מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/08.

  1. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    וכרגיל, אתה מתעלם מעובדות. הרגע אמרתי לך שרוב אוהדי מכבי האשימו את נמני במספר החלטות שלו, מביניהם כישלון הבנייה בעונה שעברה, אבל אתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר ונשאר בשלך. תצא מהבועה שלך ותסתכל סביבך.
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
  3. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא נוהג להגיב פה, כי אני לא נוהג לצפות בכדורגל ישראלי.
    אבל לראות את זה בוואי נט גם לי כאב
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3631367,00.html

    שפונגין עד לא מזמן מגן נבחרת ישראל הבוגרת, להשאיל? על מה בדיוק? שהוא משחק גרוע כמו כל הקבוצה? במקום לתת בטחון לשחקן מוכשר ומוכח, מי ישחק בהגנה? דור מלול? בחייאת הילד מחפש רק להעביר צריך להזיז אותו עמדה קדימה(תכף יקפצו כל האוהדי דור מלול שבשבילם כולם צריכים להיות דור מלול..)

    יחיאל דווקא הבנתי יחסית יציב בהגנה הגם ככה מחוררת, את שיטרית מעולם לא אהבתי, אבל האם יש לנו שחקן עם רגל שמאל?
    פשוט מצחיק מה שקורה במכבי, וכסף לא הייתה בעיה, במקום ללכת עם שחקני נשמה שקריבו הכל באו שכירי חרב.
     
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני רוצה להבהיר כאן משהו - לא כל מה שרשום בעיתון או באינטרנט ייקרה בפועל. תמיד שיש תקופה לא טובה אז מדברים על זה שכל-כך הרבה שחקנים יעזבו, גם בבית"ר אמרו שבואטנג יילך, ויחתכו חלק מסגל השחקנים כי הקבוצה לא צריכה סגל כזה עמוק לליגה, ובסוף רק אבראו שוחרר(בטיפשות). אחרי שיש כישלון מסויים בקבוצה אז קורה שאנשים מתחממים ופולטים שטויות, ואפילו אם הם רוצים באמת לעשות שינוי, אי-אפשר לבצע שינויים כל-כך גדולים גם בשנה אחת, זה לא נכון.
    שפונגין ושטרית יישארו במכבי ת"א, השאלה אם ייבנו עליהם כשחקנים בהרכב הראשון. אף אחד לא ישחרר אותם כי הם בכל זאת צעירים עם פוטנציאל גדול וכמובן שאין להם שום אגו, הם יהיו מוכנים לשבת על הספסל. נאור פסר הוזכר כמועמד למכבי כאפשרות למגן השמאלי, אני חושב שזו יכולה להיות מחשבה נכונה, זה ייתרום לשני הצדדים, פסר גם ככה לא רואה מגרש בפ"ת והוא מת ללכת משם. אבל גם הוא שחקן צעיר וחסר ביטחון שקרבות התחתית הרגו אותו, זה לא רחוק יותר מידי ממקרה שפונגין(אני יודע שהוא משחק בצד ימין, אבל הדוגמא היא במקום), אם מסתכלים על היכולת המקצועית. לפחות פסר לא נפצע כל שני וחמישי, זה כן.
    בכל הקשור לאבי יחיאל זו תעלומה, העונה הוא מאכזב, הוא לא מצליח להיראות כמו בלם נורמלי. האפשרות שהוא לא יישחזר את היכולת משנת השיא שלו עם מרטינוביץ בייחד, נלקחה בחשבון, אבל אני בטוח שבמכבי ציפו שהוא לפחות ייראה כמו שחקן הגנה יציב, אפילו את זה הוא לא מראה.
    לגבי שאר השחקנים, סימן שאלה גדול. לדעתי ג'ונסון צריך לעזוב. אסוס למשל נראה יותר טוב ממנו, אבל ההתנהלות שלו יוצרת פאניקה והוא לא שקט, הוא גם לא מסתדר כל-כך במכבי, אני לא אתפלא אם דווקא אותו ייבעטו כי הוא יהיה השינוי הכי קטן ואז אנשי מכבי יוכלו להגיד שהיה שינוי, אבל בפועל לא קרה כלום. יש לי תחושה שיוותרו על קמאנן למרות שיבוריאן נראה הרבה יותר גרוע ממנו. בוזגלו עלה המון ולא טבעי שישוחרר, קשה לי גם לראות אותו עובר לחו"ל אחרי עונה כזאת או נמכר לקבוצה אחרת בסכומים גבוהים, רק בית"ר מסוגלת לעמוד בעלות.
    העונה של מכבי עדיין לא נגמרה. יש גביע המדינה למשל, עוד דרבים כדי להחזיר את הכבוד, ובליגה הזאת הכל יכול לקרות. נניח מכבי מנצחת את בית"ר שבוע הבא, היא יכולה להיכנס למומנטום טוב. בסיבוב הזה היא מארחת את קבוצות הצמרת בניגוד לסיבוב הקודם שהיא התארחה אצל הרוב - הפעם בית"ר, חיפה והפועל(היא אירחה את הדרבי הקודם) ייתארחו בבלומפילד.
     
