מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאתה מאמין זה לא מספיק, צריך שגם מישהו באירופה יאמין. מצד שני אם ווסטהאם הוציאו כמה מאוד אלפים על יניב קטן בזמנו, אין גבול למה שהסוכנים הישראלים יכולים לדחוף.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאךה אם באמת תגיע הצעה של 4 מיליון יורו, האם מכבי תרצה יותר? אני במקום מכבי שהשקיעה 2.7 הייץי רוצה לפחות 5.5 (כפול מההשקעה).

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר - זה סכום שאף מועדון בעולם לא יוציא על מאור בוזגלו, בטח לא אחרי העונה האחרונה. בכלל, אני בספק גדול אם מכבי תל אביב תצליח להרוויח עליו שקל אחד. אפילו מצב של כמה מאות אלפי דולרים הפסד יבוא בחשבון, כי מי יקנה שחקן כמו מאור בוזגלו בסכום שכזה? קבוצה ישראלית בטוח לא וגם לא קבוצה מאירופה. כמו שזה נראה כרגע, מכבי תל אביב שוב תינזק לטווח הארוך על החלטה ניהולית רעה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם שניידר אכן מתמיד בהצהרות שלו אז להרבה שחקנים במכבי יש בעיה. מבחינתי שניידר באמת יכול להחזיר את מכבי לצמרת הכדורגל הישראלי אם הוא באמת יעמוד במילתו. לדעתי כמו בבית"ר הבעיה מתחילה שהשחקנים פשוט מרוויחים יותר מדי. אף שחקן בקבוצה שלכם יכול לדרוש דברים מהנשיא, אם שניידר מתעקש להוריד שכר מהשחקנים המובילים מהקבוצה. אם המצב הזה היה במכבי חיפה הייתי מסכים לגמרי עם שחר.

לדעתי שניידר נמצא עכשיו במצב של להיות או לחדול. אם הוא מרגיש ששחקנים או אולי אנשים חשובים אחרים בקבוצה מתעקשים לצבוע את העונה הזאת בצבעים יותר מדי יפים אני לא אהיה מופתע אם שניידר בכלל עוזב. לפי מה שאני הבנתי לשניידר יש המון הפסדים עקב המצב הכלכלי העולמי ולא נראה לי שהוא מרוצה מהסחטנות של למשל משפחת בוזגלו. אם נימני למשל יבקש משניידר לרחם קצת על בוזגלו אני בדיעה שבתוך זמן קצר שניידר אומר לכם שלום. לדעתי הוא לא פראייר.

לגבי בוזגלו, טוב שלפחות התקשורת יורדת עליו ועל אביו. אפשר לקרות שיש סכסוך בין שחקן לקבוצת צמרת, אבל ברגע שבתוך תקופה כה קצרה אותו שחקן מסתבך גם עם קבוצת צמרת שנייה די ברור מי פה אשם. אני מהלל עד היום את יעקב שחר שלא נכנע לסחטנות ולביריונות של משפחת בוזגלו ולפי התגובות שאני רואה מהרבה אוהדי מכבי ת"א, מאור ואביו כבר לא כל כך אהובים במחנה הצהוב.

אני לא יודע מה המחיר של בוזגלו, אבל הוא לבטח לא עלה מאז שעבר לשחק אצלכם. היתה לו עונה מאד בינונית והוא למעשה לא הצליח להוביל את הקבוצה. יעקב בוזגלו יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל המציאות של כולנו כנראה לא המציאות של האיש הזה. אין לי מושג אם יש בכלל קבוצה אירופאית שמעוניינת בבן ואני בכלל מטיל ספק בסכומים שבוזגלו מפריח, אבל ברור לי שהפרשה הזאת לא נגמרת כל כך מהר.

אני רק יכול לקוות בשבילכם שהקבוצה תתאושש.

Last edited: May 1, 2009
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב, אם אכן מדובר במועדונים באנגליה, כבר מזמן הוכח שמועדונים באנגליה לפעמים מתנהגים כמו מועדונים מישראל ומבזבזים הרבה כסף על שטויות כך שלדעתי מכבי לא תפסיד על מאור במקסימום היא תחזיר חזרה את מה שהיא השקיעה בו.

