מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Number 8 Member

גם אני בדעה הזו אבל בגלל הקיצוץ המשמעותי בתקציב ולאור העובדה שקפילוטו סיים את תפקידו בנוער, יש מצב גדול שהוא זה שיהיה הבלם הפותח במכבי. לא יודע, אני לא רואה מצב שבנאדו מגיע למכבי... מלבדו אני לא רואה בלמים טובים יותר(שגם פנויים כמובן) מאבי יחיאל.

אגב אני מקווה שטומאסיץ' לא יסכים לקצץ בשכר ולא יישאר כי אסור ששחקן כמוהו יילבש שוב את המדים הצהובים. אני לא יודע איך הוא הצליח והיה אחד השחקנים הטובין בלבסקי סופיה, אבל במכבי הוא היה עלוב שבוע אחר שבוע. הגיע הזמן להביא בלם זר חדש שגם ייעלה הרבה פחות.

2. Cup of Tea Liverpool, UK

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתייחס לשוק הבלמים הישראלים העלוב, חיימוביץ' הוא בהחלט מציאה עבור מכבי ת"א.
    אם גאידמק יישאר בבית"ר(סיכויים גבוהים) בנאדו צפוי להישאר.
    עוד בלם סביר הוא דין מורי, או שלמכבי נמאס משחקני רכש מבני-יהודה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים הכל ספינים, לפי מה שאמרו בקיץ זה אמור להיות הרכש של מכבי: ג'קארידג'ה בנייאני, שטראובר, דדי בן דיין, איתי שכטר, אריק בנאדו, גיא צרפתי, זאב חיימוביץ' ואנגלוב.

בפועל 0 חתמו והמצב בקנטים.

5. burning soil Member

כל עוד שניידר עדיין במכבי אני לא מודאג.
    לא יקרה כלום אם התקציב יקטן השנה ושחקנים ירוויחו פחות, כולל מר בוזגלו, ולא יהיה
    נורא אם הקהל של מכבי יתאזר בסבלנות עד ששניידר יודיע על המהלך שהוא מתכנן.
    תחילת שבוע הבא הוא זמן טוב לתחילת ההכנות, נקווה שעד אז יהיה תקציב.

אני מניח שג'קריג'ה ובנאיני הינם אופציות במקרה שהתקציב יהיה נמוך, כל השאר באים
    בחשבון במידה ויהיה תקציב נורמלי.

6. מכבי או מוות!!! Member

מישאלוב עבר לאפולון לימסול תמורת 650 אלף יורו,אני לא מאמין,השחקן הזה הוא נגר ופשוט שחקן לא טוב,הוא ללא ספק השחקן הגרוע ביותר שהחזיק את סרט הקפטן במכבי תל אביב,אני פשוט לא מצליח לעכל את זה ששילמו עליו סכום שכזה.

שיהיה לו בהצלחה.

7. Emil Member

אתה קצת מתבלבל
    650 אלף יורו זה הסכום שמישאלוב ירוויח בסה"כ בתור משכורת בשלוש השנים הקרובות
    מכבי ת"א תקבל בדיוק ... כלום. החוזה שלו נגמר, ומכבי לא זכאית גם לדמי השבחה

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה בשביל מכבי תל אביב שיש לה תחלופות, כי עד כה זה לא נראה חכם לוותר עם על אבי יחיאל וגם על מושיקו מישאלוף. בכלל, עוד לא הבנתי למה ויתרו על אבי יחיאל. זה ידוע שלוקח זמן לחזור מפציעות קשות ואני חושב שהגיע לבלם זמן נוסף לחזור לעצמו. הרי בתאכלס, כולם יודעים את זה יגמר. הוא יתן עונה גדולה במכבי פתח תקווה ויצטרף לרשימת השחקנים שעזבו את קריית שלום ופרחו.

9. שגיא Guest

אני חושב שפשוט מכבי תל אביב משום מה ממשיכה בחופשת הקיץ שלה. עדיין לא הוכרז התקציב כך שלמעשה לא התחילו בכל להכנות לעונה הקבוצה. שני בלמים (בינונים אמנם) עזבו כבר את הקבוצה וזה מבלי להזכיר שמכבי תפתח את העונה בלי מאור בוזגלו הפצוע, שלא לדבר על העובדה שגם שוער עדיין אין לה לדעתי

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש למכבי מזל שכל השוק רדום יחסית(אלא אם מחשיבים שחקנים בינוניים מינוס) אם חיפה והפועל לא היו רדומות כל כך מכבי היו צריכים להתחזק בשחקנים כמו גל גבע ואחרים,מצד שני אולי אחרי כל השנים שמכבי הביאו סטארים והרסו אותם,זה הזמן להתחזק בשחקנים מבית.

