מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Giallorossi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

לדעתי ההרכב שעלה למחצית השנייה נגד בני יהודה צריך לעלות גם בדרבי.

2. Number 8 Member

תהיה בטוח שהוא לא קנה לעצמו מקום בהרכב הפותח. מלול אולי ימשיך לקבל הרבה דקות בניגוד לפעמים האחרות, אך עדיין יש לו עוד הרבה עבודה. יהיה יותר נכון להכניס אותו בסביבות הדקה ה-60 כסופר סאב כדי שיעשה הבדל, בדיוק כמו שעשה שלשום ובמשחקים אחרים שהיכולת שלו באה פחות לידי ביטוי. מה שכן, ניר לוין הבין שגדל לו שחקן כדורגל מצוין בין הידיים.

3. Emil Member

אני מאלה שמחזיקים מאד מדור מלול, אבל באיזשהו מקום אני נוטה להסכים עם הדעה שיש מקום להשאיר אותו כמחליף שייכנס רענן במחצית השנייה וישנה את פני המשחק לטובתנו. מצד שני, אני חושש שישיבה על הספסל אחרי ההצגה שהוא נתן נגד בני יהודה תפגע לו בביטחון, אם כי זה נראה שאין לו בעיות כאלה.

ובינתיים התנפלות מטורפת על כרטיסים, כמו בכל דרבי בעצם...להבנתי, שער 8 כבר מלא, כשמקומות בודדים נותרו לשערים 2 ו-13. גם בחזית האדומה נרשמת התלהבות, כשכבר כמה אלפי כרטיסים נחטפו.
    אבל יש עניין שמאד מציק לי. שער 11 אמנם סגור למנויים בלבד, ולא נמכרים אליו כרטיסים, אבל היציע לא מלא מנויים. יש שם עוד מקום לכ-300 איש להערכתי, ופשוט חבל שההנהלה לא מוכרת לשם כרטיסים במשחק כזה. ראוי לדעתי להוציא למכירה את המקומות הנותרים בשער 11, למשל במיני-מנוי לחיילים, או אולי להזמין ילדים תושבי קו עימות או מעוטי יכולת. הקרחות בפינות של 11 מגעילות, וחבל שהן יהיו גם בדרבי

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/08
  4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקרחות לא נוצרות גם בגלל שבאמצע תמיד עומדים 2 אנשים על כיסא + אנשים בין כיסאות וכו'?

5. Emil Member

ברור שבצורה חלקית כן, אבל זה לא העיקר. אין עוד 300 אנשים שנדחפים באמצע בלי מקום בכל משחק. דווקא בדרבי למשל יהיו יותר, אבל מול כפ"ס או ק"ש לא מתאמצים במיוחד להיות במרכז
    כך או כך נותרו מנויים למכירה טרם פתיחת העונה, מה שאומר בוודאות שיש עוד מקומות ביציע

6. Jack Wilshere Member

אם הוא לא קנה לעצמו מקום של קבע בהרכב, לאחר ההופעה שלו מול בני-יהודה, זה אך ורק משום שיש לנו מאמן שהוא יותר מורה לחינוך גופני, ופחות מאמן כדורגל. מאמן, שמעדיף שחקנים בינוניים - בלשון המעטה - כדוגמת גזל (שלא נתן פס אחד מדויק מאז שהוא הגיע לקבוצה. ואל תספרו לי שהוא נלחם. אם הוא נלחם כל-כך טוב, אז שיגייסו אותו לצבא ההגנה לישראל), דן רומן (שלא תורם מאומה במרכז השדה) וז'אן (שאין לו טיפת טכניקה, והוא - יותר מכל - מסמל את דור הנפלים של הקבוצה בשנים האחרונות. דור של שחקנים בינוניים. ושאף-אחד לא יספר לנו - אניני הטעם - שמדובר בשחקנים כשרוניים. אנחנו לא קונים את זה). הכדורגל הישראלי נראה כפי שהוא נראה, בין היתר, מאחר ומאמנים מטיפים יותר ללחימה, ל-over טקטיקה, למשחק פיזי וכולי, ופחות למשחק צירופים נאה, הנעת כדור סבלנית, תנועה ללא כדור, צירוף שחקנים צעירים, ובכלל זה שחקני בית ועוד. ואם אתה סבור שמוטב שדור מלול, שעולה בכל פרמטר על כל השחקנים הבינוניים שמניתי - ולא קיבל עדיין מספיק הזדמנויות להוכיח עצמו - יעלה מהספסל, אז גם הבנת המשחק שלך לוקה בחסר, בדיוק כמו מאמן הקבוצה. שחקנים כדוגמת ז'אן, מסיקה וגזל, ומאמנים כדוגמת לוין, לוזון ועטר מבריחים אוהדים מהמגרשים. פעם נסעתי עד לבית-שאן לראות את הקבוצה. היום אני לא אסע גם למגרש המקומי בראשון (חמש דקות מביתי) כדי לראות משחק של הקבוצה.

