המשחק נגד סכנין יהיה ב15:00 (יום שבת כמובן), כשהמשחק של הפועל נגד ק"ש ב19:30. שעה מבאסת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ביזרה בלם טוב שקורא את המשחק נהדר ויודע להתמקם טוב עם הראש אבל הוא דיי איטי ומגושם והוא לא מתאים למלאות מקום של זר בקבוצה שרוצה אליפות ושואפת להתקדם.
מילה במילה. הוא דווקא הרשים במשחקים הראשונים שלו והראה מנהיגות בהגנה אבל לאחר כמה משחקים כבר היה ניתן לראות שהוא לוקה בכמה דברים. יש לו משחק ראש מצויין והוא באמת קורא את המשחק מצויין,שחקן חכם אבל השמירה שלו מאוד לקויה והוא באמת מגושם. עדיף כבר שיחזור לקליארי.
הוא לא הרשים ולא נעליים. סתם עוד זר שלא מועיל ולא מזיק (זה כבר משהו למען האמת, לא?). בוא נגיד שאם תתנו אותו עטוף בסרט להפועל במתנה, הייתי מבקש איתו גם פתק החלפה
ביזארה בלם בינוני פלוס ולא יציב. יש משחקים שהוא משחק כמו בלם מהרמה הגבוהה ביותר(יחסית לליגה שלנו כמובן), אך עם זאת ישנם משחקים שהוא נראה כמו כלום. בעקבות הסכום שקליארי דורשת עליו, עדיף לשחרר אותו ולמצוא בלם יותר טוב.
אחלה מחירים. רק שבני יהודה מתחילת העונה קבעה שמחיר הכרטיס יהיה 40 ש"ח, אבל כנראה שזה לא משך את האוהדים לבלומפילד. אני מאמין שמכבי ת"א תביא יותר אוהדים מבני יהודה עם המחירים האלו.
לא חדש. פשוט היה כתוב שיופצו כרטיסי נוער לכל השערים... חשבתי שמשהו ישתנה. באסה. ובכל זאת, אפרופו שער 11, אני לא מבין למה לא מוכרים גם לשם, הרי יש קרחות בצדדים ברוב המשחקים.
לאלה שלא בעלי מנוי לשער 11, איפה מקום מושבכם המועדף? אני הייתי הולך די קבוע לשער 8, אבל אחרי ביקור ב-13 מול אשדוד (אבל לא למעלה עם אלה שקמים פעם במשחק, ליד המעקים שמפרידים בין הדשא) ממש התאהבתי, מה גם שהוא קצת קרוב יותר.
השנה אני ב11, אבל בשנים קודמות הייתי מעדיף את 8 על 13. ב13 את כל המשחק אני נאלץ לראות בישיבה, כי ברגע שאני אעמוד 20 איש יגידו לי לשבת. גם בשמונה יש את זה, אבל הרבה פחות.