מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואגב ביזארה - עם כל משחק שעובר אני משתכנע שעדיף שהצדדים יפרדו עם תום ההשאלה. השמירה שלו מאוד לקויה.

2. Pele Member

על ז'אן אני יכול להסכים איתך.. אבל מישאלוף שחקן מוכשר מאוד.
    אם שנה הבאה הוא לא ימצא המקום ברכבת הכוכבים שאמורה להגיע לקרית שלום, כדי לו לחפש קבוצה אחרת..

חבל שמכבי תהרוס עוד שחקן עמוק בספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/08
  3. Emil Member

מושיקו זה שחקן שאני מאד אוהב ומאד מעריך, אבל מכאן ועד לקבוע שהוא "מוכשר מאד" הדרך די ארוכה.
    הבחור לוקה לא מעט בטכניקה, ראיית משחק אמיתית אין לו, הבעיטה שלו אמנם חזקה אבל מאד לא מדוייקת וקשה לו לשים פס על יותר מ10 מטר. על כל זה, כמובן, הוא מחפה בהרבה עבודה קשה, מסירות ומלחמה, כשהנקודות הטובות שלו הן טאקלים נקיים ולא הרבה יותר. אבל אני לא רואה אותו משתלב בהרכב של קבוצת צמרת אחרת, אלא רק בקבוצות מרכז טבלה ומטה. לדעתי, עדיף לו וכדאי גם למכבי שהוא ישאר בתור שחקן ספסל שישתלב ברוטציה, וייכנס לתת את המלחמה כשצריך. מושיקו אמנם לא מבוגר, בן 24, אבל הוא כבר לא איזה ילד כשרוני שמחכה לפריצה, ולא יודע אם זמן בקבוצות סטייל הכוח ר"ג זה מה שיעשה לו את זה.

4. idos87 Member

מושיקו מישאלוף הוא שחקן נשמה במכבי ת"א של השנה. השחקן נותן מעצמו 200% בכל משחק שהוא משחק ונכנס לכל תאקל כדי לקחת את הכדור מרגלי היריבה. למושיקו אמנם אין טכניקה או ראיית משחק, אבל יש לו נגיחה טובה ובעיטה חזקה. אם מכבי מתכננים להביא בעונה הבאה רכש להגנה אני לא מאמין שמישאלוף ישאר במכבי. אני רק מקווה שבמצב שמישאלוף לא מוצא את עצמו בהרכב, מכבי ישחררו אותו ולא יתנו לו לבלות עונה שלמה על הספסל.

5. Sergio Ramos Member

מבין כל הזבל של מכבי(גזל, רומן..)שצפוי להתנקות בתוך גזרת ניקוי האורוות, מישאלוף הוא היחיד לטעמי ראוי להישאר במכבי תל-אביב. אמנם לא כשחקן הרכב\בורג, או כדומה, אך בהחלט, חוץ מזה שהינו מכביסט אמיתי שאולי היחידים במכבי שנותנים את כל-כולם למען הסמל, כמחליף לבלמים\קשריים אחוריים, הוא יהיה בסדר גמור.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/08
  6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מופתע מאוד לטובה מדן רומן. אנרגיות ולחימה שמעטים מביאים למשחק איתם, שלא לדבר על 90 דקות...

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שדן רומן זה שחקן שלא מעריכים מספיק. מלבד משחק הקרבה ונחישות, יש לו בעיטה טובה מרחוק ומסירות מדוייקות. בעיניי, הוא מבין המצטיינים במשחקיה האחרונים של מכבי תל אביב.

8. שגיא Guest

ואני דווקא חושב שעצם המעבר שלו למכבי זה אומר שמעריכים אותו יותר מידי. הייתי מסתכל על זה ככה - חוץ מבעיטה טובה ומשחק הקרבה אין לו הרבה מה לתת מעבר. עוד שחקן חביב. לא יותר.

9. burning soil Member

מכל "נגרי" מכבי היחיד שבאמת לא הייתי משאיר אפילו לסגל הרחב הוא עומר פרץ, שלא תרם למכבי יותר
    מידי בשתי העונות שלו בקבוצה. נכון שעברה עליו פציעה שמנעה ממנו לשחק, אבל גם עונה שלמה אצל
    אלי כהן לא הניבה פירות.

מישאלוב, גזל, מסיקה, ורומן יכולים להיות מחליפים טובים, קבוצה שרוצה לרוץ צריכה ספסל עמוק, אבל קשה לבנות על הארבעה האלה להרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/08
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפרץ נגמרת ההשאלה לארץ השנה והוא יחזור לשטרסבורג (אם יש לו חוזה שם, בעצם),

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

בנוגע לדן רומן: שחקן בינוני. הקרבה, בעיטה טובה ועוד מס' תכונות משניות לא עושות אותו לשחקן גדול.
    בינוני, בינוני, בינוני.

12. Sergio Ramos Member

שחקן לוחמני ועל זה מגיע לו כל הכבוד, אבל עם מכבי מכוונת גבוהה, שחקנים בדומה לרומן הם לא התשובה לכך.

13. Number 8 Member

ארז מסיקה שחקן שמתאים לקבוצת אמצע בליגה הלאומית. אני מקווה שרן בן שמעון רואה את מה שהאוהדים רואים, ויעיף את מסיקה האנטי כדורגל מהקבוצה.
    רביד גזל שחקן טכני והגנתי יותר מדי, לעומת דן רומן ומושיקו מישאלוב. כמו שנאמר כאן לפניי, קבוצה שרוצה להגיע רחוק צריכה ספסל עמוק, ולכן הייתי משאיר רק את רומן ומישאלוב - שחקן נשמה ומכביסט בדם. מה שכן, אסור שאחד מהם יפתח באופן קבוע... ככה לא נגיע לשום מקום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/08
  14. Omerzi Member

אז מה אתה אומר בעצםם .. שלא מגיע למישאלוב לשחק??

15. שגיא Guest

אם אתה מסתכל קדימה, והנחה שמכבי ישארו בליגה, ואז בעונה הבאה יתחיל להישפך הכסף הגדול, אז כן, מישאלוף אף פעם לא היה מהכדורגלנים הבכירים פה, ועל כן ככל הנראה שגם לא יהיה לו מקום בהרכב של מכבי.