כתבתי לך את זה בגלל שכתבת "הוא לא יותר משחקן בינוני שלא היה נמצא במכבי אלמלא היה שחקן בית." אז כתבתי לך שזה לא קשור רק בזה שהוא שחקן בית מפני שהרבה שחקני בית טובים היום לא משחקים במכבי ... בלי שום קשר לעונה גם בשנים הקודמת הוא היה אחד משחקני ההרכב היציבים שנשארו למכבי בשנים האחרונות ואחד מהשרידים האחרונים של עונת ליגת אלופות ...
ומה הקשר בין מה שכתבתי לבין זה שיש שחקני בית של מכבי שלא נמצאים במכבי? את מישאלוב השאירו כי הוא היה זול מבין כולם וכי הוא לא רצה לעזוב, לא בגלל שהוא עילוי מיוחד.
עומר פרץ הוא חלוץ, לא קשר ימני. אין לו שום תכונות של קשר ימני. אגב, גם ברק יצחקי הוא חלוץ, וגם שלומי ארביטמן זה חלוץ, וגם בן שושן זה חלוץ, וגם עזרן זה חלוץ, וגם ברדה הוא חלוץ, וגם קטן הוא חלוץ, וגם שכטר הוא חלוץ והגיע הזמן להפסיק עם הטמטום הכלל ארצי הזה של חלוצים באגפים. (אני יודע שזה לגמרי לא קשור לנושא, אבל פה מצאתי קונטקסט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה!!! מישהו שמבין... גם לי נמאס מהשטויות האלה כל חלוץ הופך לקשר.. תיכף יגידו שגם אינזגי קשר באגף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/BangHead.Xxx רק משהו קטן... בן שושן לא ממש חלוץ(לדעתי לפחות) הוא מסוגל להוביל כדור בניגוד ליתר שציינת שמרחב המחייה שלהם זה רחבת ה16...
מה זה חלוץ מצטרף? אם התכוונת לחלוץ שני ב-4-4-2, מסכים (חוץ משכטר שהוא לדעתי גם חלוץ מטרה). אם התכוונת לחלוץ צד ב-4-3-3, לא מסכים איתך.
גם וגם למרות שיצחקי, בן שושן, ברדה ועזרן מסוגלים לשחק גם כחלוצים מרכזיים. שכטר בחיים לא יהיה חלוץ מטרה כי הוא פשוט מאוהב בכדור, הוא כל הזמן רוצה להרגיש אותו.
כל מילה בסלע! הם פשוט לא מסוגלים לשחק באגף!!! אפילו שבע הגדול ירד מערכו כשניסו לשים אותו באגף... אני פשוט לא מבין את המאמנים (עיין ערך אלי כהן) שמתעקשים לשים חלוצים באגף! תוריד חלוץ אחד ותשחק עם שני חלוצים במרכז. מה יותר טוב מקמנן/פרץ ועזרן במרכז שמאחוריהם נימני? יש לך שתי מטוסים במרכז ואת אבי שיחלק להם כדורים... תאמין לי אני לא מבין את אלי!
הם כן מסוגלים לשחק באגף, התקופה הכי טובה של בן שושן הייתה כשהוא שיחק כחלוץ באגף שמאל של התקפת בית"ר תחת לואיס פרננדז, רק צריך לזכור מה הוא היה עושה שם למגנים ואתה בעצמך חוטף כאב ראש לא רק המגן. בקשר לשבה: הוא תמיד היה חלוץ מצטרף ב4:4:2 וגם בצ'לסי הוא היה אמור להיות כזה ולדעתי גם שיחק כזה לרוב, קורה ששחקן לא מצליח להסתגל למקום מסוים, במיוחד לאחר שעבר הרבה שנים מוצלחות במדינה אחרת. בקשר למכבי: אני מקווה שאלי כהן ישים את קמאנן ועזרן בתור החלוצים הפותחים שלו ובמרכז המגרש, ככה אתה יכול לנטרל אותם יותר בקלות, במיוחד את עזרן כי ככה אתה בעצם מונע ממנו להפתיע אותך ואם תשימו לב לתקצירי המשחקים של אשדוד רוב השערים של עזרן הובקעו כאשר אשדוד שיחקה 4:3:3 והוא שיחק כחלוץ שמאלי ב4:3:3 וניצל את הנוכחות של הולצמן כדי לכבוש שערים.
רגע אז לפי מה שאתה אומר יש חלוצים שהם חלוצי מטרה(לא מצטרפים...)?? אני פשוט לא מבין אותך... מתי ראית את עומר פרץ מוביל כדור על האגף או חותך איתו למרכז? על בן שושן אני מסכים איתך ציינתי למעלה הוא לדעתי קשר קדמי שמשחק באגף קלאסי כך גם זנברג בוקולי וכו.. בקשר לזה שיסגרו אותם הם לא עומדים שם כמו שני בלוקים! הם אמורים לעשות תנועה.. ונימני אמור לשלוח להם כדורים...
נמני עגלה, שיהיה מנהל מקצועי או משהו... עונה הבאה אתם תראו הוא לא יוכל לשחק יותר מ-60 דקות(העונה סתם היה מזליסט...).
ה"עגלה" הזה שאתה מדבר עליו נמצא בכושר טוב יותר מהרבה מאוד שחקנים בליגה שלנו, וגם כאשר הוא משחק עם רגל אחת הוא טוב יותר מהרבה מאוד שחקנים. המנהיגות, הניסיון הרב, ההדרכה והתרומה שלו לצעירים גדולה הרבה יותר מעוד שחקן בקבוצה. נמני הוא לא מסוג השחקנים שייפגע מכך שהוא משחק פחות משחקן כזה או אחר, הוא ייתן את הנשמה שלו עבור הקבוצה. לגבי היכולת שלו במהלך העונה, ברור שכלל שהזמן עובר הוא לא נהפך לצעיר, אך היכולת שלו במהלך העונה תושפע בעיקר מאימוני ההכנה וממשחקי האימון שהוא יבצע כעת.
אני לא חושב שעזרן וקמנאן הובאו בתור חלוצי אגף. שניהם חלוצים מרכזיים וככה הם ישחקו ב4-4-2. גם המאמצים של אלי כהן להביא את רודי חדד מחזקים את זה. הוא רוצה לשחק 4-4-2 עם קמנאן ועזרן בחוד, חדד ושבחון באגפים ונימני מאחורי החלוצים. ככה הכי טוב ומתאים למכבי.
דודי חדד הוא שחקן קישור, והייתרון הגדול שלו הוא בכך שהוא לא תופס מקום של זר. בכל זאת, ישנה כאן בעיה. אלי כהן ואבי נמני מצהירים כבר תקופה לא קצרה על כך שצפוי להגיע חלוץ ברמה גבוהה במיוחד בעל "שם עולמי". במידה ואכן יגיע חלוץ בסדר גודל הנ"ל, היכן עזרן וקאמנן שכהן ייעד להם מקום בהרכב ישחקו? יש לציין כי כעת יש למכבי מקום לעוד שני זרים נוספים, כאשר הכוונה היא להחתים כאמור חלוץ וקשר אחורי.