  5. Galatasaray Member

    הצטרף ב:
    ‏16/10/08
    הודעות:
    404
    לייקים שהתקבלו:
    4
    אני חושב שעצם העובדה שאבי נימני נמצא כרגע בתור מאמן מכבי ת"א זה אחד הדברים היותר טובים שיכלו לקרות למועדון דווקא ברגעים קשים אלו.

    נימני הוא הסמל של האוהדים וגם של הקבוצה, והוא היחיד שיכול להעביר לשחקנים החדשים בקבוצה את המשמעות של מזה להיות "שחקן מכבי ת"א".

    אני חושב שההנהלה בסדר גמור, וגם המאמן כרגע.
    אלכס שניידר עשה את מה שהרבה אנשים לא עשו בכדורגל הישראלי שלנו ויש לנו מזל שסוף סוף יש לנו בעלים שחובב ספורט.

    מכבי ת"א באמת כמו שאמר שניידר חייבת לעשות שינוי דרסתי בסגל של הקבוצה.
    יש לנו המון שחקנים שלא משחקים בכלל כדורגל כבר הרבה מאוד זמן, אבל ההנהלה העלימה עין במחשבה שעם הזמן הם ישתפרו.

    מישאלוף - אחד השחקנים שבאמת אין לי מושג איך הוא נהיה קפטן הקבוצה, אחד העגלות של הליגה שתאמינו לי לא צריך לשחק אפילו ב-11 הפותחים של הכח עמידר רמת גן.

    דולי ג'ונסון - משחק כמו ישראלי לכל דבר ואין שום סיבה להחזיק שחקן זר שכזה בסכומים כאלה, בליגה הלאומית תוכלו למצוא שחקנים ברמה שלו.

    אסוס - חדד - שני עגלות, אגויסטים וחסרי ידע משחק, מונעים מהקבוצה לשחק כדורגל קבוצתי ומהיר, עוצרים את קצב המשחק וללא ספק חייבים להיזרק ע"פ דעתי בחלון העברות הקרוב.


    זהו חוץ מהאוכלי חינם האלו לא עולה לי כרגע שמות של שחקנים שממש התמקדתי בהם בזמן האחרון,
    אני חושב שאם נקנה כמה שחקני קישור טובים ברמה, גם בוזגלו וגם יבוריאן יתחילו לכבוש סוף סוף ולהראות לנו מה הם באמת שווים.

