מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

לדעתי מכבי תנסה להחזיר את דדי בן דיין לשורותיה או שתסתפק בחיים מגרלשווילי.

2. Giallorossi Member

לא צריך את סרור במכבי, עוד אחד מכל מיני טראבלמייקרים אגואיסטים שיש בארץ, סתם יעורר בעיות בקבוצה. מיותר.

מסכים. ביסרה מאוד אכזב אתמול ואולי באמת צריכים לשקול את עתידו במכבי. מה שבטוח, שני מיליון יורו הוא לא שווה.
    רודי עשוי לפרוח תחת רב"ש בעונה הבאה. וגם אם לא, הוא לא יבזבז מקום של זר בכל מקרה. מסודי לדעתי צריך להיות בעונה הבאה אופציה ראשונה/שנייה מהספסל (ביחד עם מלול), אני לא בטוח שיהיה לו מקום בהרכב.

בהנחה שנשארים בליגה, כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/08
  3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מסודי מוכיח את עצמו הרבה יותר מחדד בינתיים, אם להוריד אחד מהם לספסל (אם כי אין סיבה כזאת, שניהם כרגע צריכים לשחק), אז כבר את רודי. מה גם שאחרי פתיחה על הספסל משחק או שניים הוא חוזר לחיים.

4. Giallorossi Member

בסכנין טוענים שיבוריאן סיכם במכבי לעונה הבאה. בין אם זה נכון ובין אם לא, נמאס כבר מפסטיבל "סגור במכבי תל אביב" בשבוע שלפני המשחק נגד הקבוצה של השחקן/מאמן ש"מסוכם".

5. Andrea21 Member

מסודי?לא שווה יותר מהספסל,גם זה רק בשביל לעשות לו טובה,אסור להשאיר אותו בהרכב לעונה הבאה, זה יהיה אסון.

מה עם יאניק קמנאן?נכון שבזמן האחרון הוא בתקופה לא טובה אבל הוא עדיין החלוץ הכי טוב שנחת בבלומפילד בשנים האחרונות,אתם אומרים שחדד יפרח תחת רב"ש אז למה לא יאניק?עם אורנטצייה התקפית אין לי ספק שיאניק יהיה נהדר.

יבריץ מתנדנד אצלי,על היכולות המקצועיות שלו אין עוררין,אבל אם אפשר להביא את אוהד כהן או שוער ישראלי אחר ברמה גבוהה,אז אפשר לשחרר את יבריץ,חבל על המקום של הזר.

6. Giallorossi Member

כמו שזה נראה יהיו בעונה הבאה כל כך הרבה מאוזרחים ויהודים, אני לא בטוח שכל חמש משבצות הזרים ישומשו.
    שוער זה הימור, ממש לא כדאי להביא שוער חדש אחרי שהנוכחי התאקלם טוב.

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

יבריץ' שוער בסדר גמור, הוא פשוט נקלע לעונה רעה מאוד שלנו. עד שנפלנו על שוער טוב, למה לשחרר?

8. Emil Member

בשבועות האחרונים קמנאן איבד אצלי הרבה נקודות, הבחור פשוט לא זז על הדשא ולא מזכיר בכלום את היכולת הסבירה עד טובה שלו בחלקים אחרים של העונה.

יבריץ' שוער טוב, קשה להתמודד עם הגנת המסננת שיש לנו השנה ואני מאד מחזיק ממנו. עדיף שישאר, שוער זו לא עמדה שאפשר לעשות בה יותר מדי ניסויים ולהביא זר חדש יהיה בעייתי. אוהד כהן כבר מבוגר, אבל אני חושב שזה יהיה צעד חכם להחתים בשנה הבאה שוער ישראלי צעיר, אולי לויטה או איתמר ניצן, לשנה בספסל ועבודה עם שורה לפני שיהפכו לשוערי הרכב לגיטימיים בקבוצת צמרת.

ולהשאיר את אלן מסודי בספסל זו הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות. הבחור כבר הוכיח שהוא לא מתפקד טוב מדי מהספסל, ואם הוא לא בהרכב עדיף שלא יהיה בקבוצה. גם במכבי הוא עוד יכול לחזור על תרגיל הרעלת חדר ההלבשה הידוע שלו...