נ.ב - הייתה כתבה מעניינת מאוד על דור מלול ב"ידיעות אחרונות" היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/2/08
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דראו, מאמן הכושר, צפוי להגיע בימים הקרובים לארץ, ולסכם על השתלבות בצוות המקצועי של המועדון בעונה הבאה.
    אין ספק כי אם אכן יבוצע המהלך הזה, מכבי עושה צעד ענק, ואם ייתנו לצרפתי לעבוד, אנחנו נראה מכבי טובה יותר, בעיקר חזקה יותר ובעלת חוסן גופני, שלא כמו משחקי הליגה האחרונים שבסביבות הדקה ה 60 מרבית השחקנים כבר היו עייפים עד מאוד.

8. ביתר ירושלים הגדולה Member

דיי כבר להיות מושפעים..מה בגלל שדראו יהיה בקבוצה אז הם ירוצו כמו חיות?
    אני בטוח שלמכבי תל אביב יש מאמני כושר לא פחות טובים מהליצן הזה.
    למה אתם חושבים שזרקו אותו פעמיים מביתר?..
    התקשורת מכניסה לכם דברים ואתם אוכלים את זה כל הזמן

9. סמואל אטו Member

בית"ר לא זרקו אותו,הוא עזב בתום החוזה שלו פעמיים בגלל חוסר רצינות באימונים מצד השחקנים.

אם הליצן הזה,מספיק טוב בשביל ארסן ונגר אז אולי הוא באמת יותר טוב מרוב אנשי המקצוע פה בארץ.
    בכלל הוא לא מאמן כושר הוא מומחה לפיזיות וקואורדינציה ולא בא על חשבון מאמן כושר.

10. ביתר ירושלים הגדולה Member

חחחחח חוסר רצינות השחקנים..לידעתך בביתר משחקים השחקנים הכי מקצוענים בארץ..ואם הוא היה ברמה של ונגר הוא לא היה בא לארץ

11. סמואל אטו Member

כן אה... טוטו,בואטנג,זיו מקצוענות שיא...
    בית"ר משחקים כמו בכל שאר הקבוצות בארץ שחקנים חסרי מקצוענות ורצינות שלא עבוד כמו שדראו ביקש מהם.

מי אמר שדראו ברמה של ונגר? הם בכלל לא אותו סוג של מאמנים ואיפה אמרתי שהם באותה רמה?
    דראו היה פעם איש צוות קבוע בארסנל וכיום הוא מעביר שם אימונים מדי פעם ונמצא בקשר טלפוני עם ונגר.

לארץ הוא הגיע בגלל פרננדז ונשאר בגלל סכומי כסף נאים מאוד.

12. Emil Member

אני כבר רואה לאן זה הולך, אז אני אזהיר מראש: תשתדלו לשמור את הדיון כאן בעניין מכבי ת"א, לבית"ר יש דיון מאד גדול ומאד סקסי משל עצמה

ולענייני דרבי: קודם ציינתי כמה מציק לי שיש כ"כ הרבה מקומות ריקים בשער 11 - אז מסתבר שגם בהנהלה הבינו את האבסורד, שכל האיצטדיון מכור אבל יהיו קרחות, והחליטו להוציא 250 כרטיסי חייל לשער 11. החלטה מעולה לדעתי, כרטיסים מוזלים לחיילים בלבד. מצויין.

ולדראו: "ביתר ירושלים הגדולה", אני מניח שאתה לא מתמצא יותר מדי בענייני מכבי ת"א, לפחות ככה משתמע ממה שאתה כותב. אז רק לידיעתך הכללית, מאמן הכושר של מכבי ת"א, איציק בן מלך, הוא פחות או יותר בדיחה, והרבה מאד אנשים שאוהבים את המועדון ישמחו לראות אותו בחוץ. הוא יותר מזיק לשחקנים מאשר מועיל, האמן לי. גם המורה שלי להתעמלות מהבי"ס היסודי יהיה שיפור.
    אני אשמר לראות את דראו במכבי בשנה הבאה, זה לא בנאדם שמתעסק בקקי ובחארטות ורוצה מהשחקנים עבודה נטו. נראה כמו צעד חיובי מאד, שיעשה רק טוב לקבוצה הבוגרת.

עוד נקודה בעניין - היו שמועות בעבר על לואיס פרננדז למכבי. האם הוא הוא המושך בחוטים מאחורי הקלעים ומכין את הקבוצה לקראת נחיתתו בעונה הבאה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/08
  13. Giallorossi Member

ונאמר אאאאאאאאאאאאאמן.

14. nerya5890 Member

אני נורא אשמח לראות בעונה הבאה את טיבריוס דראו במכבי תל אביב בתקווה שאיתו יגיע גם לואיס פרננדס , יש אצלי חשש מסויים שדראו כמו שהוא יודע - יהיה פרובלמטור - בבית"ר היו לו יומרות יותר לשלוט ולהיות גם מאמן חוץ ממאמן כושר , נקווה שבמכבי הוא לא יעשה בעיות , וכבר אמרתי מצפה לראות את פרננדס , וכתוצאה ממאמן בעל שם וכיס עמוק של הבעלים אני מקווה שנצליח למשוך שחקנים בכירים לקריית שלום לעונה הבאה.
    http://img54.photobucket.com/albums/v165/terceiroanel/treinadores/fernandez/fernandez2.Xxx
    בשנה הבאה בקריית שלום ?

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/08
  15. Don Joan Roman Member

אחת הסיבות שבגללן פרננדז עזב את בית"ר זה שטיבריוס דאראו והוא רבו ולא רצו לעבוד האחד עם השני.