מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Igi Member

שמע, לא קל למכבי ת"א לנצח דייגים, מורים, הנדסאים וכד'.. אתה צריך להבין אותם. באמת צריך מזל בשביל לנצח קבוצה דגולה שכזו.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. ניז Member

המשחק הערב הולך להארכה..ומשם אין לדעת מה יקרה
    מכבי לא קבוצה, ובלי הרכש שוב תראו משחק ברמה של ליגה ז הערב

3. Raulito Madridista

אני הולך למשחק היום עקב המחיר הזול עם כמה חברים,
    אני בטוח שמכבי תעשה את העבודה ותנצח היום, השאלה אם זה יהיה 2-0 לא משכנע, או ניצחון בהפרש שערים גדול מאוד(אם מכבי תכבוש ברבע שעה הראשונה אז לשחקנים יהיה יותר ביטחון והאנדורים הלא רציניים יקבלו בראש),
    אני חושב שהנמכת הציפיות של אלי כהן והתירוצים, הם דבר פשוט עלוב, הוא בעצמו אמר שמועדון כמו מכבי ת"א צריך לשאוף קדימה, בכל זאת, המועדון מספר 1 בישראל מבחינת תארים והיסטוריה,
    אז איך הוא מסוגל לבוא בטענות בכלל על השחקנים החסרים?
    יוסי שבחון הוא השחקן שיעשה את העבודה במכבי ת"א. עומר פרץ או ארז מסיקה לא מסוגלים ליזום, שחקנים בינוניים להחריד, יסוי שבחון יוריד מהעומס על נמני.
    מעניין אותי אם האנדורים יישחקו עם עשרה בהגנה וירחיקו כדורים, או יינסו לעשות משהו. לרדת אחורה תיהיה טעות מהדקה הראשונה, מכבי עם כל זה שהיא לא משנכעת, תצליח לפרוץ את הבונקר.
    עוד דבר שחשוב מבחינת מכבי זה לבעוט מרחוק ולא צריכים להתחכם ולהתחיל להתמסר ברחבה. יש מספיק בועטים טובים כמו נמני, שבחון, קמאנן בועט נהדר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל התדיינות על המשחק של מכבי מול הנאנדורים בדיון הישראליות באירופה בבקשה.

תודה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי ת"א מנהלת מו"מ מתקדם עם שני שחקני נבחרת קמרון, הקשר אליום סיידו והחלוץ אלברט מיונג. השניים צפויים להגיע לישראל בשבוע הבא.
    סיידו (29, 1.82 מ') שיחק בעונה האחרונה בנאנט הצרפתית, אליה הגיע אחרי כמעט שנתיים בקבוצת הפאר הטורקית גלאטסריי. הרקורד שלו בטורקיה כולל גם חמש שנים באיסטנבולספור וחצי עונה במלאטיאספור.
    מיונג (27, 1.84 מ') כבש בשנה שעברה שער אחד ב-11 משחקים בלבאנטה הספרדית, לשם הגיע אחרי עונה נהדרת בבלנשש הפורטוגלית (17 שערים ב-26 משחקים). מיונג שיחק גם חמש שנים בויטוריה סטובל מאותה ליגה.

6. M_T_A Member

הם צפויים להגיע לבדיקות רפואיות וחתימה או רק להמשך המו"מ?

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא יודע עד כמה זה רציני לגבי מיונג , החלוץ. אך לגבי הקשר סיידו המו"מ קצת יותר מתקדם, והוא צפוי כבר בשבוע הבא להגיע לארץ לבדיקות רפואיות וחתימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/07
  8. Don Joan Roman Member

מיונג היה בשנה שעברה מועמד לבית"ר ולבאנטה שילמה עליו 2 מליון יורו (כולל שכר) אחריי שלא הרשים הם שיחררו אותו.
    לפי מה שאני זוכר מדובר בחלוץ גבוהה עם משחק ראש טוב.

