מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Sergio Ramos Member

למכבי יש סגל כישרוני, שמורכב משחקנים שאני מאוד מעריך אותם. אבל חסר להם מי שיקח את המושכות, אחד שידע לנצח משחקים גם במצבים קשים שחקן, שיגרום לשאר לראות טוב יותר. אין למכבי כיום מנהיג מספיק טוב על המגרש. את נימני לא ניתן להחשיב, על הנייר הוא עוד שחקן במכבי, עובדתית ומעשית, הוא לא.

2. Giallorossi Member

מתי מתחילה מכירת כרטיסים להרצליה ?

3. Jack Wilshere Member

הבוקר קראתי שהשחקנים ציחקקו על טיבריוס דראו וזלזלו באימון הכושר. הנה, עוד הוכחה לכך שהכדורגל הישראלי רחוק שנות אור מאירופה. מגיע לקבוצה מאמן כושר בעל שיעור קומה, שעבד עם כמה מהספורטאים הגדולים בעולם, והשחקן הישראלי מגחך עליו. בושה, חרפה וכלימה.

4. Mr.Eko Member

יצא לי לראות "אחד על אחד" עם אלון חזן אתמול והוא הסביר פשוט מצויין את מה שאתה טוען פה,אני ממליץ לראות.

5. Giallorossi Member

6. oFiRzZz Member

7. הרצליה Member

לדעתי היא כבר התחילה, 70 למבוגר, 40 לנוער.
    לאאאאאאאאאא, הבנאדם מחפש לחזור לכותרות בכוח, אסור לתת לו.

8. YANIROSH Member

אין כמו אבי נמני ולא יהיה שחקן כמוהו במכבי עוד הרבה שנים,זה שחקן שגודל פעם בדור אם בכלל,שחקן שהיה לו הכל-טכניקה מעולה,ראיית משחק,נתונים פיזיים מעולים[גבוה מאוד 1.86-7] היה כובש מחונן,אישיות ועוד.היה המנהיג שלנו במשך שנים והוביל אותנו להישגים גדולים ואל תשכחו את זה והיום הקבוצה חסרה מאוד את מנהיגותו ורואים את זה שחקנים ללא אופי נותנים משחק טוב ואחרי זה 3 משחקים חלשים.אני מאוד מקווה שנישאר בע"ה בליגה ועונה הבאה כבר יבנו קבוצה חזקה שיהיה לה מנהיג שידע למשוך את הקבוצה קדימה.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול היה by far אחד המשחקים הטובים שלנו העונה. אם לא השטויות של רודי, שלא מפסיק לדעוך, זה היה יכול להיגמר בחמישייה. קמאנאן ממשיך להראות שהוא החלוץ הטוב בליגה בצוותא עם רומולו, מסודי עדיין לא בשיא יכולתו אבל מראה ניצוצות, ועל מלול ואסוס כל מילה מיותרת. ביכולת כזאת, ההישרדות צריכה להיות מובטחת, גם אם לא מתמטית, הרבה לפני מחזורי הסיום.

10. Hristo Member

לגבי העובדה שמדובר באחד המשחקים הטובים שלנו העונה (לא שזה קשה מדי) אני מסכים איתך במאת האחוזים. לגבי כמה מהדברים אני נאלץ לחלוק עליך.
    יאניק קאמנאן הוא חלוץ בינוני ומטה שלא מתאים לקבוצה שמתיימרת להיות מדורגת בחלק העליון של ליגת העל, ובטח ובטח לא לקבוצה בסדר גדול ובחשיבות של מכבי. הוא איטי, הוא לא קורא משחק והוא אינו מסוגל לעבור שחקן גם אם חייו תלויים בכך. מעל לכל, בפרמטר החשוב ביותר והוא כיבוש השערים בעלי המשמעות הוא לוקה בחסר. כל שעריו הובקעו נגד קבוצות תחתית, 4 מתוכם נגד בני יהודה המפורקת בצמדים. זה עדיף על החלוץ הישראלי ה"טוב" ביותר, עזרן, אבל עדיין מדובר בתפוקה שמזכירה יותר את פרוחה מאשר חלוץ באמת טוב כפי שאתה טוען שהוא. לגבי מסודי אני לא אתווכח, כישרון ענק שאי אפשר למדוד עדיין. אם הוא יפרח, מדובר יהיה בתענוג לכל אוהדי מכבי.
    כל ההתלהבות מאסוס מוקדמת עדיין. בינתיים הוא מציג כדורגל שמזכיר מאוד את מראו החיצוני: הוא מכסח, הוא מתקל והוא מפחיד, אך הוא לא עושה כלום בצד ההתקפי. לא מדובר כאן בקשר אחורי בונה משחק. הוא מסוגל להרוס התקפות של בית"ר ולהוות בורג מרכזי במשחקנו ההגנתי, אך אני עדיין לא רואה את תועלתו ההתקפית. לגבי מלול כל מילה מיותרת. מאז רובן עובד לא נראה כשרון כזה במחוזותינו, נוכל רק לקוות שהלאפות והבילויים לא ישפיעו גם עליו כפי שהשפיעו על עובד.
    ההישרדות הייתה מובטחת גם כשהיינו מתחת לקו האדום משום שאנחנו קבוצה לא רעה מספיק בכדי לרדת. לצערי, בהרכב הנוכחי אני לא רואה אותנו משנים פאזה וחוזרים להילחם על המקומות הראשונים בעונה הבאה. למזלנו, תמיד יש את הגביע. אז היזהרי, שמשון, הנה אנחנו באים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קאמנן היה מבקיע גם מול קבוצות גדולות יותר אם היו עוד שחקנים שמצטרפים, ולא כאשר הוא החלוץ היחידי. מול הגנות חלשות יותר הוא מצליח להסתדר, אך ברגע שמתמודדים עם הגנה חזקה יותר, שני הבלמים שומרים עליו, והוא מתקשה לבוא לידי ביטוי.
    אין לי ספק שאם הקבוצה תרכוש חלוץ שיעזור לו ,שיוריד ממנו את העומס, הוא גם יוכיחו טוב יותר את האיכויות שיש לו, כי אין ספק שיש לו כאלו לא מעט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/2/08
  12. GAL1 Member

