מה ההתלהבות מאלירן דנין? מה הוא עשה בבית"ר או במכבי חיפה? או בכפ"ס? היה חלש. אם צריך לבחור בין שטרית לבינו, שטרית. אבל אם יביאו את מגרלשווילי אז ברור שחיים עדיף על שטרית אומנם שטרית וחיים לא מדהימים בהגנה, אבל היכולות ההתקפיות של מגרלשווילי הן בכמה רמות מעל לאלו של שטרית ודנין.
ספק אם נמני עצמו היה משתף פעולה עם סרט כמו שאתה היית רוצה אותו. סרט כזה יכול להיות מצולם רק ללא תמיכת נמני ובלי מצלמה שעוקבת אחריו לכל מקום, אלא מרחוק החלק הכי מעניין בסרט תאכלס היה ה4-5 גולים שלו שהראו פה ושם והכניסה שלו למשחק פרידה...לא הרבה יותר. שום דבר חדש שלא ידענו קודם. זה יכל להיות מעניין אולי לאנשים שלא מתמצאים בביצה המקומית ולא באמת יודעים מי זה נימני, והסרט מספק זווית אחת לדמותו.
לגבי אלירן דנין - נאמר כאן קודם "כישרון מדהים" וכו'... חבר'ה, בואו לא ניסחף. כאוהד מכבי חיפה, אני זוכר את ה(קצת) תצוגות שהיו לשחקן הזה במדים הירוקים - מדובר בשחקן טוב, אין ספק, אבל אפור משהו. לא מרבה להשפיע על מהלך המשחק (כמו מסיללה למשל, או בן דיין בנתניה) ואף גמלוני לפרקים. אם הייתי בן שמעון, לא הייתי מחליף את שטרית במקומו, כי מדובר בערך באותן רמות פחות או יותר- אז למה לערוך שינוי כשיש לך שחקן בית בהרכב? (אם אינני טועה)
אני לא אוהב את הדיבורים סביב קמנאן,אבל היה ברור שזה יבוא,הוא מבחינתו צודק,איפה נשמע שאחד משתי השחקנים הכי טובים של הקבוצה בעונה החולפת, שבעונה רעה של הקבוצה סיים עם מספר דו ספרתי של שערים,מאבד את מקומו בהרכב בעונה שלאחר מכן,זה פשוט לא הגיוני. עד היום אני לא מבין בשביל מה הביאו את יבוריאן,אם כי את הנעשה אין להשיב ועכשיו יש לנו בעיה. אז קמנאן או יבוריאן?או שניהם? במצב ששניהם פותחים בהרכב נוצרת אותה הבעיה בקישור,אני חושב שהקבוצה לא נבנתה נכון וזה מתכון לצרות.
אלירן דנין מגן עם הרבה יותר פוטנציאל מאורי שטרית. אם ייתנו לו את הדקות, הוא יוכיח את עצמו. בנתיים, אין לו הרבה סיכוי בביתר ובחיפה היה לו את מסיללה על הראש. בכפ"ס הוא שיחק והיה טוב מאוד.
יבוריאן יותר סקורר מקאמאנן. יותר קשה ליבוריאן להחמיץ מאשר להבקיע. קאמאנן מתאים בעיקר לחלוץ שני, הוא חייב פרטנר לידו, בעוד שיבוריאן יושב בול על משבצת החלוץ היחיד. אם שואלים אותי, אני יותר מעדיף את יבוריאן. אפשר לשחק עם שני חלוצים, אבל לפי דעתי זהו מערך יותר מדי התקפי. גם ככה החלק האחורי שלנו לא מי יודע מה לכן לא צריך לגרום לעוד בעיות. בנתיים המגמה של בן שמעון היא לפתוח עם יבוריאן ועשרים דקות לסיום להכניס את קאמאנן לצידו. אולי בהמשך זה ישתנה.
אבל העיקר שבן שמעון "מביא" רכש...יאללה שיילך הביתה כבר. אברם גרנט 2. נמאס מהלייצנות הזאת. די לשקר את הקהל, מה הוא חושב שהוא מצחיק מישהו שהוא אומר שמדאיג אותו שהילדה שלו שכחה מחברת? זה נראה לו הגיוני שזה מה שצריך לדבר עליו?
כן ראיתי בטדי איך הוא הכניס אותו,ועכשיו הוא קרוב יותר מתמיד לעזיבה. בטדי אם כבר פותחים עם חלוץ אחד,זה היה חייב להיות קמנאן,כשאתה משחק על מתפרצות אתה צריך כמה שיותר שחקנים מהירים. בכלל בושה של משחק,עשינו בונקר כאילו אנחנו עירוני קריית שמונה ולא מכבי ת"א,כנראה שבן שמעון לא הפנים שהוא עבר קבוצה. אנשים שוכחים שאנחנו פאקינג מכבי תל אביב ושנשפך בקבוצה הזאת הרבה כסף,למה ב0-0 במחצית השנייה לא להכניס חלוץ ולנסות להכריע את המשחק?אם בגלל זה היינו מפסידים אז בסדר,הפסדנו נקודה,זה בסה"כ מחזור שני,למה לא ללכת על כל הקופה? נמאס כבר.
