במכבי ת"א מבינים ששדרוג בעונה הבאה יכול לבוא רק בהתקפה, לאחר שאיליה יברויאן וסקוט סילי כבשו העונה רק חמישה שערים יחד. יברויאן יישאר בקבוצה, ומכבי זקוקה לחיזוק לצדו. כפי שפורסם אתמול ב-nrg מעריב, הגנאי עמנואל בנאיני כבר סיכם וההחלטה אם לצרפו נותרה בידי אבי נמני. אלא שנמני בודק גם אופציות אחרות, ביניהן חלוצים מהליגה האלבנית. מלך שערי הליגה, מיגן ממלי 23) שערים,( וסגנו סבינו פלאקו 17) שערים) מעניינים את המנג'ר. בשבוע הבא ייכנס המנכ"ל עוזי שעיה לעובי הקורה בנושא קיצוצי החוזים. שעיה ינסה תחילה לעשות זאת ברוח טובה ובהסכמה, אבל שחקנים שיתנגדו לקיצוץ עלולים להיתקל גם בצד הפחות סימפטי של ראשי הקבוצה. מתוך NRG. לא נמאס מהספינים והשטויות?! אלבניה? אולי תביא מישהו מאנדורה? (יעזור בטוח כי הם כבר ניצחו אותנו) מה נראה להם שכל אחד שם זה איגלי טארה?
הם כבר הביאו שחקן מטרינידד אז אני לא אתפלא אם גם שחקן אלבני יגיע לקריית שלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
היה כבר אלבני במכבי ת"א בתקופה שטון קאנן אימן את הקבוצה, אם אני לא טועה הוא היה אלווין בג'ירי או משהו כזה. במכבי ת"א לא מבינים שהם צריכים להפסיק להיות מועדון שבונה כל שנה קבוצה לאליפות, הם צריכים להסתכן בעונה אחת בתחתית אבל עם שלד טוב ועונה בלי לחץ מיותר ופיטורים כמו שהיה בבית"ר ירושלים של עונת 2003/04.
מספיק שיהיה שלד אחד טוב שירוץ שנה אחת הם יסיימו מקום 4 בליגה שלנו צריך סגל טוב בשביל צמרת לא יותר מזה. http://www.youtube.com/watch?v=yP5htd3tUfk קבלו פארודיה על מכבי
מה זה קשור?יכול להיות שהוא שחקן ממש טוב,גם ויקטור פאצ'ה היה אלבני אם אני לא טועה,לא היה מזיק לכם איזה ויקטור פאצ'ה. אתה לא באמת מצפה שיביאו עכשיו הולנדים או צרפתים נכון?אם השחקן מוכשר מה זה משנה אם הוא אלבני או לא?
פעולה מבריקה של מכבי ללא ספק. אני הייתי בטוח שאחרי העונה העלובה שלו - הקבוצה תיתקע עם החוזה הכבד שלו לעוד כמה שנים. ללא ספק מדובר באחד מהזרים ההזויים שהיו כאן. מאמן שנחשב לטוב אצלינו, רן בן שמעון, הוא זה שהביא אותו ולאחר צפייה במספר משחקים ולא דרך קלטות. הוא באמת לא הראה רגע אחד טוב של כדורגל וגם אתר האינטרנט שלו היה הזוי לא פחות. העורך של האתר רשם שמכבי מאוד מרוצה ממנו והיא חושבת שהוא בורג מרכזי - בדיחה טובה. אני חושב שלמרות הקיצוצים, במכבי יכולים להשתמש בכסף הזה בינתיים(גם אם הוא רק בתיאוריה) כדי לחזק את הקבוצה בשחקנים אחרים. ידיעה משמחת נוספת עבור מכבי - קראתי שתקופת ההחלמה של בוזגלו תיהיה יותר קצרה, אולי אפילו בחודשיים. באמת צריך לציין שבאתרי האינטרנט דובר מצד אחד על ארבעה חודשים ומצד שני שמו בכותרות כחצי שנה. איפה שאפשר 'להגדיל' את הסיפור - התקשורת תעשה זאת. אגב רציתי לומר שבתפקיד המאמן, לדעתי רוני לוי הוא ראוי. הוא השנה נכשל במכבי פ"ת, אבל אני בטוח שבמכבי זה יהיה אחרת. אני גם קיבלתי את הרושם שהוא רוצה מאוד ללכת לשם. השחקנים איכזבו אותו, הם שמו עליו קצוץ. אסור לשכוח מה רוני לוי עשה עם מכבי חיפה בשלוש העונות הראשונות שלו - וזה למרות שהיה לו את הסגל הטוב בליגה.
קשה להישאר מעודכן במשך שבועיים כמעט בלי אף מקום תקשורת... בנוגע לשטראובר - מצד אחד הוא בוגד, עזב את מכבי לטובת נתניה והכסף של ברקוביץ וגם שהיה במכבי לא אהבתי אותו בגלל כל הצעקות שלו על השחקנים אחרי כל בעיטה לשער ומסתבר שלכל האוהדים יש חשבון לא סגור איתו ורק במשחק האחרון נגד נתניה קיללו אותו בלי הפסקה. מצד שני הוא תחליף הולם ליבריץ, הוא עדיין אחד השוערים הטובים בארץ וגם ישראלי גם שיש מקום נוסף לזר. אני עדיין חלוק בדעה ואני מאמין שגם אם הוא יבוא, לא יהיו לו חיים קלים בהתחלה אבל במשך הזמן נתרגל אליו. בנוגע לשחרור והגעת שחקנים - אמנם הפסדנו 100 אלף על שחרור ג'ונסון אבל היה חשוב להעיף אותו מכאן כמה שיותר מהר כך שזה משתלם. דן רומן עזב למכבי פ"ת וגם זה מהלך נכון כי הוא לא שחקן שמתאים לרמה של מכבי, אסוס גם בחוץ וממה שהבנתי גם מישאלוב. סוף סוף עושים ניקוי אורוות אבל צריך להביא גם שחקנים טובים וממה שהבנתי באנייני, ג'אקריג'ה ושכטר חזקים בתמונת ההגעה כאשר גם עם דוד רביבו יש דיבורים חזקים. השחקנים שמרויחים הרבה כדוגמאת יבוריאן וישראלביץ, ייאלצו להפחית בשכר ואני מאמין שהם גם יעשו זאת. על הנייר, מכבי תהיה קבוצה שתהיה בנוייה למקומות 1-4, אבל שוב זה רק על הנייר ועל פי השמועות. קודם כל צריך לדעת מה עם התקציב גאד דאמט...
הפעם עם תקציב הרבה יותר קטן וסגל לא נוצץ, יעשו את השינוי, כפי שקרה בתקופתו של אלי כהן. לא נהיה חייבים לשחק כדורגל טוב ושוטף, תצאו מהבועה הזו כבר, המכביזם נמצא בתרדמה ובשביל להעיר אותו צריך קודם כל לחזור לצמרת ורק אחד כך נדבר על כדורגל טוב.
ומי בתפקיד המתווך? מר בוזי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/903/963...&loc=4&tmp=1729