מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Fabio Junior Member

אורי שטרית מגן שמאלי מצוין, צעיר, אך הוא לא עולה על בן דיין, לא על מגרלשווילי (שלא יכול לשחק בנבחרת), לא על יואב זיו כמו שציינת וכרגע גם אנטבי מציג יכולת (כרגע, בעונה שעברה אני מודה ששטרית עלה על אנטבי אך אנטבי של לפני כמה שנים היה טוב בהרבה משטרית כיום) שעולה על שטרית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/07
  2. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני לא שכחתי, אני לא אשכח, הנושא הוא לא בית"ר ירושלים.
    הציפיות ממכבי ת"א הם הרבה יותר גבוהות מהציפיות שמצפים מבית"ר ירושלים (באותם זמנים).
    מכבי ת"א מועדון שתמיד אבל תמיד צריך לתת פייט רציני למקום הראשון ומקום שלישי בשביל מועדון כזה זה לא כבוד, מועדון בית"ר ירושלים לא מועדון בסדר-גדול של מכבי ת"א. אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון.

3. Number 8 Member

על דדי בן דיין אני יכול להתפשר, הייתי אומר ששניהם בערך באותה רמה. בקשר למגרשוילי, דיברתי על הליגה.
    כיום? על סמך מה? שני משחקי ליגה ומשחק בגביע אופ"א?

4. אלי אוחנה ג'וניור Member

בעניין יבריץ'-השוער לא ברמה גבוהה, בזה אני מאמין ששנינו מסכימים כי זו עובדה.

בעניין הדף החדש-ניר לוין הוא מאמן כושל, אל תפתח ציפיות גדולות ממאמן ברמתו.

בעניין המקום השלישי הלא מכובד-היה לכם מספיק כסף ותנאים נוחים בשביל להעמיד קבוצה שראוייה להאליפות, פשוט שהקבוצה שלכם נבתנה בצורה פשוט לא נכונה.

בעניין אבי נימני-אני אוהב אותו כאדם, כשחקן? הוא עגלה, הוא לא זז והוא לא יהפוך משחקים, שכח מזה, אל תצפה ממנו להרבה כי הוא גמור, עונת הפרישה הזו מיותרת לחלוטין.

בעניין היכולת-לא הספדתי אותם, אני רוצה לראות כדורגל, אני לא רואה כדורגל (גם מבית"ר ירושלים אני לא רואה כדורגל אבל היא לא הנושא).

* סליחה על עניין הציטוטים, אני עדיין לא מצליח להסתדר עם זה, מקווה שתיסלחו לי.

5. Juanito Member

2X3+91-43(4-2)-2^2=?

חבורה של אפסים חסרי עמוד שדרה,איפה הסמלים מזרחי אוחנה וקורנפין ועוד מנהלים שהוחלפו במקורבים?איפה הסמל הישן שהיה על החזה?איפה הכבוד שלכם שרוצים כל שני וחמישי להביא אליכם ערבי?איפה הכבוד שלכם חבורה של חיילים פוליטים עלובים,לכו תפרסו דגל של גאידמק חבורה של פתטים.
    לא נורא,עוד מעט גאידמק יקפוץ מהקרש הקפיצה שספקתם לו,יהיו לו תכניות יותר גדולות מניהול גן הקופים העירוני.

צבא שכירי החרב ברשות מר מאפיה וחיליו השופטים ,יתמוטט בסופו של דבר ותחזרו להיות אותה קבוצה שמביאה 10 אוהדים למשחק חוץ ו400 למשחק בית,ומקבלת שבעיות מכל הבא ליד.

6. Fabio Junior Member

1. לא ציינת שאתה מדבר על הליגה, אם כן אז טעות שלי
    2. תראה אין לי כ"כ הרבה כוח להתווכח. יש דרך מאוד פשוטה לבדוק מי בכושר יותר טוב כרגע על פי דעתם של אנשי כדורגל מנוסים בישראל - דרור קשטן ומשה סיני.
    אנטבי, על אף גילו, זומן, שטרית לא. סוף פסוק.

