ועדת המשמעת של מכבי ת"א קנסה הערב את מאור בוזגלו בלא פחות מ-50 אלף דולר, זאת בעקבות התבטאויותיו של אביו כנגד המועדון בכלי התקשורת. בחוזהו של הקשר קיים סעיף המאפשר לקבוצה לקנוס אותו עד סך של 100 אלף דולר, ולמרות שמדובר במחצית הסכום זהו בהחלט קנס חסר תקדים בכדורגל הישראלי. בוזגלו בתגובה: "אני מנסה פעם אחר פעם להגיד לאבא שלי לא לדבר וזה לא עוזר. אני לא שולט בדברים שאבא שלי אומר, חלק מהדברים הללו גם לא מייצגים את דעותיי, התנצלתי בפניי ההנהלה אבל אלה לא דברים שבשליטתי".
אני רוצה לראות את מר יעקב בוזגלו עושה את מה שהוא עושה כאן בארץ באירופה. הבן שלו יעוף על טיל בחזרה לארץ. מאור צריך לבוא לאבא שלו, ופשוט להגיד לו לסתום את הפה, אחרת, זה אף פעם לא יגמר.
מסכים איתך, אך אני חושב לגבי העונש שזה לא כל כך פייר מבחינתו של מאור, אני יודע שיש סעיף בחוזהו של השחקן המאפשר לקבוצה לקנוס אותו עד סך של 100 אלף דולר, אך העונש צריך להיות מכוון ליעקב עצמו. מכבי ת"א צריכה לתבוע את האבא בבית דין רגיל על הוצאת דיבה ולשון הרע בתקשורת, לא חסיד של מאור אבל ניתן לראות, לפי התבטאויותיו בתקשורת, שקשה לסתום לאבא את הפה.
אני חושב שכנראה כושרו הלא משכנע של מאור השנה היה סיבה טובה גם מיד לקנוס את הבן. אני אישית בכלל לא מקבל את הרושם שמאור כל כך נגד אביו. אם הוא אולי פעם יבין שאביו רק הורס אותו הוא יקח מיד סוכן אחר. מה שגל אומר נכון, באירופה לא מקבלים התנהגות כמו יעקב בוזגלו ולכן כל העניין של ה-4 מיליון נראה לי יותר לוחמה פסיכוליגית מאשר המציאות. בוזגלו האב רוצה פשוט להוציא את בנו ממכבי ואת הפסטיבל הזה ראינו כבר פעם בחיפה...
אני אוהד מכבי ת"א אבל אני מאוכזב מהעובדה שמכבי לא יודעת להתנהג לשחקנים שרוצים לעזוב או שידוע שיעזבו בקרוב או שיודעים שהם יעזבו אז מחליטים תמיד להעניש וזה תמיד נגמר בכסף. זה מה שמוריד את הרמה בקבוצה ש"אני אוהד". בושה בושה בושה. במכבי לא יודעים איך להוציא את התסכול על העובדה שבוזגלו בגדול היה נפילה תגידו מה שתגידו הם שילמו עליו הרבה כםף ויעקב בוזגלו התעשר מהמהלך המטופש של מכבי. זה נהפך לנורמה מכבי משלמת ים כסף על שחקנים שהיא חושבת שהם טובים ומתאימים לה אבל לא. למה בהפועל ת"א מכבי חיפה ובית"ר י-ם תמיד פוגעים טוב עם זרים רק במכבי זה לא עובד. לא יודעים לבחור שחקנים אין סקוואטים רציניים ותכלס האהדה למכבי ת"א לא רק שלי אני שומע את זה מהרבה כבר לא מה שהיתה מכבי לא גורמת לאוהדיה להרים את הראש. מילים קשים אבל זו האמת בשטח. שחר וציזיק יש מה ללמוד על שיטת העבודה שלהם עובדה ועם עובדות לא מתווכחים. אז עד שלא יהיה שינוי בהנהלה ובצוות המקצועי ובשיטה לא נגיע רחוק תזכרו את מה שכתבתי. השנה הלכנו אחורה ולא קדימה שימו לב שמכבי ניצלת בשנים האחרונות מירידה כמעט כל שנה ברגעים האחרונים. שימו לב לתוצאות של מכבי השנה ותבינו . ותגיבו בבקשה זה מאוד מעניין לשמוע מה אתם חושבים.
תראה אני חושב שאתה מקצין קצת את כל הדברים האלה,זה לא שהקבוצות האחרות בארץ מושלמות ומכבי הכי גרועה בזה. להשוות אותה למכבי חיפה זה קצת לא פייר כי ההנהלה של חיפה ותיקה,יציבה ומקבלת גיבוי די מוחלט מהקהל,גם שחר עשה טעויות בתחילת דרכו בסך הכל,אבל עכשיו הוא ותיק ומנוסה ועושה הרבה פחות טעויות(למרות שגם הוא לא חסין כמו כל בנאדם). אני לא תמיד בטוח שרק הבחירה של הזרים לא נכונה אלא יותר נכון הצ'אנס שהם מקבלים והלחץ שיש עליהם,במהלך השנים לא מעט זרים טובים ומוכשרים הגיעו למכבי ולא הצליחו בגלל הלחץ,תראה השנה יש את יבוריאן שהצליח בכל קבוצה בליגה ואת קמנאקן שהצליח בהרצליה ומצליח בסיבאספור,אז אי אפשר להגיד פה שזה סקאוטינג לא טוב,יש גורם אחר שגורם להם לא להצליח. כנ"ל אצל הישראלים,סטרול,צרפתי,תמיר כהן ואחרים יכולים להעיד שזה לא מערכת הסקאוטינג של מכבי שלא מצליחה(לא שהסקאוטינג במכבי הוא משהו מדהים) אלא משהו אחר. בכל מה שקשור לבוזגלו,אני מצדיק לגמרי את מכבי תל אביב,אף קבוצה לא הייתה מחכה כל כך הרבה זמן בשביל לשמוע את אבא של הכוכב הראשי שלה מדבר כל כך הרבה שטויות,שחר ראה את זה והעיף את הסרטן הזה מאיתנו. כרגע שמקבלים את מאור בוזגלו מקבלים את "הפרופסור" בתור חבילה,עד שמאור לא יידע להפריד את החבילה או יותר נכון את הגיבנת הזאת ממנו הוא יישאר עם קנסות מהקבוצות ועם בוז מהאוהדים.
