מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Emil Member

יש פסול בארבעה קשרים התקפיים כשאין לך קשר אחורי אחד. אם בסופו של דבר יהיה סגל מלא, אין בעיה.
    ושבחון שחקן טוב כל עוד לא מניחים על הכתפיים שלו את נטל ההובלה. כשהוא יוכל להתרכז בכדורגל ולא יכתירו אותו כ"יורש" הוא ישחק טוב. וגם כשהוא לא משחק טוב ונעלם הוא עדיין כבש העונה תשעה שערים.

בקשר לישראלביץ', אני עדיין לא הייתי רוצה לראות שחקן מתנהג ככה בקבוצה שלי וסבלתי מזה מספיק עם דגו. כל עוד הוא לא שחקן שישדרג אותנו משמעותית - ועם שבחון חדד ובוזגלו הוא לא - אני אעדיף שהוא לא יהיה בקבוצה. שישקיעו את הכסף במשהו יותר יעיל.

2. REAL MADRID Member

שוב, אוהדי מכבי ומאור בוזגלו חוגגים כאילו זה סגור. אני לא רואה את שחר מתפשר לגביו ואני לא רואה את מכבי ת"א משלמת אז הסכום אותו שחר דורש. סיכום התנאים של מאור במכבי זה נחמד אבל הכל פה בידיים של יענקלה שחר.

באופן אישי אני אשמח לראות את שחר נפטר מהעול הזה של משפחת בוזגלו ואם אפשר לסחוט עליו כסף ממכבי ת"א כמו שהאבא שלו ניסה לסחוט בחיפה - אפילו יותר טוב.

בדרך כלל אני לא שופט אנשים ע"פ המשפחה שלהם, אבל אני לא רואה את מאור בוזגלו מצליח במכבי כל עוד האבא שלו נמצא שם. אני אגיד לכם יותר מזה, כל עוד אבא שלו נמצא שם אני מקווה מאוד שהוא לא יצליח.

עם כל הלב אני מקווה שבוזגלו יהיה כישלון חרוץ, טרגדיה יוונית, תקראו לזה איך שאתם רוצים. כישלון של מאור בוזגלו יוכיח סופית לכל ההורים בספורט הישראלי שהם חייבים לתת לאנשי מקצוע לדאוג לבן שלהם, שיפנו אותו לסוכנים ויעזבו את כל הצד המקצועי/כספי בצד.
    התופעה הזאת של ההורים בספורט הישראלי חייבת להיעלם ואין מקרה כמו מאור בוזגלו שיכול להעלים את התופעה הזאת מהר יותר.

3. Number 8 Member

The Yellow Diamond,

א. לפי מה שזכור לי, הוא לא פתח את העונה בהפועל פתח תקווה. הוא היה כלול בסגל של מכבי חיפה, אך בגלל שלא מצא את מקומו, הושאל להפועל פתח תקווה. אין מקום להשוות בין לפתוח עונה בקבוצה X, להיות מתוסכל, ולעבור אחרי מספר חודשים לקבוצה Y. ועדיין, כמו שאמרת, הוא הצליח להראות חלק מהכשרון שלו. אסור לשכוח שהוא התחיל את העונה בסכנין בגיל 19 וחצי ועדיין עשה דברים מדהימים.

ב. כמו שאמרתי, אף שחקן ישראלי לא שווה חצי מיליון דולר. לא היה כזה ואני בספק אם באמת יהיה. אבל אם כבר רוצים להוציא כסף על שחקן ישראלי, זה על מאור בוזגלו. ובסופו של דבר, עם כל הסחיטות של יעקב בוזגלו, נמני סיכם איתו על 330 אלף דולר, סכום שבהחלט מתקבל על הדעת. כזכור, הסכום עליו דובר בהתחלה עמד על 500 אלף דולר.

זה הדבר האחרון שצריך להדאיג את מכבי. מכבי חיפה ומכבי ת"א כבר הגיעו להבנות כספיות בנושא מכירתו של מאור בוזגלו עוד ממזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/08
  4. Giallorossi Member

אחרי שבוזגלו כבר סגר, צריך לחפש שני קשרים אחוריים/50-50 (בהנחה שמשחררים את אסוס הבינוני), כשאחד מהם חייב להיות אוחיון הנפלא מאשדוד. כמובן שבן שמעון חייב להביא במהלך הפגרה קשר אחורי זר, כי אני לא רואה מגן שמאלי ישראלי שמתאים לקבוצה שרוצה לכוון לאליפות.
    לאייש את שני התפקידים האלה זה הרבה יותר חשובים מלסכם עם ישראלביץ', שגם ככה הבאה שלו מיותרת משום שהוא משחק בעמדה שדווקא לא צריכה שום חיזוק, רודי, מסודי, שבחון, מלול ועכשיו גם בוזגלו זה קישור התקפי עמוק מאוד ומהטובים בליגה.