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר הצהרתי בעבר שאני מסכים עם משתמש מסוים שאמר כאן שלדעתו, יאניק קמאנן הוא חלוץ מוגבל. הוא מתקשה מאוד לעבור שחקנים (מלבד המקרים שבהם הוא נותן לעצמו מקדמה אחרי היריב ומנסה להשיג את הכדור לפניו, אני לא זוכר שהוא עבר אף שחקן בדרך אחרת) ובמשחקים שבהם המהירות שלו לא מנוצלת, הוא נעלם לגמרי מהמשחק. אני חושב שהראיה הטובה ביותר היא שהוא לא הבקיע אף שער שנוצר על ידי מהלך אישי. תמיד מסרו לו, או שהוא היה צריך לרוץ עם הבלם עד לשער. במילים אחרות, הוא לא מסוג החלוצים שיהיה מוכן לקחת על עצמו משחקים, אלא אם אחד משחקני הקישור יכפה זאת עליו בכדור עומק.
    יכול מאוד להיות שבעונה הבאה יהיה לו קל יותר, משום שהקבוצה תעבוד בשבילו יותר מכפי שהשנה מזדמן לה לעשות את זה, אבל לי יש המון ספקות בקשר ליכולות שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/08
  10. אלי אוחנה ג'וניור Member

יאניק קמאנן חלוץ טוב. קשה לשחק בקבוצה כמו מכבי ת"א ולצפות ממנו שיעשה פלאים או קסמים, הקישור צריך לעבוד כמו שצריך בשביל שההתקפה תעבוד כמו שצריך. לא מעט אומרים שהוא שחקן שמתאים אך ורק לקבוצות קטנות אבל אני לא חושב כך, זה שחקן עם יכולת כיבוש לא רעה בכלל ובמכבי הרצליה הוא הציג יכולת מספיק טובה שמצדיקה את הבאתו. אני לא אתנגד שהוא יצליח במכבי ת"א, אני אשמח אם יצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/08
  11. idos87 Member

קמאנאן חלוץ מצויין. יש לו מהירות, יש לו אגרסיביות והוא מנצל כמעט את המצבים שהוא מגיע אליהם. רודי חדד הוא זה שבעיקר מכניס את הכדורים לקמאנאן והוא זה שיוצר לו את המצבים. אבל, במקרים מסויימים, קמאנאן הוא זה שיוצר את המצבים לעצמו דבר המראה על יכולת התקפית גבוהה.

אני מקווה שקמאנאן יישאר במכבי ת"א ויצליח יותר מאשר העונה הזו.

12. Number 8 Member

13. roeiuzan Member

אם אתה שואל אותי לא צריך אלא חייב להחזיר אותו, כי הוא השחקן שבדיוק חסר למכבי ת"א. בוא נגיד שלהפועל ת"א ומכבי חיפה הוא לא בדיוק יתאים, בעיקר בגלל שיטות המשחק של גוטמן ואלישע. אבל לנתניה(של עטר לפחות) ולמכבי ת"א הוא בוודאי יתאים. ברור שאחת הבעיות של מכבי ת"א אולי לא רק בעונה הזו היא היעדר מנהיג על המגרש, צרפתי יכול לבוא בדיוק לשם כך, וגם המיקום שלו במגרש זהו למיקומו של נמני. לדעתי הוא קצת לוקה במהירות, אבל בעצם כל מה שמאפיין אותו זה הכנסות הכדורים הגאוניות שלו, אני פשוט נדהם מהמסירות שהוא מחלק שם בק"ש ועשה זאת מצויין גם בעונה שעברה, כל זה בראיית משחק מושלמת. מעבר לבישולים הנהדרים הוא שחקן שיודע לנהל את המשחק, ונמצא בכל מקום על המגרש. אין לי ספק שאם הוא יעבור אליכם זאת תהיה אחת ההחתמות הטובות לעונה הבאה.

14. TariboWest Member

אם שחקנים כמו גיא צרפתי הם הבשורה של שניידר, אז אין למה לצפות יותר מדי ממכבי ת"א בעונה הבאה.

15. roeiuzan Member

שמע, נכון שבשנים האחרונות הוא די נעלם מהנוף, אבל לפחות בישראלים הוא אופציה טובה מאד, לדעתי לפחות. אתה מסכים כמו כולם שהעונה של ק"ש גדולה נכון? והשחקן הבולט ביותר שם הוא? צרפתי. חוץ מזה הסטטיסטיקה שלו מדברת בעד עצמה.