7. Number 8 Member

אני לא מבין למה אתה הולך עם הראש בקיר. העובדה היא שיבריץ נתן תצוגות גדולות בשלושת המשחקים האחרונים.
    תודה לך על הדאגה, אבל אתה לא צריך לעשות זאת. אני תמיד מאמין ומצפה מהקבוצה שלי להכי טוב באפשר, בכל מצב.
    כנראה שאתה לא מעודכן בעובדות. אתה חושב שאם באמת היה כסף ותקציב? היו מביאים לשחקנים כמו מרדיקוביץ, איליץ, רועי דיין והרשימה עוד ארוכה, לפתוח? זאת עובדה.
    שוב, אל תדאג לי. אבי נמני בבעיטה אחת הפך את המשחק נגד אשדוד. וזאת רק דוגמא אחת.
    שוב, רק מחזור שני. ס-ב-ל-נ-ו-ת.

Yossi Abuksis,
    אין מה לשאול את קשטן או סיני, אנטבי יותר טוב משטרית בשלושה משחקים, ותו לא. מזמינים שחקן לסגל על פי יכולתו הנוכחית.

8. Fabio Junior Member

מה, אני לא זוכה לתוגבה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    וד"T קאלה (בדומה ליבריץ', תקן אותי אם אני טועה) הגיע למכבי בגיל מבוגר אחרי שלא שיחק הרבה בקבוצתו הקודמת, כך שהציפיות ממנו לא היו גבוהות יותר מהציפיות ממרדיקוביץ'.
    ------------
    ויקי פרץ: אני לא רוצה להיות העוזר של ניר לוין
    עוזר המאמן של אלי כהן, דיבר לראשונה מאז שוחרר ממכבי ת"א והבהיר שלא ישמש יותר ככינור שני של אף מאמן בליגה: "אני יכול לאמן כל קבוצה"
    http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=98400&bz=1

9. Number 8 Member

אם היית מחכה עוד כמה שניות בסבלנות, היית רואה שערכתי את הודעתי.

בכל מקרה,
    Yossi Abuksis,
    אין מה לשאול את קשטן או סיני, אנטבי יותר טוב משטרית בשלושה משחקים, ותו לא. מזמינים שחקן לסגל על פי יכולתו הנוכחית.

:aaa021:
    עשה לנו את החיים יותר קלים.

כנראה הניצחון על מכבי פ"ת בגביע הטוטו עלה לו לראש יותר מדי.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

יבריץ'-שימשיך להציג יכולת כזו ואז נדבר.

ניר לוין-בכיף שיהיה לך איתו, תהינו.

בעניין השחקנים העלובים שרכשתם בעונה שעברה-היה לכם מספיק כסף בשביל לבנות קבוצה, אני לא מדבר על שחקנים טובים אלה על בניית הסגל נכונה.

טוב תשמע גבר, השיחה הזו לא הסתיימה נכון, אך היא גם לא תסתיים בשום שלב, אז שיהיה לכולם לילה טוב, אני פרשתי.

11. Fabio Junior Member

גרררררר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ;
    ----------
    למה אתה מזלזל? אני דווקא רציתי שהוא יאמן את מכבי :aaa021:

12. Number 8 Member

אלי אוחנה ג'וניור,
    הקבוצה הפסידה סכום נכבד של כסף כתוצאה מכשלון עונת הגלאקטיקוס ולוני החיט לא להשקיע יותר מדי בעונה, יותר נכון שהיא תהווה עונת שיקום.

Yossi Abuksis,
    גם אני אמרתי כרגע. חוץ מזה, תפסיק להיכלא לקטנות, באמת די.

13. King Kenny Member

אנטבי מציג יכולת טובה עד עכשיו, הצחקת אותי, אני מת כבר שהוא יעוף מהפועל.
    בשנתיים האחרונות הוא לא פוגע בכלום ושום דבר לא יצדיק זימון שלו לנבחרת.

14. Fabio Junior Member

נכון, וקשטן מאמן פוזל שבטעות מונה להיות מאמן הנבחרת.
    ו-Alexander Ubarov, אתה האשמת אותי שאמרתי שאנטבי מגן יותר טוב ואני אמרתי שכרגע הוא נמצא בכושר יותר טוב, רק הראתי לך את זה.
    אני ממש לא נכלא לקטנות :X

15. Number 8 Member

אני מסכים עם תומר, אנטבי לא מציג יכולת גדולה מהחיים, אבל הוא המגן השמאלי הכי פחות חלש כרגע(בשביל אבוקסיס).

ד"א, פסיתם מהנושא.