    ואגב אני אוהד מכבי חבר'ה.. ככה שתבינו שבאמת נמאס כבר, 12 שנה שהקבוצה לא מתפקדת כקבוצת צמרת וזהו נשבר כבר מלראות את הקבוצה מתקשה לנצח קבוצות כמו בני יהודה וקרית שמונה שאם תרשמו את השם שהם בגוגל בקושי שתמצאו מקורות.. חלאס חבר'ה. המטרה חייבת להיות ברורה, מכבי ת"א היא קבוצת פאר בכדורגל הישראלי, ומי שלא מסוגל לשחק בא שיפנה את המקום פשוט מאוד. אין לנו מקום לשחקנים יהודים שרוצים לעשות עלייה לארץ הקודש ולא יודעים לשחק, או לסתם פועלים זרים שמחפשים הכנסה גדולה מזאת שהם מקבלים במדינות העולם השלישי שמהם הם הגיעו. מאז קוביקה תאמינו לי לא הגיע חלוץ על רמה למכבי.. אחחח אנדזי אנדזי...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/12/08
  6. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    samoel,
    אפשר להבין את ההחלטות. יובל שפונגין היה מאוד חלש בעונה שעברה. הוא לא הראה קמצוץ ממה שראינו ממנו בשנתיים הקודמות(בעונת הגלאקטיקוס ובעונה עם אלי כהן שהיה המגן הימני הטוב בליגה). הרבה חשבו שהוא הציג יכולת חלשה רק בגלל המצב של הקבוצה בעונה שעברה, אבל מסתבר שזה לא נכון, וגם העונה נראה שהוא לא הגיע בכלל לעונה, והשיא היה ביום שבת עם מופע האימים שלו. כתוצאה מכך, יהיה נכון להשאיל אותו. שוב, מדברים כאן על להשאיל אותו ולא להעיף אותו, יש הבדל גדול. שיקבל את הדקות שלו בקבוצה אחרת, יחזיר לעצמו את הביטחון ונקבל בחזרה את יובל שפונגין הישן והטוב.

    בנוגע לאבי יחיאל, הפציעה בעונה שעברה "הרגה" אותו והוא לא הצליח להתגבר עליה. לפני שנתיים הוא היה אולי הבלם הטוב בליגה, אבל העונה אפילו אלירן עטר עובר אותו בקלות ואסי בלדוט מגיע לפני בריצה. זה לא אותו בלם. כנראה שהפציעות והגיל עושים את שלו. יהיה צעד נכון מאוד לשחרר אותו.

    דור,
    בגדול אני מסכים איתך, אבל את בוזגלו לא ישחררו רק בגלל שהוא עלה הרבה, אלא גם כי הביאו אותו לטווח הארוך, אם זה למכור אותו לחו"ל או שיעזור לקבוצה בעתיד. כולם מכירים את היכולת שלו ואת הפונטנציאל והכישרון שלו, וזה לא יהיה נכון לזרוק אותו. בנוסף, העונה נגמרה מבחינת אליפות, אבל בנוגע לשאר הכל פתוח, אם זה גביע המדינה או מקום באירופה. שניידר אמר שהמטרה שלו העונה היא להחזיר את מכבי לאירופה, וכרגע היא ממוקמת 7 נקודות מהמקום השלישי, וזה לא בשמיים. מלבד חיפה ונתניה שמציגות יציבות לאורך זמן, שאר הקבוצות סובלות מחוסר יציבות. יש עוד על הרבה להילחם העונה.

    Galatasaray,
    קודם כל, ברוך הבא. לא ידעתי שאתה אוהד מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    גם איתך אני מסכים בסך הכל. מישאלוב קפטן רק בגלל שהוא מכביסט. הוא לא שחקן גדול וגם לא יהיה. מלבד לחימה אין לו הרבה. הוא לא ישוחרר, אבל אולי ירד לספסל. גם אני הייתי משחרר את ג'ונסון ואסוס, אבל את חדד לא. אל תגזים, הוא לא כזה גרוע... מה שגם הוא חילוף טוב מהספסל.

    ------------------------------------------------------------------------

    אחרי ששניידר צרח על השחקנים, וכנראה שגם הפחיד אותם, השחקנים הבכירים של מכבי ת"א נפגשו כדי לדון במצב הקבוצה. השחקנים בין השאר - אבי יחיאל, מאור בוזגלו, דולי ג'ונסון, מישאלוב, יבריץ' וגיז'רמו ישראלביץ, יזמו את השיחה על דעת עצמם קיימו אותה ביום החופשי שלהם והבטיחו לקחת את עצמם בידיים.

     
  7. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבטיחו לקחת את עצמם בידיים... נו באמת.
    יעקב בוזגלו עשה משניידר פראייר גדול,לא שבוזגלו שחקן גרוע אבל לשלם מיליון על שחקן שנתן סיבוב אחד טוב בסכנין?

