מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חיפה עם עונה פיננסית? זה שהם לא הלכו עם הזרם ולא העלו את התקציב שלהם לפי השגעונות של שניידר או גאיידמק ושמרו על התקציב שלהם לא אומר שהם היו עם עונה פיננסית
    שמרו על התקציב

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

התכוונתי להצהרות בטרום העונה ... אף אחד לא באמת האמין שהקבוצה תהיה בצמרת הגבוהה בשלב הזה של העונה.

3. Number 8 Member

תזכרו מה קרה עם תקציב קטן, סגל לא מפואר בשמות ועם אלי כהן... מכבי סיימה במקום השלישי(היינו צריכים לסיים במקום השני לולא הורדת 2 נקודות של רבינוביץ המטומטם). אז כן, לפי דעתי זו ירידה לצורך עלייה, לבנות את הקבוצה בשקט בלי שמות גדולים ולאט לאט להתקדם.

שנה הבאה המטרה צריכה להיות לא מעבר לאירופה ושאף שחקן לא יתחיל לצאת בהצהרות מטומטמות במועדון כמו מכבי ת"א צריך לשאוף לזכות באליפות כל שנה... די, מכבי ת"א של היום היא לא מכבי ת"א של שנות ה90 ולפנייה, השחקנים לא שמים על המועדון והמכביזם די מת.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שזה משמעותי, אבל אני כל הזמן קורא את הטענה הזו מחדש, לכן חשוב לי לחדד את הנושא: מכבי נתניה סיימה את עונת 2006/07 במרחק 3 נקודות ממכבי תל אביב, ככה שגם תוספת 2 הנקודות שנלקחו ממכבי תל אביב לא הייתה מעלה אותה למקום ה-2, כי עדיין היתה חסרה לה נקודה.

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חותם על עוד עונה כמו הגלקטיקוס (בתקופות של העונה הזאת בהן כן שיחקנו כדורגל) במקום עוד עונה כמו זאת של אלי כהן. אנחנו הקהל האחרון בהחלט בארץ הזאת שלא נקנה בתוצאות בלבד, אחרת ניר קלינגר עדיין היה מאמן, לפחות את זה שלא נאבד. לניר לוין בקדנציה הראשונה לא היו הישגים מרשימים מדי בליגה, אבל זאת הייתה גם המכבי הכי טובה, סוחפת ומרגשת מאז 96.

6. מכבי או מוות!!! Member

טומסאיץ' הוא ליצן,הוא הבלם הכי גרוע שמכבי ת"א ידעה...לא עדיף לעלות איזה בלם מהנוער לבוגרים? עדיף מהזבל הזה..ועל סילי? אני לא יתחיל אפילו.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

:aa1: ריצ'ארד אנאנג, מגן שמאלי בן 18 המשחק בנבחרת גאנה הצעירה, נחת בארץ והחל היום להיבחן במכבי תל אביב.
    הגנאי הצעיר עשוי להצטרף לקבוצה לקראת העונה הבאה אם ירשים כמובן את צוות המועדון.

8. Number 8 Member

המכביזם נמצא בקומה לצערי, השיר "תדרסו כי אתם מכבי תל אביב" כבר לא עובד היום, אין שום קשר לדריסה מכביזם ולשחקנים בקבוצה היום, המועדון שלנו חולה מאוד ולכן עדיף לעלות חזרה לאט לאט, גם אם זה אומר לא להראות הרבה כדורגל אבל לחזור למקום בו מכבי ת"א אמורה להיות.

גם אני דיברתי עד לא מזמן כמוך אבל הבנתי את המצב כמה שיותר מהר וככה רוב האוהדים, כך שאני מציע לך לעשות את אותו דבר.

