מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. איגור .פ. Member

גיא צרפתי כנראה יגיע אליכם עונה הבאה

2. Emil Member

אני אשמח לראות את צרפתי חוזר לקדנציה שנייה, אבל אני די אתפלא לראות אותו פותח ב11 יותר מדי פעמים במהלך העונה. יוסי שבחון, עם כמה שהוא מעצבן בצורת המשחק שלו והאיטיות הבלתי אפשרית בה הוא משחק, עדיין עדיף עליו כמעט בכל פרמטר להערכתי, ומול בוזגלו אין מה לערוך השוואה.

תוספת לא רעה לסגל, בכל מקרה.

3. Raulito Madridista

בוזגלו ייעדר כחצי שנה

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/2/Black354X281/129662.Xxx

אתמול בוזגלו התחתן והיום הוא קיבל בשורה קשה - הוא סוגל מקרע ברצועה הצולבת וייעדר כחצי שנה.
    יותר מדוייק לומר שההערכות כבר ביסרו על היעדרות ארוכה יחסית, אבל בוזגלו והקבוצה החליטו לשמור על הידיעה הזאת בשקט. במכבי אישרו היום את הידיעה לתקשורת ואמרו:"זו בשורה קשה מאוד לנו ולמאור, אנחנו מקווים שהוא יתאושש במהרה ובטוחים שגם בעונה הבאה אנחנו נהנה ממנו מאוד, הוא יחזור בכל הכוח להוביל את הקבוצה". יש לציין שהשחקן לא החמיץ אפילו לא משחק אחד העונה בליגה.
    לינק מאתר ספורט5

כל-כך חבל לי עליו, הטיימינג שזה הגיע. אי-אפשר שלא להתחבר לבוזגלו למרות מה שאבא שלו עושה בתקשורת ומבחינה אישית למרות שאני אוהד הפועל. בכל-מקרה, מכה קשה הרבה יותר למכבי ת"א, כי בוזגלו היה נקודת אור בעונה השחורה שלה. הוא התראיין אתמול לעיתון ופחות או יותר הסכמתי איתו - תשעה שערים ושבעה בישולים זה לא רע בכלל ביחס לעונה ראשונה. בוזגלו עשה מעל ומעבר למרות שבמשחקים נגד הגדולות הוא היה מן הסתם פחות טוב וכמעט לא הורגש.

Last edited: Jun 3, 2009
  4. מכבי או מוות!!! Member

איתי שכטר מועמד למכבי ת"א על פי רוב אתרי הספורט בארץ...

5. Emil Member

רוב הליגה מועמדת למכבי ת"א ע"פ רוב אתרי הספורט

אחח בוזגלו בוזגלו...באמת האמנתי שעונה הבאה הבחור יתחיל להראות מה שהוא מסוגל לו ויסחוב את הקבוצה על הגב. עברה שנת ההתאקלמות, היה קשה, היה רועש, והוא עבר אותה בהצלחה מבחינתי עם שורה סטטיסטית יפה, בסיבוב השלישי הצליח להרים כדורים גם מעבר לשחקן ההגנה הראשון וראו שהוא מנסה יותר ויותר לקחת אחריות גם כשהוא לא הצליח. הפציעה הזו עשויה לעכב אותו באופן משמעותי, וחבל שלא קרתה כבר לפני חודש או חודשיים כדי שיחמיץ כמה שפחות מהעונה הבאה.
    כנראה שנחזור לראות את בוזגלו במגרשים רק בסביבות דצמבר =\

Last edited: Jun 3, 2009
  6. Butragueño מנהלים

אני מאוד מקווה שמכבי ת"א לא תצליח להחתים את איתי שכטר .
    שכטר הוא באמת אחד החלוצים המוכשרים בארץ , ומגיע לו קבוצה הרבה יותר מפותחת מנתניה, אבל מכבי ת"א זה לא היעד שלו .
    מכבי ת"א ניסתה את עזרן וזה לא עבד וכנ"ל עם משה ביטון ועוד הרבה חלוצים שאני לא אמנה אותם כרגע.
    לא הייתי רוצה לראות את איתי שכטר מבזבז עוד עונה .

