מכבי ת"א 08/09: חוסר וודאות גדול בנוגע לתקציב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2008.

1. Number 8 Member

ואם קאמאנן היה משחק, הוא עדיין היה נותן אותה תפוקה במשחק בדיוק כמו יבוריאן. עם כל המהירות של קאמאנן, הוא לא היה יכול לקבל כדור על החצי ועבור את בנאדו וגרשון(נכון שהם איטיים, אבל עדיין). אותו דבר על יבוריאן, תעזבו את העובדה שהוא לא כזה מהיר, אף חלוץ לא יכול לעשות לבד הרבה דברים על החצי, וזו בדיוק הבמה להאשים את הקישור. בוזגלו, חדד וישראלביץ' היה אמורים לספק לו את הכדורים, אבל הם לא התקרבו כל כך הרבה לרחבה.

יבוריאן או קאמאנן, קאמאנן או יבוריאן, בטדי זה לא היה משנה. הקישור לא תפקד מבחינת התקפה.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין סיבה לבוא בטענות לישראלביץ', הוא היחיד לטעמי במכבי ת"א שניסה לתקוף ולעלות למעלה,

אך כשאין הצטרפות מצד חבריו, בוזגלו וחדד שהעדיפו יותר להגן, ישראלביץ' לא יכל לעשות הכל לבד.

צריך לבוא בטענות לרן בן שמעון, הרי הוא זה שנותן פקודות לשחקנים,
    במשחק טעון ובעל חשיבות גבוהה כמו בין מכבי ת"א לבית"ר ועוד בטדי היה נכון יותר לחשוב על התקפה.

גם אם בית"ר לחצה ותקפה, זה הגיע למצב ששחקן מכבי ת"א זרק כדורים קדימה ללא כתובת,
    זה פשוט היה משחק בונקריסטי מצד מכבי ת"א, זו המציאות ומי שמחליט להסתכל עליה בצורה שונה זו כבר בעיה שלו.

3. Number 8 Member

לא התכוונתי להאשים את ישראלביץ' כי הוא נותן את כולו מתחילת האימון כולל משחקי הקדם. עושה הכל מהכל והכל.

בונקריסטי או לא, השגנו נקודה וזה מה שחשוב, במיוחד בתחילת העונה ושהקבוצה בקושי מחוברת. חוץ מזה, אל תתייפיפו לי עכשיו, מי ישמע כבר כמה קבוצות הגיעו לטדי ותקפו כל המשחק. כמעט ולא קיימות כאלה. מכבי לא הראשונה ובטוח לא האחרונה.

4. {forza-haifa} Member

מספיק לבלבל את המוח , מאמן שמעל חלוץ אחד ולא מנסה להתקיף שלא יביא תרוצים של לא מחוברים בסוף המשחק .

5. Rta Member

אחי אני רק אומר שלא צריך לבוא לטדי בגישה של תיקו.
    זה לא שווה בשביל כל הקהל שבא ומתשעמם או לצופים בבית.
    רוצים לראות כדורגל ותאמין לי אם רן בן שמעון לא היה אומר להם שחייבים תיקו אלה ניצחון
    היינו ניראים אחרת לגמרי
    כמו בשנה שעברה במשחק השלישי שלנו נגד בית"ר באנו בגישה אנחנו צריכים לנצח
    ונראנו מעולה אבל הפעם שוב כמו הרבה פעמים באנו בגישה של פחד כאילו הם ידרסו אותנו
    וזה לא נכון בית"ר לא היו כ"כ טובים כדי לנצח את המשחק אבל אני בטוח שעם טיפה מאמץ
    התקפי היינו יכולים להפתיע את בית"ר מוקדם עם שער או שניים.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שלמה שרף אמר משפט חכם ב'יציע העיתונות', כן אני יודע שזה מפתיע, כן כן אני לא מתבלבל, שלמה שרף.

"היום מאמנים באים בגישה, במקום איך לנצח, הם חושבים על איך לא להפסיד."

מאמנים מסתפקים בתיקו כאילו הם כבר הבטיחו את האליפות ממזמן, הם שוכחים שהליגה עוד ארוכה
    וכמו שהנקודה הזו יכולה להביא להם את האליפות, באותה מידה היא גם יכולה לקלקל להם, חבל.
    - - - - -

:aa1: רן בן שמעון יעמוד ביום רביעי בפני בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל, בעקבות הרחקתו במשחק מול בית"ר ירושלים בטדי.

כזכור, דודו דהאן הורחק לפני תחילת העונה אחרי שהתפרץ על שופט במשחק אימון.
    מאמן הכח עמידר ר"ג ספג בתחילה עונש הרחקה לחצי שנה, שהומתק אחר כך לחודש וחצי.

