מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. iverson13 Member

אם עזרן כשיר הוא חייב לשחק את כל ה90 דקות(או יותר-הלווא ישלא.)
    ובלכל לתת לכמה מחליפים וצעירים כמו קפילוטו ואפילו קובי מוסא וכובן כמו שאמרת אורי שטרית.
    להכניס אולי את שבחון לכושר אם הוא כשיר.

2. Don Joan Roman Member

אם קמאנאן איטי אז ההגדרה שלך למהיר זה רק מהירות האור, אחרת אני לא מבין איך הגעת למסקנה כזאת.

3. iverson13 Member

חח טוב תרגעו ניר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אלי הוא התבלבל, אם לא אז כנראה שהוא לא אוהד מכבי ולא ראה את קאמאנן בחיים.

4. הרצליה Member

עזבו את הקטע של האיטי, חלוץ בינוני ומטה?
    כל קבוצה בארץ להוציא את בית"ר ירושלים תתברך בשחקן כזה.

היה לי את המזל שהוא היה בצד שלי במשך 17 מחזורי ליגה.
    לא כל יום שחקן כמוהו נוחת בישראל בטח שלא במכבי הרצליה.

5. Dimitar Berbatov Member

למה להוציא את בית"ר ירושלים? אני לא הייתי מתנגד לראות את הצרפתי המצוין בטדי.
    יש לו הכל. הוא אחד השחקנים המהירים שנראו בארץ, טכניקה נהדרת, משחק ראש מצוין, סקורר.
    הדבר הכי טוב שיש במכבי ת"א.

6. roeiuzan Member

מחזק. לקראת העונה הבאה עם תקציב של 65-70 מליון שקל מכבי ת"א תרצה אליפות.
    לשם כך יצטרכו את קאמאנן, ולא ללכת לחפש זרים מעבר לים שיש לך מניה בטוחה כבר כאן.

7. Hristo Member

מדובר בחלוץ נפלא למכבי הרצליה, לבני יהודה, לא למכבי. מול הקבוצות הגדולות הוא לא התקשה להתבטא בגלל ששיחקנו כדורגל אחר או לא טוב, אלא פשוט כי שחקן ברמתו לא מסוגל להתמודד עם הגנות ברמה גבוהה.
    היכן הם אותם בלמים שדולקים אחריו במהלך המשחקים? הבעיה שלי איתו היא לא האיטיות (שנובעת אולי מעצלות, למרות שלא נראה לי), אלא העובדה שמדובר בשחקן ללא עמדה אמיתית( לא חלוץ שפיץ אמיתי, לא חלוץ קיצוני אמיתי) הוא לוקה בחסר בכל אחת מהעמדות שהוא מנסה לשחק בהן. כשחקן אגף הוא לא ניחן במהירויות של רודי או מסודי, כחלוץ מרכזי הוא לא פשוט לא גולר במשחקים חשובים. הוא לא מכריע משחקים. אני שונא את זה שלאחר מספר משחקים טובים לפתע פתאום כולם מתחילים לטעון כי הוא חלוץ ענק, חלוץ מדהים ללא חסרונות. במעמדה של מכבי היום ובמשחקי התחתית החשובים לה הוא ימשיך להתבלט, וסנטות קולומות או בני יהודות למיניהן צריכות לחשוש, נתניה, חיפה ובית"ר ממש לא.

8. Andrea21 Member

תגיד לי אתה עושה צחוק?
    יותר הגיוני לחשוב שאתה ציני בתגובות שלך,קמנאן איטי?
    תלמד להעריך מה שיש לך בידיים,אני לא יגיד לך טיפש למרות שברגע שקראתי את ההודעה שלך זה המילה הראשונה שעלתה לי לראש.
    קמנאן הוא החלוץ מספר אחת בארץ,יותר איכותי מרומולו לטעמי,והוא גם בשחקן הכי מהיר בארץ,אם חלות כזה למה אנחנו בתחתית אתה שואל?כי כל השאר שחקני ליגה א,כשרוניים ככל שיהיו,עונה מזעזעת יש לכולם חוץ מאולי יוסי שבחון,וכמובן יאניק.
    10 שנים לא היה לך חלוץ ברמה כזאת במכבי,תתבגר ילד.