בכל אופן לדעתי במכבי חייבים לחזק קודם כל את ההגנה, אני הייתי מביא בעקבות הקיצוצים את דדי בן דיין לאגף שמאל וזה לא משנה אם הוא בן 33 או 73, בליגה שלנו הוא עדיין ברמה מספיק גבוהה בשביל להיות בצמרת. כמו כן הייתי מביא להשקעה לטווח ארוך את אושרי רואש מהפועל חיפה. בעקבות השחרור הצפוי של ג'ונסון, אסוס, חדד, בוזגלו, הייתי מביא קשר אחורי מן הסתם חדש, קשר שמאלי וקשר ימני וגם חלוץ. אין מה לעשות במכבי שוב צריכים לבנות מ-0 כי זה מה יש.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שיש סיכויים גבוהים שדדי בן דיין יעבור אליכם בסוף העונה. דניאל יאמר לא מתכוון לשלם משכורות גבוהות לשחקנים בינוניים ודדי בן דיין הוא הדוגמא הקלאסית לשחקן שמקבל הרבה כסף ביחס למעט תוצרת. בשורה התחתונה, מדובר במגן שהיכולת שלו לעשות הגנה מוגבלת ושהעדר המהירות שלו מונעת ממנו לפתח פריצות על הקו, שזה הלחם של המגינים כיום. מדי פעולה יוצאת לו פעולה התקפית טובה, אבל היא לא מגיעה מהעמדה של מגן שמאלי. רוב הפעמים שהוא מקבל את הכדור הוא מחזיק בו יותר מדי ומוציא את העוקץ להתקפה ולעיתים אפילו מאבד אותו ברשלנות.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תלוי מה אתה מגדיר מעט תוצרת... כי די ברור שבלי דדי בן דיין בטח שלא הייתם בחצי גמר גביע וגם הייתם בסביבות המקום ה-6-7...

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקשיב אני לא צריך שהוא יעלה להתקפה כל כך הרבה, הוא צריך קודם כל להגן, ובזה הוא טוב. כל השאר זה בונוסים. אורי שטרית לדוגמא לא עולה הרבה, אבל עד שהוא עולה הוא נבהל מהכדור, ולהגן הוא לא יודע. אז מה אני מרוויח פה?

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן - מבחינתי, מגן שמאלי צריך שיהיו לו כמה תכונות כדי להצליח בתפקיד: יכולת להגן, כושר פריצה, משחק קרקע, הקשתה טובה ועבודה בלתי פוסקת על הקו בלי כדור. לדדי בן דיין יש רק משחק קרקע והקשתות טובות וגם זה רק כשהוא נמנע מלהחזיק בכדור זמן רב. את כל הדברים הטובים שהוא עושה בהתקפה, הוא לא עושה מעמדה של מגן שמאלי, אלא מתי שהוא משחק לגמרי בהתקפי, מבלי לרדת חזרה להגנה כשהכדור עובר ליריבה.

10. שגיא Guest

למיטב ידעתי, הסכום הנקוב (שסובב סביב ה2.5 מליון) הוא בדולרים ולא ביורו. כך שאם תעשה את החישוב, 4 מליון יורו הם בערך פי 2 מ2.7 מליון דולר

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונה : )

רק שיעשו דברים טובים עם הכסף הזה : )

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נקבל על בוזגלו כזה סכום בחיים. אף שחקן ישראלי לא נקנה בסכומים כאלה מתוך ישראל.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

המכבי.קום:

תומר תייר, מגנה השמאלי של הפועל עכו, סיכם לעונה הבאה. אלן מסודי מועמד לחזור לשורותינו.

מעולם לא הבנתי למה מסודי שוחרר כשהוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה מאז שהצטרף. עוד יותר לא מובן איך הוא התדרדר עד הרצליה. אשמח לראות אותו חוזר אלינו, כדורגל יש לו. מה שכן, אם אכן יחזור, זה כנראה אומר שנמני לא בונה על רודי חדד לעונה הבאה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מכבי ת"א עושה טוב שמעמידה 3 שחקנים לדין. בוזגלו צריך להבין שאבא שלו מזיק לו, דולי ג'ונסון לא תרם דבר לקבוצה וחושב כנראה שלאחר זה מותר, ועזרן סתם חוצפן. "ד"ר מרטנס לא אישר לי להתאמן", יכול להיות, אבל תגיע לאימונים שנקבעו לך והבא פתק מהרופא...

אני חושב שאוהדי מכבי ת"א צריכים להיות שמחים שהקבוצה לא נותנת לחבורה של שחקנים שלא הראו העונה שום דבר לזלזל בצורה הזאת במועדון. רק עם משמעת טובה אפשר לחזור לצמרת הכדורגל הישראלי!

15. henry1 Member

תומר תייר הוא קשר התקפי שמאלי, ולא מגן. הוא גדל במחלקת הנוער של נתניה. מדובר שחקן טכני, בעל בעיטה אדירה. הייתי מאוד רוצה לראות אותו משתלב בנתניה כדי לתת לו את ההזדמנות במקום שהוא גדל בו. הלוואי שצליח במכבי ת"א, אם אכן הוא יעבור אליהם.

Last edited: May 3, 2009