    בכל מקרה,בעונה הקודמת נימני בנה יחד עם אלי כהן את הקבוצה ונכשל בגדול(ורואים שנימני היה מעורב יותר מכהן מכיוון שאלי כהן יודע להביא שחקנים בדרך כלל..) העונה נימני שוב היה מעורב בבניית הקבוצה יחד עם בן שמעון ושוב בניית הקבוצה לא נעשיתה בצורה נכונה(ושלא ימכרו לכם שנימני לא היה מעורב...).
    כמה שאהבתי וגדלתי על אבי בתור שחקן הרי שבתור מאמן,מנג'ר,מנהל ספורטיבי לא יודע תקראו לזה איך שאם רוצים הוא נחל כישלון גדול עד עכשיו. מצידי שיקבל איזה תפקיד כבוד בהנהלה לא יודע אבל לא תפקיד שבמסגרתו הוא מעורב בבניית הקבוצה,הוא פשוט לא טוב בזה ולא בושה להודות בטעויות.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/08
  8. Galatasaray Member

    הצטרף ב:
    ‏16/10/08
    הודעות:
    404
    לייקים שהתקבלו:
    4
    הבעיה היא לא נימני אחי,
    גם לפני שנימני הגיע להנהלת מכבי הקבוצה היתה על הפנים.
    עידן לוני הרצקוביץ היה יותר טוב? ממש לא... אז גם בקושי שהיה כסף להביא שחקנים.

    הבעיה הגדולה שלנו היא פשוט מאוד המשמעת, מה שאין בכלל בכדורגל הישראלי לצערי הרב.
    כל שחקן אלמוני שמגיע לשחק בקבוצת הפאר מכבי ת"א חוזר הביתה לאחר החתימה על החוזה מסתכל בראי ואומר לעצמו "פשש בואנה שיחקתי אותה" וזהו חבר'ה. מאותו יום הוא יותר לא משתדל, לא מתאמץ באימונים ומרגיש שהוא בטופ של הטופ, ואפשר לשים לב לכל הפוזות של השחקנים שלנו, באמת חבר'ה במקום להתחיל להתאמץ יותר ובאמת לשאוף לתארים גדולים יותר הם פתאום מחליטים לעצור.

    ללא ספק צריכים להביא לקבוצה כמה מאמנים זרים שיחדירו טוב טוב לשחקנים המפונקים שלנו את המשמעות של לשחק בקבוצת פאר.

    לא יכול להיות מצב שהם הולכים לאימון בבוקר ובצהריים הם כבר מסתובבים להם עם נעלי אצבע בכל בתי הקפה שיש בת"א...

    צריך לעשות סויץ' אחד גדול ולהתחיל הכל מ-א' עד ת' (בסגל כמובן).

    לדעתי נימני וההנהלה חייבים להישאר.
    נימני הוא הסמל, מה שלכל קבוצה צריך להיות.
    ההנהלה עושה הכל, לא מתקמצנת ובאמת אי אפשר לבקש עוד מהם.
    צריך רק כמה אנשים זרים מנוסים בקבוצה, איך מתיאוס היה מתאים לנו יא אללה..
     
  9. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    נערך לאחרונה ב: ‏3/12/08
  10. Giallorossi Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/06
    הודעות:
    2,364
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מעבר לעובדה שטועמה מאוד מזוהה עם הפועל והוא השחקן האחרון (ביחד עם אבוקסיס ובלילי) שהייתי רוצה לראות במכבי, הוא ידרוש סכומי עתק וגם דמי ההעברה שלו לא יהיו זולים.
    זה לא מסתדר לי עם הידיעה שבינואר לא יתווסף כסף משניידר, והחיזוק יגיע רק ממה שנקבל על מכירת שחקנים.

    מקווה ומאמין שזו הנפצה בלבד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/12/08
  11. Frank Serpico Member

    הצטרף ב:
    ‏11/5/08
    הודעות:
    225
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תדאגו, זה לא יקרה. אין סיכוי שזה יקרה.

    טועמה אוהב כסף, אבל אפילו הוא לא עד כדי כך מטומטם. יש לו עדיין מידה מינימלית של כבוד ושל סלף דיגניטי.

    זה רק עוד ספין נוסף מבית היוצר של הבהמה של ארקאדי ...

    .
     