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעקב בוזגלו ב-103 FM לאופירה אסייג:"בטוח שמאור יפתח את העונה מההתחלה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

בנושא אחר, אני לא מבין את כל השמות שנזרקים לאוויר שמכבי מעוניינת בהם...

אין עוד תקציב, שחקנים עוד לא קיצצו משמע לא שוחרר כסף ולא התווסף כסף.

תקשורת טיפשה.

Last edited: Jun 4, 2009
  8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רצונות לחוד ומציאות לחוד, רגע ... אם מאור ייעדר כחצי שנה אז לאביו לא תהיה סיבה להגיע למשחקים :aaa021:

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי לפחות הוא לא יזיין בשכל

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע ברצינות, יעקב בוזגלו אמר שמאור יפתח את העונה? אם ג'וניור קרע את הרצועה אז הוא לפחות 6 חודשים בחוץ. אם נעשה חשבון זה אומר שהקשר יהיה כשיר משהו כמו דצמבר ולדעתי כבר אז הליגה בעיצומה...

מסכן הילד, למרות שאין לי טיפת אהבה בעיקר לאבא. דברים כאלה אני לא מאחל למאור, שיהיה בריא. אגב מי מתחתן היום בגיל 21...?

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע איך הפציעה של מאור בוזגלו תשפיע על מכבי תל אביב, אבל דבר אחד ברור והוא שהיא תהרוס מאוד למאור בוזגלו בשנה הקרובה. השנה הזו, במקרה הטוב, תהיה שנת שיקום ואז עונה לאחר מכן הוא יצטרך לנסות ולהאבק על המקום שלו בקבוצה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים לא ממש הבנתי אם בוזגלו קרע לגמרי את הרצועה או שיש קרע. אם הוא קרע אותה לחלוטין אז השיקום יהיה ארוך ומייגע. אם האבא באמת חושב שבתחילת העונה הבן יהיה כשיר אז האדון יעקב לא רק פטפטן אלא טיפש בצורה נוראית. אני לא זוכר שום שחקן שקרע לחלוטין את הרצועות ובתוך חודשיים חזר לשחק כאילו שום דבר קרה.

אני בהחלט הייתי מציע למכבי ת"א לא לבנות על השחקן לבטח אם הוא לגמרי קרע את הרצועה. יש בעולם מספיק דוגמאות של שחקנים שעברו את זה ולעולם לא חזרו אחרי שיקום של פחות מחצי שנה.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה שמגרלשווילי יחזור לעוד עונה, הוא שיפר אותנו בצורה מטורפת, אני לא זוכר כבר כמה שנים לא היה לנו אגף שמאל לפניו.

החתמתו של שטראובר (שמשום מה לא דיברו עליה כאן, למרות שלפי כל מקור היא 99% סגורה) היא מאוד שנויה במחלוקת. הוא חתיכת חרא של בן אדם והקהל שונא אותו. מצד שני הוא שוער טוב ואמין (למעט פאקים פה ושם) והוא ייתן מעצמו את הכל, לא יודע עדיין איך לעכל את זה.

צרפתי לכלך עלינו כל כך הרבה אחרי שעזב בקדנציות בנתניה והפועל שלא הייתי רוצה לראות אותו חוזר, כל ההתחנפויות שלו בזמן האחרון רק מראות על האופי שלו.

ולבסוף, עברו כבר הרבה יותר מ-72 שעות מאז המשחק מול אשדוד ואנחנו עדיין מחכים על ההתפחות שנמני הבטיח לגבי איש נוסף על הקווים.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שכל השחקנים שכביכול ליכלכו על מכבי ליכלכו על העומדים בראשה אז בראשותו של לוני שדאגו להרוס כל חלקה טובה במועדון וזרקו את כל שחקני הבית והרסו את מחלקת הנוער...

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מחכה לשחקן בית אחד מאותו דור שנזרק שייצא ממנו יותר משחקן רוטציה בבני יהודה.