הוא היה מתוסכל ועצבני רצח מההפסד כך ש"ניצל" את ההרחקה של יבוריאן והתנפל על השופט. אני לא אומר שהמעשה שלו נכון, פשוט אנחנו כאוהדי מכבי יכולים להבין אותו, דבר שאוהדים אחרים לא יבינו. הוא הוציא את כל העצבים על הבן אדם הראשון שראה אחרי השריקה, בדיוק כמו שלפעמים קורה לי, לך, ולאחרים. בסך הכל משחק שלישי שלו בתור מאמן, אולי אם היה לו יותר ניסיון בכיס אז הוא לא היה עושה זאת, למרות שבמקרה הספציפי הזה אני לא חושב שזה כן היה משנה משהו כי כמו שהקלישאה אומרת, "לדרבי חוקים משלו". בכל מקרה, זה ילמד אותו לקח להבא.
להבין זה משהו אחר, להבין כן אפשר להבין, וזה כמובן לא סותר את העובדה שמה שעשה מצדיק עונש. רק מה שנימני צריך להבין שבשורה התחתונה מעשים כאלה פוגעים בקבוצה שלך... נימני בחור חכם, ובדרך כלל גם שקול, אני בטוח שאם יפתח בקריירת אימון דברים כאלה לא יקרו לו יותר מדי.
נמני הודה בטעות והתנצל. הוא למד את הלקח שלו. הכל היה מעשה של רגע אחד עם הרבה תסכול בעקבות ההפסד בדרבי. הדבר האחרון שהוא רוצה זה שהקבוצה תיפגע.
אני מקווה שנמני יבחר לשתף את מאיוקה במשחק, או לנסות לשלב שחקנים חדשים שעדיין לא נוסו במשחק ליגה. ההרכב בצורה הנוכחית שלו לא עובד וצריך לנסות שינויים מכל הצדדים ולספסל מהר שחקנים שלא עובדים טוב.
אלכס שניידר: 70 אחוז מהסגל היה עף אם זה היה ניתן. אלכס שניידר שובר שתיקה ופותח פה על השחקנים בקבוצה: "אם הייתי יכול, הייתי מחליף 70 אחוז מהשחקנים בקבוצה. מצידי תעיפו את כל השחקנים בקבוצה למעט שני שחקנים(מאיוקה ודור מלול). שחקנים צריכים לשלם את המחיר של איך הקבוצה נראית". בעקבות זמעו של שניידר, שדרש לנזוף בשחקנים, יכנס היום לפני האימון היו"ר אביב בושניסקי את השחקנים לשיחה. הראשונים לשלם את מחיר היכולת החלשה עד כה יהיו איגור טומאשיץ' וג'ונתן אסוס, כשגם מעמדם של מספר ישראלים בכירים בסגל הצהוב אינו יציב. בקבוצה מאוכזבים מאוד מהשחקנים הוותיקים שנפלו אמש בדקות הפתיחה. גורם בכיר במכבי ת"א אמר: "יש לנו גזע רע של שחקנים - שחקנים חסרי אופי וחסרי עמוד שדרה. כל מאמן שלא יגיע לפה הם יגמרו אותו. יש פה שחקנים שמקבלים סכומים מטורפים, שחקנים ששידרגו להם חוזים לשביעות רצונם, שמקבלים את כל התנאים ולא נותנים עשרה אחוזים מעצמם. בקבוצות אחרות, שחקנים שמרוויחים רבע מהם נותנים את כל הנשמה. נכון שלפעמים לא הולך, אבל ברגע ששחקן עולה ללא מחוייבות מינימלית למקום העבודה שלו ומשחק בלי רצון זה התוצאות".