11. Number 8 Member

אין שום קשר בין שני הדברים. החוזה של אבי יחיאל במכבי נגמר וגם מכבי וגם יחיאל רצו להמשיך את הקשר ביניהם אבל בגלל אי הוודאות בנוגע לתקציב, ההנהלה לא הייתה יכולה לנהל משא ומתן על חוזה חדש עם יחיאל וכתוצאה מכך לא הייתה לו סבלנות לחכות(מי ישמע כמה הצעות היו לו...) והוא עזב למכבי פ"ת. מכבי ממש לא ויתרה עליו אבל גם לא יכלה להציע לו סכומים שלא בטוח בכלל שיהיו לא אותם.

בנוגע למושיקו מישאלוב - מלבד שחקן לחימה ומכביסט בנשמה, הוא היה די אפור ובינוני. לפי דעתי אפולון יצאו פראיירים גדולים בנוגע לעסקה אבל אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם בקבוצתו החדשה.

חמש שחקני הרכב עזבו את מכבי ואף אחד לא הגיע במקומם. מה שגם, לא קיבלנו עליהם כסף...

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 שחקנים והדבר החיובי היחיד זה שהם מורידים לך מהתקציב, דולי ג'ונסון הרווחת עליו 300 אלף יורו והרדת 350 אלף שהיה לו להעונה ולעונה הבאה. יבריץ' עזב והורדת 200 אלף שהוא הרוויח. אבי יחיאל היה לו חוזה של למעלה מ-150 אלף וגם זה הורדת...

החוזים הבעייתים הם של אסוס שמרוויח 450 אלף ושל רודי חדד שמרוויח 600 אלף! תוריד אותם ויש לך עוד למעלה ממיליון דולר שחסכת.

מכבי חסכה עד עכשיו אני מאמין משהו בסביבות המיליון וקצת דולר ואני מדבר בלי הקיצוץ של השחקנים.

Last edited: Jun 27, 2009
  13. burning soil Member

650 אלף יורו ל-3 עונות זה לא בהרבה מאוד ממה שמישאלוב קיבל במכבי, גם מהבחינה
    המקצועית - למרות שמדובר בקבוצה קפריסאית טובה, לא מדובר בשדרוג רציני.

על מישאלוב למרות היותו נגר לא היינו צריכים לוותר בקלות רבה כ"כ מהסיבה שתמיד טוב
    לקבוצה שרוצה להיות בצמרת לשמור על שחקנים מסוגו, גם בספסל.

על יחיאל אני לא כזה מצטער כי גם ככה הוא היה די רע בעונה האחרונה.

14. מכבי או מוות!!! Member

איך לא מקבלים דמי השבחה? הוא שחקן נוער והוא שיחק רק במכבי.

15. Raulito Madridista

אופטימיות זהירה במכבי: בוזגלו עשוי שלא לעבור ניתוח

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg877294.Xxx

מאז ששמע על הבשורה הרעה - יש לו קרע ברצועה הצולבת, בוזגלו עשה מאמצים כבירים כדי להחלים כמה שיותר מהר, כולל ויתור על ירח הדבש שלו, ונראה שההשקעה נושאת פרי. השחקן עבר בדיקות רפואיות בקבוצה שלשום לאחר בקשתו, והדגיש בפני הרופא שהוא מרגיש הרבה יותר טוב והשיקום עזר לו מאוד. החלטה סופית עדיין לא התקבלה, ומשפחת השחקן וגם מכבי ת"א, התייעצו עם מיטב המומחים, וחלק אמרו שייתכן שבשל הפיזיותרפיה המאסיבית שעשה, השחקן לא יזדקק לניתוח. במקרה כזה השחקן ייפתח את העונה באיחור של כמה שבועות, אך לא יחמיץ את כל הסיבוב הראשון כמו שחששו במכבי. אחרים סבורים שבכל-זאת עדיף לנתח את בוזגלו, כדי למנוע פציעות עתידיות. ביום שני תתקבל ההחלטה.

----------------------------------------------
    זו עדיין לא 'בשורה משמחת', אבל זה בהחלט יכול לעודד את אוהדי הקבוצה. אני כמובן לא רוצה בהצלחתה של מכבי, אבל את מאור בוזגלו אני דיי מחבב, ולפחות מבחינה אישית - אני שמח בשבילו.

לא יצא לי להגיב בכל הקשור למישאלוב - לדעתי מדובר בטעות של הקבוצה. שחקן בית שנתן מאה אחוז בכל רגע ורגע ואף יועד לו תפקיד הקפטן, וגם קשר אחורי לא רע. הוא היה יכול להיות אחלה של גיבוי מהספסל. מכבי משחררת שחקנים בקלות מידי ונראה אם היא תצליח להביא מחליפים. ג'קאריג'ה בינתיים ברח.

Last edited: Jun 27, 2009