9. M_T_A Member

לא יודע מה איתכם, אני חותם רק על קבוצה כמו זאת של הקדנציה הראשונה של ניר לוין.
    זאת היתה קבוצה שאיבדה נקודות ברשלנות ויצאה מהמירוץ לאליפות בשלבים מוקדמים של העונה, אבל הקבוצה ההיא שיחקה כדורגל.
    אני מדבר על הקבוצה שנתנה 6 לצפרירים, 7 לבית"ר, 10 לראשון ועוד תוצאות בלתי נשכחות. בשנתיים האלה עם ניר לוין לא לקחנו אליפות וגם לא היינו קרובים אבל עדיין היה לנו את הפאסון של קבוצה גדולה ודורסת, כזאת שגורמת לרגליים של שחקנים לרעוד כשהם עולים על הדשא בבלומפילד.
    בימים ההם היה כיף להיות אוהד מכבי ת"א. היום כששואלים אותי את מי אני אוהד צוחקים עליי, כמו שפעם צחקו על אוהדי מכבי פ"ת, הפועל כפר סבא וכו'. הפכנו ממש לקבוצה קטנה.
    הדבר שמסמל יותר מכל את מכבי ת"א של היום זה התיקו עם חיפה לפני 3 מחזורים. מכבי נראתה כמו קבוצה קטנה ומפוחדת שבאה להוציא תוצאה.
    קודם כל לחזור לשחק כדורגל, אחר כך נדבר על אליפות.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף השבוע ייתן שניידר את תשובותיו לגבי התקציב של העונה הבאה שצפוי להיות בין 22-28 מיליון שקלים מקסימום.

11. Don Joan Roman Member

קתציב זה דבר חשוב אבל יש סיכוי גדול שבתקציב נמוך יותר מכבי תסייםג בוהה יותר ותשחק טוב יותר כי במקום כל מיני אפסים כמו טומאסיץ' שמרוויח 300 אלף יורו, יבוא ילד בן 19 מהנוער שייתן את כל כולו למען המועדון והקריירה שלו.

12. Raulito Madridista

בימים האחרונים דיברו על כך שלירן שטראובר קרוב לחזור למכבי ת"א. אני חושב שלא מדובר כאן בחיזוק מקצועי אלא יותר בחיזוק מנטאלי, הכוונה לנסות להחזיר את 'הרוח המכביסטית'. שטראובר נמצא בירידה ביכולת והוא לא הולך וניהיה צעיר יותר, ואני חושב שיבריץ מעט יותר טוב ממנו, אבל שטראובר הוא מנהיג, הוא משמש דוגמא לצעירים לפי דעתי ובעונת הגלאקטיקוס למשל הוא היה היחיד שתיפקד חוץ מנמני כמובן. אני חושב ששטראובר לא זכר למספיק הערכה מהקהל של מכבי והתנפלו עליו ללא סיבה. אותי מעניין אם שטראובר יירצה לחזור. ואם הוא יחזור, מכבי תצא מחוזקת. בעייה בשער לא תיהיה לה.

אם כבר מדברים על ניצול המצב הלא פשוט שמתסמן למכבי נתניה בעונה הבאה, אני חושב שמכבי צריכה לחשוב לכיוון החזרתו של דדי בן-דיין. מדובר במגן שמאלי מצויין שבעקבות המהירות האדירה שלו הוא גם מצליח להיות יציב מבחינה הגנתית. הוא לפחות לא ייפצע כל יומיים כמו אורי שטרית.

לגבי נושא אחר - נדמה לי ששרון ניסים אמר את זה במהלך שידור המשחק בין בית"ר למכבי ביום שבת - "אם סילי לא יישאר בעונה הבאה, אז בשביל מה לתת לו לשחק, זה בזבוז זמן. למה לא לשלב יותר צעירים?". לדעתי הוא פגע בול. סילי הוא לא שחקן ברמה הנדרשת והוא גם לא יהיה כזה, בניגוד למאיוקה שאולי יש לו פוטנציאל. לוטטי או כל שחקן אחר - עדיף שהוא ייצבור ניסיון ועוד דקות ולא סילי.

