עם יחיאל ומרטינוביץ שיחזרו בעזרת השם ויהיה טובים כמו עונה שעברה בעזת השם ועם קשר אחורי זר וטוב למכבי יש קבוצה שכן יכולה לקחת אליפות פשוט עד שכל זה יקרה זה יהיה מאוחר מידי ובית"ר יפתחו מאיתנו פער גדול שלא נוכל ממש להדביק בכללי יש קבוצה מצויינת שחקני מצויינים:קאמנאן,רודי חדד,עזרן,שבחון,מרטינוביץ,יחיאל,שפונגין,שטרית,ייני,פרץ ועוד צריכים לבוא 2 זרים וכמובן המלך. כמובן שאיך שהקבוצה נראת עכשיו שאין לה כוח להלחם ואף שחקן חוץ מנמני אין לו מכביזם בנשמהה אבל יהיה טוב ברגע שהכל יתחבר!! וטוב מאוד שאנחנו נשכח את תחילת העונה הגרועה הזאת.
נכון מאוד. על מה ולמה צריך לעשות מהפכה? למכבי ת"א יש סגל מצוין, כאשר עם התחזקות בקשר אחורי ובבלם, הקבוצה תרוץ קדימה, תהיה בצמרת ואולי תוכל להתחרות בבית"ר ירושלים. M_T_A, כל הדברים שאמרת, הם מעשיו של אלי כהן. עכשיו כהן הלך, עומר פרץ ביחד איתו, ואנחנו פותחים דף חדש.
אתה משלה את עצמך, צא מהסרט שמכבי ת"א ייתחרו בבית"ר ירושלים וצא מהסרט שהסגל של מכבי ת"א מצוין. הסגל של מכבי ת"א מעורר רחמים, סגל שהשלד שלו הוא שלד של שחקנים שהגיעו מליגה לאומית וליגה ארצית, התיאום בין השחקנים אצלכם פשוט על-הפנים, ניר לוין יוסיף על כך וימשיך את מגמת המשחק ההגנתי והאפור שמכבי ת"א אופיינה בשנים האחרונות. השחקנים היחידים שאני מעריך בקבוצה שלכם הם: רודי חדד, יאניק קמאנאן ויוסי שבחון, השאר? שחקניי ביצים. תתחרו עם בית"ר ירושלים על האליפות? אתה צוחק עליי? אתם קבוצה פשוט גרוע, על-הפנים, קבוצה ללא תיאום, ללא מעבר בין הגנה להתקפה, קישור אפור, משחקים על תוצאה, זו קבוצה? כן, קבוצת ילדים בכיתה ג' שעלו הרגע מבית-ספר לכדורגל.
שפונגין,שטרית,נמני,יחיאל,מרטינוביץ',עזרן, שחקני ביצים? וגם יבריץ' עושה רושם של שוער לא רע בכלל. למכבי תל אביב יש סגל טוב מאוד שצריך חיזוק בחלק האחורי.
יובל שפונגין, אבי יחיאל, יניב עזרן, מילאן מרטינוביץ' ואורי שטרית? יש להם עוד ה-מ-ו-ן מה להוכיח בכדורגל הישאלי בשביל להרשים אותי. אבי נימני? סוס מת, רק לדבר הוא יודע. סגל מצוין? ראינו מה הוא שווה הסגל המצוין הזה. יבריץ' שוער מצוין? הוא מפחד מהכדור, יש לו ידיים שמאליות, הבנאדם שוער פשוט מעאפן.
אלי אוחנה ג'וניור - מכבי תל אביב הצליחה להגיע למקום השלישי בשנה שעברה עם סגל פחות מרשים. הם הצליחו לצרף שחקנים איכותיים מאוד כדי שישפרו את החלק הקדמי: רודי חדד, יניב עזרן, יאניק קמאנן. הגנה טובה הייתה למכבי תל אביב בשנה שעברה, מה שהיה חסר כדי שיהיה מאבק אמיתי עם בית"ר ירושלים, זאת התקפה ראויה. השנה ישנה התקפה, אבל למרבה הצער, נפצעה ההגנה. עם ההגנה מהשנה שעברה, אני בטוח שמכבי תל אביב הייתה נותנת מאבק עיקש לבית"ר ירושלים. ישנה רק בעיה אחת: שכל זה תקף רק למצב בו אלי כהן מאמן את הקבוצה. עכשיו, שזה ניר לוין, אני לא חושב שיש לקבוצה הרבה למכור, אבל הלוואי והמערכת הזאת תצליח להפתיע אותי. אם אני לוני הרציקוביץ', אני עושה מספר פעולות: א. זורק את רוני מאנה לכל הרוחות (כל זמן שזה לא פוגע בתקציב הקבוצה לשנה הנוכחית ולפי מה שהבנתי רוני מאנה לא יכול לדרוש את שתרם) ומחזיר את אלי כהן. זה עוד לא מאוחר להודות בטעות ולתקן את העוול. ב. 'מפריש' את אבי נימני, כיוון שכל עוד האיש הזה דורך על המגרש, הקבוצה הזאת לא תגיע לכלום. הוא לא מסוגל, בגילו, להוליך את הקבוצה למקומות שבהם מכבי תל אביב ראויה להיות והוא חוסם את כל מי שכן יכול או יוכל בעתיד. זה כבר הפך למצב שהוא המחלה וגם התרופה להכל וזה צריך להיגמר מתישהו.
