מכבי ת"א:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏29/5/04.

1. burning soil Member

עכשיו עולה אפשרות שמכבי בכלל תשחק את משחק הפתיחה מול באיירן מחוץ לישראל
    בעקבות העובדה שתאריך המשחק נופל בערב ראש השנה http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=13015
    (מה שבהחלט יגרום לשביעות רצון אצל פליקס מאגאת,מאמן באיירן,שהתבטא כבר שאינו רוצה להגיע לישראל,ואף אמר שהקבוצות הישראליות התרגלו לשחק בקפריסין.)

2. אלי מתחן Member

הכוונה ל"כבר עכשיו" היא "בעוד שבוע-יים"

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם שמים לב על מה אתם מדברים? על כרטיסים למשחקים שיתחילו בעוד 3 שבועות.

תנו להתענג על ההמנון של ליגת האלופות, על המבטא הצרפתי של פלאטיני מקריא את השם 'מכבי תל אביב' בהגרלה, על ההתייחסות שאנחנו מקבלים לפתע מבאלאק, ואן דר ואארט וזמברוטה.

אין יותר "תראה את מספר 11 של הפינים, הוא בראש מעל אדו".
    עכשיו זה "מסיקה יכול היה לעבור את לוסיו".

אנחנו בין 32 הקבוצות הטובות האירופה, אמנם התאכזבתי ששתי הקבוצות שלי לא בבית אחד, אבל לא נורא, אברמוביץ' ולוני ייפגשו בשמינית הגמר.

מכבי תל אביב בליגה של הילדים הגדולים עכשיו.
    שטראובר יצטרך להתמודד עם טרזגה, מקאי וסונק. לא נורא, רועי דיין כבר יכין אותו.

העונה הזאת כבר לא תהיה עוד עונה אפורה בליגת העל המשעממת שלנו, זו תהיה עונה הסטורית, עונה שבה ההצגה הכי טובה בעולם תגיע לאיצטדיון ר"ג, ומכבי תהיה חלק מזה.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

220 שקל לשלושה משחקים? ועוד לקבוצות כאלה? זה דיל נפלא.. 73 שקל למשחק.. מול פאוק זה עלה 70, אבל לא ניכנס להשוואות נכון?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אחלה חבילה...220 שקל עבור כל המשחקים...

וסלח לי גל אבל זה שלב הבתים! ואלה קבוצות ש-110 בשביל יציע מזרחי ו-275 למערבי זה מחיר סביר בהחלט! אייאקס, יובה, באיירן...זה לא יקר והמנוי הזה שווה ביותר!

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/04
  6. קופירוק Member

נגיד שזה מחיר סביר...
    אבא רוצה לקחת את המשפחה שלו למשחק ליגת האלופות בין מכבי ת"א ליובנטוס בוא נאמר.
    נגיד שהוא לוקח 2 בנים .
    275 כפול 3 על כרטיס ליציע המערבי כי במזרחי יושבים השרופים... 825 ש"ח.
    אם המשחק בשמונה וחצי למשל, אז יוצאים בחמש מהבית וחייבים כמובן לאכול ארוחת ערב אז נגיד ארוחת ערב במקדונלדס לשלושה אנשים 90 ש"ח.
    דלק נגיד שהם גרים בהרצליה 40 ש"ח.
    שתיה במגרש ועוד 2 סנוויצים 50 ש"ח.
    סה"כ 1005 ש"ח לשמחק כדורגל כולה.
    נגיד שהם מביאים סנדוויצים מהבית וקונים טרופית בחוץ. פחות 30 ש"ח נגיד.
    נגיד שהם אוכלים שווארמה... פחות 40 ש"ח.
    ז"א במינימום 935 שקל למשחק אחד של אב+ 2 ילדים.
    רק לשם השוואה, מנוי אב +2 ילדים ליציע 13-14 בקרית אליעזר עולה בערך 2000 ש"ח אני חושב, כלומר 2 משחקים בליגת האלופות.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתכוון להגיב על כל מה שכתבת, כי זה באמת שטויות (כל המדינה גרה בהרצליה? ומה השטות עם הארוחת ערב? טרופית עולה 30 שקל? לא ידעתי), אני רק הולך לשאול אותך את זה:

אתה חושב שאם חיפה היתה עולה המחירים היו שונים לטובה?