13. Number 8 Member

אוי ואבוי
    http://www.one.co.il/Article/137360.html

דבר ראשון טומאסיץ' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx דבר שני, טומאסיץ' וקפילוטו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. Emil Member

בחודשים האחרונים טומאסיץ' לא רע בכלל, והוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו כרגע. אני לא יודע כמה מאתגר זה להיראות "טוב" ליד יחיאל וההמצאה השבועית בעמדת המגן השמאלי, אבל הוא עדיין בסדר גמור, יציב ושקט. השחיטה הכשרה שאוהדי מכבי עשו לו בתחילת העונה מתפוגגת ואני מאמין שבעונה הבאה הוא יראה מה הוא יודע ברמה המקצועית. אני אשמח לראות אותו נשאר.

בקשר לקפילוטו, להבנתי מדובר בבלם מעולה. קיבלנו "טעימה" ממנו בתחילת העונה שעברה, אבל תזכור שזה היה לפני שנתיים, הוא עדיין ילד ונכנס למערכת מאד מבולבלת ועלובה, והיה צריך להשתלב לצד שלישיה הגנתית מזעזעת (תזכורת מרנינה: יובל שפונגין הפצוע בימין, ארז מסיקה בשמאל, ואביב חדד/עוז יפרח באמצע). לא חושב שזה הוגן לשפוט אותו על סמך השלושה-ארבעה משחקים האלו. אפשר רק לקוות שלא נשארה לו צלקת מהחוויה.

צריך לזכור שבעונה הבאה נעמיד תקציב קצת עצוב, ואין טעם להתחיל לפתח ציפיות. בליגה בת 12 קבוצות אין לנו מה לחשוש מירידה, אז על אחת כמה וכמה בליגה של 16. אנחנו בטח לא נביא וידיץ', ואל תצפה לראות גם את עלי עותמן או זאב חיימוביץ' נוחתים בקרית שלום.
    בעונה הבאה אני יותר מאשמח לראות הרכב שכולל כמה שיותר שחקני בית שעליהם אולי נוכל לבנות קבוצת צמרת בעוד שנתיים שלוש, וקפילוטו אחד מהמוכשרים שיש לנו.

בנוגע לשילוב שחקני נוער כבר העונה - נראה לי שעדיף לחסוך מהם את הטראומה...

Last edited: May 20, 2009
  15. Number 8 Member

אין לי בעיה עם קפילוטו, ממה שהבנתי הוא בלם מצויין ויש לו עונה מצויינת בנוער, אבל פשוט אני לא חושב שיהיה נכון ישר לזרוק אותו למים העמוקים. צריך לשלב אותו לאט לאט, קודם כל שיהיה בלם מחליף וישב על הספסל ורק אז לחשוב על בלם פותח. שוב, אני בעד שיהיה בבוגרים, אבל לא לקפוץ מעל הפופיק.

בנוגע לטומאסיץ' - אסור להשאיר אותו, עוד פלופ שמגיע למכבי ת"א ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקפטן בלבסקי סופיה ששיחקה בליגת האלופות, משחק כל כך גרוע... הוא לא היה טוב בתחילת העונה, לא במהלכה וגם לא בסופה ורק ביום שבת האחרון הייתה לו אשמה לא קטנה בגול של בני יהודה. אם הוא היה ישראלי והיה מוכן לרדת בשכר שלו אז לא הייתה לי בעיה שהיה נשאר על הספסל, אבל הוא תופס מקום של זר כך שאסור לבזבז את המקום עליו ואפשר למצוא מישהו יותר טוב ממנו בפחות כסף.

דור,
    בנוגע לשיתוף צעירים העונה - הנוער נמצא חזק בתמונת האליפות והעפיל לגמר הגביע כך ששומרים אותם למה שחשוב באמת והעונה זה הנוער. אם מכבי לא הייתה מסיימת את העונה עוד בסיבוב השני, הכל היה אחרת...
    אגב, שנה הבאה נראה הרבה שחקני נוער, אם זה קפילוטו שדיברנו עליו, מאיוקה, מתן לוטטי, ציון צמח ומכביסטים אחרים.

Last edited: May 20, 2009