מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Giallorossi Member

בעונה הזאת ברור שהוא חייב לשחק, אבל בעונה הבאה עדיף שהוא יהיה בלם שלישי כשהפותחים הם יחיאל שיוכל לשחק 90 דקות, וביזארה (בהנחה שהוא נשאר, אם לא אז בלם זר אחר).

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/08
  2. Andrea21 Member

למה זר?אפשר להביא בלם ישראלי מהשורה הראשונה וככה לא לבזבז את המשבצת,לדעתי זה עדיף בהרבה מלקחת בלם זר שאף אחד לא יודע אם הוא יתאים,בלם זאת עמדה קריטית ואני מעדיף שיביאו בלם מוכח מהליגה שלנו,בן יוסף הוא האופציה הטובה ביותר לדעתי.

3. Giallorossi Member

בסה"כ זה לא שצריכים את משבצת הזר שיתפוס הבלם בשביל עמדה אחרת. אסוס ומסודי יאוזרחו לקראת העונה הבאה ויחשבו לישראלים, אז יוצא שהזרים לעונה הבאה בינתיים הם יבריץ', קמאנן (שסביר להניח שישארו) וביסרה.
    להרכב של העונה הבאה צריך לרכוש מגן שמאלי, קשר 50/50 וחלוץ. ככל הנראה יגיע חלוץ זר, וקיים גם סיכוי טוב שיגיעו קשר ומגן יהודיים (או אפילו משה אוחיון כקשר ובן דיין כמגן) שיהיה אפשר לאזרח, מה שמותיר לנו משבצת של זר נוסף.
    אני לא חושב שכדאי להביא בלם ישראלי שישחק לצד יחיאל במקום ביסרה , פשוט כי אין אחד שמספיק איכותי בשביל לבוא למכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/08
  4. Andrea21 Member

את אסוס הייתי משחרר,אבל זה כבר לדיון אחר.

תומר בן יוסף איכותי ואיכותי מאוד אפילו,לדעתי הוא עדיף על כל בלם זר שנוכל להביא,הוא מנייה בטוחה.

כפי שכבר ציינתי בלם זאת עמדה מאוד קריטית ואם המטרה שלנו לעונה הבאה היא לקחת אליפות אז עדיף לקחת כמה שפחות סיכונים בבחירת השחקנים,לדעתי שחקנים זרים צריכים להגיע לעמדות שאין שחקנים ישראלים (או ליחלופין,זרים שכבר שיחקו בליגה שלנו) ברי השגה שיוכלו למלא אותן כראוי.
    עדיף ציפור ביד מאשר מאה על העץ.

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, כל קיבוץ הגלויות הזה נחמד אבל זה מתחיל לעבור את הגבול. לא רוצה 10 זרים על המגרש ולא מעניין אותי שלחלקם קימבנו דרכון ישראלי. אגב אני עדיין לא מבין איך מסודי מתאזרח, הוא הרי לא נשוי לכריסטין הזאת...

6. אלי מתחן Member

הם נראה לי מתחתנים בקרוב או שאפילו כבר התחתנו.

7. Number 8 Member

אלן מסודי התחתן לפני חודש וחצי עם הדוגמנית כריסטין פרידמן ובכך קיבל גם הוא אזרחות ישראלית. מכבי תרשום בעונה הבאה את מסודי כשחקן ישראלי ובכך לא יתפוס מקום של שחקן זר.

8. Giallorossi Member

אתה רציני?
    לפני שאסוס הגיע כל התקפה של היריב הייתה מגיעה לרחבה שלנו, הצרפתי מחלץ לנו המון ונלחם על כל כדור. יכולת המסירה שלו הרבה יותר טובה ממה שאומרים עליו, וגם ראיית המשחק שלו ממש לא רעה (לדוג' הבישול הנהדר לקמאנן ב3-1 על הרצליה). קשה לי לראות אותנו מסתדרים בלי אסוס.

9. Andrea21 Member

לא הבנת אותי.
    העונה אין לנו ברירה אנחנו חייבים אותו,אבל לעונה הבאה?עם כל הכבוד לו,עם הכסף שיש עכשיו,אפשר למצוא הרבה יותר טוב מזה,הוא לא שחקן לאליפות.

