מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Voda_Coda Member

זה מה שקורה שאוהדים גם את מכבי ת"א וגם את ארסנלP:

2. XabiAlonso Member

לא מבין למה תופסים כל כך מרודי חדד.
    אמנם יש לו כשרון ברגליים, אבל מדובר בשחקן טיפש, אגואיסט, פרובקטור לא קטן, ובעל קבלת החלטות גרועה. לא קשה להבין, איך הגיעה לליגה כמו שלנו.
    תוצאת תיקו הייתה משקפת יפה מאוד את הדרבי הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/08
  3. אלי מתחן Member

רודי חדד זה מליקסון במחיר של פי 3.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בחייך הגזמת.

למליקסון יש לפחות כישרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. ACMILAN SUPPORTER Member

התסריט הקבוע חזר: מכבי מפרקים קבוצה מחזור לפני הדרבי ומקבלים בראש בדרבי.
    ככה היה גם בסיבוב הקודם מול בני יהודה , ככה היה גם בשנים עברו כולל הניצחון 10-1 על ראשל"צ ושבוע אחרי זה מכבי הפסידה בדרבי.
    ארי שמאי אמר אתמול משהו מאוד יפה בטריבונה:" מכבי ניצחו כל השבוע ואנחנו ניצחנו בדרבי".משפט שמסכם את הכל.

6. Proud Cockerel Member

צר לי להזכיר לך פראטור, אבל היה עוד שבוע גרוע אחד לאחרונה - השבוע של ה- 22 בינואר...

קשה, קשה בדרבי, כי...

אדומה, תל אביב אדומה... ולבנה, לונדון לבנה ... !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/08
  7. Giallorossi Member

אחרי ההפסדים בדרבי וליובנטוס זה כבר אחד השבועות הרעים בחיי, ועוד בהמשך שלו יש את ריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/08
  8. Number 8 Member

הפסד של מאמן. במקום לשחק כדורגל רגיל במצב של תיקו, כל השחקנים מפקירים את ההגנה ומתרכזים אך ורק בהתקפה. אני לא יודע אם זו הוראה של ניר לוין לעשות כך, או החלטה שהשחקנים לקחו על דעת עצמם, אך בכל מקרה ניר לוין היה צריך לעצור זאת. זה לא שהיינו בפיגור ולא היה לנו מה להפסיד, היינו בתיקו ואנחנו נמצאים בתחתית. שניידר צודק בדבריו שאמר שאם אין מנהיג על הדשא, צריך שיהיה מנהיג על הקווים, וניר לוין פשוט לא כזה.

מכבי עד המוות

9. Raulito Madridista

מכבי בצדק הלכה על כל הקופה. הפועל קבוצה חלשה למרות הכל, למכבי יש קאדר שחקנים איכותי יותר והחלק ההגנתי של הפועל לא משהן. עם קצת תיחכום באמת שמכבי היו משווים. מה שמוזר שלווין נראה מרוצה מהתיקו עד לעשר הדקות האחרונות, אז פתאום הוא העלה את עזרן.
    אני חושב שניר לווין מאמן לא מספיק טוב למכבי, והטעות שלו היא הקרדיט המוגזם לחדד. הוא שחקן כשרוני, אבל הוא אגואיסט וטיפש. מסודי בסה"כ ערך הופעה שנייה שלו במכבי(אם כי אתמול היה מאוד אנוכי, למזלי), אז אני לא רוצה לשפוט אותו, אבל הצרפתי שלכם מתחילת העונה לא משחרר כדור בזמן. למרות חמשת הבישולים שלו הוא לא מלהיב אותי יותר מדיי. הוא לא יודע לנוע לעומק, לא יודע לתת גול ומאבד המון כדורים, התועלת שלו לא מספיק גבוהה. אני בעד לשחק עם דור מלול וזהו. הוא יותר נלחם ממנו זה בטוח.
    שפונגין נמצא בשנת חורף במשך כל העונה הזאת. אומנם הגולים באו מהאגף של מסיקה ומבחינה הגנתית הוא היה סביר, אבל כמה חבל שהוא לא מגיח קדימה כמו בשנה שעברה, אז הוא היה תוספת כוח משמעותית.
    מילה אחרונה. ג'ונתן אסוס? - שחקן עם כח, יודע לחלץ כדורים, מאוד נייד, אבל מה? - לא מספיק טכני. הוא גרזן ולא השחקן שיודע לדחוף קדימה(מהתרשמות עד עכשיו) בניגוד לתמיר כהן, עידן טל, אלברמן, בואטנג, כיאל, קולמה ועוד.