330 אלף דולר לעונה בשביל בוזגלו זה בסדר גמור, ובשוק של היום זה גם מה שהוא שווה. בטח שזה יותר טוב מחצי מיליון דולר לעונה. חבל שמכבי לא תרוויח הרבה במידה שהוא ימכר לחו"ל בעתיד, אבל אני לא חושב שההנהלה יכלה לעשות יותר מדי בנוגע לזה.

שיהיה לו בהצלחה במכבי.

5. avishay22 Member

לא לחרטט אנשים, מכבי ת"א ומכבי חיפה לא הגיעו לשום סיכום.
    שחר לא פראייר, והוא יכול אם בא לו לא לשחרר את בוזגלו ולשים אותו ביציע.
    ובנתיים בוזגלו יתאמן בחיפה ולא במכבי ת"א.

6. Number 8 Member

http://www.one.co.il/Article/116803.html

סוף פסקה רביעית - מכבי חיפה ומכבי ת"א כבר הגיעו להבנות כספיות בנושא מכירתו של מאור בוזגלו.

7. LiranS Member

חחח אתה לוקח הוכחות מוואן, אתר הבית של מכבי ת"א ויעקב בוזגלו.
    כמה רעש עושים סביבו יא אללה. ובסוף הוא יישאר במכבי חיפה כמו גדול. אלישע לוי שם אותו בסגל לאימונים וגם אמר לשחר שהוא רוצה אותו אז תהיו בטוחים שאף אחד לא הגיע עם שחר לסיכום.
    האבא המהמר שלו אחראי לכל הידיעות האלה.

8. TariboWest Member

הוא שיחק רק באינטרטוטו במדי מכבי חיפה. אם אני לא טועה, הוא פתח את העונה בהפועל פ"ת.
    ורק כדי לחזק את החיזוק שלך ל-The Yellow Diamond, הוא הצליח להראות מהכישרון שלו בקבוצת נוער מחוזקת במספר שחקנים ברמה של ליגה לאומית וארצית.
    אם הפרסומים נכונים, 1.2 מיליון דולר עבור שחקן ששיחק 5 דקות במועדון, זו עסקה נחמדה ליעקב שחר. אם הוא היה מצליח להשאיר אותו, אני מאמין שהרווח עליו היה פי 2 או 3, אבל גם זה משהו.

9. Igi Member

אם זה באמת סופי, סוף סוף נפטרנו מהמכה הזו שנקראת משפחת בוזגלו.
    לא אכפת לי גם אם הוא היה מביא 10 שערים בעונה ,רק לא לשמוע עליו כל דקה בתקשורת ולראות את הפנים של האבא המטונף שלו בראיונות הזויים מפה ועד הודעה חדשה, כבר הוציא לי את כל החשק ששחקן עם הכישרון שלו ישחק בחיפה.

עם יד על הלב אני מקווה מאד לכישלון אדיר שלו במכבי ת"א. כישלון שיוכיח סופית לכל ההורים דוגמת יעקב בוזגלו, שהם חייבים לתת לאנשי מקצוע-סוכנים לדאוג לבן שלהם.
    מהצד החיפאי של העיסקה, לקבל יותר ממיליון יורו על שחקן בן 20 שלא שיחק משחק אחד בכל הקריירה שלו במכבי חיפה, עם אבא שלא נותן לקבוצה לנשום...מה צריך יותר.

10. Number 8 Member

אתר הבית של מכבי ובוזגלו... תמשיך להתכחש אם זה עושה לך טוב. אם בסופו של דבר בוזגלו לא יגיע למכבי ת"א, אז הוא יהיה בבית"ר ירושלים, בני סכנין או קבוצה בחו"ל. מה שבטוח, הוא לא ישחק במכבי חיפה. העובדה שאלישע לוי רוצה אותו בעונה הבאה, לא משנה כלום. רצונות לחוד ומעשים לחוד. בוזגלו אמר כבר מספר פעמים שהוא לא רוצה לשחק במכבי חיפה, ושחר לא טיפש כדי להושיב אותו ביציע ולא לקבל עליו סכום גדול של כסף בלהתחשב בעובדה שהוא כמעט ולא שיחק במדי מכבי חיפה.