9. Emil Member

גבוה? הבנתי שמדובר על בחור בגובה 1.72 ... זה די גמדי בשביל חלוץ רחבה

10. Don Joan Roman Member

אז יכול להיות שזכרוני מטעה אותי.

זה מתוך בית"ר נט בזמן שזה מיונג היה מועמד לשחק בבית"ר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/07
  11. הרצליה Member

למה מכבי צריכה עוד חלוץ? בשביל לספסל את יניב עזרן?

12. Raulito Madridista

אתמול כמו שרשמתי הייתי במשחק של מכבי, היה נחמד מאוד והיה עידוד טוב.
    קשה לשפוט את היכולת של הקבוצה, כאשר היא משחקת נגד קבוצה כל-כך חלשה, אבל אתמול אלי כהן הפתיע שפתח עם מערך של קשר אחורי אחד בלבד, שירן ייני, שכמובן הצליח גם לבדו לחסל את הקישור של סנטה קולומה. מכבי ת"א יכלה לנצח אתמול 10-0 וגם ההרחקה של אורי שטרית(אני לא בדיוק ראיתי מה הלך שם, ישבתי בשורה הכי גבוהה), לא הצליחה לקלקל לה.
    שני שחקנים של מכבי ת"א, ארז מסיקה ועומר פרץ, שבדר"כ בינוניים מאוד, נתנו אתמול משחק גדול ודווקא נמני היה פחות מעורב לדעתי.
    קמאנן התחיל לפרוע שטרות ולטעמי הוא יבקיע עוד הרבה שערים במכבי ת"א, העונה. הבלם הצעיר שפתח ליד מרטינוביץ היה נחמד מאוד. אוראל אדרי ששיחק מספר דקות, עשה מהלך אדיר שעבר שם שחקן של קולומה עם תרגיל יפה, אבל בעט לא טוב.
    אם היה שחקן שהיה צריך לתת גול אתמול ולפחות הגיע לו, זה עומר פרץ, שהיה מול השוער והחטיא. הוא עדיין מדרבל יותר מדיי, אבל אתמול הוא בא לעבודה ובא להילחם.
    מעניין אם זה יספיק לקבוצה גדולה ואם מכבי תשחק כזה התקפי גם נגד קבוצות בליגת העל, מה שכן, את חרפת קולומה הם שמו בצד בינתיים.
    אני ראיתי שיש למכבי בעייה חמורה ואין לה שחקן שבונה את המשחק, לטעמי נמני מבזבז את היכולות שלו ליד השער כאשר הוא יורד לחצי. מכבי ת"א צריכה קשר 50\50.
    מי שעוד היה נהדר אתמול הוא שבחון שכבש גם שער יפה.

13. Number 8 Member

כדי שיהיה לאלי כהן מספיק אופציות של חלוצים. לפי דעתי, החלוץ הזר ועזרן צריכים לפתוח בהתקפה, כאשר קאמאנן באגף השמאלי, או להפך. הזר וקאמאנן בהתקפה כאשר עזרן בימין.
    מכבי סגרה את כל התנאים עם החלוץ ומחכה לשחרורו מלבאנטה. אם הקבוצה הספרדית תערים קשיים על העסקה, הקבוצה תחזור לאופציית סאם בנגורה.
    עם הקשר האחורי מתנהל מו"מ חשאי כבר כמה זמן והעסקה קרובה להסתיים.

14. Giallorossi Member

מישהו יכול לתת לי פרטים על קניית מנוי לשער 11?
    כמה עולה ומאיפה לקנות.

15. אבוקדו =] Member

אפשר מחבר, הסתדרות המורים, תעשייה אווירית ועוד..
    יעלה בין 650-680, או שאפשר מנוי רגיל מ"לאן" נוער 810.

שער 11-10 יסגר העונה למנויים בלבד.

ההנהלה יוצאת במצבע מנויים- כרטיס למשחק הבא באופ''א יעלה 10 ש''ח. *רק למנויים

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/07