אם הצוות המקצועי במכבי טוענים שהשחקנים הם אלו שלא מתאימים או לא טובים מספיק, הזי שרן בן שמעון לא היה צריך להיות מפוטר כי הוא כמו נימני לא אשם. מצד שני, מאמן כן טוב לטעמי יכול לקחת את מכבי עם שינוי של 2-3 שחקנים לצמרת הליגה. אבל במכבי אין מאמן טוב ונימני אף פעם לא אשם בכלום כי הוא מלך בכל אשר יעשה. נו מכבי, התרגלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני חושב שצריך להוציא את אבי נמני מהמערכת לגמרי,לא לתת לו להיות כלום,אפילו לא בנוער,אני מעריך מאוד את אבי נמני כשחקן כדורגל וכסמל של המועדון,אבל צריך להסתכל למציאות בעיניים - אבי נמני נכשל כג'נרל מנג'ר,וגם כמאמן הוא לא עושה עבודה גדולה,נכון שאי אפשר להאשים אותו בזה,אבל עדיין,אבי לא מאמן,הוא קפץ למים העמוקים יותר מידי מהר,ואני לא קונה את זה שלא היה לו חלק בבנייה של הקבוצה,זה בולשיט אחד גדול,היה לו חלק וחלק גדול מאוד לטעמי,כמו גם בעונה שעברה,וכולנו זוכרים איך היא נראתה,הגעתי למסקנה שהמאמן הוא לא הבעיה,אבל בלי קשר לזה,צריך להוציא את נמני מהמועדון הזה,לא בזה הרגע,אבל עד סוף העונה זה חייב להעשות. אלי כהן,ניר לוין,רן בן שמעון - לא הם היו הבעיה של מכבי תל אביב,אלא אבי נמני,ואני אומר את זה בצער רב כי הוא שחקן נערץ עליי ואישיות שגדלתי עליה מגיל אפס.תמכתי בפיטוריו של רן בן שמעון,אבל את אבי מאמן לא ציפיתי לראות. שחקן נהדר?אין ספק,ג'נרל מנג'ר?שנתיים רצופות שהוא נכשל.לא חושב שאי פעם נגיע להישגים כל עוד הוא במערכת,או לפחות כל עוד הקהל סוגד לו סגידה עיוורת.
ומה המנג'ר עושה, יושב רגל על רגל? אם בן שמעון אשם אז גם נימני אשם. אם בן שמעון מפוטר איתו צריך להיות גם נימני. אם נימני לא מפוטר אחרי המשחק המביש נגד בני יהודה ועכשיו מאשימים את השחקנים, סבבה, אז גם בן שמעון לא היה צריך להיות מפוטר. או זה או זה.
התמונה ברורה, נימני הוא אלוהים עבור אוהדי מכבי תל אביב, הוא פרה קדושה וזה ברור שאתה אוהב מישהו בצורה כל כך עיוורת אתה לפעמים לא אובייקטיבי.. ואני לא בא בטענות. אוהדי מכבי לא יצלבו את נימני גם אם הוא יפסיד עוד 4 משחקים רצוף 4-0, צריך לקרות משהו לא הגיוני כדי שהאוהדים של מכבי ירצו להוציא את נימני מהתמונה. את רן בן שמעון היה קל לפטר כי הוא היה מטרה קלה, עם נימני ברור שהתמונה שונה. וכמו שכבר טענתי, נימני אחראי בדיוק כמו רב"ש, אולי קצת יותר אולי קצת פחות- זה לא כל כך משנה, על בניית הקבוצה הזאת. מי שטוען אחרת רואה את הדברים בצורה מוטעית ולא נכונה.
