מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Mr.Eko Member

הקבוצה עדיין משחקת מסריח ואפילו לא סביר,הדבר הטוב היחיד זה הניצחון. בינתיים אין מעבר נורמלי מהגנה להתקפה,אף אחד לא לוקח מנהיגות בקישור מלבד רודי חדד,ג'ונסון מתחבא,ישראלביץ' מנסה אבל לא כל כך הולך לו,בוזגלו חלש,יבוריאן יותר איטי מטנק,קאמאנן צריך לשחק רק בחוד וזהו,שלא יזוז משם... אינטליגנציה זה לא הצד החזק שלו בשביל לבנות התקפה.

2. SusPoni Member

כל מילה בסלע- מסכים עם כל מה שרשמת..

3. SusPoni Member

הבועה שוב התנפצה.. המחצית השניה היתה השרדות למכבי, בקושי מהלכים טובים ובקושי מהלכים בכלל. בפוקס ניצלנו ממהפך והפסד.את המחצית הראשונה לא ראיתי..

4. Number 8 Member

א' הבועה לא התנפצה כי לא הייתה בועה. אף אחד לא חשב שמכבי תרוץ לאליפות עם נמני, ואם כן, אז הוא לא ראה הרבה כדורגל בחיים שלו. אם לפני שרב"ש הלך, הקבוצה הייתה רצה אז ניחא, אבל נמני קיבל קבוצה על הפנים, בטחון על הרצפה ושחקנים שלא יודעים מה לעשות על המגרש.
    ב' חבל שלא ראית את המחצית הראשונה. המחצית הכי טובה של מכבי העונה, ומבין הטובות בעונה שעברה. זה הכדורגל שמכבי צריכה להראות.

5. SusPoni Member

בשבילי הבועה התנפצה יחסית. כל הזמן אמר לעצמי לא להכנס לאופוריה ולא לשמוח, אבל האמת שהתאכזבתי נורא מההפסד הזה.. וזה קרה בעבר, אחרי רכש מצוין בקיץ אם מסתכלים על השמות. דולי ג'ונסון שהיה דמות מפתח בקבוצה שלו, יבוריאן ובוזגלו שהיו מצוינים בסכנין, ובן שמעון המאמן הצעיר והמבטיח.

אני בטוח שמכבי בתהליכי בניה עם אבי נמני, ואני מקווה שעם הזמן הם יהפכו לקבוצה טובה מאוד. ואגב, אני שמח שהמחצית הראשונה היתה טובה וחבל שלא יצא לראות אותה.. הייתי עסוק בלחפש לינק למשחק באינטרנט כי אין לי את ערוצי הספורט החודש P:

6. Mr.Eko Member

נימני חייב להציב את אסוס ליד ג'ונסון,עם כל הכבוד למישאלוב הוא לא תורם כלום מלבד לחימה גדולה... חוץ מזה הוא פשוט רך מדי,אפילו מול הקישור הנאיבי של אשדוד הוא התקשה. אסוס יכניס לקישור עוצמה,המון אגרסיביות משום שהבעיה העיקרית במחצית השנייה היה הקישור הדליל של כשכל התקפה של אשדוד עושה את שלה וכמעט מסתיימת בגול. ולמה בדיוק נימני הוציא את ג'ונסון,דווקא הטוב אצל מכבי אתמול ושוב פעם בעיית המגן השמאלי,כל התקפה מגיעה מהאגף הזה ונימני כבר אובד עצות...

עם סגל מאוזן ויציב יותר מכבי כבר עכשיו הייתה בין שלוש הראשונות.

7. SusPoni Member

אסוס מועמד רציני לשחרור בינואר, המאמנים לא אוהבים אותו ועושה רושם שהוא מזלזל ועושה אווירה רעה.. בשבת הוא הושעה מהמשחק בגלל זלזול באימונים.

8. Number 8 Member

ג'ונסון לא התאמן בצורה סדירה כל השבוע בעקבות המשפט שלו אשר חל בשבדיה. ג'ונסון באמת היה טוב מאוד ביום שבת, אבל למעשה זו הפעם הראשונה אחרי שורה של משחקים רעים וחלשים.