9. Igi Member

Hristo צודק.
    תפסיקו עם ההגזמות, קמאנן לא הגיע לשום משחק גדול עד כה ואפילו היה בין השחקנים החלשים במכבי ת"א ברובם. אני לא חושב שקמאנן הוא השחקן הכי מהיר בליגה ולא החלוץ הטוב בליגה. רומלו יותר חכם, מסיים יותר טוב מול השער, ולמעשה, הנתונים הפיזיים(מהירות וכח) הם היתרונות היחידים של קמאנן. מול הגנות שהן לא בני יהודה ומכבי הרצליה, לקמאנן יהיה יותר קשה להתבטא.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/08
  10. Mr.Eko Member

אתה ראית את שני המשחקים של מכבי נגד בית"ר? קאמאנן הוא היחיד שעוד עשה משהו בהתקפה,פשוט עשה כאב ראש גדול לאלבארז בטדי ומכבי עוד הייתה עולה ליתרון אחרי בישול גדול שלו אם לא החמצה מוזרה של שבחון. גם נגד בית"ר בבלומפילד הוא הביא משחק די טוב,אל תשכח שבמשחק הזה עמד מולו הבלם שלדעתי הוא הכי מהיר בארץ(בן יוסף). נכון שקאמאנן לא עשה הרבה במשחקים אחרים גדולים אבל אתם צריכים להבין שבקבוצה שנמצאת במצב כזה גרוע כמו מכבי לא הכל הולך,כל הקבוצה הייתה חסרת ביטחון בתחילת העונה והוא כנראה גם הושפע מהמצב הזה.

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

יאניק קמאנן שחקן טוב. הוא מהיר ו"מריח שערים מקלומטרים", יעיל פחות.
    קשה לשחק ולהצליח בקבוצה שהקישור שלה לא בשיאו (ניסוח עדין) וכל הקבוצה חסרת ביטחון טוטאלי.
    את התפוקה שלו הוא עוד יביא ליידי ביטוי או בעונה הזאת או בעונה הבאה, אני בטוח (בהנחה שהוא נישאר כמובן).

12. roeiuzan Member

בשורה התחתונה, לא נמדוד את יכולתו של אף שחקן במכבי והפועל ת"א של העונה ע"פ העונה הזו, שהיא כשלון חרוץ לשני המועדונים. היכולת של העונה היא לא מדד. מכבי בתחתית, אין הרבה למה לצפות. בעונה הבאה שמכבי תבנה קבוצה שתרוץ לאליפות, בתוספת חלוץ או פליימקר שישלימו את קאמאנן, הוא יבלוט ויבקיע גם במשחקים היותר גדולים של העונה, ואפילו באירופה אם איכשהו מכבי ת"א תגיע לשם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/08
  13. $zinedine zidane$ Member

קאמאנן איטי? קאמאנן? יאניק? איטי? תראה את המבצע שהוא עשה נגד חיפה עונה שעברה ותגיד לי אתה אם הוא איטי http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=15903&lang=HE

לא יודע אם ראית אותו משחק אבל מדובר בשחקן המהיר בליגה.

חחח מה אתה מדבר באגף הוא עובר כל שחקן בליגה.

אפשר לחשוב לכמה מצבים הוא מגיע.
    הקבוצה לא מגיעה למשחקים גדולים כבר שנה וחצי אז מה הפלא שהוא לא מקבל כדורים וכובש?

סך הכל קאמאנן חלוץ מצוין. הוא מהיר, חזק ובעל סיומת טובה ואין הרבה חלוצים בליגה שיכולים לכבוש 8 שערים ב20 משחקים עם הקישור הזוועתי שלנו (למרות שיש שיפור מאז שהגיעו שחקני הרכש)

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/08
  14. YANIROSH Member

קמאנאן חלוץ מצויין ,למרות שהוא היה בתקופה לא טובה אי אפשר לומר שהוא לא חלוץ טוב,הוא מספק את הסחורה ומאוד משמעותי עבורנו,בוא לא נשכח שאין עוד חלוץ ברמה לידו[עזרן לא פוגע] אז בלי קמאנן היינו שקועים עמוק בבוץ.

15. Number 8 Member

חבר'ה, אתם טועים ובגדול! קאמאנן חלוץ בינוני ומטה, בפוקס הבקיע קרוב לעשר שערים והתכונה הבולטת אצלו היא איטיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx נו באמת... קאמאנן אחד החלוצים הטובים בליגה ואחד החלוצים המהירים, אם לא הכי מהיר. הוא הבקיע שמונה שערים, היד עוד נטויה, וכל זה בלעדיי פרטנר להתקפה וקישור די בינוני. כל זה מעיד על גדולתו כחלוץ.