שחקן מיותר..מה עם ישראלביץ' בסוף?אם מביאים אותו אז למה אנחנו צריכים את כפיר אדרי גם? מכבי מביאה יותר מדי שחקנים לקישור..יש לנו גם את דור מלול.למה לא לתת לו יותר דקות משחק? אם כפיר אדרי יגיע דור מלול בכלל יכול לשכוח מלשחק בעונה הקרובה.
שמעתי (רק שמועות, אין לי מקור כתוב) שמתכננים לעשות איזה עיסקה סיבובית בקשר לישראלביץ' בגלל שיש לו סעיף שיחרור נמוך לחו"ל. עפ"י העיסקה, ישראלביץ' יחזור לקבוצת האם שלו בארגנטינה, אוניון סנטה פה, ישחק שם טורניר אחד (טורניר האפרטורה שיחל באוגוסט) ובינואר יעבור למכבי ת"א. הדבר יתאפשר, כמובן, רק במידה ואוניון תצליח לעלות לליגה הבכירה בארגנטינה (כרגע היא מתמודדת בשני משחקי פלייאוף מול חוחוי).
:aaaprot: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ברונו רייס ברזילאי, לא אפריקאי, ועל דגו שער 11 זרק בננות... בכל מקרה, הנהלת מכבי ת"א לא גזענית, חלק לא קטן מהקהל של מכבי כן.
שכחתי באמת שגזענות מתבססת על גאוגרפיה.. ואם היית קורא את ההודעה שלי ולא קופץ אחרי שלוש מילים היית גם רואה שאני עושה הפרדה בין הנהלה (הטענה של מסודי ולכאורה פנטסיל) והקהל.
שיחזירו אותו! אחלה של שחקן. יצא לי לראות אותו במשחקים של יבנה. גם במשחק נגד קולמה הוא עשה כמה פעולות טובות. אולי תחת פיקודו של בן-שמעון הוא יוכל לפרוח. וכפיר אדרי כבר חתום בבני יהודה. איך מכבי בדיוק רוצה להחתים אותו? מוזר.
אני מאוד אשמח אם ישראלביץ' ישחק אצלנו בעונה הבאה. יהיה מעניין לראות את הקבוצה בעונה הבאה... עם בוזגלו, ישראלביץ', חדד, יבוריאן ואחרים, נדמה לי שיהיה לנו מה למכור מבחינה התקפית. שאלת השאלות היא איך תיראה ההגנה. אנחנו צריכים להחתים קשר אחורי ראוי. טומאסיץ' חתם? (בכל מקרה, הוא לא מניה בטוחה, כמו כל שחקן זר שמגיע הנה), לא ברור באיזה כושר יהיה אבי יחיאל בפתיחת העונה, והאם הוא יוכל להחזיק את מרכז ההגנה שלנו. בהנחה ששפונגין יחזור לכושרו הטוב, חסר לנו מגן ימני ראוי. מי יודע... אולי אני אחזור למגרשים.
דוקא ההגנה שלכם נראית הכי סגורה. יבריץ' בשער, שפונגין כנראה ישאר המגן הימני, מגן שמאלי-או שטרית או רכש מבחוץ, כתבו בידיעות שמכבי ת"א מתעניין בפלסנטה המגן השמאלי של סאן לורנצו, זה יכול להיות חיזוק נהדר! הוא שיחק לפני עונה או שתיים בסלטה ויגו וקצת פחות טוב מבחינה התקפית, אבל עדיין לליגה שלנו זה חיזוק גדול. בלמים טומאסיץ' ויחיאל, טומאסיץ' הוכיח את עצמו בארבעת השנים האחרונות כקפטן ובלם לבסקי סופיה, זה לא הולך ברגל, אם כי ההצלחה שלו בלבסקי היתה הרבה בזכות השילוב הנהדר שלו עם טופוזאקוב, בואו נראה איך זה יהיה עם יחיאל. כמו שזה נראה בן שמעון יביא קשר אחורי ברמה גבוהה, זו העמדה הכי דחופה לכם עכשיו. דוקא ההתקפה, עם שמות כמו יבוריאן, בוזגלו, חדד, ישראלביץ', שבחון וקאמאנן\חלוץ זר אחר זה כאב ראש חיובי גדול מאד בשביל כל מאמן.