10. idos87 Member

למה להעיף את אסוס? הוא שחקן מצויין שסוגר לך את הקישור ונותן את הנשמה בכל משחק. אם לא משאירים אותו מכבי יפסידו שחקן מצויין. חבל להביא שחקן חדש עכשיו עד שאסוס כבר התאקלם בקבוצה. ואסוס זה כן שחקן לאליפות.

11. Voda_Coda Member

לליגה הישראלית הוא מספיק...הוא סוגר מצויין את מרכז המגרש..ועושה עבודה מצויינת

12. Andrea21 Member

אני לא מבין מה כל התשבוחות אליו,מה קרה?,זה בואטנג ולא שמתי לב?

העונה הוא שחקן חשוב מאוד אצלנו ובלעדיו אין לנו אמצע - כל זה נכון(לא שאיתו אנחנו איזה מרכז שדה איטלקי אבל בסדר)...

לעונה הבאה יש מקום להחליף אותו כי עם הכסף שיש אפשר למצוא שחקן הרבה יותר איכותי ממנו,הוא כלום ושום דבר בהתקפה,בישול ושער אחד מול שער ריק ממש לא עושים לי את זה.

הוא לא שחקן לאליפות,הוא לא מספיק טוב,אתם יכולים להשוות אותו לאחד משלושת הקשרים האחוריים של האלופה המכהנת?רוצים אליפות?תביאו שחקנים של אליפות,אסוס הוא לא כזה.

13. Mr.Eko Member

בנוגע לאסוס,
    הוא עושה עבודה גדולה במכבי בכך שהוא מחלץ כדורים ללא הפסקה,מתקל מצויין,יודע לעצור את התקפות היריב. ללא ספק יש לו נוכחות במרכז השדה. הבעיה אצלו היא באינטליגציה..... הוא לא שחקן שמכניס כדורי עומק,שימו לב שהוא נוהג לשחק לרוחב,לא אחד שמנסה לבנות התקפות מאחורה,נכון שהוא נותן חופש גדול לקשרים ההתקפיים שלנו שלא עושים כלום לצערי הרב.... אבל קשה להשוות אותו לבואטנג,אלברמן או קולמה מבחינת הבנת המשחק. אך אי אפשר שלא לשים לב לזה שהוא נותן את הנשמה בכל משחק. אני הייתי מציע להשאיר אותו,לא בטוח שחקן פותח אבל שחקן ספסל במאה אחוז.

14. Voda_Coda Member

לא חייב על הספסל..אפשר לשים על ידו קשר אחורי בונה משחק...
    והבעיה עכשיו באסוס שהוא תופס מקום של זר..היו לו בעיות במסמכים שאמורים להוכיח שהוא יהודי..

15. Emil Member

הוא יהודי ויכול להתאזרח, לא הייתה שום בעיה. הוא רשום כזר כרגע בגלל שהאזרחות לא ניתנת מעכשיו לעכשיו ולוקח זמן לאשר את המסמכים, בדיוק כמו שלרודי לקח זמן. לכן הוא לא התאזרחי עד תום מועד ההעברות. בכלל, זה גם תרם למכבי כספית כיוון שהמיסים על שחקן זר נמוכים יותר, ולא הייתה כוונה להביא זר נוסף בכל מקרה.

בקשר לתפקוד שלו, הוא שחקן לא רע בכלל וראוי לסגל בהחלט, אבל הוא לא אחד שיוביל קבוצה בצמרת. הוא יתאים יותר לקבוצות קטנות, כאלו שחייבות את ההגנה והמלחמה ופחות את הברק. יש לו עוד זמן להתאקלם יותר ולהוכיח את עצמו, ואת המלחמה והנחישות וכן, גם את היכולת הדפנסיבית, לא יקחו ממנו. אבל כדי להלחם בבית"ר של טל-בואטנג-אלברמן צריך שחקן בדמותם ורמתם, שיודע לעשות גם את ההגנה וגם את ההתקפה. אסוס, לצערי, טוב בהגנה אמנם, אבל לוקה בחלק של הנעת הכדור וראיית המשחק כמו שלושת הבית"רים