד במחנה האימון.

דרך אגב, ישראלביץ' שיחק עד עכשיו במחנה האימון כ50/50.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיום יש לא מעט קבוצות שמעדיפות שהקשר האחורי השני שלהם יהיה אחד שידע להוציא את הקבוצה מהר קדימה. ראובן עטר ניסה בעונה האחרונה לגדל את שניר גואטה כשחקן בעמדה הזאת. גיז'רמו ישראלביץ' יכול להצליח ואני חושב שהוא אפילו יאהב את זה. הוא לא שחקן רך והוא יודע להניע כדור בצורה טובה. זה גם יקל על העומס שיש לקבוצה בעמדות הקדמיות יותר.

14. Giallorossi Member

http://www.maccabi-tlv.co.il/ShowArticle.a...leId=jqLhUiDCwC

לאחר סאגה שארכה שבועיים, הגיעה מכבי לסיכום עקרוני עם דולי ג'ונסון. הפרטים עם סולנה גם מסוכמים כבר אם אני לא טועה, והשחקן אמור לחתום בקרוב בקבוצה.

במידה שהוא חותם, חסר רק מגן שמאלי להרכב ומגן ימיני מחליף (את מלול עדיף להשאיר לקישור).

15. Cup of Tea Liverpool, UK

דולי ג'ונסון חתם.
    מכבי הציעו למגן השמאלי, סיאק פולאק, חוקר פרטי אשר יעזור לו להשיג את המסמכים הדרושים לאימות יהדותו כדי שיוכל להרשם כשחקן ישראלי.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.41907.html