בהמשך הישיר לדיון שהתפתח בדיון של מכבי נתניה,
    ראשית, אוהדי הפועל, אתם לא מצחיקים. אתם משחקים אותה טיפשים, אך אני מקווה ומאמין שאתם לא באמת כאלה. שנית, לבחור שהגיב "אתה מאמין לבילד?!", התייעצתי קצת עם הבחורים הנהדרים מהפורום הגרמני, ש"קצת" מבינים יותר ממך בכל מה שקשור לגרמניה, והם אכן אישרו שבעיתונים בגרמניה מדברים על כך שבאיירן מינכן הביעה בו עניין. ובכלל, אני לא מבין למה אתם מתעכבים על פרט קטן ושולי, הרי זו לא הסיבה שמכבי החליטו ללכת עליו.

11. LiranS Member

אה אתה פשוט יודע על כל הרצונות של בוזגלו ? אתה מדבר איתו כל יום ויודע איפה הוא רוצה לשחק ואיפה לא. אה כנראה שאתה מקורב.
    אינעל העולם על כל הפרטים בידיעות האלה אחראי האבא המעפן שלו שמנסה בין השאר להפעיל לחץ על מכבי חיפה. מה אתם מבינים בכלל ? מאור לא רוצה לשחק במכבי חיפה ? מתוך אחד על אחד העונה: בוזגלו האבא יושב ליד הבן ואומר שלא נראה לו שהוא ישחק במכבי חיפה, שואלים את מאור אותה שאלה והוא אומר שזאת הקבוצה שהוא גדל בה והוא ירצה לחזור לשם. חודשיים אחרי זה בוזגלו כבר מסכים לחזור למכבי חיפה אבל הסחטן מאזן גנאים מונע ממנו את החזרה.

אז תמשיך להקשיב לוואן, ותמשיך לחשוב שאתה יודע הכל כי כנראה זה מה שעושה לך טוב.

12. Igi Member

מאזן גנאים לא היה זה שמנע את המעבר ,אלא בוזי שביקש 500 אלף דולר לעונה עבור מאור ושחר לא רצה אפילו להסתכל לכיוון הזה ובצדק. לכן לפני מאזן ,לא היה אפילו משהו שקרוב להסכמה בין שני הצדדים.

13. LiranS Member

וגם המידע הזה לקוח מוואן. חלאס צריך לשרוף את האתר הזה. איך אתה מסביר עכשיו שבוזגלו "סיכם" במכבי תל אביב עם משכורת של 330 אלף דולר ? בוזגלו כבר רצה לחזור. והמשכורת סוכמה. ואבא שלו עשה סתם רעש. ורק מאזן שחושב שהוא אבא של כל שחקן שאנחנו מביאים לו בהשאלה היה הגורם לזה שבוזגלו לא חזר למכבי חיפה כבר באמצע העונה.

14. Number 8 Member

אולי עדיין לא הבנת, אבל יעקב בוזגלו יקבע היכן מאור בוזגלו ישחק בעונה הבאה. צעד נכון או לא נכון מבחינתו, זה לא משנה כרגע, זו המציאות כיום. הדברים היוצאים לאבא בוזגלו מהפה, הם אלה שקובעים, ולא הרצונות של הילד(וזה אחד החסרונות של בוזגלו כי הוא עדיין צעיר ולא מבין שעם כל הרצון של אבא שלו, הוא רק פוגע בבן שלו).

15. LiranS Member

מאור בוזגלו יקבע איפה הוא ישחק בעונה הבאה. עם כל הכבוד לאבא שלו שהם ממש ממש אוהבים אחד את השני והם גם טורחים לדבר על זה בכל מקום שלאבא ממש לא נשאר כסף מההימורים אבל הוא בכל זאת השקיע בו למרות הכל, לבנאדם יש רצונות משלו. וגם שחר יקבע איפה הוא ישחק.
    ואמרתי לך כבר, כל הדברים האלה שבוזגלו אומר בתקשורת יכולים להיות דברים שנועדו להפעיל לחץ על שחר ומכבי חיפה בשביל אולי להציע לבוזגלו "חוזה חלומי". אבל לשחר יש הרבה יותר חוכמה משל מהמר.