מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/08.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיחת השנה מ-ONE: מכבי הציעה למישאלוף חוזה חדש, השחקן מחזיק במספר הצעות מאירופה.

אני מת לדעת איך ולמה הוחלט שמשה מישאלוף שחקן כדורגל.

2. Igi Member

משאלוף... אירופה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/09
  3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול כל כך כאב.. הפועל קבוצה מצויינת בקנה מידה ישראלי, אין ספק, אבל כל כך קשה שלא להגיד "הגיע לנו" כשהקבוצה שלך מבלה במחצית המגרש של היריבה כשעה ברציפות. עד כמה שהגץ האופטימי שעוד נותר בי רוצה להאמין שבנייה לטווח ארוך ע"י נמני זה בדיוק מה שצריך, המוח יותר ויותר זועק לאיזשהו טקטיקן אמיתי על הקווים. שיגרום כבר להפסיק עם השיטה האידיוטית של ההרמות הסתמיות שאנחנו לא מצליחים להיפטר ממנה כבר איזה שלוש שנים.

4. דנידין Member

בדיוק.
    נימני עדיין לא מאמן כדורגל. כמו כל מאמן צעיר אחר הוא צריך לצבור ניסיון על חשבון קבוצות קטנות ואז לבוא לאמן קבוצה גדולה כמו מכבי. עוד 10 שנים מנימום של שיפשוף בתחום. אימון זה עסק מסובך ומורכב. גם מעריצי נימני שאני מכיר עושים את ההפרדה בין נימני השחקן לנימני המאמן ומאוד רוצים לראות טקטיקן ואחד שעטור קרובות בליגה ינהל את העניינים.

5. Number 8 Member

נראה לי דולי ג'ונסון הפלופ הכי גדול שהגיע למכבי ת"א.

6. Number 8 Member

מכבי הפסידה בגלל השופטים קרוב ל11 נקודות(!!!). זה לא יאומן, בושה וחרפה, ביזיון גדול שככה נראים היום השופטים בישראל. רמה כל כך נמוכה.
    אם למכבי ת"א היו בקופה את 11 הנקודות האלו, היא הייתה היום בצמרת, ומי יודע אולי גם נאבקת על האליפות. מה שבטוח, אנחנו לא היינו אמורים לבלות את רוב העונה בתחתית והכל בגלל שופטים מפגרים ועיוורים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/09
  7. דנידין Member

האם אני שומע כאן במישרין או בעקיפין רמיזה לכך שנימני מאמן לא רע? אולי רק נדמה לי, מי יודע.

בכל מקרה, אני יודע שכיף ונוח לכל קבוצה לבוא ולספור את טעויות השיפוט שהיו לה ולחשוב שבלעדיהן הכל יכל להראות אחרת. במצב הזה צ'לסי של גראנט אלופה, באיירן כבר במקום הראשון ממזמן בגרמניה וכו' וכו'.

אתה לא שוכח שכל קבוצה מאבדת בעונה 10-15 נק' שיפוט, כי שיפוט טועה בכל מקום ובכל ליגה.

הייתי ממקד את הכעס שלי בדברים אחרים, טיפ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    יציאת השנה.
    אתה מודע לזה כשקבוצה אחת מקופחת, הצד השני נהנה מכך?
    השופטים לא לוקחים את הנקודות החסרות חביבי...

9. דנידין Member

ביום מסויים אתה מרוויח נקודות וביום אחר מפסיד אותן. כמעט כל משחק יש טעות שיפוט אחת שמספיקה להשפיע בצורה מוחלטת על התוצאה. מסכים איתי?

אם תחשב טעות שיפוט בכל משחק בעונה שלמה, תגיע למקום לא ידוע ורחוק מהמציאות בטבלה. מה באמת יצא מזה?

אם בית"ר ונתניה שקופחו רבות העונה יבואו ויעשו את החישוב שעידן עשה, הרי שגם הן יספרו כמה נקודות כלפי מעלה וכך כל קבוצות הליגה. במצב הזה מכבי ואחרות יהיו אולי עם יותר נקודות אבל באותו מקום בטבלה.

