מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Giallorossi Member

מצויין? כנראה שיש לך זיכרון קצר (משהו שכבר נהפך להרגל עם הקהל של מכבי).
    כשהוא הגיע הוא נתן שלושה משחקים טובים, אבל מפברואר-מרץ ועד סוף העונה הוא היה די עלוב, כשהשיא השלילי ממנו בא במשחק הפרידה מנמני בסיבוב השלישי (כמה התקפי לב הוא גרם באותו משחק).

Last edited: Nov 3, 2008
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי תל אביב מנסה להשיג שני דברים:
    א. מקצועית - אם אבי נימני יצליח, המחמאות ילכו אליו, תוך כדי שהוא יסמיק ויציין שמרקו בלבול הוא חלק בלתי נפרד מהעשייה היומיומית. אם אבי נימני יכשל, יהיה את מי להאשים.
    ב. שיווקית - אבי נימני על הקוים מבטיח שהקהל ימשיך לגדוש את היציעים.

3. Giallorossi Member

נמני לוקח על עצמו סיכון לא קטן, כאשר בפעם הראשונה מאז הצטרף למערכת הניהולית של מכבי הוא נושא בתפקיד שהאחריות במקרה של כישלון נופלת עליו (הרי גם לגדולים שבתמימים ברור שבלבול הוא לא יותר מבובה על חוט בסיטואציה שנוצרה כאן).
    כרגע לא ברור אם נמני בחר להתמנות למאמן על, או שהוא אולץ להתמנות ע"י הגורמים הבכירים האחרים במכבי. לדעתי, לפחות, האפשרות השנייה נשמעת הרבה יותר סבירה, בעיקר כי נמני ציין בעבר לא פעם שהוא לא ירצה בעתיד להיות המאמן הראשי של מכבי, בטח ובטח לא בעונתו הראשונה מחוץ למגרשים, שניסיונו באימון הוא אפסי.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם המאמן בן ה-31 של באטה בוריסוב עד לפני שנתיים שיחק עם כמעט חצי מהשחקנים שהיום הוא מאמן בליגת האלופות...לא שאני אומר שנמני יצליח, רוב הסיכויים לרעתו, אבל חייבים להתחיל מ-0, ותאכלס מבחינת נמני, אם הוא ובלבול יוציאו את הקבוצה מהבוץ, זה יהיה אחד הנסים הגדולים שנראו פה, אם לא, זה לא יפתיע אף אחד.

פיטורי בן שמעון והחלפתו באבי נמני הם שווי ערך למהלך מוריניו OUT אברם הו? IN פשוט כך!

Last edited: Nov 3, 2008
  5. Mr.Eko Member

אני נגד ההחלטה הזו,לא מצהירים על תחילת דרך חדשה בתחילת העונה ומפטרים מאמן לאחר שמונה מחזורים,אני תפסתי מבן שמעון ואני עדיין תופס ממנו כמאמן מאוד מוכשר,מאוד חבל לי על ההחלטה הזאת.
    עכשיו מעניין יהיה לראות מה האוהדים יעשו במקרה של כישלון של נימני את בלבול... טוב,נקווה לפחות שזה לא יקרה ושיהיה ניתן להוציא משהו מהעונה הזו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, כל כך ברור שנמני בכל מקרה יישאר 'הקדוש' אפילו אם הקבוצה תרד ליגה. נמני פשוט סידר לעצמו ג'וב מצויין, הוא כאילו מנג'ר, אבל לדעתי הוא פשוט שולט בקבוצה. בלבול הוא לא יותר ממריונטה שאפשר להעיף אם הקבוצה תמשיך לשחק ככה.

נמני יוצא עכשיו לתקשורת כאילו יש לו המון מה להפסיד, האמנם? לדעתי הוא יותר מדי חכם בשביל שאנחנו נחשוב שהוא מסתכן במעמדו בקבוצה. אם ממש היה מסתכן הוא היה בעצמו יושב על הספסל, אבל אז הוא גם צריך ללכת אם הקבוצה תמשיך בשקיעתה...כולנו מספיק חכמים בשביל לדעת שהגרעין הקשה לא תתחיל בצעקות 'תתפטר' אפילו אם בשנה הבאה הקבוצה תשחק במקומות שהיא מעולם לא שיחקה בהן. הקרע במכבי יהיה בין הגרעין הקשה לבין האוהדים האחרים שלא מתייחסים לאנשים כאילו הם איזה אלוהים.

