יאללה שילך כבר! מה הוא משחק אותה כל יומיים יוצא באיומים שהוא יעזוב הוא בן אדם לא יציב לא צריכים אותו במכבי! עדיף שהוא ילך עכשיו מאשר באמצע העונה או אחרי זה כי אז נקלע לבעיות שילך עכשיו וזהו לא צריכים אנשים שבאים להתפרסם על גבה של מכבי. הכסף בכלל לא שלו זה של אחשלו בואו נקווה כולנו שרוני מאנה יעזוב כמה שיותר מהר לטובת מכבי ! מקווה מאוד שאני טועה
לא נראה לי שיש בזה משהו מאנה לא ילד והוא ידע טוב מאד לאן הוא נכנס. הוא עדיין לא יו"ר רישמי, ולכן הוא מרגיש שהוא יכול להשתמש ב'מנוף' הזה כדי להשיג דברים שהוא רוצה. אני לא רואה אותו עושה סיבוב פרסה עכשיו, זה פשוט לא יקרה. בכל מקרה, מכבי ת"א כן צריכה היום את רוני מאנה. לוני מאס בביזבוז הכספים, ובלי הכסף שמאנה הזרים היום התקציב של מכבי היה פחות מ30 מיליון שקל. היום בכדורגל הכסף מדבר, ואם בלי רוני אין תקציב סביר, עדיף שהוא יישאר. עם זאת, נראה לי שהבחור מסוגל לעשות לנו נזק בטווח הארוך עם הפה הגדול והקפריזות האלה. כדאי מהר שיירגע, יוריד פרופיל ויעשה דברים בחוכמה ולא בהתלהמות, הצהרות ואיומים. זה לא מרשים אף אחד.
רוני מאנה מתנהג בצורה שמנסה להפעיל על הקהל ועל התקשורת רגשות אשם "אם אתה לא רוצה אותי אני אפרוש מהכל"..
מסכים מאה אחוז. יאללה רוני לך הביתה שלום ותודה, ותיקח ביחד איתך את רודי חדד ואולי אם תרצה גם את יאניק קמאנן אבל במיוחד, את יניב עזרררן
שיעזוב ויפסיק לאיים, בעיה שלו שהוא לא לקח דברים בחשבון, שביניהם התקשורת שרק מחפשת על מי להוריד ביקורת.
דבר ראשון, מאנה לא יעזוב.. כמו שאמרו פה, הוא רוצה להשיג את כל בקשותיו ומפעיל לחץ של פרישה וככה מלחיץ את לוני ואנשיו. הכול שטויות. דבר שני, אוהדי מכבי שרושמים פה "שילך כבר" וכאלה כנראה שלא רוצים את טובת הקבוצה, כי אני לא יודע איך לוני יחזיק עם הקבוצה שהם בנו, שיש לציין שעזרן נקנה בסכום שלוני השתדל שלא לשלם כמוהו לפחות בשנה האחרונה.
שבנאדם מציין שלושה שחקנים ספציפיים, סימן שהוא מפחד שהם יעשו משהו שיעזור למכבי לעלות ברמה. אם הוא לא מפחד מהם, אז למה דווקא שלושת אלו ולא שלושה אחרים? אה כן, אני אוהד מכבי ת"א. אם אתה חושב שירידות בסגנון "אנחנו לא אנדורה" ולהזכיר שמכבי הפסידה לאנדורים יזיזו לי משהו, אז אתה טועה בגדול. מבחינתי זה היה ונגמר, זה ממש לא מעניין אותי.
אני סה"כ ניסיתי להעביר קצת את הזמן לקראת המשחק. אני לא מפחד מאף שחקן ומאף קבוצה, מעריך מאוד אבל לא פוחד.
אליום סיידו, קשרה האחורי של נבחרת קמרון ונאנט הצרפתית בעונה החולפת, סכם את תנאיו במכבי ת''א וינחת בקרוב על-מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזהו. http://www.hamaccabi.com/next.asp?ID=4503 עושה רושם שמכבי מתקרבת להשלמת הסגל, כל שנותר הוא לסכם עם החלוץ הקמרוני ולהשלים את תהליך קבלת האזרחות של רודי חדד.