מכבי או מוות, לדעתי ההבדל בין מכבי ת"א לקבוצה שלי, מכבי חיפה נמצא בעיקר שיעקב שחר מנהל את המועדון בשקט ובמכבי ת"א יש תמיד בראש הפירמדיה בלאגן. זה לא המקום ולא הזמן לספר למה לדעתי רק איש אחד בשם יעקב שחר מנהל מועדון גדול כמו שצריך. לדעתי מכבי התחילה להסתבך בגלל שאף אחד לא שם את אבי נימני במקום הראוי לו. זה שהוא סמל אחלה, אבל לאיש מעולם לא היה צריך לקבל את הכח בשביל להיות במעשה לבעלים של הקבוצה. שניידר היה צריך לבלום את העניין הזה וחבל שלא עשה את זה. לדעתי מכבי ת"א ובית"ר ירושלים הן הקבוצות הכי לחוצות בכדורגל הישראלי וזה לא מקרה שיש שם יותר מדי רעש שלא קשור לכדורגל. גם מכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר הכירו זמנים ששום דבר לא הלך. שתי הקבוצות האחרונות ירדו ליגה והיו לא פעם על סף ירידה. שחר גם עשה טעויות עם זרים (האמן לי הרשימה ארוכה), אבל איכשהו האיש היקר מיד תיקן את הטעויות. מכבי ת"א לעולם לא היתה צריכה להחתים את בוזגלו. עכשיו ב-וואן יש גם לאח מה להגיד...לדעתי טוב יעשו במכבי אם יימכרו את השחקן. לדעתי למאור בוזגלו יש כשרון, אבל המשפחה הורסת אותו. באירופה הוא תוך חודש יישב על הספסל ותוך חודשיים כבר לא יזוז מהטריבונה...
לא חושב שכל מילה בסלע,אמנם זה נכון שצריך לשים אנשים שקשורים במועדון,אבל אי אפשר להפיל הכל על בושינסקי,גם שחר נראה לי לפני חיפה לא ממש ניהל קבוצת צמרת. בקשר לבוזגלו,עם כל הכבוד,שמאור בוזגלו לא יזיין את השכל,הוא כן יכול לשלוט על אבא שלו או לפחות להתנער מהמילים של אבא שלו לפני הקנס(במיליון פעמים הקודמות שהפרופסור דיבר שטויות),לבכות אחרי העונש,את זה כולם יודעים. הלאה,קיצוץ של מכבי,נכון שהעונש הוא גם עונש וגם לחסוך לקבוצה כסף(למרות שיש כבר שמועות שאם הפרופסור יסתום את הפה עד סיום העונה הקנס יוחזר),זה לא יפה וזה התעסקות בקקי אבל מה לעשות,מי שמשחק בחרא שיצפה להתלכלך.
פרשת בוזגלו: אני חושב ששני הצדדים עומדים עם כוחות ליד הגבול והמלחמה היא עניין של זמן...תקראו את זה, אני ממש עושה במכנסיים מצחוק! איזו קנאה ואיזה בטיח. לא ידעתי שהאדון יעקב כדורגלן לשעבר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מבחינתי הכי עצוב שהוא כותב מכתב לבנו...
ירידה לצורך עליה? ספורט 5: במכבי ת"א חוששים: תקציב הקבוצה בעונה הבאה יעמוד על 23 מיליון שקלים בלבד. בקריית שלום גובר החשש בימים האחרונים שהקבוצה תצטרך להסתדר בשנה הבאה ללא הזרמת כספים של הבעלים אלכס שניידר. התקציב של מכבי ת"א יהיה מהנמוכים שידעה אי פעם הקבוצה, כולל הימים הקשים ביותר של לוני הרציקוביץ' כבעלים, נמוך יותר אפילו מהתחזיות הקודרות ביותר שהיו במועדון בחודשים האחרונים. הסכום יתקבל למעשה רק מהכסף אותו תצליח לגייס הקבוצה ממכירת כרטיסים ומנויים, זכויות שידור וספונסרים. להמשך הכתבה
אולי זה דווקא טוב, במועדון מורידים ציפיות מהמערכת ובכלל מהקבוצה בכלל החל מהעונה הבאה, כאשר התקציב הוא פקטור משמעותי במיוחד לגבי הציפיות של הקבוצה, הן להצהרות על אליפות והן על עונה פיננסית שבסופו של דבר בסיטואציה כזו או אחרת מוצאים את עצמם בצמרת (כמו מכבי חיפה העונה). אני לא אומר שהנמכת ציפיות תוביל אותם להצלחה בטוחה, אך כל עוד הם יבואו קטנים ... סיכוי לא קטן שבתום העונה הבאה הם ייצאו גדולים. זה הכל ספקולציות מוקדמות והשערות, אין לדעת איך תהיה העונה הבאה של מכבי ת"א ...