  12. Galatasaray Member

    הצטרף ב:
    ‏16/10/08
    הודעות:
    404
    לייקים שהתקבלו:
    4
    חחח איזה שטויות, חבר'ה תלמדו שלאתר ONE כבר אסור להאמין.
    אני גולש באתר הזה כבר למעלה מ-7 שנים ואני רוצה להגיד לכם שאופירה אסייג למען הרייטנג פשוט הורסת אותו! "סקופים" מזויפים, וכתבות סתמיות..
    באמת נראה לכם שקבוצה כמו מכבי ת"א, שהאוהדים שלה בכל משחק אפשרי היו צועקים "טועמה אתה מחבל אנחנו אותך נחסל" תתענין בו ? כל יום אני יותר ויותר מתחיל לשנאות את האתר הזה.
    ועוד יותר מזה, טועמה שהיה בוכה בזמנו בגלל הקהל של מכבי עוד יחשוב בקשר להצעה ? חחחח

    אני לא יודע אם יצא לכם לקרוא כל מיני כתבות מסוימות באתר וואן בזמן האחרון, אבל שמתם לב שהם כבר לא שולחים כתבים לאימונים ומשחקים של קבוצות בליגה, ובמקום זה אף ממציאים שמועות ואמירות שלא היו ולא נבראו כמו "שחקן בקבוצה: אני חושב שהמאמן הוא זבל" או "אחד מההנהלה: נאלץ לפטר שחקני בקבוצה" כאילה הקטע זה שהם לא מפרסמים שמות, פשוט מאוד ממציאים... שאחד מההנהלה או אחד מהשחקנים אמר משהו... ממש גועל נפש שאתר כמו ONE הגיע לרמה כזאת. מישהו מכיר אולי אתר ספורט יותר טוב? כי באמת אני נגעל להיכנס לשם...
     
  13. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אופי-רע אסייג היא כתבת צהובונים טיפוסית שנהנת להלהיט את העניינים, זה קטע ידוע אצלה,

    טועמה לא יגיע למכבי לעולם, אבל לעולם, זה לא יקרה לא משנה איזו הנהלה תהיה ומי יהיו
    הבעלים.
     
  14. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים, מכבי ת"א של היום סובלת מטעויות שבוצעו עוד בקיץ ע"י הבעלים החדש אלכס שניידר. בכל עסק באשר הוא, אם זה בספורט, בהייטק או אפילו בצבא כאשר הבוס הגדול עוזב אז ההנהלה כולה עוזבת יחד עימו. מפנים את הדרך לבאים בתור. שניידר, כאשר הגיע, מינה את אביב בושינסקי לעוזרו ואת אבי נימני השאיר בהנהלה. כי ככה זה, האוהדים רוצים. יחד עם השניים נשארו אנשים נוספים ותמונת המצב שלא השתנתה מלבד "הבוס הגדול" גרמה להשארת הלחץ בקבוצה. לוני לא יצר לבד את הלחץ וההפסדים, המערכת ככלל עשתה זאת. ומערכת זו כיום, דומה לזו שהייתה פעם, השאירה עמה את הלוזריות וחוסר ההצלחה. אז מר שניידר היקר, הגיע הזמן לעשות מהפכה של ממש במכבי ת"א - דף חדש ולבן כשלג.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    ממשיכים במסורת

    מכבי ת"א ממשיכה במסורת שלה מאשתקד, לעשות עליה של יהודים ארצה, אם בעונה שעברה אלו היו ג'ונתן אסוס ורודי חדד, נא הכירו את ...

    אריק הורט, יהודי-אמריקאי בן 21, הצטרף היום לאימוני מכבי תל אביב. הורט,
    המשחק במגוון תפקידי הגנה, ישהה בארץ מספר ימים נוספים ויתאמן עם הקבוצה תחת עיניו הבוחנות של המנג'ר, אבי נמני.

    להורט שלוש הופעות במדי נבחרת ארה"ב הצעירה.
    לאחרונה שימש כמאמן מתמחה במכללת פלורידה אטלנטיק, וקודם לכן הופיע במדי קבוצת הנוער של ספרטה פראג.
    כמו כן שיחק ב-2007 בליגת ה-MLS במדי השיקגו פייר.