ונגיד שאני מסכים איתך.

אבל על זה ?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. iverson13 Member

קאמנאן שחק ןמצוין אבל מה לעשות שאין לו עם מי לשחק..תראו נתניה עולה כל משחק עם איזה 3 חלוצים אז הולך להם..מכבי חייבת לשחק עם שני חלוצים וחייבים לתת לעזרן, הבחור יודע לשחק כשיתנו לו אתהכדור מול השער זה יכנס, לפוחות עד סוף העונה ובעונה הבאה גם אסוס יהיה ישראלי וגם מסודי אז יהיה בכלל מקום לזרים, למצב הנוכחי צריכים לתת לעזרן עד סוף העונה אחרי זה כבר..

וגם חייבים לשחק התקפי ולא עם 3 קשרים אחוריים כל משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/08
  14. Emil Member

אז אומרים שיש לנו מאמן של גביע...עכשיו הוא צריך להוכיח את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    יום שלישי, שכונת התקווה, נכנסים לגביע המדינה נגד בית"ר שמשון.
    להזכירכם, מכבי ידועה באופי ה"ספרדי" שלה לגביע, וקיבלה בראש לא פעם מקבוצות קיקיוניות, או התקשתה עד דמעות. כן, גם תחת לוין, בעונה בה זכה בגביע השני שלו (01/02), ניצחנו בסיבוב הראשון את צפרירים חולון רק בקושי בפנדלים, ואז את הפועל ירושלים 2-1. ואף אחד כאן בטוח לא שכח את 120 הדקות נגד טובא, וההשפלות נגד הפועל ר"ג ועכו.

ולמרות כל זה, אני מקווה מאד שניר לוין לא יעלה עם ההרכב החזק ביותר.
    על הטעות של לעלות עם קמנאן במשחק גביע הטוטו באמצע שבוע כבר שילמנו ביוקר, ואני לא רוצה לראות אותו ב-11 יום שלישי. מכבי ת"א בלי קמנאן, אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יקרה...שיפתח לפחות בלעדיו וישאיר אותו בספסל למקרה חירום, גם אם הוא כשיר ב100%.
    גם את רודי חדד יש מקום להשאיר בחוץ, ולא מטעמי יכולת. הבחור דריבליסט, וכששחקנים מוגבלים יחסית לא מצליחים לעצור שחקן בריצה, התגובה האוטומאטית היא בעיטות לרגליים. בואו נחסוך את זה מעצמנו ונשאיר גם אותו בחוץ. אין טעם גם לעייף את דור מלול.

לעומת זאת, יש מקום לתת לאורי שיטרית צ'אנס מחודש בעמדת המגן, להמשיך ולהחזיר את עומר פרץ לעניינים, ואולי צ'אנס לאחד משחקני הנוער. כך או כך, אני אעדיף שחדד, קמנאן ומלול יפתחו רק על הספסל. לאבד אחד מהם עכשיו לפציעה, או להוריד מיכולתם בשבת בגלל עייפות, פשוט מאד לא שווה את זה. הליגה חשובה הרבה יותר.

15. Mr.Eko Member

קאמאנן איטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אחי אנחנו אוהדים את אותה קבוצה..???
    קאמאנן הוא אחד החלוצים המהירים ביותר בליגה אם לא הכי מהיר..... בצעד אחד שלו הוא כבר משאיר בק"מ את הבלם שמתמודד מולו על מה אתה מדבר תגיד לי.. ובכלל אני לא כל כך מסכים איתך. נכון שיש תקופות שבהן הוא לא בא לידי ביטוי אבל לדעתי זה אך ורק בגלל שאין כרגע פליימייקר אמיתי במכבי,מה לעשות. אחרת לדעתי מאזן השערים של קאמאנן היה טוב יותר. ובכלל קאמאנן הוא לא חלוץ שפיץ,הוא יותר אוהב לבוא מהאגף ובגלל זה מכבי חייבת להביא חלוץ שישחק איתו בעונה הבאה.