ההגנה הכי טובה בליגה? ההגנה הכי טובה בליגה שייכת הייתה לבית"ר ירושלים שספגה הכי מעט שערים, עם עובדות אין להתווכח, מצטער. התקפה ראויה? גם השנה אין להם, ההתקפה שלהם פצוע לא פחות מההגנה, אבי נימני ורוני מאנה לא מפסיקים לבלבל ת'ביצים, יש להם חלוץ מטרה מעולה, יאניק, אך הוא הוא לא יצליח לספק את הסחורה לבד כאשר לידו מוצב שחקן כדוגמאת יניב עזרן שלדעתי לא ייתן את התפוקה שמצפים ממנו, עדיין חסר ניסיון, עדיין לא מספיק טוב בשביל מועדון כמו מכבי ת"א, רודי חדד הוא שחקן שיכול מאוד לקישור האפור של מכבי ת"א, אך עדיין, המהפכה בסגל שלהם מתבקשת בהחלט, הסגל שלהם פשוט מצחיק לדעתי, חלק אחורי בדיחה, חלק התקפי בינוני. הם הגיעו למקום שלישי בעקבות תוצאות של מכבי נתניה והפועל ת"א, לא בעקבות יכולת גבוהה שלהם.
הייתי בארץ, תאמין לי, ובשביל להרשים אותי צריך המון אז תבין לבד כבר... זה שיניב עזרן היה מלך שעריי הליגה (15 שערים? נו באמת...) לא אומר שהוא כזה כוכב, אתם מחפשים להכתיר מלך, ואתם מתחילים להפוך שחקנים שעוד לא קרעו זוג נעליים לכוכבים.
לא אמרתי שלמכבי תל אביב הייתה את ההגנה הטובה בליגה, אבל הייתה להם הגנה טובה מאוד. כזאת שרצים איתה לאליפות. וההגנה הטובה בליגה, כמו השנה, שייכת לקבוצה אחרת בצהוב שחור. לא לבית"ר ירושלים. ואם יניב עזרן כן יתן התפוקה שמצפים ממנו? כל מה שאמרת יכול להתהפך לטובתה של מכבי תל אביב. כרגע, העובדה היא שעל הנייר יש למכבי תל אביב חוד ששווה התמודדות על אליפות. לא הבנתי את המשפט הזה. ציינת שתי קבוצות, שאחת סיימה מעל מכבי תל אביב והשנייה מתחתיה. אשמח אם תסביר.
בקשר להגנה: אני מסכים איתך שלמכבי נתניה יש את ההגנה הטובה בליגה. בקשר לחוד: אם, אם, ואם... על הנייר רשום הרבה דברים, עזוב, החוד של מכבי ת"א מבחינת שמות אולי מבהיל ונראה מפחיד אך בתכל'ס, לדעתי הוא הולך להיות כישלון חורץ, אני ידגיש שוב לדעתי! בקשר לקבוצות שלא הבנת: אני לא ייכנס עכשיו לנתונים סטטיסטיים אך אני אומר את זה פשוט, מכבי ת"א לא הגיעה למקום השלישי בזכות אלה בחסד, הפועל ת"א הייתה הרבה יותר טובה ומרשימה מהעגלות הצהובים כחולים.
