מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Raulito Madridista

עומר פרץ שחקן טיפש. קיבל את כל התנאים כדי להצליח(גם בהפועל בעונת 06\2005 כאשר הוא קיבל לא מעט קרדיטים בהרכב הפותח ואף הציג יכולת טובה, וגם במכבי ת"א בעונה שעברה[את העונה הנוכחית אני פוסל בגלל הפציעות הרבות]), ובכל זאת נכשל. הוא כבר הספיק להראות שהוא מחליף קבוצות כמו גרביים ושיותר מדיי אכפתיות למועדון אין לו. מכבי עושה נכון כאשר היא משחררת אותו. השם הבא שצריך ללכת הוא ביזארה, שעליו קליארי דורשת סכומים גבוהים שהוא בוודאי לא שווה. מה שעוד מעניין אותי הוא מה ייקרה עם אבי יחיאל בשנה הבאה. אשתקד הוא הצטיין אבל את כל העונה הנוכחית היא החמיץ. משאר השחקנים שמתנדנדים אני חושב שחובה להשאיר את קמאנן. הוא סיפק את הסחורה השנה, 12 שערים כאשר רוב העונה הוא בודד בחוד והוא בכלל חלוץ שני, זה מאזן טוב. הוא מסוגל ליותר וכאשר בעונה הבאה מכבי תיהיה קבוצה יותר חזקה גם התקפית וגם הגנתית(הקבוצה תחטוף כדורים במהירות אם יהיו קשרים הורסים טובים יותר ותוכל להניע את הכדור ביעילות אם יהיו שחקנים יותר טכנים) והתרומה של קמאנן תגדל.

2. Alejandro Rodriguez Member

אני לא רואה את השחקן הזה מגיע רחוק בקריירה שלו. מכבי ת"א די הרוויחה בעסקה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/08
  3. קובי ברייאנט Member

טוב שמכבי עשתה תעיסקה שהוא יעבור לקרית שמונה רק שמה עומר פרץ יוכל לשקם תקריירה קבוצה שלא מתמודדת על אליפות ובלי מאבקי תחתית תתן לו הזדמנויות רבות לשחקן ולהוכיח את עצמו טוב שעשה שעבר לקרית שמונה!

4. Mr.Eko Member

אני דווקא חושב שטמון בעומר פרץ פוטנציאל להיות שחקן הרבה יותר טוב אבל שיממש את הפוטנציאל הזה מקריית שמונה מצידי.

אגב,עכשיו זה זמן מצויין לשלוח הביתה נגרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/08
  5. idos87 Member

עומר פרץ קיבל הרבה הזדמנויות ב-3 שנים האחרונות, הוא לא ניצל אותן כמו שצריך. עכשיו שהוא עובר לקרית שמונה (זה בטוח?) הוא יוכל להראות מה הוא שווה. אולי בקבוצות הגדולות, הפועל ומכבי, היה לו קשה להראות את היכולות שלו בגלל הקבוצה הגדולה שהוא נמצא בה. עכשיו כשההוא מגיע לקבוצה קטנה אולי הוא יצליח לממש את הפוטנציאל. למכבי הוא לא התאים. אני רק מקווה שקרית שמונה לא תפסיד מהמהלך הזה ונראה אותה שנה הבאה במאבקי הישרדות בתחתית.

6. Don Joan Roman Member

עומר פרץ הוא שחקן מוכשר וטיפש, ברגע שהוא עבר מהפועל למכבי הוא דיי הרס לעצמו ואני לא מדבר על הנסיון הרע של מכבי עם חלוצים אלא בגלל שהוא עבר למכבי בלי שום חשיבה מקצועית וחשיבה לעתיד, הוא עבר לשם רק בשביל לרצות את אבא וכשאתה מנסה לרצות את אבא ולא הולך לך במשחקים הראשונים, אתה מאבד ביטחון, מתחילים לדבר על קומבינות והלחץ עלייך עולה ושחקן לחוץ ובלי ביטחון מתקשה מאוד להציג את היכולות שלו.

7. idos87 Member

לבוזגלו זה הלך טוב העונה. הקשיב לאבא והלך לסכנין ושם הוא עשה את הפריצה.

8. Pele Member

אבא של בוזגלו פשוט מגוחך בסכומים שהוא רוצה על הבן שלו..
    אני מריח עוד אבא שהולך להרוס שחקן גדול רק כי הוא הבן שלו והוא מתערב לו בכל דבר.

9. iverson13 Member

בקשר לביזארה דווקא אני קראתי שהם הורידו את הסכומים...שווה להשאיר אותו כי הוא התאקלם כבר הוא שחקן טוב לדעתי וכסף זאת לא הבעיה של שניידר..במיוחד לא בסכומים האלה..

בקשר לאבי יחיאל..אין סיבה לא להשאיר אותו..כולם יודעים שהוא בלם מצוין והוא גם ישראלי..נכון בן 29..אבל אני הייתי משאיר אותו...

מישהו יודע מה קורה עם בוזגלו יבוראן ועוד שחקנים??
    ואין קראו לחלוץ הזה שהם רוצים מקולון או ולז(ארגנטינה)?

10. Number 8 Member

לפחות סיימנו שוב מעל הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/08
  11. Emil Member

תאכלס לפחות זה
    לא שאפשר להגיד עוד משהו טוב על העונה הזו

שלום ולא להתראות

12. Giallorossi Member

העובדה שבגלל מכבי נמנע מהפועל מענק ששווה כמעט לחמישה אחוזים מהתקציב שלהם בעונה הבאה יותר משמחת אותי מזה ששוב סיימנו מקום אחד מעליהם
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/08
  13. Pele Member

אני מוכן לנצח בדרבים ושתסיימו כל עונה מעלינו (אם לא מדובר במאבקי צמרת).

ובאמת כמו שאמיל אמר,
    שלום ולא להתראות לעונה הזאת.

אפילו הספד לא מגיע לעונה הזאת

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה, בONE מדברים על כך שאותתנו לקטן שנפתח איתו במו"מ במידה ויחליט לעזוב את חיפה.

במילה אחת:

לא!

השחקן הכי שנוא עליי בארץ. לא מוכן לראות את האפס הזה אצלינו, לא רוצה אותו לא מקצועית, לא חברתית, לא מהסיבות הכי אגואיסטיות ולא מדאגה כנה לקבוצה, לא, לא, לא.

15. Number 8 Member

בוזגלו: עדיין לא מגיע לי ללבוש את חולצת מספר 8

לא משנה מה בוזגלו יעשה במכבי ת"א, אני לא חושב שמגיע לו ללבוש את חולצת מספר שמונה. בכלל, לפי דעתי צריך להפריש את המספר או להקפיא עד שיגדל שחקן בית ויתקרב ליכולות של אבי נמני, או עד שהבן של נמני יעלה לבוגרים. אם היו שחקנים שהיו מתקרבים ליכולות של נמני מבחינת הכל, מנהיגות על הדשא ומחוצה לו וכו', אז מילא... אבל הבעיה שאין אחד כזה באיזור. בנוסף, חשוב שהוא יהיה מכביסט מלידה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/08