כמו במקרה של דהאן נראה בית הדין לא יתחשב בכך שעונשי התנאי שעמדו נגד בן שמעון כבר לא בתוקף.
    החשש במכבי הוא כי בן שמעון יורחק מארבעה משחקים לפחות, כך שהוא עלול לא לעמוד על הקווים במשחקים מול מכבי פ"ת, סכנין, נתניה והכח עמידר ר"ג.
    גם מנהל הקבוצה אבנר טוויטו יעמוד לדין, כשעבורו זו העמדה לדין שנייה.

7. gustavo_broccoli Member

מכבי ת"א מתחילה להזכיר את ימי הגלקטיקוס, אוסף שחקנים טובים,אבל בלי חיבור.

שימו לב שנמני שותק,אולי הוא כבר מחפש בשקט מחליף לבן שמעון? אולי גרנט החבר שלו מועמד?

8. Don Joan Roman Member

מכבי כבר 4 שנים לא באה בשביל לנצח את בית"ר ב"טדי", היא באה כדי לגנוב נקודה, אםפ זה מה שאוהדים של מכבי רוצים אז וולקאם.

9. Mr.Eko Member

תגיד לי אתה אמיתי? הקבוצה משחקת כולה משחק שני בליגה וכבר אתה רוצה שיהיה הוקוס פוקוס?
    לפעמים אני ממש לא מבין מה הולך בראש של אנשים.... וחוץ מזה יש דווקא כן רואים שיש התחלה של חיבור.

10. Number 8 Member

אנשים הולכים עם הראש בקיר... אני אמרתי את דבריי למעלה, אבל אחזור עליהם במשפט אשר יסכם הכל - תוצאת תיקו נגד האלופה בטדי במחזור השני בעוד שהקבוצה עדיין לא מחוברת מספיק, זו תוצאה טובה, גם אם הדרך מלווה בהגנתיות. אם בסיבוב הבא, נראה את אותו דבר, דבריי יהיו אחרת לגמרי. אך בנתיים, אפשר להיות מרוצים. צריך לעבור את ה4-5 מחזורים עם כמה שיותר נקודות, גם אם אין יכולת גדולה, ואז נהיה יותר חכמים.

גלאקטיקוס... ברור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

Last edited: Sep 17, 2008
  11. burning soil Member

אנשים פה מגזימים. מכבי תמיד, אבל תמיד תלך לניצחון וזאת המטרה היחידה.

אבל אתם שוכחים שמכבי קבוצה מאוד בינונית בשנים האחרונות שמזמן כבר לא באה לפרק
    אפילו את בני סכנין. אז וואלה רן בן שמעון מבלבל הרבה בשכל, אבל תכלס הוא עושה את
    העבודה, יש שקט, אבל הצרה שלו שהקהל מתחיל לחפש אותו על הדברים הכי קטנים, וזה
    לרעתו.

12. Don Joan Roman Member

"תמיד תלך על ניצחון" אתם מוכיחים אחרת כבר 4 שנים, לא הייתה לי שום בעיה עם זה אשתקד, לפניי שנתיים ולפניי 3 אבל היום אחריי כל הטרראם וכל הרכש חשבתי שתצאו קצת ותנסו לנצח אבל כנראה שהתבדתי, אח"כ אתם באים בטענות לרמת כדורגל, עם קבוצות כמו מכבי קשה לפתח משחק ברמה.

13. burning soil Member

תקשיב חביבי, אתה פשוט לא מבין מה שאמרתי. בבסיס מכבי תמיד תבוא לנצח, זה רוח המכבית, המכביזם,
    אבל בתכלס אנחנו מועדון בינוני בכמה שנים האחרונות שלא באמת מסוגל לדרוס את הליגה.
    אבל לא משנה מה הקהל תמיד ישאף לווינריות חסרת כל פשרות ובכל מצב.

14. Don Joan Roman Member

אז כנראה שהבסיס שלכם בקבוצה השתנה כי כל פעם שאתם יוצאים מ"טדי" עם נקודה בארבע השנים האחרונות אתם עושים חגיגות ויוצאים בהצהרות כאילו זכיתם בגביע.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

"בבסיס מכבי תמיד תבוא לנצח". מי זה מכבי? מבחינתי מכבי היום זה רן בן שמעון, יובל שפונגין, מאור בוזגלו והשאר, הם באו בשביל לנצח? לא נראה לי. מי בדיוק במכבי בא בשביל לנצח חוץ מהקהל?

לא כל כך כאב לי כששרקו על הפנדל, לא אכפת לי מבית"ר, לנו לא הגיע נקודות על המשחק הזה. לא אכפת לי לתת קרדיט וזמן התחברות לקבוצה, אבל צריך לראות איזשהו רצון מינימלי מצד המאמן. איך הקבוצה תתחבר ותתחיל לשחק כדורגל התקפי ושוטף אם זה לא מתורגל על רטוב אף פעם?