חחח נמאס מהר,אפילו לא מחזור 3 וכבר פיטרתם אותו אחרי שבמשך קיץ שלם הוא היה נסיך. ד"א זה רק אני או שהוא נעשה יותר עגלגל מאי פעם?
בתכלס,אני ממש לא מבין את רן בן שמעון יבוראן בקושי זז במשחק הזה במקום לפתוח עם קמנאן חלוץ שיכול לרוץ הרבה ולהפתיע את הגנת בית"ר הוא פתח עם יבוראן ולכן לא היה לנו חלוץ נורמלי. עכשיו היו עוד כמה חסרונות במשחק למשל רודי חדד כל פעם איבד כדורים בעט סתם כדורים לשטח של בית"ר כאילו לביזבוז זמן וזה מגעיל. בוזאגלו היה חלש מאוד ממש לא היה מורגש במגרש. היחידים שאשכרה עשו את העבודה אלה דולי ג'ונסון שגם היה לא משהו אבל הוא חטף המון כדורים וישראלביץ' שהיה השחקן של מכבי שרץ כל הזמן ונלחם. בסה"כ משחק מאכזב מאוד של מכבי מההתחלה אמרתי שהם באים ל-0-0. למרות שאם הקוון לא היה פוסל לנו שער היה לנו סיכוי טוב לנצח וגם עוד טעויות של הקוון זה שהגיע לנו פנדל והוא לא נתן לנו וגם הרחיק את רן בן שמעון וגם נתן להם פנדל בקיצור הקוון חייב לחטוף עונש שלא יהיה במשחקים.
לפני שאתם רוצחים פה את יבוריאן,תצאו מהבועה שלכם שמדובר פה בחלוץ שרק זז כמו טנק וזהו. יבוריאן הוא חלוץ שני עם סיומת טובה מאוד ולא חלוץ שפיץ. בתור חלוץ שני הוא עושה עבודה מצויינת,מסדר מצבים לשאר שחקני ההתקפה,יש לו משחק גב מעולה,טכניקה טובה מאוד והוא לא מפסיק לעבוד,מבחינתי הוא נכס. רק העניין הוא שגם אני מסכים שבמערך 4-5-1 יבוריאן צריך לשחק ממש מאחורי קאמאנן,יכול להיות שילוב מאוד קטלני.
אז למה הוא משחק כחלוץ יחיד? אני מדבר על זה שהוא לא זז כי אין מה לעשות כמו שאמרת הוא לא יכול להיות חלוץ יחיד ב-4-5-1 אני ממש לא מזלזל בו אבל אם כבר צריך מול בית"ר עם חלוץ אחד לפתוח עם קמנאן
היה יותר חשוב להוציא תיקו מאשר להפסיד. במקרה ששכחתם, אני מזכיר לכם - רוב ההרכב של בית"ר ירושלים רץ ביחד שנתיים פלוס. ההרכב של מכבי בסביבות השלוש חודשים. אם אתם מבינים כדורגל אז אתם אמורים לדעת כמה קשה להתחבר. ולכן אני מעדיף להוציא קרוב ל12 נקודות בחמש המשחקים הקרובים, גם אם זה מלווה ביכולת בינונית. כאשר התוצאות יגיעו, היכולת תבוא גם כן. על פי דבריו של בן שמעון, קאמאנן לא נכנס כי ישראלביץ' נפצע והחילוף כפה עליו להכניס מישהו במקומו. וגם אם הדברים לא נכונים, נרגעתי שהוא לא נכנס. אתה שואל מה היה קורה אם קאמאנן היה נכנס? בית"ר היו נותנים את הגול שלהם. וכמו שאמרתי למעלה, יותר חשוב לא להפסיד ולצעוד קדימה בראש מורם. דרך אגב, אני בכלל לא מסכים איתכם. יבוריאן מתאים בול לחלוץ יחיד. תתנו לו את הכדור והוא יבקיע. אתם לא תראו אותו מתחיל לרוץ עם שחקן ועובר אותו כמו קאמאנן. גם קאמאנן מתאים לחלוץ יחיד, אבל יבוריאן יותר. ובכלל, על מה הוא בוכה? בתחילת העונה הובהר לו שמכבי בונים עליו חזק. עברו רק שני משחקים והוא כועס? זה לא שיש לנו עשרים חלוצים, הוא ויבוריאן החלוצים היחידים שלנו. הוא עוד יקבל את הדקות שלו ולכן הוא צריך להילחם על מקומו ולא לבכות.
לא בטדי. לי באופן אישי, אין ספק בכלל שקמנאן התאים יותר למשחק בטדי. במיוחד במחצית השנייה, שמכבי ניסתה לצאת למתפרצות, קמנאן המהיר היה עדיף על פני יבוריאן הגמלוני והכבד. קמנאן הרבה יותר מהיר ממנו, יודע לעבור שחקן. בניגוד ליבוריאן שתמיד מחפש שהכדור יפול לו לרגליים בתוך הרחבה.