יבריץ מראה יכולת מצוינת, הציל את מכבי בשני המשחקים האחרונים, בזכותו הקבוצה לא סיימה כל משחק עם שבע כדורים ברשת. יובל שפונגין המגן הימני הטוב בליגה(הוא ירד ביכולת אבל זאת רק פתיחה רעה של מספר משחקים). שפונגין הוכיח את עצמו עוד בעונת כשלון הגלאקטיקוס, ובמיוחד בעונה שעברה כאשר שיחק במדי הנבחרת. אורי שטרית מגן שמאלי מצוין, רק יואב זיו יותר טוב ממנו. כמו שפונגין, שטרית פתח רע את העונה אבל ככל שמכבי תתשפר ותתחבר, הוא יראה את מה שהוא יודע, כמו בעונה שעברה. מרטינוביץ בלם מצוין, במיוחד בתיאום עם אבי יחיאל, קיים ביניהם תיאום מצוין. אבי יחיאל צריך להוכיח את עצמו? הוא עשה זאת בהפועל פ"ת, ופתח בנבחרת במוקדמות המונדיאל. בעונה שעברה, ביחד עם התיאום עם מרטינוביץ, יחיאל הפך לאחד הבלמים הטובים בליגה ומנהיג ההגנה. אבי נמני רק יודע לדבר? אוי, זאת באמת שטות.. שטות אחת גדולה. ראית את תחילת העונה? עונה שעברה? לפני שנתיים? בכל גיל, נמני יודע לשחק כדורגל ועושה זאת מצוין. מי הכתיר את עזרן למלך? הוא נתן עונה מצוינת באשדוד וזכה בתואר מלך השערים של הליגה, ואם לא היינו מחתימים אותו, תאמין לי שקבוצה אחרת הייתה קופצת על המציאה, וביחד עם קאמאנן, יש לנו חוד מצוין, צריך רק שיתאימו את עצמם אחד לשני וזה יקרה בקרוב מאוד. לדעתך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx יפה מאוד. איך אני שונא את זה.. מי סיימה מקום שלישי? מכבי או הפועל? סוף פסוק.
יבריץ' הראה יכולת מצויינת? את הכדורים שהוא לקח כול שוער ממוצע היה לוקח. כול ההגנה שלכם שפתחה רע את הליגה מראה על כמה הם מקצועיים, שחקני כדורגל מקצועניים אמיתיים צריכים לפתוח את הליגה כאשר הם בכושר ולדאוג לזה, בשביל זה זה ליגה מקצענית ולא חובבנית, לא מעניין אותי תירוצים, אני רוצה לראות כדורגל מהקבוצה שלכם אני לא רואה, החוד שלכם? אמרתי לדעתי, אני לא ימשיך, "כול אחד באמונתו יחייה" נכון או לא? אתם סיימתם מקום שלישי? אתם חושבים שזה עד כדי כך מכובד? מה אתה מתאה בזה? זה עלוב, מהמועדון הכי מפואר בארץ מצפים להיות המוביל, ואתם לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx . אבי נימני של לפני שנתיים זה לא אבי נימני של היום, הוא לא יודע לשחק בכול גיל, עובדה שהוא משחק רק בשביל להנהיג את הקבוצה, לא בשביל לתת את הפס שהוא יודע, לשים את הכדור ברשת בבעיטות חופשיות, כמו שפעם הוא היה עושה (תאמין לי שאני גם מתגעגע לזה לפעמים...), שייפרוש, הוא גמור, עגלה, הוא יודע רק לדבר, בינתיים, כמו שאמרתי כבר, עם עובדות אין להתווכח, מכבי ת"א משחקים כמו חבורה של עגלות, בית אבות, חלאס עם האשליות של קבוצת כדורגל.
הופה, אוהד בית"ר מדבר על אם זה מכובד לסיים מקום שלישי... כנראה ששכחת איך נראתה הקבוצה שאתה אוהד כמה שנים לפני שהמיני אוליגרך קנה אותה. אם לא הוא, אני מתאר לעצמי שהייתם ממשיכים לדשדש במרכז הטבלה.
אני מציע לך שתראה בשידור חוזר את המשחקים נגד אשדוד, מכבי פ"ת וארצ'יאספור ואז תחזור אליי. שחקני ההגנה עשו בושות ויבריץ שמר על הרשת ולא הוציא שש כדורים בכל אחד מהמשחקים. אתה מודע לכך שהליגה נמצאת רק במחזור שני נכון? תאמין לי שאני רוצה יותר ממך אבל אני לא דואג, פתחנו דף חדש עם הבאתו של ניר לוין והכי חשוב בפיטורם של אלי כהן ו-ויקי פרץ. יש עוד 31 מחזורים ובסופו של דבר הקבוצה תתחבר, אולי זה יקח עוד מחזור או שניים, אבל בסוף זה יקרה. עם הכסף המועט וסגל השחקנים הדי בינוני בעונה שעברה, ציפיתי שנסיים באמצע הטבלה. בניגוד לדעתי, סיימנו במקום השלישי ועל כך אני שמח. רק בעונה שעברה, נמני הבקיע שניים ברשת מבעיטות חופשיות. אבי נמני יכול לתת משחק גרוע אך במסירה אחת או בעיטה אחת, הוא יכול לגמור משחק, והוא עושה זאת גם בגילו הנוכחי. לא אמרתי שהקבוצה משחקת כמו ריאל מדריד, אבל לא צריך להספיד אותה אחרי שני מחזורים כמו שאתה עושה, זאת טעות נוראית.