מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר שבאחד מהדיונים שלי עם בן דוד (אוהד מכבי תל אביב) שלי על הכדורגל שלנו, אמרתי לו שיש לי תחושה שאנחנו הולכים להיות אלה שבגללם רן בן שמעון יפוטר מהקבוצה. הוא צחק עליי בטענה שזה לא יקרה. אני צחקתי רק מהמחשבה עד כמה נחמד זה יכול להיות. היום התסריט הזה נראה מציאותי. יותר מזה, אני לא חושב שתוצאה שונה מנצחון מול בני סכנין תעזור לו להישאר בתפקיד. בינתיים מכבי תל אביב השיגה את הנצחון היחידי שלה בעיקר בזכות המזל.

2. Number 8 Member

כאחד שהיה במשחק, אני יכול להעיד שרק עשר אוהדים מסכנים של האולטראס שלא יודעים כלום מהחיים שלהם, קראו לו להתפטר. בעוד שכל שער 11 (כמה שהיה מלא כן...) מחא כפיים וקרא לו קריאות עידוד(על אותה מנגינה של "תתפטר תתפטר" הידוע, רק "בן שמעון בן שמעון"). כך ששוב התקשורת עושה מדבר קטן פיל.

אני מחזיק מרן בן שמעון כאחד ממאמני העתיד של הכדורגל שלנו ואמרתי זאת עוד בעונה שעברה. אני מאמין שהוא יכול להחזיר את מכבי למקומה הטבעי אם יתנו לו סבלנות, אבל ידוע שאין הרבה סבלנות לאוהדים הישראלים, במיוחד במועדון כמו מכבי ת"א.
    דיברתי על הנושא הזה עם אחד מהיציע ואמרתי לו שאם מכבי לא מנצחת לפחות שני משחקים מהשלוש הבאים, בן שמעון מתפטר/מפוטר. מה אני חושב על זה? התוצאות ידברו בעד עצמם, אבל זה גם תלוי בכדורגל שנציג, אבל בנתיים חייבים לומר את האמת... אנחנו נראים רע.

Last edited: Sep 24, 2008
  3. itzikhai Member

4. Mr.Eko Member

אני מניח שהקריאות תתפטר תתפטר הגיעו מכיוון ילדים...
    זה לא לעניין עכשיו לדבר על המעמד של בן שמעון,רק שלושה משחקים מתחילת העונה.... ואפילו אם הקבוצה נראית רע צריך לקחת הכל בפרופורציות ולראות לאן העניינים מתפתחים.

5. Raulito Madridista

לפטר מאמן אחרי שלושה מחזורים זה לא מעשה חכמה, בכלל לא, מה גם שרן בן שמעון מאמן עם פוטנציאל גדול, ובינתיים בקטע של הנקודות אז מכבי פתחה את העונה בצורה בינונית ולא גרועה.
    אבל אני חייב לומר שאני מבין חלק מהטענות של הקהל, כי בכל זאת למרות שאנחנו נמצאים בשלב מוקדם של העונה, הכדורגל של הקבוצה היה צריך להיות טוב יותר. למעשה באף משחק ליגה מכבי לא באמת הבריקה, לא היה רצף של דקות טובות בהן הקבוצה הניעה את הכדור בסבלנות וניצלה את הכישרון הרב שלה. אפשר בהחלט לטעון שהקבוצה איבדה נקודות גם בגלל השופטים, אבל לדעתי הם לא האשמים הבולטים[מכבי בעצם יכלה לנצח את בית"ר עם הגול אבל מצד שני יכלה לספוג במחצית השנייה הרעה שלה בטדי]. לפעמים אתה רואה משחקים של קבוצות ואתה חושב שהם לא עובדים על שום דבר באימונים. בכל הקשור לטקטיקה של בן שמעון ביחס לסגל השחקנים, אז לא ברור לי למה יחיאל עדיין פותח על הספסל ומדוע בוזגלו משחק יותר מידי אחורה(למרות שגם אליו צריך לבוא בתלונות שהוא לא מעורב), אבל יכול להיות שבן שמעון יבין את השגיאות וייתגמש.
    חייבים לומר לזכותו שהוא מצליח להתמודד לא רע דווקא עם הלחץ הגדול שמופעל עליו מהקהל ומכלי התקשורת. כל האמירות שלו הן אך ורק כדי לעודד את השחקנים ורואים שהוא חושב טוב על כלה מילה שיוצאת לו מהפה, אצל בן-שמעון לא תקבלו איזה ציטוט עסיסי.

6. Shankly Member

אלו שקראו לבן שמעון להתפטר, הם אוהדי הצלחות מגעילים, אלא מה. גם בארסה הגדולה מפשלת, אז אחרי 3 מחזורים קוראים למאמן להתפטר? גועל נפש. באירופה מעודדים ופה קוראים תתפטר בתחילת העונה.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

ישש עוד אוהד ליברפול בפורום!

תיקון קטן. בספרד בתיקו 1 של בארסה מול סנטאנדר האוהדים עשו את הקטע הזה
    שלהם עם המטפחות. וזה היה מחזור שני.
    אבל לפחות בארסה הפנימו ונתנו שישייה ל-ס.גיחון כמה ימים אח"כ..