7. shabaaz Member

גם לפני 6 שנים וגם היום אני טוען:מכבי ת"א לא קולטים שמי שהורדס את המועדון הזה זה אבי נמני.
    לא קיים תקדים עולמי לשחקן עם מעמד כזה.אבל לא:הם ימציאו את הגלגל וילמדו את כולם.
    מה יגרום לבנאדם להצליח עכשיו כמנג'ר-שחקן שלפני זה לא גרם לו להצליח כשאלי כהן היה מאמן-בובה אני לא יודע.אבל מה שבטוח הוא לא מאמן עדיף על בן שמעון או על אף מאמן אחר שהיה לפניו או בכלל.
    אבל נמני זה נמני,בוחש בהכל.המהלך הזה בכלל לא מדהים אותי,אם זה היה במכבי חיפה ומחר בבוקר ברקוביץ' או ממן היו מאמנים הייתי נדהם.אבל מכבי חיפה זאתמכבי חיפה ומכבי ת"א זה שוק,זה ביוב.
    קבוצה של 80 מליון שקל נזרקת לידיים שלבנאדם שלא עבר קורס מאמנים ועוזר מאמן שלא הצליח באף קבוצה.
    אני לא אתפלא אם שניידר מפזר את הפארטייה בסוף העונה ועוזב.

8. Cesc_Fabregas Member

כזה פתאטי שמכבי שמים את נמני מעל המועדון.
    ועוד הוא אמר בסרט שלו שהוא לא יאמן בחיים או משהו בסגנון.

תירגע

Last edited by a moderator: Nov 3, 2008
  9. Giallorossi Member

נמני לא יכול לשבת על הספסל כמאמן הראשי, כי אין לו תעודת מאמן.
    נמני הוא כרגע הסמכות המקצועית המובילה. הוא קובע את ההרכב, מעביר את האימונים וגם בוחר את החילופים.
    בלבול נשאר רק כי הוא יכול לעמוד על הקווים בזמן המשחק, וסמכותו לא עולה סמכות עוזר מאמן רגיל.

10. AVISEY Member

לא יאומן כמה עלובים אוהדי מכבי ת"א ,

"עד כה נמכרו 1,000 מתוך 1,200 הכרטיסים שהוצאו למכירה למשחק החוץ בשבת. אם כמות נוספת תוצע למכירה, במידה ותיגמר מכסת המקומות. ההערכה היא כי בסופו של דבר יגיעו כ-3,000 אוהדים צהובים לאורווה."

לא יאומן , נימני פשוט מעל המועדון בשביל האוהדים, פתאום שנימני אחראי אז האוהדים קופצים על הכרטיסים , תזכרו מה שאני אומר, שמכבי תפסיד/תהיה בתחתית רובו המוחלט של הקהל הצהוב יגבה את נימני , ואז מה יקרה ? השחקנים יחטפו על הראש , ונראה ששום דבר לא השתנה מאז שלוני עזב, קצת לחץ מהקהל ומפטרים תמאמן , אחח שכונה הייתם ושכונה תשארו ..

11. itzik8 Member

אחרי פגרה קצרה של הסעות למשחקים אחרי הנצחון של אבי נמני מול פ"ת פוגשים מחזור הבא את מנחוסית של מכבי אשדוד שבוע לפני הדרבי הגדול וחייבים לבוא לתמוך לעוד את קבוצה ליצור סדרה של נצחנות.

אז הסעות חזורות ובגדול ובטירוףף

כרגיל אפשר לארגן גם כרטיסים נוער/מבוגר למשחק

מסלול הרגיל

1. טבריה-
    2. צ. גולני-
    3. צ. המוביל-
    4. צ. נהלל-
    5. עפולה-
    6. מחנה 80-
    7. צ. נחל חדרה-
    8. חדרה [כיכר המשטרה]-
    9. צ. השרון [בית ליד]-
    10. מחלף נתניה-
    11. איצטדיון בלומפילד

אז קדימה להירשם (ב-sms בלבד):
    הדר - 0528795576
    איציק - 0507387158

45 ש"ח הלוך חזור,

200 ש"ח לחמישה משחקים.
    אז יותר משתלם וכדאי ...

משחק לאחר מכן יתקיים הדרבי התל אביבי שה*ועל מארחת
    אז כדאי למהר להזמין

שבוע טוב מבורך :=)

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה ראיתי את נמני היום עומד על הקווים ובלבול מתחבא איפה שהוא על הספסל. לא הבנתי, אם נמני עושה הכל מה תפקידו של בלבול? עוזר הוא לא, אז מה כן?

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בובה על חלון ראווה, או במקרה הזה - על ספסל מאמנים.

14. Number 8 Member

מרקו בלבול עוזר מאמן. שאלו אותו שאלה בנוגע לכך, והוא לא הכחיש. אבי נמני עומד על הקווים ומתייעץ עם בלבול, משמע - עוזר מאמן.

15. Number 8 Member

מלבד הניצחון, מגיע לנמני קרדיט גדול על כך שחשב על טובת הקבוצה ולא הלך עם הראש בעיקר בניגוד לקודמו - ג'ונתן אסוס ורודי חדד לא פתחו למרות ששניהם הובאו על ידי נמני, דבר שאי אפשר להגיד על בן שמעון שלמרות יכולת חלשה של טומאסיץ' מתחילת העונה, הוא המשיך לתת לו מקום בהרכב, וגם לא שינה את דעתו בנוגע לישראלביץ' כמגן שמאלי למרות שזה לא תפקידו ועשה הרבה חורים בכל משחק.