מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/08.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוכזב מאוד מפרופסור בוזגלו,עונת המלפפונים כבר התחילה מזמן ולא שמעתי אפילו ידיעה אחת על זה שריאל מוכנה לשלם 74 מיליון על מאור בוזגלו,בוזי..תתעוררר!!!!

2. Dimitar Berbatov Member

רוני לוי יכול להפוך את מכבי ת"א מקבוצה עם פוטנציאל גדול לקבוצה מאומנת וחזקה, לא רק על הנייר. נכון שיחסי האנוש שלו עם השחקנים זאת בעיה, שבכדורגל של היום, בעיה לא קטנה. אבל מקצועית, לדעתי הוא המאמן הכי טוב בארץ. תשאלו את יענקל'ה שחר שניסה לשכנע אותו להשאר גם אחרי עונה קטסטרופלית

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח אני כבר מחכה לראות את זה,היה לנו שקט בזמן האחרון מהפרופסור.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?p=7140530

סטניסלב אנגלוב בדרך למכבי ת"א? יש על זה גם פירסום בוואן ללא ספק קשר אחורי מצוין שיכול לשחק גם בעמדת מגן ימני ושמאלי במידת הצורך. שיחק באנרג'י קוטבוס הגרמנית שירדה ליגה אבל נתן לא מעט מהלכים שם העונה שעזרו לה להגיע עד לקרבות ההישרדות בסופו של דבר.

7. מכבי או מוות!!! Member

הוא נשמע שחקן טוב מאוד,אבל כמו שנה שעברה גם דולי ג'ונסון היה נשמע מבטיח...

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אנגלוב בהחלט יכול להיות חיזוק למכבי. אבל בואו נגיד ככה, במחלקת הנוער של מכבי אפשר למצא שחקן מוכשר לתת לו שנה לרוץ והנה יש לכם כבר אלטרנטיבה זולה יותר ואפקטיבית יותר.

ד"א בעונה האחרונה גם הוא כמו הקבוצה שלו היו בירידה לעומת העונה שלפניה. ועדיין על פניו יכול להיות רכישה לא רעה בכלל למכבי.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם שחקני מכבי רוצים לעזור לקבוצה?

הדבר הראשון שעולה בראשי: "האם אבא בוזגלו לא ישתגע עם דבר החדשות האלו?"
    אמרתי את זה לפני תקופה מסויימת, אלכס שניידר איש הרבה יותר רציני מאשר טיפוסים מפוקפקים כמו גאיידמק ושניידר. לדעתי שניידר באמת רוצה בטובת מכבי אחרת כבר היה נוטש את הספינה. העניין הוא האם השחקנים הבכירים מוכנים לקצץ 30 אחוז משכרם? אני צופה בעיקר בעיות מצד בוזגלו, אבל אלה כבר לא חדשות...

10. Raulito Madridista

אבי יחיאל חתם במכבי פ"ת

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/Black354X281/131816.Xxx

מה אני אומר על כך? - לפי דעתי מדובר בטעות של מכבי, למרות שהשחקן מעולם לא הצליח לשחזר את העונה האדירה שלו בייחד עם מרטינוביץ מלפני שלוש שנים. יחיאל כן שחקן מוערך שהאוהדים אוהבים, הוא כן נלחם וכרגע אני לא רואה אופצייה טובה יותר, זה לא שהקבוצה החתימה את בנאדו(זה ברור שמכבי מחזרת אחריו). עדיף לתת לו להיות הבלם המוביל בקבוצה ולא לטומאסיץ, שגם הוא נמצא בדרך החוצה כי הוא לא מתלהב לקצץ בשכר. לפי מה שאני הבנתי, יחיאל כן הסכים ללכת לקראת הקבוצה. אם השחרור הוא בשל רצון של השחקן שלא רצה לחכות עוד, אז זה מובן. אם הנהלת מכבי החליטה - זו שגיאה.
    גם עם מגרלשווילי מכבי לא הגיעה לסיכום ומאוד חבל מבחינתה אם היא תפסיד אותו. אני חושב שהוא יספיק לליגה למרות היכולת ההגנתית שעליה יש מקום להתווכח.

11. Emil Member

הסיכום של מכבי לגבי מגרלשוילי לא אמור להיות מול השחקן אלא מול הקבוצה, ויטסה. מכבי לא רוצה לקחת על עצמה את מלוא שכרו ובנוסף לשלם דמי השאלה. במידה והמועדון לו הוא שייך יסכים לקחת על עצמו חלק מעלות השכר או לוותר על דמי השאלה מגרלשווילי ישאר

12. Number 8 Member

קשה עם החוסר וודאות השורר במכבי ת"א... עוד שבוע האימונים מתחילים ואין אף שחקן רכש. חמש שחקנים עזבו את מכבי ולא הגיע שחקן רכש אחד. זה לא שאין מועמדים רציניים, דווקא יש וכמה מהם בין השחקנים הטובים בליגה, אבל הבעיה היא שאלכס שניידר לא מפרסם/החליט על התקציב לעונה הבאה ולכן אי אפשר לנעל מו"מ עם אף שחקן. אני מקווה לשמוע בשבוע הבא ששנידר החליט על גובה התקציב אחרת אני צופה בעיות מצד האוהדים באימון הפתיחה.

בנוגע לאבי יחיאל - מכבי ת"א רצתה שהוא יישאר ולחדש לו את החוזה אך לא יכלה עדיין לעשות זאת בגלל חוסר הוודאות בנוגע לתקציב אבל לאבי יחיאל לא הייתה סבלנות, הוא העדיף את מכבי פ"ת משום מה, אז מה כבר נותר להגיד... שיהיה לו בהצלחה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחלטה שלא להשאיר את אבי יחיאל, או יותר נכון העזיבה של אבי יחיאל היא החלטה נכונה, אבל יחיאל כבר מזמן לא אותו בלם שהיה מאז הפציעה שלו, הוא איטי, מסורבל ומרבה לשגות, וכל הדברים הללו הוכחו במיוחד במשחקים החשובים - הדרבי, להזכירכם בדרבי הראשון עשו עליו פורפרה באגף והפועל הבקיעו, אין לשחקן כזה עם איטיות כמו שלו מה לעשות במכבי.

14. Number 8 Member

תלוי בבלם המחליף שיביאו. עד אז, אבי יחיאל הוא בלם סביר פלוס שעדיין יכול להתאים למכבי ת"א. מן הסתם הוא לא אותה הבטחה שהגיעה מהפועל פ"ת בתחילת עונת הגלאקטיקוס ולא אותו בלם מאז הפציעה שפשוט הרגה אותו חד וחלק, אבל עדיין הוא לא כזה גרוע...מי ישמע הבלמים הישראלים בליגה שלנו ברמה עולמית. עם כל הכבוד אנחנו לא משחקים בליגת האלופות אלא רק בליגת העל ולכן יחיאל נחשב לאחד הבלמים הטובים בישראל.

ושוב, הכל תלוי בבלם הישראלי שיביאו. יכול מאוד להיות שזה יהיה ניסו קפילוטו שלפי דעתי ובמשחק היחיד שראיתי אותו בגמר הגביע, למרות שהבנתי שהייתה לו עונה מצויינת לאורך כולה, הוא עדיין לא מוכן, לפחות לא לבלם פותח. יש מצב שהייתי מסתפק באבי יחיאל לעונה נוספת.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קפילוטו צריך להיות מושאל לקבוצה שתיתן לו לשחק. נקודה.

מכבי צריכה בלם ברמה.