10. Number 8 Member

אשכרה יציאת השנה...
    וג'ורגי, הוא לא מודע לכלום, הוא חי בבועה משלו שכל קבוצה מאבדת עשרות נקודות ושלבני מרכיבה את הממשלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

דנידין אמרת חצי דבר נכון - כל קבוצה מאבדת מספר מסויים של נקודות, בטח שלא 10-15 כמו שאמרת אלא יותר בכיוון של נקודות בודדות, אך בדרך כזו או אחרת היא מקבלת אותם חזרה כך שכמעט ואף אחד לא מתלונן על זה. אבל בקשר למכבי זה ממש לא מתאזן, לא רק שכמעט ולא נשרקות טעויות לטובתה אלא רק לרעתה ועל זה אנשי מכבי מתלוננים כל פעם. לא יכול להיות ששופטים עיוורים וחסרי אחראיות יגרמו למצב כזה.

11. דנידין Member

עידן, אין לך משהו יותר רציני מלהתעסק במה "אם" ולהתמקד במציאות?
    הרי אם כל הקבוצות היו מייללות על השיפוט ועל כך היו הדיונים, לאן היינו מגיעים?

הקבוצה שלך בקריסה והיא זקוקה לשינוי, רק בזה תתעסק. תקציב כל כך גדול וכל כך מעט כדורגל. צריך להביא מאמן כדורגל מנוסה ורציני, לעשות שינויים בסגל וכו'. זהו זה. בשאר אין מה להתעסק.

12. George Best Member

אלוהים ישמור, זה כמו להסביר לחברה שלך על כדורגל.
    אתה מביך את עצמך.

אבל הנה...
    תבין, ברור שכל קבוצה מקופחת במהלך העונה ע"י השופטים וכל אחת יכולה לטעון שבמשחקים y z x לקחו לה כמה נקודות.
    אבל, הנה מגיע הטוויסט - אותן הקבוצות גם נהנות מטעויות שופטים, ויש לא מעט קבוצות שאם בסיום העונה תחשב לה נקודות שקיבלו מול נקודות שנגזלו ממנה, הן יהיו ברווח, זה חייב להיות כך.

מכבי נשדדה העונה בלפחות 12 נקודות (ואולי גם בהדחה מגביע המדינה כי השער של ז'אן היה משנה את כל המומנטום) ומנגד קיבלה במתנה 2 נק' בקריית שמונה.

בית"ר בעונה שעברה נהנתה מהשיפוט בצורה לא נורמלית (או שזה היה לפני שנתיים?).

ולכל אוהדי מכבי (אני אחד מהם), ברור שהשיפוט מרגיז כי זה קורה ביותר מדי משחקים.
    אבל באמת, איך יש למישהו אומץ להתבכיין על כך כל עוד אוסף השחקנים הללו נראים כמו קבוצת מרכז טבלה ממחוז ג' שומרון?

לא עידן, מכבי לא הייתה בצמרת, ולא, היא לא הייתה נאבקת על האליפות.

13. Number 8 Member

אף אחת מהקבוצות האחרות לא מתלוננות כי הן לא צריכות. הכל מתאזן אצלן. אצל מכבי לא וזה ההבדל. הלאה.
    זה הכי רציני בעולם כי לולא הנקודות הללו, היינו בצמרת. אם היינו רצים לאליפות או לא, אי אפשר לדעת וזה באמת "אם" אחד גדול אבל יש עובדה קיימת והיא שהשופטים קיפחו את מכבי ת"א פעם אחר פעם וגזלו לה 10-11 נקודות ממאזנה החוקי, ואיתן היא הייתה בצמרת. 23+10=33. חישוב פשוט.

המצב באמת חמור. לא פלא שיו"ר השופטים אמר שרמת השופטים בארץ היא נמוכה מאוד ושופטי עבר בכירים שאלו את עצמם האם השופטים של היום מתאימים בכלל לשפוט. כמה שזה הזוי, השופטים אשמים בחלק לא קטן במצב שמכבי נמצאת בו היום.

14. דנידין Member

אני לא יעשה את החישוב המדוייק וזה גם לא משנה. זה דיון חסר תכלית ובכייני.
    אני כאוהד קבוצה בחיים לא הייתי מתבכיין ועושה חישובים כאלו.

בדיוק, לכן הכל סתם התבכיינות חסרת טעם לדיון, ביזבוז של עמודים כאן. פשוט כך. פורום כדורגל רציני? אז שיהיה כך!

15. George Best Member

תסכים איתי שלחשב שהגיעו לך עוד 2 נק' כאשר במחזור כלשהו בדקה ה-30 נפסל לך גול חוקי במשחק שנגמר בתיקו 0-0 זה "קצת" בעייתי.

אני לא אוהב ואפילו שונא את ה - עוד "x" נק' כי זה לגמרי לא מדויק.