10. Number 8 Member

אלא מה, מכבי ת"א קבוצת צמרת העונה, נאבקת על מקום באירופה. מכבי קבוצה חלשה בדיוק כמו הפועל, אחרת היא לא הייתה מבלה כבר שני סיבובים שלמים בתחתית. המקום של מכבי בטבלה, וגם של הפועל, רק מראה ששמות לא קובעים הרבה בכדורגל. אולי ההגנה של הפועל חלשה, אך גם להגנה של מכבי לא חסר. כל אלה מראים לך שניר לוין לא היה צריך ללכת על כל הקופה. חוץ מזה, איפה הוא בדיוק חשב שהוא נמצא? הקבוצה שלו נמצאת בתחתית וכל נקודה חשובה לה, ועוד בדרבי. בגלל דרך החשיבה המטופשת שלו, קרוב לעשרת אלפים צופים בבלומפילד הלכו הביתה בבושת פנים לאחר שעודדו כל דקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/08
  11. Don Joan Roman Member

יש הבדל בין ללכת על התקפה לבין להפקיר את ההגנה ומה שמכבי עשתה אתמול זו הפקרה של ההגנה ולא יציאה להתקפה.

12. שגיא Guest

הבעיה שלמכבי גם אין כלים התקפיים כאלה טובים. עם כל הכבוד לאלן מסודי, הוא לא המשיח שיכול להציל את מכבי תל אביב, ביחוד לאור העובדה שכבר הרבה זמן לא ראינו אותו מתעלה על עצמו, למרות כל הכשרון שיש לו. עזרן כבר מזמן התברר כבלוף שהצליח להבליח למשך עונה אחת, עומר פרץ תמיד היה "פוטנציאל לא ממומש", ואם תשאלו אותי, הוא ישאר כזה לנצח, ויאניק קמאנן סך הכל עושה רוב הפעמים את העבודה, אבל גם איתו היא עדיין תאבד בתחתית, כמו שהרצליה בעונה שעברה ביחד איתו נאבקה בתחתית.

גם הקישור ההתקפי לא מבריק. רודי חדד משחק לרוב לרוחב, ואם הוא מוציא את הכדור מרגל שלו, זה בדרך כלל לרגל השניה שלו, ואז לשחקן יריב. אסוס קשוח וכל זה, אבל התרומה ההתקפית שלו שואפת לאפס.

ודוד מלול, נו, הוא לא ראוי להיכלל באותן שורות יחד עם השחקנים הנ"ל. יהלום. אבל כולנו זוכרים יהלום אחר שלא הספיק לקבוצה שלו לשרוד בליגה. היום הקבוצה הזו מדשדשת בליגה הלאומית. והיהלום? הוא יסתדר. תסמכו עליו.

13. Number 8 Member

14. Mr.Eko Member

מסכים עם כל מה שנאמר על רודי חדד. משחק בצורה אגואיסטיט,לא עושה תנועה בהתקפה וכשהוא מחכה לקבל כדור בהתקפה הוא תוקע אותה.... מישהו חייב להחזיק את השחקן הזה קצר כי הוא פשוט מאבד כדורים ללא ערף.... מזכיר במקצת את המקרה עם ביינום בכדורסל גם שחקן מעולה אבל היה בעל קבלת החלטות גרועה עד שהגיע מאמן כמו צביקה שרף שיודע להחזיק שחקנים קצר וניתן לראות את השיפור במשחק של ביינום בתקופה של צביקה לעומת התקופה של קשט.

רואים בבירור שהקבוצה פשוט לא משחקת בשביל המאמן,ניר לוין הוא מאמן סימפטי לא יותר מזה. ואגב שני השערים שספגנו היו ללא ספק באשמתו העיקרית של מסיקה,נכון הוא הבקיע גול(ענק אני חייב לציין) אבל איחר בסגירות באגף ועשה המון חורים,שני חורים שלו הובילו לשני הגולים שלו. עמדת המגן השמאלי בעייתית מאוד במכבי והיא אחת הסיבות שמכבי סופגת כל כך הרבה,בעונה הבאה חובה אבל חובה להביא מגן שמאלי ברמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  15. roeiuzan Member

בסה"כ שני קבוצות העיר נוחלות אכזבה גדולה מאד העונה, לשתיהם תקציב גדול וסגל שחקנים שחייב היה לרוץ לאליפות ולאכזבת כולן זה לא קרה. מאבקי התחתית מעניינים הרבה יותר ובצמרת בית"ר בדרך לאליפות, כשמכבי חיפה ונתניה רק מנסות לגרד פירורים מהעוגה.
    באשר למכבי, לדעתי היא צריכה לשמר פחות או יותר את הסגל שלה ובתוספת של כמה שחקני רכש טובים ששניידר ודאי יביא, לעשות גם סוויץ' קטן בראש ולקחת את המועדון הזה למקומות הראויים לו, מקומות 1-4 מינימום. רודי חדד לטעמי שחקן טוב שיכול להביא למכבי הצלחות, בעונה כה משעממת הוא נראה יותר כמו ליצן שבא לעשות שואו לקהל, אבל כשלמכבי יהיו שאיפות קצת יותר רציניות אני מאמין שנראה ממנו יותר. כיום הוא נוהג לחלק את הכדורים שלו בעיקר לאגפים, עדיף שינצל את החוכמת משחק שלו בכדורים טובים למרכז הרחבה לחלוצים.
    קצת ניקוי אורוות והבאת שחקני רכש נדרשים, ואני מאמין שמכבי ת"א בעונה הבאה תהיה קבוצת צמרת.