לי דווקא אין שום טענות למגנים, בגדול הם עשו את העבודה שלהם, אם מתחשבים בעודה שייני לא מגן, אבל הוא אפילו בישל מצוין לבוזגלו.

ישנן שמועות שבעקבות הטעות של יחיאל בשמירה על מקרייב בקרן, במכבי שוקלים להוריד אותו לספסל ולהחזיר את טומאסיץ' להרכב.
    אני מאמין שזה לא יקרה. יחיאל טעה, לא נורא, כל אחד טועה. הכי חשוב שהוא הבין את הטעות שלו וחיביים לשמור על יציבות בהגנה. החלפת בלמים כל שני וחמישי רק תזיק.

9. Giallorossi Member

על מה אתה מדבר?
    ג'ונסון היה חלש מול אשדוד בדיוק כמו שהוא היה חלש בכל המשחקים מאז המחזור ה4-5.
    אדיש ואנמי, לא מחלץ שום כדור ובקושי עוזר בהתקפה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבי נימני קיבל הרחקה ממשחק אחד בפועל ו-3 משחקים על תנאי.

הייתי אומר שזה עונש די משקף, אסור היה לתת לו פחות מזה, ואולי היה אפשר לתת אפילו יותר, בגדול זה בסדר, שילמד לקח, לקבל הרחקה במשחק השלישי שלך כמאמן זאת לא כזאת מחמאה אז כדאי לנימני שילמד מהמקרה הזה ושידע מעכשיו איך להתנהג ומה אסור לו לעשות.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שטויות, התקשורת הגזימה ובגלל זה נמני הורחק.

אדון אייל ברקוביץ' יכול להטיף כיצד להתנהג כלפי שופט? הוא? שכולנו זורקים אותו מקלל את מאיר לוי בקללות הגרועות ביותר? הוא יכול להגיד משהו? ומה נמני עשה, צעק על השופט? סליחה לא ידעתי שאסור. כל עוד לא העלבת ולא פגעת בשופט זכותך לצעוק. אז נכון הוא שם עליו את היד, אבל ברגע שאלון יפת אמר לו להוריד הוא הוריד.

מה שכן נמני יכל אפילו לעשות את זה בחדר ההלבשה ולא לעיני כל, זה היה נגמר אחרת.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

התקשורת? אין פה שום קשר לתקשורת.

המצלמות קלטו בדיוק מה נימני עשה, והעונש נקבע על סמך הדברים הברורים של אלון יפת בדו"ח, מאמן שמונע משופט להגיע לחדר הלבשה חייב לקבל עונש וזה מה שקרה.

אם לנימני היה קצת שכל, הוא היה נותן ליפת להגיע לחדר הלבשה ואז מדבר איתו שם, אבל נימני היה מתוסכל מההפסד והיה חייב להוציא עצבים לעיני הקהל שלו.
    חטף עונש ובצדק מוחלט, עונש מינימלי אפשר להגיד.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי נימני ניסה למנוע את הכרטיס האדום לאיליה יבוריאן. אם הוא היה מחכה לחדר הלבשה, זה כבר לא היה עוזר לו, אם כי אני לא יודע מה גרם לו לחשוב שכל מה שהוא עשה כן יעזור לו.

14. Number 8 Member

אני לא בטוח שהעונש מגיע לו, אבל זה ילמד אותו לקח בתור מאמן מתחיל. הוא לא רצה לשנות את ההרחקה של יבוריאן, הוא פשוט היה מתוסכל מההפסד משום היותו מכביסט אמיתי, עבר מספיק דרבים בחיים שלו, ואין מישהו שיותר כואב לו מנמני.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכביסט זה יפה, כואב לו זה נחמד, אבל בן אדם עם ראש על הכתפיים אמור לדעת איך להתנהג ומה אסור, זה קשור לחכם וללא חכם, ולא למכביסט או לא. אם הוא לא היה ניגש ככה לשופט כמו ברברי אז היה לו כואב פחות? זה לא קשור.

זה נטו ניסיון שפשוט אין לו. אני מקווה בשבילו שהוא למד מהעונש שקיבל ושילמד איך להתנהג להבא.