לפי אתמול, וזו הפעם היחידה שראיתי את צמח, צריך להשאיר את הבחור עוד שנה בנוער רק כדי ללמד אותו שמותר למסור בכדורגל
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=59810&lang=HE דוד רביבו יעזוב את אשדוד. לפתוח איתו במו"מ כמה שיותר מהר. להחזיר את הבן האובד הביתה.
מבחינת בורסת המאמנים שנמצאת כמועמדת אני חושב שהכי התקפי וטוב למכבי יהיה לקחת את אורי מלמילאן, גם מאמן שדוגל בהתקפה, גם היה שחקן במועדון, ואני מאמין שהקהל יתחבר אליו הרבה יותר מאשר לגיא לוין, פרדי דוד ושות'... לא נראה לי שדוד רביבו יגיע...עם כמה שהייתי רוצה אותו, נראה לי הוא בחיפה בשנה הבאה.
אגב, אם אורי מלמיליאן ייאמן את מכבי בצוותא עם נמני, זה יהיה סוג של סגירת מעגל כי מלמיליאן היווה מודל לחיקוי וכוכב ילדות עבור נמני. בנוגע לדוד רביבו, הוא לא סגור באף מקום, בגדול הכל יהיה עניין של כסף, אבל אולי הקטע של שילוב צעירים והעובדה שרביבו גדל במכבי יכול לשחק לטובתנו. כך או כך, הכל פתוח לגביו, וכל אוהדי מכבי ישמחו מאוד לראות אותו שוב בצהוב.
מבדיקות שערכתי עכשיו, המועמד המוביל לאימון הקבוצה בשנה הבאה הוא ניצן שירזי שמה שאני רואה לנגד העיניים שלי היא העובדה שהוא מתנהל טוב עם שחקנים צעירים ומכבי רוצה להחזיר לעצמה את הכוח שהיה לה בעבר, בנייה על שחקנים צעירים (לאורך כל ההיסטוריה מכבי התבססה על שחקני בית)
שמכבי ת"א יחזירו את אברם גרנט או ששומי יגיע, לא צריך לחזור על טעות המאמן הצעיר ולהחתים מאמן שישתיק את הבוזגלואים למיניההם ושחקנים יכבדו מאשר מאמן צעיר שיקרוס תחת הלחץ.
בחיים לא מלמיליאן, הוא כשל בכל קבוצה שבה אימן, ועם כל הכבוד לזה שהיה שחקן גדול, אנחנו לא צריכים להמר יותר מידי, הקהל לא יהיה סבלני אליו בדיוק כמו קודמיו, וכך גם לגבי ניצן שירזי שהוא מאמן מוכשר אבל המוניטין שלו ירד בעקבות הפתיחה שלו עם מכבי פ"ת העונה. מבחינתי יש 2 אופציות - -יצחק שום שהוא קבלן הישגים, קצת יקר ולא נאמן אבל עדיף להשקיע בתקציב למאמן כזה מאשר להשקיע בתקציב לשחקנים. -נמני ישאר המאמן הראשי כי הקהל סבלני איתו וכי סיום העונה איתו היה לא רע בכלל.
תגידו מה שתרצו על נמני, שהוא לא מאמן, שזה נכון ויש לו עוד הרבה ללמוד, הוא דאג לכך שהקבוצה לא הסתבכה בתחתית, סיימה בסופו של דבר במקום הכי גבוה שיכלה לסיים בהתחשב במצב שקיבל אותה, וגם סיים בתור המאמן של הקבוצה עם המאזן הטוב ביותר בסיבוב השלישי. אז נכון אין לו ניסיון, והוא לא מאמן מוכח, (כל מאמן מתחיל ממקום כלשהו) אבל מבחינתי אבי נמני עשה את שלו. עם קצת יותר מחויבות מהשחקנים אני מאמין שמכבי היתה מסיימת טיפה יותר גבוה ואולי גם היתה מנצחת איזה דרבי אבל זה כבר עניין אחר.
אל תשכחו שנמני הביא לכם תואר בעונה כזאת נוראית. אבל נימני צריך להיות ג'נרל מנג'ר בעונה הבאה ולא מאמן, הוא צריך לדאוג לכך שמכבי ת"א תפסיק להיות הבדיחה של הליגה.
גם כן תואר אבל שיהיה... מסכים, נמני צריך להיות מנג'ר לפחות עד שיוציא את התעודת פרו ויהיה מאמן מן המניין (אם הוא יוציא) ועדיף שיהיה מנג'ר תחת מישהו מוכח כדי שאם ירצה יחליף אותו וילמד ממנו.
סיכומון אבי נמני: אבי אימן את הקבוצה מהמחזור ה-9: סה"כ ניצחונות: 9 סה"כ תיקו: 8 סה"כ הפסדים: 8 סה"כ יחס שערים: 28:28 (בסיבוב שני (כולל 3 המשחקים שלו בסיבוב הראשון) 18:11) סה"כ נקודות: 35 שימו לב לסיבוב השלישי: סה"כ נקודות 21 סה"כ נצחונות: 6 סה"כ תיקו: 3 סה"כ הפסדים: 2 יחס שערים: 10:17 מקום שני בסיבוב הזה אחרי מכבי חיפה. איפה הייתם שני סיבובים?
אין לחץ אין דאגות. מכבי ת"א קרסו בלחץ(לא שהייתה להם קבוצה לאליפות אבל תראו את נתניה ובני יהודה לעומתם) ובסיבוב השלישי הם הבטיחו את ההישארות כך זאת לא חוכמה גדולה אבל עדיין כל הכבוד לנימני שהצליח לשמור את השחקנים במתח עד הסיום.
חיים מגרלשווילי שוחרר הבוקר מהמועדון, לאחר שסיים את תקופת ההשאלה שלו בקרית שלום וחוזר לוויטסה ההולנדית, שם הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת. איליה יבוריאן, מאור בוזגלו, איגור טומאשיץ' וגיז'רמו ישראלביץ' ימשיכו בוודאות, ובמועדון יחלו לבדוק אופציות לחיזוק, כאשר על הפרק נמצאים לירן שטראובר, דדי בן דיין, מיכאל זנדברג ושמעון אבוחצירה.
מגרלשווילי לא "שוחרר", הוא סיים תקופת השאלה. במכבי ככל הנראה ינסו להשאיר אותו במועדון גם בעונה הבאה, ככל הנראה בהשאלה עם תנאים דומים.