8. קופירוק Member

לא אמרתי שאם חיפה הייתה עולה המחירים היו יותר טובים.
    ואני עשיתי את הממוצע יש כאלה שגרים גם באילת ברמת הגולן ויש כאלה שגרים בתל אביב ובגוש דן... עשיתי ממוצע בערך... ומוכרים 7 טרופיות ב-10 אז וכמובן שלא כל אחד שותה טרופית אחת אלא לפחות 2-3 אבל עזוב לחפש בקטנות המחיר הוא פחות או יותר שומדבר פה לא בדוק.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחחחח ענק טרופית 30 שקל...כמה טרופיות הם קונים 24? (4 ב-5)

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי ת"א העונה תחייה בסרט, כל הפנטזיות של לוני, השחקנים והאוהדים יתגשמו. לראות את באיירן, יובה ואיאקס רצות בר"ג זה חלום של קבוצה ישראלית וכמובן שמכבי יצטרכו לעמוד במשחקים האלה בכבוד כי לדעתי אם היא תחטוף שביעייה אחת אפילו זה כבר לא שווה את ה-30 מיליון. אין מה להשוות בין ההעפלה הזאת להעפלה של חיפה, זאת שווה הרבה יותר מבחינת ההיסטריה וההנאה כי מכבי ת"א ישחקו בארץ, לעיני קהל ביתי אמיתי מה שחיפה לא זכתה לעשות אותו ואני חושב שקבוצות ישראליות בבית הן אגוז קשה לפיצוח ואני רוצה להאמין שמכבי ת"א תהיה יותר מסתם בשר תותחים. ואת האמת, אני מאמין שהיא תצליח לעשות משהו חיובי.

11. שגיא Guest

כל הכבוד למכבי ת"א על העליה. אמנם לא ראיתי את המשחקים, אבל מגיע להם כל הכבוד. עכשיו לוני יוכל להיות קצת שמח מהרבה מאוד כסף שיגיע, בייחוד שהמשחקים הם בארץ. השאלה עד כמה מכבי תל אביב תתמודד עם ההגרלה שהיא אולי הכי קשה שיכלה לבקש. בכל מקרה, בכמות האוהדים הגדולה הם יכולים להיות בטוחים. חבל שלא זכינו לשתי קבוצות בליגת האלופות, זה היה יכול להקפיץ אותנו מדרגה.

12. אלי מתחן Member

אתה רוצה לעשות חישוב כמה עולה משחק של באיירן, יובה או אייאקס בחו"ל?
    תאמין לי שזה יותר יקר.

13. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

קופירוק, בתור אחת עם מנוי לשער(השנה כניסה חינם) שגרה אפילו רחוק יותר מהרצליה(משהו כמו שעה יותר רחוק), זה שוטיות כל מה שאמרת.
    דבר ראשון, על כל חבילה מקבלים כרטיס חינם, כך שהוא יכול למשל לקנות לו ולאחד הבנים חבילה, והבן השני ילך עם 2 הכרטיסים שהם קיבלו על חבילה ויקנה לו עוד כרטיס.
    עכשיו מי אוכל בחוץ לפני משחק כדורגל? אני ביום רביעי אכלתי צהריים וב12 כשחזרתי מהמשחק אכלתי "ערב", אין שום סיבה לעצור בחוץ במקדולנדס.
    טורפיות, כל ילד לא צריך יותר מ3 למשחק, בקיוסק ליד מוכרים 3 ב5.
    סנדוויץ מבקשים מהאמא להכין מראש.
    ואין סיבה לא לשבת ביציע המזרחי, בכל היציע אפשר לשבת ולראות טוב, אז לא חייבים לעמוד מאחורי הגוש של השחקן או האולטראס ושאר החבר'ה השרופים.
    דלק מאזור חיפה אנחנו שילמו אז 100 שקל, מסביבת תל אביב יעלה לפחות חצי.

מה גם שברוב חוכמתך, הכנסת 9 כרטיסים להגדרה "משחק אחד", תחלק את הסכום שלך ב3 ותראה מה יוצא.

ועכשיו לעניין, מכבי חייבת להתחזק לפחות ב2 חלוצים ואיזה מגן טוב במקום סאלם שגם הורחק וגם לא ממש מרשים. נאדלה הוא הזר שצפוי להשתחרר כשבמקומו מגיע אחד מה300 שנבחנים(ומשום מה אפחד לא חותם) במכבי.
    עם יגיע חיזוק טוב, אפק, בונפלד ועוד כמה, בהחלט אפשר לדבר על כמה נקודות בבית, אולי גם אפשר לחלום על מקום 3 שימשיך לגביע אופ"א...

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ואללה (כן אני יודע, לפי ואללה), החלוץ אמבמבה או איך שלא קוראים לו, סיכם תנאיו ויחתום היום

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם, אני שוב רוצה לברך את מכבי ת"א על העלייה לשלב הבתים שלי ליגת האלופות.

ועכשיו, להיום בבוקר, אני פותח את הבוקר, מסתכל בONE, ומתחיל לשיר:
    " תודה רבה לך מכבי, תודה רבה לך מכבי..."
    לא, זה לא בגלל העובדה שאני אנסה להשיג כרטיסים לשלושת המשחקים של מכבי, אלא זה כי שוקי נגר, שחקנה של הפועל באר שבע, סיכם במכבי ת"א.
    אין לי מושג איך קבוצה שעולה לליגת האלופות לוקחת מגן ברמה כל כך נמוכה, אבל מי אני שאשפוט, כל עוד נגר הולך, אני שמח.
    תודה רבה לך מכבי, תודה לך שלקחת מאיתנו את המכה שקוראים לה "שוקי נגר".