אתם והתירוצים שלכם שנמני אלוהים... אני לא יודע מה זה יותר, עצוב או מצחיק. בכל דבר שמצדיקים את נמני, אומרים שאוהדי מכבי עיוורים. אולי תסתכלו קודם על עצמכם? יש עובדות בשטח, וזה שאתם בוחרים להתעלם מהם זו בעיה שלכם. לירן, אני אומר זאת בפעם המיליון למרות שאני לא רוצה להישמע כמו פטיפון - שנה שעברה נמני היה אחראי על בניית הקבוצה, נכשל, ולמרות שעכשיו אני מצטער לנפץ לכם את הבועה שאתם חיים בה אבל גם אוהדי מכבי הפנו כלפיו אצבע מאשימה. העונה זה אחרת, נמני לא קבע כלום אלא רק המליץ, בן שמעון הוא זה שאמר את המילה האחרונה. נמני הוא לא זה שאמר לבן שמעון לא להביא בלם ומגן שמאלי, הוא לא אמר להמשיך את טומאסיץ הפלופ(ההנהלה רמזה לו שיפסיק ואולי גם נמני היה חלק מזה, וחבל שטומאסיץ לא עף אחרי המחזור השלישי). תפסיקו אתם להיות עיוורים ולא אובייקטיבים. לא כל דבר שנמני עושה ואוהדי מכבי מצדיקים אותו, זה בגלל היותו סמל במועדון. תצאו מהבועה שלכם כבר.
פה אתה בעצם מפיל את עצמך. הוא סמל ולכן הוא תמיד יקבל קרדיט מה שהוא לא יעשה. מה גם שאם מישהו עיוור זה אתה, כי אתה אוהד שרוף שלו ולא רואה דברים בעיניים אובייקטיביות. מנגד אנחנו מסתכלים בחוץ על מה שקורה וכבר שנים אתם משתחווים לכל דבר שנימני עושה (גם אם זה הסיכסוכים והפילוג שעשה בעבר בין שחקנים או הפיטורי מאמנים).
כתבתי את זה בדיון המחזור: צריך להבין משהו - יש הבדל גדול בין נמני של בעונה שעברה לעונה הנוכחית. אבי נמני מונה לג'נרל מנג'ר שתפקידו היה לעקוב אחרי שחקנים בצוותא עם המאמן, למנהל משא ומתן שצריך ולהחתים אותם, הרבה על דעת עצמו. העונה זה אחרת לגמרי - בן שמעון היה הסמכות הבלעדית, נמני המליץ לו על שחקנים אבל בסופו של דבר המילה האחרונה הייתה של רן בן שמעון. אם בעונה שעברה היה לנמני הרבה מניות על בניית הסגל, העונה כמעט ואין לו. בן שמעון הוא זה שאחראי על בניית הסגל. כאשר נמני בנה את הסגל בעונה שעברה ונכשל למעשה, למרות שהרבה מוטל על רוני מאנה העלוב שהפסיק את זרימת הכספים ימים אחדים לפני תחילת העונה, האשמנו אותו והאצבע הייתה מכוונת אליו, אבל הוא תיקן עם הכסף של שניידר בינואר והביא שחקני חיזוק מתאימים שהם למעשה השאירו את מכבי בליגה כמו ג'ונתן אסוס, ג'ו ביזארה ואלן מסודי. כשהיה לו את האמצעים המתאימים הוא הצליח לשפר. הפואנטה שלי היא שלא משנה אם נמני עומד בראש היום או מישהו אחר, כאשר צריך להאשים מישהו אז עושים את זה, ובמקרה הזה הוא רק בן שמעון. תעזבו את נמני בשקט, הוא לא היה קשור הרבה לבניית הסגל העונה, ולמעשה בן שמעון דפק לנו את כל העונה עם חוסר האיזון שלו בסגל. דנידין, זה שהוא סמל, זה לא אומר שכל דבר שהוא יעשה. תשאל כל אוהד מכבי והוא יגיד לך שההחלטה שלו להיות מנהל שחקן הייתה טעות. בניית הקבוצה בעונה שעברה הייתה טעות. כמו שאמרתי ללירן, יש עובדות בשטח, אתה מעדיף להתעלם מהם כי אתה שונא נמני משום מה, אז שיהיה לך לבריאות.
כל אוהדי נימני כולל מן הסתם אתה, יגנו על נימני באש ובמים. הערצה עיוורת, אני נלחם באש עם אש, אין לי סיכוי.