Last edited by a moderator: Sep 24, 2008
  8. Shankly Member

אהלן וסהלן. אני אקווה להיות כמה שיותר פעיל כאן (בפורום האנגלי). ואני לא מדבר על העונה הנוכחית, כי בפתיחת העונה הזאת הם המשיכו את כושרם הרע מהעונה שעברה. אני מדבר על בארסה לפני שנים מספר. ולא של העונה הנוכחית. לאוהדים חייב להיות איפוק, בלעדיו, הם לא יגיעו רחוק.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מצחיק לראות איך אנשים שמחשיבים את עצמם אוהדים מתחילים לצעוק כל מיני דברים אחרי הפסד למכבי פ"ת בגביע הטוטו. זה שיש תמיד לחץ בקבוצות צמרת זה בטוח, אבל בארץ פשוט משתגעים ולא מבינים בכלל על מה הם מדברים. עדיף לפתוח את העונה בהליכה ולסיים אותה גדולים מאשר ההיפך, נכון?

אגב מה דעתכם על הדברים הבאים שכתובים באתר הבית של ערוץ הספורט:

עם זאת, בקבוצה חוששים מהירידה ביכולתם של מספר שחקנים, ביניהם רודי חדד, יוסי שבחון ובעיקר מאור בוזגלו, שעדיין לא מתקרב ליכולתו מהעונה שעברה. אותו גורם התייחס לקשר הצעיר: "זה קצת קשה להמשיך ממשחק למשחק כשיש לך אבא שטוחן במוח כל מהלך. יש למאור שק ציפיות בגובה 2.3 מיליון דולר על הגב וזה שק כבד לכל שחקן, גם לשחקן מוכשר כמו בוזגלו, שצריך לזכור שהוא עדיין צעיר". הצוות המקצועי נותן הרבה קרדיט לבוזגלו, ומנסה להעניק לו שקט כדי לחזור לכושר טוב.

כאוהד מכבי חיפה לא אהבתי את הצעד של מחנה בוזגלו, אבל ברגע שהאבא משווה את שחר לנסראללה הייתי איכשהו שמח שהוא עבר למדים הצהובים כי במקודם או במאוחר גם אתם שם תגלו איזה צרה הכנסתם הביתה...הבחור בהחלט שחקן מוכשר, אבל לדעתי לעולם לא יהפוך לכוכב אמיתי בחו"ל כי בשביל זה האבא כבר יהרוס לו את הקריירה. באירופה לא ממש מקבלים בברכה אבא שחצן שכזה, כך מה שאולי עובד בארץ ממש לא יעבוד במדינות מערב אירופה.

10. Number 8 Member

אין שום קשר לאבא שלו והגיע הזמן שיפסיקו להכניס אותו בכל קטע... מה שכן נכון זה שבוזגלו סוחב על כתפיו סכום גדול של כסף ששלמו עליו שיוצר ציפיה רבה מקרב האוהדים, אבל כדורגל זה לא הוקוס פוקוס וקשה להיכנס ישר לעניינים, במיוחד שחקן צעיר כמו בוזגלו ועוד בקבוצה כמו מכבי ת"א.

בנתיים הוא מציג יכולת חלשה מאוד אבל אין ספק שמתישהו הוא יראה את היכולת האמיתית שלו. השאלה היא מתי...

11. Number 8 Member

מסתבר שמשחק הבית נגד מכבי נתניה ייערך ברמת גן בגלל שזרוע בבלומפילד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בעונה שעברה "אירחנו" את נתניה ברמת גן והפסדנו.

Last edited: Sep 29, 2008
  12. Giallorossi Member

ההנהלה חייבת להיות חכמה ולהוציא כרטיסים מוזלים לכל השערים במשחק הזה, באופן חד פעמי.

13. burning soil Member

תשמעו הקהל די מחפש את בן שמעון, אבל הכעס אליו נבע הפעם מהעובדה שגם בגביע הטוטו מכבי שיחקה
    עם חלוץ אחד, ועובדה שכשהקבוצה שיחקה עם שני חלוצים זה נראה הרבה יותר טוב.

אגב, כרטיסים למשחק מול נתניה ימכרו ב-45 שקלים לנוער, ו-90 למבוגר, כאשר אין כוונה בכלל לפתוח
    את היציע המזרחי. עם מחירים כאלה לא ממלאים את ר"ג!.

14. Giallorossi Member

לדעתי הכעס כלפיו (ובכעס אני מתכוון לדרישות לפיטורין שכבר היו, לא לסתם טענות) נובע כי שיש אוהדים שכנראה דורשים שמכבי 'תאנוס' את הליגה כבר במחזורים הראשונים, דבר שלא ריאלי משום שזאת קבוצה שעשתה מהפך של 180 מעלות בקיץ, וטבעי בהחלט שלוקח לה זמן להתחבר.

אם יש משהו שבאמת מעצבן עם רב"ש זה החילופים הזויים שלו (דן רומן במקום קמאנאן כחילוף ראשון, לדוגמא), אבל כאן אני מאמין שהוא יהיה מספיק חכם כדי ללמוד מטעויות.

Last edited: Sep 30, 2008
  15. שגיא Guest

תגידו, מה עם דור מלול?

נקודת האור היחידה אולי מעונה שעברה במכבי תל אביב נדחק לקצה הספסל. ארבעה מחזורים עברו והוא שותף במשחק אחד בלבד וגם זה כמחליף בדקה ה87. אפילו במשחקי גביע הטוטו הוא לא פתח בהרכב ורק עלה כמחליף. כלכך חבל לראות את זה קורה. עם כל הסגל של מכבי תל אביב, אין לי ספק שיש לו מקום ברוטציה. יותר מלרודי חדד וג'ונתן אסוס למשל.

מה חושבים האוהדים?